DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
lap alján van keresõ, oda beírod és Ppeter oldalát megtalálod én azzal csináltam amit onnan töltöttem le.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tatyla
valaki tudna dobni linket egy Pioneer 110D driver frissitéshez?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

evid
Pont errõl írtam a #6014 környékén, hogy a G05 széria nem túl tartós.

Aramir
Nem a karcokkal van gond, hanem amikor már felsem ismeri a Pio a lemezeket, vagy pl a lemez vége már olvashatattlan, mint annó a Princo (sajna kifogtam egy ilyen 50-es guriga G05-öt kb fél éve, és most kezdi elfelejteni az adatokat). Na, az ilyeneket még megtudtam menteni az LG-vel, no nem mindet, kb 80-90%-ban megmenekült az adat, 10 lemezbõl olyan 8-9 menthetõ volt, dög lassan, de beolvasta õket.

Punker
nekem a Plextor 130A nem szeret néhány lemezt olvasni, amit nem a Pio-val írtam.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Lteebee
Nálam a pio olvasóként a karcosabbakat is leszedi, az nec3540 viszont gyors, mint a szélvész!

LG-t otthon még nem próbáltam, de volt egyszer egy dvd-romom és lassú volt, meg kényes is.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Aramir
Jaja, én csak ezért vettem egy LG dvd-olvasót amikor kifogtam egy szar szériás G05-ös pakkot.

Ramore
azt már én is tapasztaltam, hogy az LG olvasása lényegesen jobb, mint mondjuk a Pio-é.
Punker
hát nem tom konzolos dologgal nem foglalkoztam, Pio106-Pio109(ezzel kevés) Pio110D/Pio110 -zel írtam õket, a fene se érti mikor jó nem jó ezek szerint.

Nekem csak azzal a kék tdk-val volt bajom. Azon kívül csak jót tudok mondani az lg írómról. Minden mást megír jól, és gyorsan vissza is olvassa. És visszaolvasásnál is igencsak nagy a hibatûrése, nem egyszer volt már, hogy haver hozott lemezt, neki nem olvasta vissza, nekem meg simán.

Lteebee
Érdekes, hogy ha valakinek lg-je van és mondom, hogy szar, gyakran nem érti, miért.

Itt meg csak lg-t hallom szídni.
Pio-ról nem sok rosszat hallani, olvasni, nec-rõl sem gyakran.

De ha havernál nem megy valami, amit lg-vel karcoltak, áttolom pioval és hasít azonnal.

Szal hol a hiba?

Lteebee
PS2 utálta, pedig tdk.
De furán utálta.
Azonnal, szó nélkül elkapta, aztán 5 perec után fagyi, mintha windows lenne.
Ridata 8x meg parádésan hasított ugyanazokban a konzolokban.

Ramore
ne csodálkozz, az LG-t írókat eleve, a 4163-ast pedig kifejezetten nem dícsérik, általában.
Ez akkor lehet, hogy írófüggõ, nekem lg 4163-as van, visszaolvasás még csak hagyján, hogy lassan ment, de az összes lejátszóba ami a környezetembe van úgy viselkedett, mint a régi fehér princo.

Ramore
a babkékbõl nekem sem 😊
Punker
nekem egyetlen egy se lett sz@r 😊

Azzal a tdk-val én is megjártam.

Lteebee
Szerintem nem gyári szitázás volt.

Lteebee
Pénteken vettem, meg 16x ridatát is.
Kiváncsi leszek.
Az a 8x babakék tdk fosfelhõ volt.

Ramore
nekem bejött a 16x-os TDK, amióta megjelent, azóta használom.
Punker
én egy jó éve már csak TDK-ra írtam a 8x-os bevált, remélem a 16x-os is beválik majd 😊

Met
hogyne írta volna, emlékezz csak vissza a legendás lila 4x Ritek lemezre 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Lteebee
Pár éve még a ritek nem írta a nevét lemezre.
Mindenki tudta egy lemezrõl, hogy ritek enélkül is.

Megváltozott volna a policy?

Met
jajaja😄

Aramir
Drágább? Inkább olcsóbb 😄

Met
nálam a ritek leszerepelt még annó
alig drágább mint a Verba...

Mi a véleményetek errõl a lemezrõl?

Ritek Premium Grade 8X DVD-R (rikító narancs színû)
Alapanyag: RITEK G05

Igen, egyben az egészet.

Met
menüstõl leszedni az egészet és utána lehet tömöríteni?

Csak leszedi, de ezt semmi sem állítja meg. :-D
Volt nálam olyan lemez amivel nem boldogult még a sima decrypter+any dvd páros sem, és ez gond nélkül leszedte.

Metwork
Az mit csinál?
Csak leszedi isoba mint a Decrypter, vagy tömörít mint a Shrink vagy bármi más?

I will use google before asking stupid questions.

De ha anydvd se segít akkor DVDFab Decrypter.

AnyDVD

Örm
Hello!
Az újabb védelemmel ellátott dvd-ket amiket a DVDDecrypter és a FabDecrypter nem tör azt milyen programokkal lehet törni?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

grebber
Remélem ti tudjátok a problémám okát!

Az van hogy akarok DVD-t irni és nem irja meg a Nero a lemezeket mert kiirja: A táróló túl nagy és cd irás hibával leáll.

Mi okozhatja ezt?

Next PC upgrade: 2022

ha leülök írni, akkor nem 1 lemezt csinálok. meg amúgyis 15 perc/lemez.
ááázzz 😄
Met
LOL

sehogy ne játszál😊 10 percet csak kibírsz

fifi
100K- száz kilobájt??? 😄DD

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

de bezabál 100k memóriát az a szar. hogy játszak mellette? 😄
Met
olyat Neroval szoktam intézni😊

nem, sima Video_Ts mappás téma 😊
Lteebee
Semmi.
Ha még le is tudod játszani és nem hiányzik semmi, akkor nincs ötletem.

Semmi tipp?
Please me, help!

Értetlenül állok egy jelenség elõtt. Mûsoros dvd formátumban van egy filmem (sorozatom, két dvd-s példány, vhs-ripek mûsoros formátumba konvertálva), s átvettem egy bizonyos illetõnek, akinek majd el szándékozom küldeni. Amikor másoltam (írtam), úgy 95-96%-nál megjelent a "CD-írás hiba" tabló, majd ezt leokézva "a CD-írás sikertelen volt" üzenet. De utána beléjüknéztem, s mind a computer, mind pedig az asztali lejátszó nyomja rendesen. És úgy néz ki, hiánytalanul rajta vannak. Képpel, hanggal sincs gond. Mit jelentsen ez? Lehet rajtuk valami hiba, vagy semmi gond?
Met
ha iso akkor DVD Decrypter

DVD filmek irásához milyen progit ajánlotok Nero-n kivül?
Met
nem kérdezte senki, hogy hogy kell csinálni csak azt, hogy lehet e 😊
na, ha nem kell vagy nincs menü akkor ez a leírás
ha a menü is kell akkor meg ez

bigapó
azt a bõbeszédû mindenedet mán. hát mondjad má, hogy kell! 😄DDD

The Matrix has you...

Met
nem😊