DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
ezt ajánlom mindenki figyelmébe aki esetleg még nem ismeri
viszont nekem is segítség kéne. hogyan és mivel lehet kiírni 8,5 gigás, tehát dual layeres lemezt igénylõ gyári dvd-t. *.ifo, *.vob, *.sub filés könyvtár, tehát clonedvd2-vel kellene, de az nem hajlandó, gondolom nem tudja a dl-t. shrinkelni kell? de akkor meg minek vettem dl írót meg drágán lemezeket hozzá?
Davinchi-t akartam rippelni nem megy. + a többi sem. viszont az 1-2 éves régebbi gyári filmek simán gond nélkül...
Nem hiszem, h az író hibája mert az nem lehet hogy a réginél megy az újabbnál nem. Sõt az újjak közül is sikerült 1-2 leszednem, de az igényesebb filmeknél megáll hibára. érdekes, h elkezdi aztán 1 az elsõ vob file-nál meg meghal...
Rippelési problémám van.
A LG dvd íróm szépen lejátsza az összes lemezt és a régi DVD-ket le is rippeli, visszont az újabb lemzeknél az elején már kiakad nem tudja lerippelni. Próbáltam csomó rippelõ progit mindegyiknél ugyanaz van az elején elkezdi rippelni és kb 3-4% körül olvasási hibára megáll a rippelés. Viszont a lemezt szépen játsza.
Mit tegyek? Mi lehet a probléma ? Valami új védelem ? Pedig a legfrisseb progikkal próbálom.
Kérlek segítsetek, ha nektek is volt ilyen problémátok.
Köszi,
bye
Régebben is kérdezték, akkor se volt. Azért ha vki tud vmit, akkor szólhatna.
Köszi elõre is.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Azt szeretném elérni, hogy ne is kezdje el a Dvd írás pl.: hibaüzenettel !!!
Vagy valamilyen hibaüzenettel hagyja abba.
Nero 6-ban lévõ állítások érdekelnének, vagy magába a Win Xp-be.
De természetesen bármikor vissza is lehessen állítani !!!
Válaszokat elõre is köszönöm szépen.
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Drive Information
------------------
Drive : HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B
Type : DVD-RAM Recorder
Firmware Version : A101
Buffer Size : 2 MB
Date : ?
Serial Number : K7C4CEL0010
Vendor Specific :
Drive Letter : F:\
Mechanism : Tray
Read Speed : 40 X
Write Speed : 40 X
Read CD Text : Yes
Return C2 Pointers : Yes
Read CD-R : Yes
Read CD-RW : Yes
Read DVD-ROM : Yes
Read DVD-RAM : Yes
Read DVD-R : Yes
Read DVD-RW : Yes
Read DVD+R : Yes
Read DVD+RW : Yes
Read DVD+R DL : Yes
Read BD-ROM : No
Read BD-R : No
Read BD-RE : No
Read Digital Audio : Yes
Read CD+G : No
Read VideoCD : Yes
Write CD-R : Yes
Write CD-RW : Yes
Write DVD-R : Yes
Write DVD-RW : Yes
Write DVD-R DL : No
Write DVD+R : Yes
Write DVD+RW : Yes
Write DVD+R DL : Yes
Write DVD-RAM : Yes
Write BD-R : No
Write BD-RE : No
Buffer Underrun Protection : Yes
Mount Rainier : No
Modes : Packet, TAO, DAO, SAO, RAW SAO, RAW DAO, RAW SAO 16, RAW SAO 96, RAW DAO 16, RAW DAO 96
Region Protection Control : RPC II
Region : None
Changes User : 5
Changes Vendor : 4
Disc Information (F:\)
-------------------
Type : - no disc inserted -
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ReaL MaDRid x siempre
van ugye nekem Verbatim 16x 4,7gb dvd-r em!
meg egy lg nemtom mien dvd írom...😄
kérdésem, az oylan dvd-9-et tudom vele írni? és akkor venni kell egy másik dvdlemezt? milyet érdemes?
firmware vagy másik írható lemez használata javasolt.
Benq vagy plextor játszik..
ReaL MaDRid x siempre
Tudna nekem valaki segíteni olyanban, hogy nemrég vettem egy NEC ND4571-A-t, és amikor törölni akarom az újraírható lemezt (CD, DVD), akkor azt írja ki, hogy a lemez csak egyszer írható... Találkozott már valaki ilyennel? Ja, a lemezek elõtte Pioneer DVR-109-es íróval voltak használva. Gondolom ez lehet a gond, mert olyannal már találkoztam, hogy ami LG-vel volt írva, utána azt a Pio nem akarta felismerni...
ASUS A8N-E nForce4 Ultra, AMD Athlon64 3700+, CoolerMaster rézmagos hűtő, Coolink 500W táp (védelmekkel), Club3D GeForce 7900GT 256MB, 2X1GB TwinMOS RAM, 160GB és 120GB Seagate Barracuda 7200RPM.
650M - 71 min
700M - 80 min
800M - 90 min
1 x iras - 74 perc
a többi meg ennek a hányadosa?
Hello segítséget kérek.
Az LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B dvdíróm a lemez lezárásakor hibaüzenetet ír és a lemez olvashatatlan lesz.
A lemez egy 16x philips amit 4x akarok írni.
ilyesmiket ír ki:
Generating DVD high compatibility borders
PMA update failure
Could not perform end of Disc-at-once
Burn process failed at 4x (5 540 KB/s)
Köszönöm a válszokat
ez az író ezt a lemez fajtát nem szereti 😛
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
ReaL MaDRid x siempre
na jó,nem olyan,de hasonló
ReaL MaDRid x siempre
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Elvileg ezt is vinnie kéne 8x-osan nem?
ReaL MaDRid x siempre
én úgy hallottam, hogy nem érdemes csak max 6x-orosan írni, mert az asztaliknak gondot okoz ha ennél magasabb. adatnál nem tudom mi a helyzet, de gondolom ott ez nem lényeg. sok sikert egyébként<#eljen>#eljen><#wink>#wink>
The Matrix has you...
Bocs hogy láma vok, de azt hogy kell?
Nem ismeri az adott lemezen a 16x írást az íród.
Az a problémám, hogy vettem 16x-os tdk dvd-r lemezeket de csak 4x-esen todom õket megírni. Az Arita 8x DVD+r-t megírta 8x-osan. az lehet a baj, hogy -r-es?
Ha tud vki megoldász kérem írja már meg.
Elõre is kösz
ReaL MaDRid x siempre
BURN.HU / CDGRAB.HU