DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi a gyors választ
Nem az író hibája, csak az a lemez 8X-an megírva jobb minõséget ad, mint 4X-en ezekszerint.
olyan problámám van, hogy ha dvdshrinkel berippelek egy dvd és utána 4x - sen irom ki, akkor a film vége akadozik, viszont ha 8x-san akkor semmi probléma
ez az iró hibája lehet vagy valami más????
elöre is thx
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
ezért kell
de már megtaláltam a megoldást ami fél óra alatt összenyom egy rész 300-400 megára
Rippel olvas egy menetben..
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
találtam egy jót Amigo DVD Ripper néven csak az a kérdés a resolutiont mennyire érdemes beállítani?
I will use google before asking stupid questions.
De tudod a szoftver nevét, a verzióját, és az is kiderül, hogy freeware.
Kb. ezer helyen megtalálhatod guglival.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
ki tudna valaki nekem linkelni egy jó dvd rippert ami lehetõleg teljes és nem áll meg az 50% rippelése után?
köszi elõre
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
De több ilyen windows állítgató progi létezik.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Fákjúal!
Fákjúal!
Ha tudod, írd lassabban!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Fákjúal!
nagyon jó véleményem van 4x-resen írtam
eddig 6féle lemez körül ezt olvassa a legjobban az asztali
ps2-eshez is nagyon jó
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
valaki?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
hogy lehet kiirni dvd-re 2,3 gigas file-t mer nem engedi ilyen mdf kiterjesztesben van at kell konvertallni vhogy isoba vagy mit kell csinalni?
Az a tuti, ha változatlan sebesség elejétõl a végéig.
4x esen 4,3gb 15percig irta (nagyon jól megirta samsung iróm "tükörsima" lett a felület) 8x-os TDK-nálés Verbatimnál sávosodott (az iróm olyan hogy amilyen a lemezminõsége ûgy változik a írás strukturája) olyat is tud az irom hogy a fejet dönti meg az írás minõse javitása érdekében
a sávosodás nem baj a burn.hu-n olvastam így legalább tuti vissza lehet majd olvas ni a lemezt
12x esen kicsit sávosodik és 4,3gb 14percig irta
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Sziasztok!
A következõ a problémám!!
DVD irásakor a következõ üzenetet kapom:
Illegális lemez
Az egymenetes(DAO)felírás nem indítható
Cd írás hiba
Teljesen mindegy, hogy mit akarok írni.
Akár adat dvd-t, akár filmet, akár divx összeállítást mindíg ezt az üzenetet kapom!
Az író többi funkciója/lejátszás,cd írás stb/ az mûködik!!
Ha tud valaki akkor segítsen!!!!
Köszi!
azt mondta az eladó srác hogy csak egyféle van ebbõl a fajtából
és nagyon jó minõségû
meg sok helyen is olvastam róla
a Verbatim 16x Tak... Japán verzó is nagyon jó de én inkább tdk párti vok
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Mi okozhatja ezt?
Next PC upgrade: 2022