DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Az IC a védett lemezekkel nem boldogul,elötte nem ártana egy dvdderypterrel átnézetni.
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
Szal nekem jó.
3200+-on hajtva a 2500+-ös bartont 75-80 perc alatt dekódol át egy filmet high quality-be.
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Végigolvasgattam a fórumot. Még nincs íróm, de tanulmányozgatom a dvd írást. Annyit már eldöntöttem, hogy úgy szeretnék majd csinálni filmeket, hogy megtartanám a menüt, magyar és angol hangot, 1-2 feliratot, és pár extrát is, a filmen újrakódolást csinálnék ha kell. Ehhez a módszerhez melyik a legcélszerûbb dvd kreálási metódus? Decrypter + shrink? Ha valaki nem sajnálja az idejét, pár szóban leírhatná, hogy milyen módban mit kell csinálni. Tudom már soxor volt szó róla, de teljesen még mindig nem tiszta a kép. Kérlek ne hurrogjatok le ezért. Elõre is köszönöm. ByeZ
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Valaki mondana nekem egy olyan DVD író progit amit könnyû kezelni és megírja amit kell? Csak adat kiírására kellene, semmi video meg egyéb.
Valaki: #618 még mindíg kérdés
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
2. Én úgy csináltam, hogy kivettem a film-et a vcd/svcd-bõl, átneveztem mpg-nek, és úgy írtam több mpg-filet a dvd-re.
Koncert dvd-rol kilehet szedni valahogy csak a hangot,hogy utána kiirjam cd-re?
köszke
Két kérdés:
1. A Decrypterrel vinyóra lementett dvd feliratait lehet valahogy szerkesztgetni?
2. Több cd-nyi svcd-t hogyan lehet kiírni 1 dvd-re, úgy, hogy az asztali is olvassa?
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Nero image-ben hozzák a dvd filmet!!!
Hiba nélkül 2x-esen kiirom és bármilyen számitógépes dvd-olvasoval kb 70% körük kiirja ezt a hibát??
Mi ez???? és MIért??
http://web.axelero.hu/daleadsl/dvd1.jpg
Koszi

Akkor milyen dvd-írót javsoltok, ha fõleg cd-t (audio, game iso, svcd-t)szeretne írni vele az ember, és csak "mellékesen" dvd-t ?
Ez meghibásodott CD-k esetében - mondanom sem kell - isten-király progi!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
A következö lenne a problémám.Pár hapja vettem egy NEC ND-1300A tipusú DVD-t.Ez Ír + - DVD R és + - RW lemezeket.El is ezdtem.Írtam három - ost és egy + ost is.Minden oké volt.Egy haverom hozta olcsón a lemezeket.Kértem tõle 10 darab - ost.Most ott tartok,hogy mikor -ost szeretnék írni azt írja ki a nero hogy illegalis másolat.De miért?Több lemezzel is próbáltam és midig ez volt a válasz.+ lemezeket gond nélkül ír.

aki eladta!