DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt irja ki SCSI/IDE Command aborted!
Mitõl lehet ez?
Next PC upgrade: 2022
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
idézlek hogy miket irogattál csak hogy képben legyél.
-"ha nem tudod használni, akkor tényleg ne használd, mert nem neked való."
(használom és mást is használok,de tényleg nem nekem való,mert
ha van eredendõen más program ami alapból jobb akkor nem eröltetem)
-"hogy balfasz felhasználó ellen nincs orvosság."
(tehát te úgy gondolod,hogy aki egy cd írás miatt nem bújja át a nero
oldalát frissítés meg bugjavítás miatt az egy balfasz.Gratula)
És én is használom arra amire jó,ebbe nem tartozik bele az alant írt folyamat.
Én is befejeztem de ami bugos,az bugos és az egész vita azon kezdõdött hogy az e vagy nem az.AZ!!!
Tehát szerinted az a jó program,amihez minden féle szart még pluszba fel kell rakni?
Nagyon csecse és ügyes lehetsz mind gondolkozásban mint a nero faszkiverésében.
Balfasz felhasználoról meg ne beszéljünk,mert aki megvéd teljes mellszélességgel egy valag szart,az maga is szar mert azt hiszi hogy ez a normális.
Lenyelni nincs mit,mert érteni nem értesz a témához,max megmutatod hogy neked sikerült egy alapjában szar programot írásra bírni,más meg használ olyan programot ami alapból normálisan mûködik.
Na akkor ezek után döntsd el ki a fasz,mert ha értelmezni tudod amit leírtam csak rájössz.Bár kételkedem benne,a hülyeségeid után.
Egyébként azt mondtad, hogy "ámen", gondoltam befejezted a kötekedést, de úgylátszik tévedtem és nembirod lenyelni, hogy balfasz felhasználó ellen nincs orvosság.
neked itt kezdõdik egy jó program,hogy azon kell filózni hogy milyen szar kiegészítõ dolgokat kell még letõlteni hozzá hogy mûködjön??<#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2>
http://ww2.nero.com/nero7/enu/Nero_BurnRights.html
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
amen
Fõleg hogy azzal menjen el az ember ideje hogy kisilabizálja hogy most mûködik e rendesen vagy nem,amikor ez elsõsorban egy optikai adattároló megírására szolgálló program azt még ara sem lehet normálisan használni.
Ez tiszta vic és csak téged idézlek, "Ki nem szarja le, hogy bugos, ha nálam nem jön elõ? 😄"
na ez az, hogyha nálad nem jön elõ az még nem azt jelenti, hogy fasza bugmentes.
Az 5.x-es verzió óta használom a Nerot, idáig egynél volt komolyabb bug, amivel találkoztam, a 6.0.x.x szarul készítette el a Dvd-videó lemezeket és némelyik lejátszón nem ment. Ez is olyan volt, hogy elötte lévõ és az utánna lévõ verzió nem csinált ilyen hibát.
Most a 7.2.0.3-at használom és nincs ingerenciám frissíteni, mert jól mûködik, beleértve az mp3-ból audió-cd készítést is.
mp3-ból rendszeresen a kírt cd állomány hibás.az mp3 to wav konvertálás übergagyi a neroban.ez közismert tény.
A rosszil megírt lemezen lévõ adatokat vissza lehet nyerni vmilyen progival?
Az a próbléma, hogy üresnek látja a DvD-RW-t :'(((((((((((
Fákjúal!
a tények makacs dolgok....
Segítségeteket elõre is megköszönöm!!<#nemtudom>#nemtudom>
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Van egy LG GSA-4082B típusu dvd íróm melynek az A209-es frissítése volt fennt de állandóan ha betettem egy sima dvd-t a következõ hiba jelent meg:
Utána próbálgattam a frissítéseket A207 A208 de mindegyiknél ez a hiba jött be, majd betettem egy TDK ujra írható dvd-t és azt érdekes módon megírta.
De a sima dvdéknél ez a hiba jelenik meg. Esetleg tud valaki segíteni?
A dvd-m ridata!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Benzint ne használj a fejnél. 2 év alatt elég sok porcica összetud jönni, és ha egy ilyen rákerül a fejre, az gondot okozhat.
Mindenesetre megpróbálom! Köszi srácok!
-Most valamiért nem olvassa be az üres írható DVD-ket(Verbatim Advanced AZO DVD+R, Maxell DVD+R) Nem is tudok a Neroval írni rájuk! PEDIG kb egy hete még írtam UGYANOLYAN Verbatim DVD+R-re, amire most nem. A már megírtakat problémamentesen beolvassa. Hallottatok már ilyet??? Kérlek segítsetek! Nem tudok DVD-t írni!!! <#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#help>#help><#help>#help>
-az újraírható DVD-ket nem tudom törölni, újraírni.
Be tudok állítani valamit?
Elõre is köszönettel!
(Nero 63125-t használok. Xp-reinstall nem volt. Vírusírtok, spyware-ket irtok rendszeresen.)
nézõkével bele is néztem,és ott is írja a fájlokat,amiket az iso tartalmaz
ReaL MaDRid x siempre
Mitõl lehet ez?
Külsõ USB-re van kötve az iró.
Next PC upgrade: 2022