7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
-
jefferson83 #6988 Így éjjel bocsánatos bűn,de tényleg érdekel. -
izb #6987 ami késik nem múlik............
de ez a mondatod kritikán aluli volt... -
jefferson83 #6986 Soha nem iszom :P -
izb #6985 " Vagy csak kockulsz :D Én soha nem nézem meg mit bír a gép"
ne piáz annyit -
jefferson83 #6984 Neked valójában van problémád a megírt lemezekkel? Vagy csak kockulsz :D Én soha nem nézem meg mit bír a gép. Megírom és ott ahol szeretném működik, akkor kit érdekel. Csak kiváncsi vagyok. -
#6983 nem arról van szó hogy nem hiszek neked csak az itt olvasottak alapján tartom soknak az értékeket -
izb #6982 ha nekem nem hiszel 1x csak megjön PPeter és majd segít...
ja addig is verbatim mmc és taiyo -
#6981 a PI Errors maximum 137 és 209 de néha 300 is megvan... 300 az ECMA standard de 300-as értéknél már vannak lejátszók amik nem tudnak megbirkózni vele, más fórumokan a belinkelt képek alapján azt mondanám, hogy a nagy átlagnak ez az érték 10 és 100 között mozog, de legnagyobb részének 50 alatt van, az enyémhez hasonló 2-300-as értékek a 3-4 éves lemezeknél jelentkeznek, de bazz én ezeket a sz@rokat ma írtam ki -
izb #6980 van verba lemezed??
egyébként ez a 96-97-es érték nem rossz.
hát én nem tudom melyik Pi értéket nézed de a tied simán jó...
a tied 0,34 és a max ami még megengedett az a 7-es illetve a 6-os -
#6979 próbáltan 4x-en is de akkor is ugyanezt kapom -
izb #6978 16x lemezt 8x-an írj max 8x lemezt meg 4x-en.
legalábbis én így szoktam..
Egy próbát megér -
#6977 ha lassabban írod akkor sem változnak az értékek? -
#6976 Hi
Van egy Pioneer DVR 111D DVD íróm de nem vagyok biztos benne hogy megfelelően működik
Mindíg mindent 6x-an írok vele és teljesen mindegy milyen márkás DVD-t írok az eredmény miníg elég siralmas
Habár az értékek jóval az ECMA standard alatt vannak ahogy én elnézem, nállam alltalában mindenki sokkal jobb eredményeket produkál
A PI érték borzasztóan magas minden esetben a PI max-ról nem is beszélve, szerintetek mi lehet a baj?
Philips DVD-R 8x max (fujifilm03) 6x-an megírva
Fujifilm DVD-R 8 max (prodiscf01) 6x-an megírva
-
#6975 Hali!
Lehet valahol pesten kapani LightScribe-os SATA DVD irót?
Elvileg a samsungnak van,, csak nemtom, hogy lehet-e kapni -
Stibor #6974 Sziasztok Kérlek segítsetek!Az a gondom,hogy asztali dvd íróval készítettem felvételt DVD-Ram lemezre dea"dvd dectypter" nem akarja beolvasni.Az "mpeg2cut2-vel pedig nem tudom megvágni Egyébként dvd+-rw-vel normálisan működik minden. Köszi -
Inquisitor #6973 Nem lehet, hogy Mac-es formátumban írták meg? -
Daveee #6972 nekem meg oyyan hogy, a sims 2 egész sorozata egvan nekem szépen kiirva nyomtatva stb stb..., eddig gépről voltak telepitve, de most kiirtam mident, és felttetm a pets-et, és oyat csinál hogy most pl megy, de ha ujra inditom a gépet, akkor már nem inudl el, ha megin t ujraidnitoma kkor már elidnitja, sztetek lehet irási hiba? -
#6971 A szürke nem jelenti azt hogy törölni akarnád, azt jelenti, hogy az van rajta, és nem változtathatod már meg. -
Fe2 #6970 Helló! Van egy nagy problémám. Kaptam egy DVD-t, amit üresnek lát a gép. Ha rámegyek a Neróban, hogy Adat Lemez Készítése, akkor először azt írja, hogy a lemez UDF, mi ISO9660-t használunk, akarjuk-e megváltoztatni a dokumentum típusát. Ha OK-t nyomok, akkor utána azt írja, hogy a sáv nem a Nero többmenetes írásmódjával készült. Ha megint OK-t nyomok, akkor megjelennek a mappák és a fájlok a Neróban, de szürkén és piros X-szel, mintha törölni akarnám őket. Hogyan menthetném le az adatokat a DVD-ről? IsoBuster meg ilyesmi is mind üresnek érzékeli. Vagy szerintetek mivel volt írva? Fotós boltban lett kiírva. -
#6969 azért, mert a Ridisk szar a Pio meg jó és nem szereti, ha szart raknak a szájába..te se szeretnéd :))) -
#6968 Nálam a 111D-vel semmi baja, eddig 40-et írtam, és 1-et rontott el. -
tmisi #6967 Ja jobb lassabban írni, én pl. sohasem azon a sebességen írom a lemezeket, mint amik rá vannak írva, hanem alacsonyabbal. Biztos, ami biztos.
Ja tényleg: az hogy lehet hogy az én Pioneer DVR-110D-m utálja a kék/szürke tetejű 8x Ridisc lemezeket még 1.41 Firmware frissítés után sem? Még 0%-nál leáll írási hibával. Ja és persze a lemez utána használhatatlan lesz! Pedig próbáltam alacsonyabb sebességen is.
(Egyébként ezeknek a lemezeknek lámpafénynél inkább kékes színű alja van, semmint lila, lehet hogy a hordozóréteg a ludas?) -
#6966 1: Google-ba írd be a fájl tíousát, szerintem biztosan kiad olyan programot, ami kezeli. Történetesen milyen fájl?
2. Valószínűleg az írási sebesség. Lassan írd, pl 4x-en, szeritnem úgy menni fog.
ja és: BUÉK! -
mislyenácz #6965 Sziasztok!
van egy dvd-film amit shrink nem tud kezelni tudtok segíteni pl:egy másik progi?
van még egy problémám megírok egy filmet nero 7-tel és akadozik a dvd lejátszóba. mi lehet a gond? -
#6964 Ha van a gépeden más CD/DVD-író szoftver, akkor uninstalláld őket, Alcohol, BlindWrite tudja így megfogni a rendszert. -
#6963 kösz, majd megnézem magamnak. jártam már arrafele, de csak a dohány utcában. -
#6962 Üdv...volna 1 kis problémám..
+bolondult a nérom:nem engedi letörölni az ujrairható dvd lemezeimet..a hibaüzi a köv:ez nem ujrairhato lemez...help.. -
BenceYCE #6961 Az akácfában van egy bolt
Ahogy a Blaha felől mész az Astoria felé, jobbkéz felől nyílik elsőnek az Akácfa utca. Bemész rajta és az első keresztutca (Dohány utca) után jobbkéz felől kb 50 méter után de még a parkoló előtt van egy piros rácsos kis üzlet. Ott árulnak mindeféle nyersanyagot. -
#6960 mijaza akácfa? :)) -
BenceYCE #6959 Hát akkor én tudtam rosszul.
Pedig ezt mondta az eladó. (fasz üsse ki a szemit)
Nem szoktam dl lemezt venni :) -
izb #6958
minuszos
plusszos -
BenceYCE #6957 Akácfában néztem és 1600-2000 között volt a Verba "-"-os és 600-800 a plusszos. -
izb #6956 egy sima dvd lemeznél a ami egyébként mondjuk 90ft arra durván rárak még kb ugyanennyit...
nagy p@csök -
izb #6955 ezt rosszúl tudod.
kb egy árban vannak a prémium kategóriák.
verbatimról beszélek... -
BenceYCE #6954 A plusszos kétrétegű drágább mint a mínuszos. Vagy fordítva de az egyik 600-800 a másik 2000-2500 -
Szeszmester #6953 Elképzelhető, hogy hamisítványokat is árulnak? Hogy lehet megállapítani, hogy adott lemez hamis vagy eredeti? Az artisjust hány %ot tesz rá a lemez árára? -
#6952 igen, de sok ember nem néz apróhirdetéseket, nincs olyan ismerőse stb.
bemegy a Media Markt-ba, TDK márkaboltba stb. és ott veszi meg. -
#6951 no igen,de mindenki tudja,h ez hülyeség.
inkább megveszem 600-ért,ha nem jó,veszek mégegyet,még úgyis csak 1200 ft -
#6950 mert van hozzá tok, átmegy 4-5 kézen és utána kerül ki a boltba és van rajta artisjust matrica és full legális forrásokból van -
Szeszmester #6949 Hi!
Vki pls mondja már meg a tutit, miért van az, hogy a dupla rétegű lemez neten rendelve 600 Ft, míg boltban 2000?