DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
LG-t otthon még nem próbáltam, de volt egyszer egy dvd-romom és lassú volt, meg kényes is.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Itt meg csak lg-t hallom szídni.
Pio-ról nem sok rosszat hallani, olvasni, nec-rõl sem gyakran.
De ha havernál nem megy valami, amit lg-vel karcoltak, áttolom pioval és hasít azonnal.
Szal hol a hiba?
De furán utálta.
Azonnal, szó nélkül elkapta, aztán 5 perec után fagyi, mintha windows lenne.
Ridata 8x meg parádésan hasított ugyanazokban a konzolokban.
Kiváncsi leszek.
Az a 8x babakék tdk fosfelhõ volt.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Mindenki tudta egy lemezrõl, hogy ritek enélkül is.
Megváltozott volna a policy?
alig drágább mint a Verba...
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ritek Premium Grade 8X DVD-R (rikító narancs színû)
Alapanyag: RITEK G05
Volt nálam olyan lemez amivel nem boldogult még a sima decrypter+any dvd páros sem, és ez gond nélkül leszedte.
Csak leszedi isoba mint a Decrypter, vagy tömörít mint a Shrink vagy bármi más?
I will use google before asking stupid questions.
Az újabb védelemmel ellátott dvd-ket amiket a DVDDecrypter és a FabDecrypter nem tör azt milyen programokkal lehet törni?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Az van hogy akarok DVD-t irni és nem irja meg a Nero a lemezeket mert kiirja: A táróló túl nagy és cd irás hibával leáll.
Mi okozhatja ezt?
Next PC upgrade: 2022
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ha még le is tudod játszani és nem hiányzik semmi, akkor nincs ötletem.
Értetlenül állok egy jelenség elõtt. Mûsoros dvd formátumban van egy filmem (sorozatom, két dvd-s példány, vhs-ripek mûsoros formátumba konvertálva), s átvettem egy bizonyos illetõnek, akinek majd el szándékozom küldeni. Amikor másoltam (írtam), úgy 95-96%-nál megjelent a "CD-írás hiba" tabló, majd ezt leokézva "a CD-írás sikertelen volt" üzenet. De utána beléjüknéztem, s mind a computer, mind pedig az asztali lejátszó nyomja rendesen. És úgy néz ki, hiánytalanul rajta vannak. Képpel, hanggal sincs gond. Mit jelentsen ez? Lehet rajtuk valami hiba, vagy semmi gond?