DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogyan tudom õket image-be menteni,ugyanis túl nagy méretûek ahhoz,hogy egy 4,7gb dvd-re átírjam õket...
egyáltalán lehet olyan dvd lemezt kapni,amire át lehet õket írni???
Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.
Tudna vki segíteni abban, hogy hogyan szedjem le a menût a dvd lemezrõl, és csak a szinkronnal másolhassam át? Milyen progi kell hozzá? emilben kérném az ötleteket, mert nagyon ritkán vagyok erre, nagyon köszi elõre is. [email protected]
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
Köszi a segitséget.
P.L
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Végre megoldódott a dvd-író problémám, nevezetesen,
hogy nem írt csak olvasott. A probléma megoldása pedig
valoszínû az volt, hogy az alaplapi bioszban automatáról
a dvd-író tipusát adtam meg, mert utána egybõl irta a lemezeket.Én balga azt hittem, hogy ha a Néro le kezeli
a dvd-írót, akkor alapban fel van ismertetve.
Lenne egy újabb kérdésem.
Létezik olyan program, amelynek a telepítésével tudna esetleg "-" os lemezt is írni a dvd-írom?
P.L
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Gondolom már kezditek unni, úgyhogy utóljára írom be!
De úgy látszok nem!

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
Szóval meg lehet szerezni különféle helyekrõl az un nero plugin packot.De azt nem mondom hogy és nem "kisérleteztem" ilyenekkel.Aztán hol ment a cucc hol nem inkább megvettem.Nem bántam meg.Egy példa ha encodoln akarok saját anyagot (tvrõl felvett anyag) idáig kb 3 órát szórakoztam vele.A nerovision ezt dvdre irással együtt kb 40 perc alatt végez.
Ezek után azt mondom érdemes volt megvenni.
XVid, DiVx -----> MPEG II DVD videó gyorsan, szép képpel?
Köszi!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
a dvd plugin arra valo a nerovision tudjon dvd-t,svcd-t stb kreálni nem jodvédett anyagokból!Amit cd irokhoz ill dvd irokhoz adnak oem nero-t azzal nem tudsz ilyesmiket csinálni.
Már az 5.5.mittudoménmennyi is tudott DVD-t írni!!!
A neró vagy 6 óráig szenved vele 2,6-os (HT-s) P4, 512Mb ram mellett, és a képe se olyan jó mint Divx-ben volt!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ha kölcsönzött DVD-t másolok, azt le lehet valahogy ellenõrizni? nem lehet lebukni?
és az mitõl van, hogy a 6.0.0.9-es nero nem tud DVD-t irni?
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
Adva van egy IMG file - egy film. Az lenne a kérdésem, hogy milyen programmal lehet kiírni, hogy asztali lejátszón meg tudjam nézni? Neroval nem tudtam kiírni. Légyszi segítsetek!

Pls help!
4244fb10d.exe erre a fáljra 2x klikk, beugrik egy ablak majd gyorsan eltûnik, ennyi lenne az egész?
V1.0c ír ki.
Tmpgenc-el szarakodom de nincs hang.Valami leírás valakinek?
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Régebben ateista voltam, de azután megismertem Magamat...
http://www.avland.co.uk/panasonic/lmad240/index.htm
ez az a DVD-ram amit vettem
Frissítés után visszateheted a vinyó kábelére, de az írónak ajánlott nem egy kábelen lennie a vinyóval.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
A DVD-RAM-okról meg úgy tudom, hogy mivel nem minden író kazettás író, ezért ki lehet nyitni azt a tokot. Ha nem, akkor sorry, még nem láttam dobozos DVD-RAM-ot.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Most,hogy kicsit megnyugodtam,el kezdtem olvasni a read me-ét,amit az lg oldalról szedtem
Azt írja,csak úgy frissítsem az írót,ha a másodlagos IDE csatornán van(master-azt sem tudom a kábel vége vagy a közepe-e az)egyedül.Na még ha rá is jövök,utánna(frissítés után) visszaköthetem a winyó kábelére???
csak mert bármit szedtem le eddig,számomra tökéletesen érthetetlen volt
állítsak be minden szart,amirõl azt sem tudom mia geci
Kúrvára felidegesített,már 2 órája ezzel szarakszom
Ezt kellene beleégetni.
Nemtom, sony-nál hogy mûködik. Én csináltam már win98-as bootfloppyról, de újabban már winxp alatt is megy a toshibánál a firmware frissítés....