DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv!

Van 1 LG 4081-es DVD íróm, ami nagyon érdekes dolgokat csinál.
Vettem pár db Fibra DVD-t (4*). Elõször megírta az elsõ DVD-met hibátlanul, bár csak 2*-esen, hiába volt 4*-es a lemez. Utána írtam vele 1 Adat DVD-t, ezt is hibátlanul, 2*-esen.

Ezután elkezdtem írni a 3. lemezt, ezt felismerte 2*-esnek, elkezdte írni de a felénél egyszerûen leállt az írás.
Ezóta folyamatosan ezt csinálja.

Másik hiba: Az egyik ismerõsömnek a DVD-je (Pioneer DVD 117), nem olvassa az ezzel írt DVD-t.

Mi lehet ezeknek az oka? Hogy lehetne segíteni?

Punker
Nero-val ott DVD-video menü a Video_TS könyvtárba berakod az összes fájlt, az Audio_TS üres szokott lenni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Breki33
Ugyan az elõzõ kérdésemre se kaptam választ, de lehet hogy most.

Szóval hoztak két DVD filmet vinyón, hogy írjam ki
ilyen könyvtárakban van:
Audio_TS
Video_TS

Ezt milyen programmal lehet kiirní DVD-re?
Ja: arlista.dnet.hu

Verbatim, TDK
És ne vagyél Fibrát. én is szívtam

Bin/Cue-kat kell.

Pharaoh
Ez lemaradt:

Melyik márkájú DVD lemez a legjobb?

Pharaoh
Hogy érdemes Game cd-ket DVD-re írni? Inkább úgy mint Pill, hogy a bin/cue-ket írom ki, vagy külön mappákba "kibontva" a bin fileket?

Breki33
Sziasztok

Ha egy játékot (most konkrétan a FarCry-t) szeretném átmásolni ahhoz milyen progi a jó?
sziasztok. keresem azt az oldalt ami vonalkód alapján kidobja, hogy milyen gyártmány a szóban forgó cd / dvd. tud valaki segíteni?
NeoMaN
szia! nics lehetõség ilyesmire... ha +os lemezeket ír, akkor csak azt is fog....

cicai
Sziasztok

A DVD-íróm csak +R+RW tud írni, és ezzel kapcsoltban lenne az a kérdésem, hogy van e valami módszer arra,hogy a DVD íromat rá tudjam venni arra, hogy minden lejátszó tudja kezelni az általam írt DVD lemezeket? Egy módszert már találtam az úgy nevezett DVDbitsetter programot, de sajnos
ez valahogy nem akar mûködni nekem. Úgy néz ki mintha nem ismerné fel az írómat a program. Ez a DVDbitsetter nevû program egy olyan jelet rak a megírt DVD-re, mintha gyári DVD lemez lenne és ezáltal minden olvasó kezeli ( asztali \pc\playstation2).Van valami más lehetöség a problémámra?
Kérlek segitsetek.

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

ZaJanga
Az instant copy 8-hoz van egy progi : instan copy hidden settings editor

Ezzel elég egyértelmûen lehet álligatni a minõséget stb..
Eddig defaulton (kivéve egy két reg. állítgatást) egy film kb 75-80 perc volt.Most fullra állígattam a minõséget és 2,5-3 óra a kódolási idõ.Állítólag nagyon szép minõséget produkál.Kíírom és megnézem.Majd beszámolok...

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

NeoMaN
Azé mer négyszeresen írja... Én magamnak adatot csak 1x-esen írok. A 4x-es írásnál nekem is voltak ilyen gondok sajna...

Szerintem nem azzal van a gond, hogy milyen a kiterjesztés, én külön mappákat szoktam irni rá, és minden mûködik.

HI.
Nem tudom ti szoktatok-e olyant hogy a játékokat ugy írjátok ki DVD-re hogy az ISO-kat írjátok rá. Ez jó módszer. Én is irattam már a haverommal jópár DVD-t amire ráfért 5-6-7 CD kép file.
Az lenne a kérdésem hogy ezek az ISO-k nem tudnak megsérülni? Mert nekem már volt olyan hogy a haver vinyójáról másoltam át egy játék ISO-ját és nekem nem tudta már telepíteni (Daemon-Tools. Miért van ez?
Milyen CD kép fájl formátum a nyerõ, amit DVD-re kiírva is jó? (bin,cue;ccd,sub,img)

Hali!
Tudna nekem vki segíteni?
Van egy iso dvd moviem és szeretnék bele magyar feliratot rakni, ezt milyen progival érdemes és lehet megcsinálni?
Köszi!

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

ubi
dts audio cd-t lehet házilag is csinálni, surcode dts pro c. progival, csak nem fér rá egy 700 megás cd*re!
NeoMaN
van DTS audio CD, és DTS dvd Audio is....

ubi
okosok azt mondják, filmre 5.1DD, zenére DTS
Alien
ahogy írtam, szerintem is sokkal dinamikusabb, a mély hangok is nagyon ott vannak, csak úgy dolgozik a mélynyomó😊 Mondom ha van egy film és van rajta DTS, akkor azt választom egyértelmûen, pl a Final Destination 2-nél eszméletlen az országúti baleset😊

Laalee
igen de nem annyival jobb mint amenniyvel több helyet foglal egy irható dvdn, ha az a kérdés, hogy 70% ra tömörítse a filmet vagy 50% szerintem egyértelmü, hogy DD5.1 nél maradunk. a másik az hogy dts erõsitõje sincs a nagy átlagnak.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

NeoMaN
hát nemtom. DTS és DD 5.1 között sztem jó hangrenccerrel óriási a különbség.

Alien
DTS (Digital Theatre Systems) /768 kbps/
Dolby Digital 5.1 /448 kbps/ (van, hogy 384)
Dolby Digital 2.0 /192 kbps/

tehát mint látható a DTS nincs annyira tömöritve, így talán jobban szól mint egy DD 5.1, bár annyira nincs különbség a gyakorlatban, de talán dinamikusabb a DTS. mindenesetre, ha egy filmem van DTS és Dolby Digital is, akkor én mindig a DTS-el nézem.

köszike!
Amúgy tényleg király, most írtam egy párat, és minden megeszi. :-)
ZaJanga
tuti jó!!
a lényeg a media kód!ha ritek g04 tökmind1 milyen a szita!

Más : ti hogy tudjátok minden bejövõ üres dvd-re fizetni kell jogdíjat?

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Lila szitázású RitekG04-es lemezrõl ki mit tud mondani?
Örm
Érdeklõdj itt PS2 DVD írás

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Gyári DVD lemezrõl PS2 játokot szeretnék átmásolni Eddig sikertelenül. Már több lemezt ki kellett dobnom. Ha valaki tud segítsen!
Wanted
Hi!
Bocs az offért, de nem találtam külön topicot rá.

Hogyan lehet egy dvd feliratát megváltoztatni?
A feliratokat le tudom menteni bmp-kbe, de nem tudom visszatenni a filmbe.
Amíg nem javítottam ki, addig meg nem akarom kiírni a filmet.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

FL
meg ez: I
a hordozóréteg más.ennyi.

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

valaki segitsen már végre!!
Mi a fene a különbség a DVD-R és a DVD+R között?????

Azért nem teljesen. Az tény, hogy a Sky verzió az szar. Legalábbis nekem, 5 lemezbõl csak 1-et bírt megírni! 😄
A PrimeDisk az viszont jó, ritekg03,04-es, úgyhogy ezekkel nincs gond, én ezt szoktam venni!

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

FL
Az biztos, hogy a gyors másolók közt az Instant copy 8.0 adja a legjobb minõséget, de fél óra legalább egy film.
ZaJanga
Köszi

Idõközben csináltam vele egy dekódolást de full fos az egész.Gyanús volt, hogy milyen gyorsan végez a dekódolással.Szal.. marad a pinnacle instant

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

ZaJanga
valaki használ cloneDVD 2-õt?
Esetleg egy serial-t beszúrhatnátok a legújabb verzióhoz :-)

cSuwwi
Ne aggódj 😊 Én a Bennfentest szedtem le Shrinkkel tegnap este. A 8GB-os alap lemezrõl az alap film, és az extrák mellett a magyar és angol hangot szedtem le, és 4.5 GB lett 😊 Elvileg betömörít, vagy a képminõséget rontja le egy kicsivel.

shit happens

Most ajánlottak Verbatim lemezt jó árban. Ki mit tud a lemezrõl? Érdemes bevásárolni belõle nagyobb tételben?
Verbatim 4x (AMC narancssárga szitázott)
Verbatim 4x ( nyomtatható fehér AMC jelzés)
Kösz, kipróbáltam, nekem sem szól egy szót sem. Maradok a simánál.

NeoMaN
AC3 tömörített 5.1.
DTS nem annyira tömörített 5.1 (ergo---jobb minnõség, de nem sok ambernek van DTS dekóderes erõsítõje, akinek meg nincs, az nem hall semmit, csak a nagy kuss-t..)

Ac vel a full disces másolás 71 % körüli lenne, a másikkal 54. Az érdekelne, hogy az egyik hang mennyiben különbözik a másiktól.

Mi a rossz bennük? Nem vagyok ám képbe, ugyhogy ne vedd akadékoskodásnak.

Az ac3 és dts 5.1 hang közül melyiket érdemesebb meghagyni?
Az ac 3 kb 300 mb, a dts 1200.

NeoMaN
a legrosszabbak...

Hát én 600 ft-ért szoktam venni Primediscet és Sky-t, ezek nagyon szar minõségû dvd-k? Mert eddig nem foglalkoztam vele, de mindent jól irtam meg.

Vettem ma TDK-t,és azt tényleg írja 4x-en!Csak az a baj hogy elég drága.De próbálok szerválni riteket.És tényleg a TDK-val full lemez 14p37mp!
NeoMaN
Használj máésik lemezt. Nekem is Tosh5112 van. Én csak ritekg04-et, és néha TDK-t használok. Azt írja 4x-esen...

Hm. Érdekes dolgok vanna azért. Leszedtem a Mimic A júdás-faj filmet gyári lemezrõl, 5 giga.
Nyomatnám rá a Shrinket, azt írja, hogy 4,2 giga. ????
Tehát minden 100%, meg is csinálta kb 7 perc alatt. Minden megvan a filmbõl+ menü+ minden, de kérdem én, hová tûnt az a 800 mega?????