DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
elkezd akadozni lejáttszáskor.
Alemez, vagy az író rossz, vagy ilyen szar a lemez ?
ASUS íróm van.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
De jó lemez 2x en a Fibra is, fõleg az újjabbik, a kék.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Egyszerüen nem tudok a nero-val írni. Föltettem valamelyik 6-os verziót de nem tudom hogy hol kell beállítani hogy DVD-t kezeljen. mindig csak CD-t akar írni.
Most vennék DVD írót de olyan kénne amelyik mindkét formátumot ismeri. Szerintetek melyiket vegyem meg?
Ezt néztem egyenlõre: Teac DV-W58G
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
"Pioneer DVR-106 v1.07 RPC-1 + 2xDVD-R + 12xRip"
Csak nem tán azt, hogy ha felteszem a 4X-es íróm csak 2X-esen fog írni, és 8X-os hejett már 12X-esen is fog olvasni? Mert az nem igazán tûnik kifizetõdõnek.
egy kis segítségre lenne szükségem!
van egy NEC 1300A tipusu dvd íróm.Én úgy tudtam eddig,hogy ez +és- os lemezeket is tud írni.(tévednék?)Most viszont nem tudok - os lemezeket írni vele.ez a hiba üzi :Cannot Write Medium - Incompatible Format
most mi a helyzet átkúrták az agyamat az íróval?
köszke
Pioneerdvd.rpc1.org
és itt megvan minden, mi szem-szájnak ingere.
+ van egy másik jó oldal is, de annak sajnos az URL-je bentvan melóhelyen, itthoni kedvencekben nincs meg. De ha érdekel a dolog, holnapra szívesen megnézem neked.
Milyen nyersanyagokra érdemes mostanában írni? Megéri pár száz forinttal olcsóbban a Fibra, Princo és társai, vagy inkább a 800- körüli Verbatim vagy TDK a jó? Ja, mi a véleményetek a Primadisc DVD-r rõl, mert itt nálunk már 700-ért van.
De inkább NeoMan véleményét osztom, miszerint a firmware miatt szarakodik. Mióta az íróra feltettem a crack-elt firmware-t, azóta az is grabbel mint az állat.
Vagy szerinted minden gyári lemez 9 giga???!!
Érdekes.
De nem akarok összetûzést, és ez nem LOL, csak olvasni kell értelmesen. Aki meg már írott lemezt Decryptel, az meg is érdemli.
Amúgy szar lemezeket néha ezzel próbálok leszedni, többnyire sikerül is, mert ugye a minimális kis hibákat át lehet ugrani.
Tört firmware beégetéssel kiküszöbölhetõ.
Nálam most mindkét toshiba 5x kezdi, és 11x-16x fejezi be a lemezt. Ez kb 5-7perc/8 giga...