DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
dvd-t ír gond nélkül, de ha cd-t akarok írni Nero-val (6.0.0.28) akkor minden cd-t elront, CloneCd-vel tudok cd-t írni. szerintetek miért van ez?
Játék írását már több progival is megpróbáltam pl Alcohol 120, DVD Decrypter meg a Néro. Mindegyik hiba nélkül megcsinálja, vagyis hibát nem említ egyik progi sem. Most hogy ezt a pc nem látja az még rendben is lenne mert az eredetit sem látja de a boksz sem lát semmit vagy annyit már elértem hogy az egyik gamenak a bejelentkezõ képernyõjét látta és utána szépen kifagyizott a boksz.
Well ez lenne a kortörténet. Minden segötõ szándékot szívesen fogadok, ha bárkinek van jobb ötlete vagy járt már ebben a cipõben, amibe én is légyszi segítsen.
THX
Asztali dvd-r, dvd-ram felvevõhöz szeretnék filmet írni. -r vagy +r lemezt használjak(PC-ben)? Vagy mindegy olvassa a +t is? thx
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
szerintem max a 15-20 év!
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
elvileg nam.gyakorlatilag nagyban függ a korong minõségétõl függ még a lejátszótól is.ami még lehet karcolod-napon-fagyban tárolod.
viszont van egy érdekesség is hogy a cdgrab.hu-n mégpedig hogy külhonban tesztelték a pár éve megirt cd korongokat háááát és elég meglepõ eredményeket kaptak.egyenlõre ugy néz ki hogy a 100 év amiket a cd és dvd korongokra adnak az nem áll.
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
Létezik az,hogy a DVD-+R lemezre írt dolgok minösége idövel
romlik mint a vhs kazettán?
Ha igen hogyan lehet ezt a minöség romlást le csökkenteni?
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
ez csak a Terminator 3 -mal fordult elõ.
Bár hallottam valamit, hogy a Terminator 3-at különleges
másolásvédelemmel látták el.
Hogy mi igaz ebbõl nem tudom, de köszi a tanácsot.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
felrakni a Winchesterre, és a Néro is megáll másolás közben.
Mi lehet a válsz erre a problémára?
Hogy kell másolt DVD filmet írni?
Lehet, hogy aki elõször megírta a lemezt valami kódot rakott bele?
Segítsetek, köszi.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Mi a faszért nem ismeri fel az újraírható lemezemet semmi???LG 4040B(a301)Nero 6.0
Köszi
Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
http://www.nero.com/en/sp_file.php?sp_file=hun
Volna számomra egy fontos kérdés.
A Nérovision program magyarositását, hogyan kell el végezni
mert nekem nem jön össze sehogyan sem?
Segitsetek köszönöm!
Lehet,hogy nem jó oldalra írtam,de a dvd íráshoz kapcsolodik
a kérdésem.
P.L
tehát van egy avi filmed amit dvdre akarod kiirni hogy az asztali dvd lejátszób tudjad nézni ugye?
akkor olvass vissza sürgösen pár oldalt.Minden le van irva kinek mi jött be mit használ stb
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
pl cucusoft,tmpeg,winmpg converter stb
Más: Most nézem, hogy van új Firmware az a06-os Pioneerhez.
Név szerint az 1.07-es verzió. Valaki próbálta már?
http://pioneerdvd.rpc1.org/
Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.
Shrink a leggyorsabb, legegyszerûbb, a képminõsége ugyanaz mint a többinek. (kivétel cce)
De amúgy természetesen így is lehet. :-)
Aztán kiírod nero-val DVD Video módban, a video_ts könyvtárba....(15 perc)
www.doom9.hu