DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aramir
Hmmm... Abból én sem néztem ki, hogy 8X-an jobb lesz 😄 Jó tudni, pont ilyen lemezeim vannak itthon, egyet kipróbálok majd 8X-an, hogy milyen lesz.

8x-os Arita DVD-re irtam. Igy elég érdekes, hogy gyorsabban megirva jó, lassabban nem. de mind1. legalább idõt sporolok
köszi a gyors választ
Aramir
Nem 16X-os lemezre írtad véletlenül?
Nem az író hibája, csak az a lemez 8X-an megírva jobb minõséget ad, mint 4X-en ezekszerint.

hali

olyan problámám van, hogy ha dvdshrinkel berippelek egy dvd és utána 4x - sen irom ki, akkor a film vége akadozik, viszont ha 8x-san akkor semmi probléma
ez az iró hibája lehet vagy valami más????
elöre is thx
Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Hülye kérdésemmel hozzátok fordulok. Van egy op. rendszer telepítõ cd-m. Abból a legelterjedtebb fajtából. Ezt ki lehet írni vhogy dvd korongra?

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Aramir
Mivel a Verbatim a Michubishi Chemical Corporation (vagy hogy írják) terméke, nemhiszem, hogy gondot jelent.

Breki33
ne hogy világos legyen egy sorozatot veszek fel ami minden hétköznap van és az asztali dvd iró ugye nem divx-ben rögzíti

ezért kell

de már megtaláltam a megoldást ami fél óra alatt összenyom egy rész 300-400 megára
Ha mindenáron tömöríteni akarod azt a szerencsétlen dvd lemezt,akkor kezdésnek egy DVD shrinket kapj elõ.
Rippel olvas egy menetben..

Jaffa 2843
hy! Rendeltem Verba 16X-os DVD-t TaiyoYuden-t és a henger papirjara "micubisi" van irva. ez jol van irva vagy rosszat küldtek?

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Breki33
ige pont akartam mondani

találtam egy jót Amigo DVD Ripper néven csak az a kérdés a resolutiont mennyire érdemes beállítani?
Metwork
ezzel csak a lemezrõl tudsz iso-t gyártani, tehát nem tömörít

I will use google before asking stupid questions.

Lteebee
Nem próbáltam ki.
De tudod a szoftver nevét, a verzióját, és az is kiderül, hogy freeware.
Kb. ezer helyen megtalálhatod guglival.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Breki33
ez nem él
Lteebee

Breki33
sziasztok

ki tudna valaki nekem linkelni egy jó dvd rippert ami lehetõleg teljes és nem áll meg az 50% rippelése után?

köszi elõre
Met
a 7-es Neróban jobb alsó sarok DVD5-rõl DVD9-re

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

wander01
Haliho! az lenne a kérdésem, hogy mit kell átállitani (ha át lehet egyáltalán) neroban (6.3.0.3 van éppen de van 7 is) ahhoz hogy a dual layer lemezt ha berakom hajlando legyen rá irni 5,5 giga cuccot. ugyanis mindig kidobja hogy nem fér rá a lemezre a cumo, de a disc info-ban látja hogy 8.5 gigás a lemez. porbáltam mindent, tulirás, disc check off stb de sehogyan sem sikerült, nem hajlando irni. és igen, az irom tud DL-t 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

ffxi
Meg van, meg van!!!

Fákjúal!

evid
A meghajtó tulajdonságainál.

Feldobsz gépre, például egy TweakUi nevü progrit és abban lehet ilyet állítani.
De több ilyen windows állítgató progi létezik.

ffxi
Jó, hol lehet ezt beállítani?

Fákjúal!

Jaja, így van. És van külön audio és adat lemezhez.

Met
azt a winben tudod kikapcsolni, autómatikus lejátszásnak hívják

ffxi
Az ablak, amelyik megkérdezi hogy mit akarok csinálni. És van olyan lemez, amelyik nem kérdezi. sztem au írásnál kell vmit csinálni, hogy ez ne jöjjön be.

Fákjúal!

Lteebee
De milyen szarság?

ffxi
Nemtom hogyan lehet írni lemezt úgyhogy amikor beteszem a ROM-ba, akkor ne induljon el az a szarság.

Fákjúal!

Lteebee
Próbálj másfajta lemezt!
Ha tudod, írd lassabban!

Met
szar lemez vagy túl gyorsan írtad és az asztali nem szereti vagy akármi lehet

Met
mi a probléma?

Gyocsika
Sziaszttok mért van az hogy megirok egy filmet DVD-t 4 szeresen és akad az asztali dvd lejátszóba

ffxi
HELP! Kaptam minap olyan adat DVD-t, amely ha beteszem akkor nem indul automatikusan, az amikor tallóz vagy bejön az ablak. Olyat hogy tudok írni?

Fákjúal!

MaSzKa
az engem is zavar

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Lteebee
De olyan furán néz ki rajta, hogy látszik egy sáv az adatrétegben.

MaSzKa
megirtam kb 15db tdk 16x dvd+r-os
nagyon jó véleményem van 4x-resen írtam
eddig 6féle lemez körül ezt olvassa a legjobban az asztali
ps2-eshez is nagyon jó

ISO-ban sehogy. UDF-ben tudod csak. Mármint ha a lemezen az image-et akarod tárolni és nem a tartalmát akarod kiírni. Utóbbi esetben lásd #6150.

fifi
hú ilyen nekem is volt nem rég, kíváncsi vagyok mi ez...
valaki?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

van mds is oke megprobalom
Nyisd meg daemon tools-ba, aztán neroba dvd copy.

Lteebee
Kéne, hogy legyen ott egy mds file is.

Udv!

hogy lehet kiirni dvd-re 2,3 gigas file-t mer nem engedi ilyen mdf kiterjesztesben van at kell konvertallni vhogy isoba vagy mit kell csinalni?
Aramir
8X-os írásnál szerintem mindegy, hogy mit tud az íród, nézi-e a lemez minõségét írás közben, vagy nem, a legtöbb író Z-CLV-ben írja, 6X-an kezdi, aztán egy helyen felkapcsol (asszem olyan 20% környékén a Pio108 pl.) 8X-ra, mindenképpen "sávosodik" a felület.

Lteebee
Én 110D-vel maradok 6x-nál.

Az a tuti, ha változatlan sebesség elejétõl a végéig.

MaSzKa
na meg irtam 7-et
4x esen 4,3gb 15percig irta (nagyon jól megirta samsung iróm "tükörsima" lett a felület) 8x-os TDK-nálés Verbatimnál sávosodott (az iróm olyan hogy amilyen a lemezminõsége ûgy változik a írás strukturája) olyat is tud az irom hogy a fejet dönti meg az írás minõse javitása érdekében

a sávosodás nem baj a burn.hu-n olvastam így legalább tuti vissza lehet majd olvas ni a lemezt

12x esen kicsit sávosodik és 4,3gb 14percig irta

Punker
nekem eddig 1-bõl 1 jó 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sziasztok!
A következõ a problémám!!
DVD irásakor a következõ üzenetet kapom:

Illegális lemez
Az egymenetes(DAO)felírás nem indítható
Cd írás hiba

Teljesen mindegy, hogy mit akarok írni.
Akár adat dvd-t, akár filmet, akár divx összeállítást mindíg ezt az üzenetet kapom!
Az író többi funkciója/lejátszás,cd írás stb/ az mûködik!!
Ha tud valaki akkor segítsen!!!!
Köszi!

MaSzKa
holnap kapok 16x-os TDK-t
azt mondta az eladó srác hogy csak egyféle van ebbõl a fajtából
és nagyon jó minõségû
meg sok helyen is olvastam róla
a Verbatim 16x Tak... Japán verzó is nagyon jó de én inkább tdk párti vok

Tatyla
köcönömcépen 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

grebber
Az van hogy akarok DVD-t irni és nem irja meg a Nero a lemezeket mert kiirja: A táróló túl nagy és cd irás hibával leáll.

Mi okozhatja ezt?

Next PC upgrade: 2022

Punker