DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacika az sajna nem hülyeség.Mert a deceyp válogatos a dvd olvasókra.Nekem már több féle is volt.Legjobban a pio-l teljesitett.Lg-t is szerette de már lassabban az msi-re meg kifejezetten háklis volt ha volt benne cd v dvd akkor nem is volt hajlandó elindulni csak a reset segített.Bár a 3.1.9-s már viszonylag korrekt hajlandó vele dolgozni.

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

Ez hülyeség. Nekem 7-10 perc egy lemez, attól függ, hgy fullra van-e vágva. Pioneer 120S olvasó.
NeoMaN
Igen, csak decrypt olvasótól függõen min. 15-45 perc....

ZaJanga
Ha leszeded a decrypterrel akkor elég ez és nem kell az anydvd mert a dec.. megcsinálja a a másolásvédelem kiiktatását.

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

doom9-en nincs fent?
janos666
Ehhez dobjál már 1 linket (valahol biztos volt már, de nem akarok addig visszaolvasni)
janos666
Ja, az is lehet!
Punker
anyDVD-t rakd föl menjen a háttérben

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

nVIDIA:
Az IC a védett lemezekkel nem boldogul,elötte nem ártana egy dvdderypterrel átnézetni.

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

janos666
De nálam valamiért nagyon nem szeretné az eredeti DVD-ket átkódolni a "pinnacle instanc copy to DVD", van hozzá valami crack is?
ZaJanga
Én 8-as verziót használok és tökéletes.Sok állítgatási lehetõség.Felesleg kiszedése stb..
Szal nekem jó.
3200+-on hajtva a 2500+-ös bartont 75-80 perc alatt dekódol át egy filmet high quality-be.

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Noninnyó
És ez az Instant Copy jó progi? Jól nyomja?

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

ZaJanga
A decrypter egyértelmû.Vagy image-be vafy file-ba leszeded és onnan dolgoztatod a progit.A shrinket sajnos nem vágom mert instant copy-t használok viszont ha túl sok mindent meg akarsz tartani (több nyelv, extrák stb..) az a film minõségének rovására megy!!

Noninnyó
Üdv!
Végigolvasgattam a fórumot. Még nincs íróm, de tanulmányozgatom a dvd írást. Annyit már eldöntöttem, hogy úgy szeretnék majd csinálni filmeket, hogy megtartanám a menüt, magyar és angol hangot, 1-2 feliratot, és pár extrát is, a filmen újrakódolást csinálnék ha kell. Ehhez a módszerhez melyik a legcélszerûbb dvd kreálási metódus? Decrypter + shrink? Ha valaki nem sajnálja az idejét, pár szóban leírhatná, hogy milyen módban mit kell csinálni. Tudom már soxor volt szó róla, de teljesen még mindig nem tiszta a kép. Kérlek ne hurrogjatok le ezért. Elõre is köszönöm. ByeZ

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

janos666
Azóta sem tud senki egy normális programot mondani, amivel elhanyagolható képromlás mellett gyorsan lehet DivX/Xvid-bõl MPEGII DVD videóba kódolni??
janos666
Merthogy, majdcsak nem repedezik fel a fémréteg a hátáról. Ha meg mégis akkor aki eladta!
NeoMaN
igen

tehát a 6.valahányas nérómmal ugyanugy tudok DVD irni mint CD-t?

ZaJanga
Aggya a yoo God, hogy hónapok múlva is ezt írd ide!!

janos666
Szeintem nem kell megíjadni a márkátlan DVD-k tõl, nem annyira szarok mint az olcsó CD társaik. Most nálam 20 princo DVDbõl (450Ft/db) mind jó volt. (adatallenõrzéssel írtam õket)
ZaJanga
Adatra full yoo a nero 6

Ja mág valami. A boltban láttam ilyen narancssárgás rózsaszines tokban PrimeDisc DVD-t olcsón. MI a véleményetek róla?

Halihó.
Valaki mondana nekem egy olyan DVD író progit amit könnyû kezelni és megírja amit kell? Csak adat kiírására kellene, semmi video meg egyéb.

NeoMaN
nem, egymás után lejátsza az mpg-eket. lehet az is, hogy egyesével kell elindítani.

Wanted
Ha csak az mpg file-okat írom ki a dvd-re, akkor az asztali lejátszó felismeri, mint svcd?

Valaki: #618 még mindíg kérdés

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

NeoMaN
bocs, aszittem warez. 😄

NeoMaN
takaroggyá má anyádba bazmeg!!

NeoMaN
Én DVD2SVCD-vel elindítottam a kódolást, mintha svcd készítenék a filmbõl. Amint kész volt a hanggal (azzal kezdi, kb 10 perc) leállítottam. Talán úgy is mûxik a dolog, ha a hangkari kimenetét összedugod a bemenetével, és real time leszeded wav-ba a cuccot lejátszás közben...

NeoMaN
1. Lehet, de nem könnyû meló, és nemtom hogyan 😛
2. Én úgy csináltam, hogy kivettem a film-et a vcd/svcd-bõl, átneveztem mpg-nek, és úgy írtam több mpg-filet a dvd-re.

Sziasztok!!!

Koncert dvd-rol kilehet szedni valahogy csak a hangot,hogy utána kiirjam cd-re?

köszke
Wanted
Sziasztok!
Két kérdés:
1. A Decrypterrel vinyóra lementett dvd feliratait lehet valahogy szerkesztgetni?
2. Több cd-nyi svcd-t hogyan lehet kiírni 1 dvd-re, úgy, hogy az asztali is olvassa?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Ombika
Mar megoldodott Windv 5.1-el! 😄 THX

Vagy princo-t,asztalin próbáltad?

NeoMaN
ne használj powerdvd 4-est másolt lemezekhez...
😄

Ombika

Ombika
Hi all!!

Nero image-ben hozzák a dvd filmet!!!
Hiba nélkül 2x-esen kiirom és bármilyen számitógépes dvd-olvasoval kb 70% körük kiirja ezt a hibát??
Mi ez???? és MIért??

http://web.axelero.hu/daleadsl/dvd1.jpg

Koszi

Breki33
nagyobb a méretek
ki kell hagyni a felesleges dolgokat :-)
eredeti gyári dvd-t egy az egyben le lehet másolni?mármint úgy hogy tökéletesen mûködni fog mint az eredeti?

Haliday.
Akkor milyen dvd-írót javsoltok, ha fõleg cd-t (audio, game iso, svcd-t)szeretne írni vele az ember, és csak "mellékesen" dvd-t ?
jó, köszönöm a segítséget.inkább csak kíváncsi voltam.nem találkoztam még ilyennel.egyszerûbb lesz letörölni és felírni egyben mostmár az egészet

IMYke2.0.0.0
A CD-R Diagnostic ilyenkor visszahozza - pontosabban, a nem látható trackek lemásolhatóak a gépre!
Ez meghibásodott CD-k esetében - mondanom sem kell - isten-király progi!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

NeoMaN
nem, csak nem látható. valahogy vissza lehet hozni, de má nemtom hoy. ha most hozzáírsz, és az elsõ sessiont folytatod, akkor látható lesz, viszont elveszik a második session

és akkkor letörölte az elsõt?

NeoMaN
nem az elsõ sessiont folytattad, hanem újat kezdtél rajta.

igaz hogy ez cd, de háhta tud vki segíteni.egy újraírható cd-ew felírtam az összes legíjabb felhasználói progikat, amiket használok.mennék egy haveromhoz windózt telepíteni, és eszembe jutott hogy pár dolog lemaradt.ezeket még a néróval(6.0.0.11)hozzáírtam, mert nem volt a cd lezárva.viszont utána ránéztem a dics infora, mert a t.commanderben ua.voltak felírva mint addig, nem történt változás.látom hogy multi-sessionos lett a disc.az elsõ pár ráolvasási kísérletre beadta az eredetileg felírt dolgokat, azóta viszont csak a második részét látom a cd-nek.nem egyszerre kellene mutatnia mind a két részt?mia hiba?és mit tudok vele kezdeni?igazából megírhatnám újra is, de már érdekel a probléma

NeoMaN
utánanéztem a dvd-r adatbázisban. a sundisc nincs benne, tehát biztos, hogy semmit sem ér..

NeoMaN
nem a rászitázott cucc a lényeg, hanem a gyártó. Nálam most van THE ONE feliratu ultragagyi kinézetû, de vettem belõle 1 tonnával, mivel ritekG04-es...

valakinek van tapasztalata a SUNDISC 4x dvd-r el kapcsolatban, erdemes venni nagyobb tetelben is vagy szar. Mondjuk eleg kultoraltan nez ki, de ez nem mervado persze 😊

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

600

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

WOW
Hi!
A következö lenne a problémám.Pár hapja vettem egy NEC ND-1300A tipusú DVD-t.Ez Ír + - DVD R és + - RW lemezeket.El is ezdtem.Írtam három - ost és egy + ost is.Minden oké volt.Egy haverom hozta olcsón a lemezeket.Kértem tõle 10 darab - ost.Most ott tartok,hogy mikor -ost szeretnék írni azt írja ki a nero hogy illegalis másolat.De miért?Több lemezzel is próbáltam és midig ez volt a válasz.+ lemezeket gond nélkül ír.