7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
  • Danecay
    Sziasztok!
    Olyan problémám van, hogy valamiért nem tudom törölni az újraírható DVD-imet. Nincs sok, csak vagy 4 DB. de mindegyikre azt írja az író software, hogycsak 1X írható lemez, pedig nem az és ez előtt már többször lettek törölve ill. újraírva. Először azt hittem, hogy az Ashampoo Burning Studio szórakozik, ezért leszedtem egy kisméretű iróprogit, az ImgBURN-t, csak azért, hogy leformatáljam vele az újraírható DVD-t és ezt látszólag megcsinálja, mind gyorstörlés és mind teljes törlés esetén, mert volt, hogy 1/4 órát vártam rá mire befejezte, és %-osan is mutatta a folyamatot, a végén pedig kiírta, hogy a művelet sikeresen befejeződött, de hiába próbáltam rá írni utána, azt az üzenetet kaptam, hogy a lemez nem üres. Kínomban feltettem a NERO 8-as verzióját is, bízva abban hogy majd az megoldja a problémámat, de nem, az is azt írja, hogy a lemez csak egyszer írható :( Ja egyébként egy 110-es PIONEER íróról ven szó, de van egy 109-esem is és az is ezt csinálja. Gondoltam FW frissítésre is, de ha eddig nem volt ilyen gond akkor most miért? A válaszokat előre is köszönöm!
  • jefferson83
    Bocsánat, közben sikerült.

Érdekes. Ha valakinek valami hasonló lenne:

Nálam a gumbancot a daemon tools Pro okozta. Letöröltem és már jó minden.
  • jefferson83
    Üdv!

Miért van az, hogy most újratelepítés után (windows) a Nero nem ismeri fel az RW-s Cd-t DVD-t és nem törli le? A lemezek jók, az írók jók (2db). Mit kőne csinálnije?
  • Banyapapa
    hogy iro jó-e vagy sem,talán ki kellene probálni egy másik gépben,azzal a lemezel.
    de google egy halom variáciot irt, gyenge lemez,gyengülö iro,szar nero,vagy valami progi ami bekavar az adatfolyamatba blabla
  • franko2
    Sziasztok, van egy asus dvd iróm, már megvan egy ideje, eddig nem volt gondom vele, de ujabban több lemeznél is mikor irni akarok ezt a hibaüzenetet irja: Power Calibration Error, és leáll az irás, pontosabban el sem kezdi mert a lemez üres marad, ezt mindig a bevezető rész irásakor irja ki, de az az érdekes hogy ez a hiba csak egyes típusú lemezeknél van, más típúsokat gond nélkül megir, de engem ez nyugtalanít, mert régen nem tapasztaltam ijet, még az összetapogatott, karcolt lemezt is megirta, ez a dvd iró végét jelzi? vagy van valami megoldás rá? nemrég a spórolt pénzemből vettem 50 dvd-t, és úgylátszik pont ez a fajta nem tetszik neki, és most anyagilag nem jönne túl jól ha új irót kéne vegyek, ha tudjátok mi lehet a gond és ha van rá megoldás kérlek irjatok, segítségeteket előre is köszönöm.
  • Banyapapa
    nem akarok nagy baromságot irni,deee ultra DMA-ban van az iro?
  • luckyboi
    Hali, 12x-es sebességnél mennyi idő alatt kellene hogy megírjon egy Pioneer 110D író egy maxell 4,7 Gb-s lemezt? Mert nekem 45 percig tart egy , ha nem rontja éppen el. A legújabb magyar Neroval próbálkozok. Megpróbálhatok egy firmware frissítést esetleg. Ja és ez alatt a 45 perc alatt nagyon bealssul a gép, akadozva megy minden, ilyen impulzus-szerűen. Ha vki tud segíteni, plz, mert soha nem írok ki így semmit a büdös életbese.Köszönöm előre is!
  • MaSzKa
    itt világ legnagyobb firmwaregyüjtemény oldala
    Download firmware
  • Zsolt01
    Csak indítóm az exe -ét és semmi dolgom onnantról ?
  • Zsolt01
    Nem. Van ami több-ből áll !

pl.:
    *.mdf és *.mds
    *.bin és *.cue
    Én is találkoztam ami 3 -ból állt. (nevükre nem emlékszem)
  • Inquisitor
    NEC ND-2500A - 1.06 (20031219)
    NEC ND-2500A - 1.0B
    Elvileg utóbbi a legutolsó. Ezek Win alól futtatható EXE fájlok. Ha nem megfelelő meghajtóba akrod beégetni, vagy frisebb van fönt, akkor nem csinál frissítést.

RPC free buherált verzió csak 1.06 és 1.07 verziókból vannak.
  • Inquisitor
    Ez érdekes a képfájlnak nem egyetlen egy darabból kéne állnia?
  • Zsolt01
    Sziasztok!

NEC DVD RW ND-2500A az "újabb" üres dvd lemezeket nem ismeri fel és úgy hallottam,hogy Firmware frissítés kell.

- Érdekelne a Firmware frissítés pontos menete !!!
    - NEC DVD RW ND-2500A ehez honnan tölthetnék le Firmware frissítést?
    (IDE\CDROM_NEC_DVD_RW_ND-2500A____________________1.06____\4&31F077B4&0&1.0.0)

Előre is köszönöm szépen!
  • KILLER2
    Kéne kis segítségem. Van egy DVD képfájlom. 3 fájlból áll. egy 1.8 GBs B00, egy 2 GBs B6I és egy 5 KBs B6T. Hogy tudnám ezt kiírni?
  • tamas5534
    Sziasztok! Ezt az oldalt ajánlom mindenkinek akinek van weboldala mert le tölthetsz egy olyan könyvet melyben segitséget kapsz ahhoz hogy hogy lehet egy weboldalból pénzt csinálni szerintem nagyon jó ajánlom mindenkinek kb 5percet kell mindössze rászáni és sok trükköt megtudhatsz! http://www.onlinevallalkozas.hu/52699

Ja és nézétek meg ezt is mert itt mindent le tudtok tölteni amire szükségetek van! www.mp3000.mlap.hu
  • vikings63
    Hy!

Olyan kérdésem lenne,hogy vettem dvd lemezt és azt írja ki rá két író progi is, hogy illegális lemez, pedig bolti eredeti.
    Ki lehet ezt valahogy küszöbölni?
    Író: NEC ND-2500A

Thx
  • Örm
    Hello!
    Lenne egy filmem ami szétvan szedve 2 dvd-re. A kérdeésem az lenne,hgy milyen programmal lehetne összefűzni úgy, hogy egy DL-es lemezre tudjam kiírni? Kösz a segítséget!
  • Met
    Akkor Winavi video Converter, abban be lehet állítani, hogy mekkora legyen a végeredmény.
    Lehet a VSO-ban is lehet ilyent állítani de most nem ugrik be.
  • Gerygrey
    Azt hiszem, azt próbáltam, tegnap végigzongoráztam egy rakás progit... Talán az volt az amelyik csinált vobot is, de ilyen 4,5 gigás VOB fájl lett, én pedig vagy ISO-t szeretnék, vagy úgy szétszabdalva a VOB-ot hogy csak be kelljen hányni Neroval a video_ts mappába.
  • Met
    VsoConvertXtodvd, az vobokat gyárt, de arról nem tudok, hogy egyszerre többet is megcsinálna egymás után
  • lpmaskmancick
    Sziasztok!

Van egy 4,61 GB-s DVD .iso-m amit ki szeretnék írni lemezre,csak azt nemtom hogyan,az alcohol szerinte tál kevés a hely,az igaz hogy egy dvd-re max 4483MB-ot lehet írni,de nemtom semivel se kiírni,dual layeresre meg nem akarom...
  • Gerygrey
    Sziasztok, sürgős segítségre lenne szükségem!

Van 10 darab MPG fájlom, ezekből kéne 10 darab DVD iso (vagy VOB vagy bármi, közvetlenül kiírható formátum) - valami progi, amisorozatban legyártja nekem, létezik esetleg? (délután óta keresgélek és nem talál semmi használhatót a Google, tököm tele vele)
  • llw66
    Sziasztok!
    Az alábbi problémám lenne:van egy ASUS DRW 1814BLT sata-s íróm,amellyel ha CD,DVD,DVDRW írok akkor minden rendben van.Ha dual layer DVD akarok írni akkor pedig 2 alkalomból mind kétszer elrontotta az írást.Első alkalomkor(4x-es módban próbáltam) a gyári firmware volt rajta (1.04),második alkalommal(8x-os módban próbáltam) pedig 1.10 firmware-t raktam rá,ezzel is elrontotta.Mindkét alkalommal DVD Decrypter-rel szerettem volna írni ISO fájlból(játék progi),amikor a rontások után a régi PIONEER DWR110D irómmal próbálkoztam,ugyanezzel a programmal(igaz 2,4x-es módban)de hibátlanúl megírta.A lemezek minden esetben max 8x-osan írható RIDATA DVD-DL lemezek voltak.
    Az ASUS-sal való (hibás) írások előtt kiírta a progi:Supported Write Speed:4x,6x,8x
    A PIONEER-rel való (hibátlan) írásoknál ez a sebesség csak 2,4x volt.
    Van-e valakinek ötlete,tapasztalata ilyen ASUS íróval,esetlegesen tipp,hogy miért nem akar az ASUS dual layer DVD írni.Mindkétszer kb 50-60% körül "rontotta" el az írást.
    Várom esetleges segítségeket!
    Előre is köszi!
    üdvözlettel!
  • Subtitle
    Soha többet nem veszek LG DVD írót!!!
  • virs lee
    SATA dvd írót akarok venni, hogy végre kidobhassam az IDE kábelt a gépből. Két jelentkezőt találtam: Plextor PX-810SA és Pioneer 212 (lehetőleg a C változat, ami tud lightscribeot is).

Az utóbbiról tudom hogy natív SATA, de a Plextor az vajon milyen? A régiek mind IDE-sek voltak belül, amit egy IDE-SATA konverter imitált SATA drivenak. Namost ilyet nem akarok, csak natív SATA-t, viszont a Plextorról nincs infóm.

A kettő közül melyik jobb írásban/olvasásban? Nem sebességre, hanem minőségre. Régen értelemszerűen a Plextor vitte a pálmát, de ez a modell már Sanyo helyett OptiArc elektronikás, amiről fogalmam sincs mit tud.

Szal ionfó kéne.
  • BenceYCE
    Itt pl.
  • shipu
    valaki hol lehet firmwaret letölteni nec-re?NEC_DVD_RW ND-3500AG
  • jefferson83
    Köszönöm szépen, igen x264-es. Nem gondoltam elsőre, hogy így közvetlenül lejátszható thx.
  • Sanyix
    HD filmet csak hd-s dvd lejátszón lehet megnézni, a sima dvd lejátszókon nem. Mkv-t mindennel le lehet játszani a gagyi lejátszókon kívül (wmp, bsplayer, stb). Media player classic az ajánlott hozzá, és coreavc codec, mert valószínűleg x264-el kódolták.
  • jefferson83
    Üdv!

Van egy HD formátumú filmem. A kiterjesztés: *.mkv. Én ezelőt még nem találkoztam HD-s filmekkel és nem tudom, hogyan kezdjek hozzá. Illetve, hogy mivel tudom lejátszani? Veszteségmentesen szeretném megnézni DVD5-ös mérete van. Lehetséges, hogy asztali DVD-n nézzem? Vagy előtte kell variálni vele? Beszereztem egy ilyen progit: MKVextractGUI.
    Köszi....
  • Met
    Az Image Recorder a Nero "virtuális meghajtója"
    Tegyél fel frissebb Nero-t vagy ASPI drivert
  • Arnoux
    Hello! Audio CDt akarok írni NERO 5-tel. Nemrég vettem egy Optiarc dvd írót. Ha a Neroban arra nyomok, h Válasszunk ki egy írót csak egy "Image Recorder" nevezetű író van ott. Ha viszont a "Lemez info"-ra nyomok ott meg látja a dvd írómat, meg a másik (régebbi) cd írót is. Próbáltam írni is, de csak ezt írta: Image Recorder: üres.
  • Davidus
    Pioneer 112D íróm van. DVDket gond nélkül írja/olvassa de a cédéket nem hajlandó beolvasni:o egyszerűen szar vagy van erre valami megoldás?
  • shipu
    #7225-ben nem tud valaki segíteni?
  • grebber
    Én legolcsobban 500FT-ért vettem DL-es DVD-t Ridiscet szlovákoknál!
  • Zsolt01
    Én a vinyoról Nero Express 6-tal szokom kiírni a dvd filmeket. (Nero 6.6.0.6)
    Ott: DVD-videó Fájlok / Hozzáadás -> itt megadod a helyét a dvd filmnek. Többi már adja magát.
  • uzsox
    Sziasztok! Kezdő dvd író vagyok és van egy kis problémám. Szeretnék a vinyomról egy dvd filmet kiírni lemezre. Ki is írtam a Filmet (VOB) de valami más formátumba rakta és a gépem lejátsza ,de az asztai nem . Mi lenne a teendőm? Kérem mielőbbi válaszokat. Köszönettel: Zsolt
  • KILLER2
    És ez hol?
  • Met
    Verbatim 2,4X DVD+R DL - 700
    Verbatim 4X DVD-R DL - 900
    Verbatim Printable 2,4X DVD+R DL papirtokban (700) vagy 25-ös doboz 600

?
  • KILLER2
    Nem tudtok valami helyet, ahonnan olcsón lehet szerezni Verbatim Dual Layeres lemezeket?