7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
  • duracellmumus
    tudom hogy le vagyok maradva...nekem 110D nem akar cd-r -re audiot írni cd-rw-re meg igen ez normális vagy cseréljem ki a felhasználót???
  • KILLER2
    Egyszer csináltam már iylet. Nem a legjobb módszer, ha nincs más választásod, csak akkor használd. darabold fel 2 darabra a fájlokat. Írd ki őket, majd amikor telepíteni akarod, az egészed másold fel a gépre egy mappába és onnan telepítsd.
  • atenza
    Oks..És fel lehet vhogy darabolni 2 simára? Egy játékról van szó...
  • KILLER2
    A 4,7 és az 5,6 között majdnem 1 giga a különbség. Ezt csak DL lemezre tudod kiírni szerintem.
  • atenza
    Sziasztok!
    Ki szeretnék írni egy 5.6Gb-os .iso filet, de nem tudom h. elég-e ehhez egy 4.7Gb-os DVD, mert ugye vmivel kevesebb lesz a mérete ha kiírom...??
  • jefferson83
    Azzal mit lehet tenni, ha egy film aviban normális, de dvdbe átkonvertálva elcsúszik a hang? Progi: ConvertXtoDVD

A filmek többségénél nincs gond, csak 1-1 film rossz.
  • polly80
    axeos csajok ebresztenek...
  • Ildikó18
    Van Arita is.
  • Ildikó18
    Olcsó Dvd Párkányban kapható, max. 80 Ft/db. TDK minőség
  • Sanyix
    http://itmedia.sk/hu/ nagy tételben a legjobb.
    Mocsadék szemét aristjus is kimarad belőle
  • Crazyn
    Nem tudja vki, hogy nálunk lehet-e már kapni a samsung SH-S183L típusú íróját?
  • bigapó
    #6961-es hozzászólást nézzétek meg. bolt és elég olcsó. még nem jártam ott, de meggyőző az oldaluk.
  • KILLER2
    Neten én is rendeltem már, de arra jutottam, hogy postával együtt nem nagyon éri meg.
  • Mersh
    Természetesen nem boltban gondoltam, de már megvan, köszi.
  • KILLER2
    Boltban. Olcsón? AZ attól függ, hogy neked mennyi az olcsó, milyen a lemez, hol veszed.
  • Mersh
    Sziasztok!

Nem tudja valaki hol lehet hozzájutni üres DVD-lemezekhez OLCSÓN ?
  • kakascsaba
    Sziasztok!
    Nagyon fontos lenne ha elküldené valaki a DVDFabDecrypter instalációs programját.
    Előre is köszönöm!
    Ja, az e-mail címem: [email protected]
  • RelakS
    BenQ DVD-kről mik a tapasztalatok? Nyomtatható +R-re gondolnék.

DVD-RAM?
    Nem rossz, FAT32-nek megformázva szinte nincs az a gép, ami ne tudna mit kezdeni vele mindenféle extra program telepítése nélkül. Persze, a DVD írónak ismernie kell a DVD-RAM formátumot még akkor is, ha csak simán olvasni akarod. Rá/róla másolás kicsit lassú, de ez minden DVD-vel így van a vinyóhoz képest.
  • Pistike 007
    üdv! A dvd-ram az hogy is van?? mindent mondjatok el amit tudtok róla! köszike
  • jefferson83
    Köszönöm szépen. Meg fogom lesni.
  • Met
    ConvertX to DVD
    megmutatod neki a 2 filet és még feliratot is tesz re ha ott van mellette ugyan olyan néven
  • carterx
    ez a az 50-es csomagban a Ricoh Gold 60FT az CD v DVD??

hi
  • carterx
    ebben bíztam.igen 16x-osat használok.
    álítólag nem éri már meg hamisítani és ezért nincsennek hamisak.
    thx
  • jefferson83
    Egy kérdést szeretnék feltenni:

Ha van egy 2 cd-s avi filmem, akkor azt hogyan tudom átkonvertálni egy DVD-re úgy, hogy folyamatosan tudjam nézni a filmet? Az egy részből álló filmeknél nincs gond. Össze kéne őket fűzni (azt se tudom :P)? Remélem érthető a kérdés :)
  • NeoMaN
    Verbatim mindig jó (8* mínuszos volt hamisítva), TY pedig a csúcs.
    Bár súgok egy olyantot, hogy most a Mistralban 50-es csomagban a Ricoh Gold 60FT brutto.
    :))
    RICOHJPN

TY szint.
  • BenceYCE
    Gyakorlatilag ( szerintem ) a kettő közül bármelyikkel jól jársz verbatimból. De lehetőleg 16x-os legyen mert a 8x-osakból asszem volt hamisított.
  • carterx
    ok,várom az okosak véleményét,addig is köszi a tiéd,de ugye azér nem olyan rossz ez az mcc se??
  • BenceYCE
    Micubishi az asszem egy hangyányival rosszabb mint a tajo yuden. de majd egy hozzáértő megaszondja.
  • carterx
    Sziasztok.
    Melyik Verbatim lemez alapanyaga a jobb? A kettő közül:

TY 603
    MCC 03RG20

és mi a különbség köztük?

thx
  • Sonajk @:o)
    Köszönöm!
    Meglesem ;)
  • Inquisitor
    Max. Benq-t mernék, de azt meg már nem kapni. Labelflash-es Pioneer, Asus, NEC nem jó? :)
  • [Jakuza]
    DVD Shrinket szoktak mostanaban hasznalni.
  • Sonajk @:o)
    Sziasztok!
    Adott egy gyári DVD, ami 6,5-7 GB adatot tartalmaz. Szeretném ezt egy 4,7 GB-os DVD-re felírni. Az érdekel, hogy milyen programot ajánlanátok ahhoz, hogy mindezt jó minőségben megtegyem. Próbáltam a NERO-t (DVD újrakódolása) de a kapott eredmény nem az igazi. Nem baj, ha az ajánlott program engedi a menük és a DVD-n található extrák "buherálását" is.
    Válaszaitokat előre is köszönöm.
    Bye all!
  • Met
    a lemezre írt maximális sebesség fele
    16x-os 8x-osan írva az ideális (szerintem)
  • BenceYCE
    Miért nem jó a max/2 sebességgel írás?
  • Crazyn
    Milyen lightscribe-os irot ajanlotok?
  • jefferson83
    Sok sikert hozzá és ha megtalálod mi volt a gond remélem megosztod velünk
  • jefferson83
    Megfogadom.
  • phalanx
    jelenleg nincs különösebb gond velük, de szeretném ha ez 3,4,5 év múlva is így lenne ... egyébként meg maximalista vagyok, tudom hogy a jelenlegi értéknél sokkal jobbnak kellene lenni, így úgy se nyugszok amíg rá nem jövök mi a baj
  • izb
    ha hosszú távban gondolkozol,akkor verba mmc,vagy verba taiyo lemezt választassz...ja és soha nem írod meg a lemez max sebességénél 2x lassabban....