DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ritek pl a traxdata,elta,arista
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
Erik:elvileg igen DE ha az iró biosa nem ismeri a lemezt(fajtáját) akkor 1x irja meg ha egyáltalán megirja az 50' az 1x irási sebesség.
VIDEO_TS.BUP
VIDEO_TS.IFO
VIDEO_TS.VOB
VTS_01_0.BUP
VTS_01_0.IFO
VTS_01_0.VOB
VTS_01_1.VOB
VTS_01_2.VOB
VTS_01_3.VOB
Ha a +/- -s lemezeket egy kalap alá vesszük akkor a dvdram alapvetõen más.Ha jól tudom akkor más elven rögzit rá adatokat min 100k-szor tudsz törölni-irni rá,ha valamit törölsz róla akkor annak helyére ujból tudsz irni(nem ugy mint a sima rw-nél).egy asztalai dvdrw-ben tudsz róla egyszerre felvenni és nézni róla filmet.Mostanában a panasonic és az LG dvdirókhoz adják ha dobozosat veszel.Ideális háttártárolónak fogd fel ugy van egy plussz vinyód.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Így a filmet beállítom monnyuk 70%--ra, de az extrákat csak 51%-ra....
Automatikuson ez kb 60-60 lenne...
KÖSZÖNÖM A SOK SEGÍTSÉGET MINDENKINEK, ERRE VOLT SZÜKSÉGEM!
Igy már akármelyik filmet le tudom irni jó minõségben!
Elõszöris megirtam olyan fulldisces módban egyet, 60% körüli volt, és nem láttam minõségbeli eltérést.
Másodszor áthuzigáltam a re-autorban csak a fõfilmet, és megvágtam, hogy a végén a castok ne legyenek benne, azzal ment 3-4%-ot feljebb. Igy olyan 75% lett, de ezt nem irtam ki, mert ha a 60%-osnál nem vettem észre különbséget, akkor ennél tuti nem fogok.
Harmadszor: Rájöttem, hogy a costum rationak semmi értelme, mert a program automatikon beállitja a lehetõ legjobbat, fölül az a zöld csik meg azt jelzi, hogy mennyi fér rá az írható dvd-re, tehát ha én huzigálok a %-on a costum ratio módban, akkor az csak rosszabblehet, vagy nem fér rá 4.5 gigára.
4: Mi az a régiómentesítés?
Szeretném régió mentesíteni.Mit kellene tennem?
Ez igy jól van? Hogyan csináljátok? Valakinek 80% fölé is megy?
Eredeti Harry Potter dvd-vel próbálkoztam.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
*,bup *.ifo *.buf *.vob
Ezek közül melyiket kell az íróprogival/daemontools-al megnyitni?
A kérdés hogy vesztettem a minõségbõl, vagy nagyon hülyét kérdeztem?
Ha ez még nem volt akkor van valami bejáratott módszer, mert volt/van egy olyan oldal, az a neve, hogy dvdiso, vagy mi, ahol a faqban le van irva, csak nem találom az oldalt, és mongyuk nemtom, hogy most összeolvadt-e a FreddyvsJason centerrel, vagy mi.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ha valaki tud segíteni elfogadnám!köszi!
Tegnap másoltam egy eredeti DVD-t a CloneDVD-vel. Most ismerkedek a dologal szóval ez volt az elsõ 😊
A másolás úgy ahogy sikerült. A menüt szépen megcsinálta meg a fil felét is..aztán a film fele után jönnek az extrák lejátszva...Mit sikerült elbaltáznom??
Olyan progit keresek amivel a másolásvédelmet lehet feltörni! A gépemre akarok rámásolni kölcsönzõs filmet, de eddig nem igazán sikerült! Priviben írjatok ha lehet!
Elõre is köszi!!!
Hány perc megirni egy DVD-t fullra 4x-esen?(nem hinném hogy 15 perc..)
Hallottam hogy van ilyen,ha valakinek megvan linkelje már be ide vagy üzibe.
Kösz!
Abit NF7s,Barton 3000+,256 DDR,120Gb Maxtor, Pioneer 109 DVDRW, 19\" Samsung 913N TFT
De ha ló nincs jó a szamár is. Késõbb hátha itt is lesz Ritek.
Most próbáltam PIO-106D ben Traxdata G04 et, clonDVD vel 13perc alatt írtam meg a Maffiat, s simán játsza egy asztali "öreg" XV 521-es JVC.