DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van 1 LG 4081-es DVD íróm, ami nagyon érdekes dolgokat csinál.
Vettem pár db Fibra DVD-t (4*). Elõször megírta az elsõ DVD-met hibátlanul, bár csak 2*-esen, hiába volt 4*-es a lemez. Utána írtam vele 1 Adat DVD-t, ezt is hibátlanul, 2*-esen.
Ezután elkezdtem írni a 3. lemezt, ezt felismerte 2*-esnek, elkezdte írni de a felénél egyszerûen leállt az írás.
Ezóta folyamatosan ezt csinálja.
Másik hiba: Az egyik ismerõsömnek a DVD-je (Pioneer DVD 117), nem olvassa az ezzel írt DVD-t.
Mi lehet ezeknek az oka? Hogy lehetne segíteni?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Szóval hoztak két DVD filmet vinyón, hogy írjam ki
ilyen könyvtárakban van:
Audio_TS
Video_TS
Ezt milyen programmal lehet kiirní DVD-re?
És ne vagyél Fibrát. én is szívtam
Ha egy játékot (most konkrétan a FarCry-t) szeretném átmásolni ahhoz milyen progi a jó?
A DVD-íróm csak +R+RW tud írni, és ezzel kapcsoltban lenne az a kérdésem, hogy van e valami módszer arra,hogy a DVD íromat rá tudjam venni arra, hogy minden lejátszó tudja kezelni az általam írt DVD lemezeket? Egy módszert már találtam az úgy nevezett DVDbitsetter programot, de sajnos
ez valahogy nem akar mûködni nekem. Úgy néz ki mintha nem ismerné fel az írómat a program. Ez a DVDbitsetter nevû program egy olyan jelet rak a megírt DVD-re, mintha gyári DVD lemez lenne és ezáltal minden olvasó kezeli ( asztali \pc\playstation2).Van valami más lehetöség a problémámra?
Kérlek segitsetek.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Ezzel elég egyértelmûen lehet álligatni a minõséget stb..
Eddig defaulton (kivéve egy két reg. állítgatást) egy film kb 75-80 perc volt.Most fullra állígattam a minõséget és 2,5-3 óra a kódolási idõ.Állítólag nagyon szép minõséget produkál.Kíírom és megnézem.Majd beszámolok...
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Nem tudom ti szoktatok-e olyant hogy a játékokat ugy írjátok ki DVD-re hogy az ISO-kat írjátok rá. Ez jó módszer. Én is irattam már a haverommal jópár DVD-t amire ráfért 5-6-7 CD kép file.
Az lenne a kérdésem hogy ezek az ISO-k nem tudnak megsérülni? Mert nekem már volt olyan hogy a haver vinyójáról másoltam át egy játék ISO-ját és nekem nem tudta már telepíteni (Daemon-Tools. Miért van ez?
Milyen CD kép fájl formátum a nyerõ, amit DVD-re kiírva is jó? (bin,cue;ccd,sub,img)
Tudna nekem vki segíteni?
Van egy iso dvd moviem és szeretnék bele magyar feliratot rakni, ezt milyen progival érdemes és lehet megcsinálni?
Köszi!
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Dolby Digital 5.1 /448 kbps/ (van, hogy 384)
Dolby Digital 2.0 /192 kbps/
tehát mint látható a DTS nincs annyira tömöritve, így talán jobban szól mint egy DD 5.1, bár annyira nincs különbség a gyakorlatban, de talán dinamikusabb a DTS. mindenesetre, ha egy filmem van DTS és Dolby Digital is, akkor én mindig a DTS-el nézem.
Amúgy tényleg király, most írtam egy párat, és minden megeszi. :-)
a lényeg a media kód!ha ritek g04 tökmind1 milyen a szita!
Más : ti hogy tudjátok minden bejövõ üres dvd-re fizetni kell jogdíjat?
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Bocs az offért, de nem találtam külön topicot rá.
Hogyan lehet egy dvd feliratát megváltoztatni?
A feliratokat le tudom menteni bmp-kbe, de nem tudom visszatenni a filmbe.
Amíg nem javítottam ki, addig meg nem akarom kiírni a filmet.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
Mi a fene a különbség a DVD-R és a DVD+R között?????
A PrimeDisk az viszont jó, ritekg03,04-es, úgyhogy ezekkel nincs gond, én ezt szoktam venni!
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
Idõközben csináltam vele egy dekódolást de full fos az egész.Gyanús volt, hogy milyen gyorsan végez a dekódolással.Szal.. marad a pinnacle instant
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
Esetleg egy serial-t beszúrhatnátok a legújabb verzióhoz :-)
shit happens
Verbatim 4x (AMC narancssárga szitázott)
Verbatim 4x ( nyomtatható fehér AMC jelzés)
DTS nem annyira tömörített 5.1 (ergo---jobb minnõség, de nem sok ambernek van DTS dekóderes erõsítõje, akinek meg nincs, az nem hall semmit, csak a nagy kuss-t..)
Az ac 3 kb 300 mb, a dts 1200.
Nyomatnám rá a Shrinket, azt írja, hogy 4,2 giga. ????
Tehát minden 100%, meg is csinálta kb 7 perc alatt. Minden megvan a filmbõl+ menü+ minden, de kérdem én, hová tûnt az a 800 mega?????