DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DARYL
Nero Burning Rom -al szépen be lehet állitani. Ha meg Nero Start Smart- al inditasz, akkor kiválasztod az adat DVD készitését és az automatikusan olyan beállitásra állitja a Nero Express-t (vagy Burning Rom-ot), hogy jó legyen.

Mindez akkor, ha Nero-t használsz.

P45D3 PLATINUM | Core2 Quad Q9550 | Scythe Mugen 2 | Corsair DDR3 4 GB 1333 MHz | MSI ATI HD4870 1GB OC | BFG Tech ES-800 | Antec 300 | Mac OS X | Ubuntu Linux | Win7

DARYL
Én elõször attól szabadulnék meg, ami okozta az egészet, vagyis az Any DVD-tõl.

P45D3 PLATINUM | Core2 Quad Q9550 | Scythe Mugen 2 | Corsair DDR3 4 GB 1333 MHz | MSI ATI HD4870 1GB OC | BFG Tech ES-800 | Antec 300 | Mac OS X | Ubuntu Linux | Win7

grebber
Adat DVD-t akarok irni és egy fájlt 4GB-os és nemengedi felirni csakha UDF modba állítom.
Nomármost ezt a beállítást sehol nem találom hol lehet beállítani ezt?

Next PC upgrade: 2022

PESFAN
Sziasztok!

Nagy segítségre lenne szükségem.
A számítógépemben van egy Pioneer 108 író és LG olvasó.
Miután felraktam az any dvd-t sajnos egyik háttértáram sem mûködik rendesen.
Ha belerakok valamit, akkor azonnal lefagy, csak az újraindítás maradt.

Ha Shrinkkel vagy Decrypterrel akarok valamit beolvasni, akkor kiírja hogy I/O hiba.
Mi lehet a baj?
Ugye van megoldás nem csak a win reinstall?

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

Hali! Van egy problémám, remélem tud segíteni vki.

Van egy Samsung SH-S183A/BEBN fekete OEM SATA típusú DVD íróm, tegnap még rendesen pörkölt, de ma csak iszonyat lassan, 1x-esen ír, akármilyen sebességre is állítom.
Hi!Remélem tudtok segíteni ,mert vettem egy 10db-os TDK dvd-r 16X-osan írható packot de nem tudom egyiket sem írni.Nero7-est használok,de kipróbáltam a 6-ost is és azzal sem lehetett írni.Ahol ki lehetne választani az írás sebességét ott csak 2X és 2,4X-es van.Ha bármelyiken elindítom kiírja hogy hiba 2,4X/2X írás...Az író: _NEC_DVD_RW_ND-3500AG.
Kérlek segítsetek<#help>

Akasztott embernek lába se éri a földet

a probléma az volt egyébként hogy régi sima ATA kábellel volt összekötve, újabb típusuval már beolvas lemezeket. kábel hiba volt.
jó, az xpt se olvassa be 😊, veszek egy lg olvasót az mindennel kompatibilis újra rakom aztán ha nem akkor csere pedig most vettem az írót, holnap lesz 1 hete.
hát látod az op. rendszer frissítése nem jutott eszembe, ezt most meg is probalom. thx
DARYL
Ha ennyire feltornyosultak a gondok, ilyenkor és az operációs rendszert szoktam frissiteni, azaz beteszem (az én esetemben) a Windows XP Pro lemezt és amikor rákédez, hogy uj op. reszndszert vagy a régi frissitését akarom-e, akkor a régi frissitésére kattintok.
Igy minden adatom megmarad, csak a Windows maga frissûl. Ez meg szokta oldani a gondjaimat. Persze lehet más megoldás is, de én ezt szoktam csinálni.

váááááááá, most már semmit nem olvas be amit megírt, se -ost se +ost.
Ha valaki tudna ebben segíteni vegyen már fel msnre pls [email protected] ,felraktam adaptecrõl leszedtem vmit de ugyse megy, tudom hogy nem hardvare hiba mert ha a régi gépbe beleteszem olvassa a -os dvdt.
jbal
köszönöm a segítségeket.ak pl. ez az MPG nem fért fel magába a DVD-re
#7072 ezt már felraktam de nincs benne express ,eg smart.de mind1 már megírtam

DARYL
Ha adatként irod ki, akkor semmi minõségromlás, marad az eredeti felbontás.
Ha SVCD-be, akkor az eredeti 704x480 -at lerontod 480 x 576 -ra.
Ha DVD-Video-ba irod, akkor 704x480 -bol csinálsz 720x576 -ot.

Én személy szerint adatként irnám ki és ha játszodja az asztali DVD akkor hurrá, de ha nem adat, akkor DVD-Video. Az SVCD és VCD már a multé, hisz a DVD-k már annyira olcsók, hogy nem éri meg kompromisszumokat kötni.

DARYL
Bocsi, hogy 2x irtam, de az elöbbit nem jelöltem meg válaszként...

Ahogy nézem, kellene olvassa: http://svp.co.uk/products-solo.php?pid=1020
Az én tippem, hogy az ASPI drivert frissitsd, a Firmware-t már frissitetted, ugyhogy arról nem beszélünk.

DARYL
Ahogy nézem, kellene olvassa: http://svp.co.uk/products-solo.php?pid=1020
Az én tippem, hogy az ASPI drivert frissitsd, a Firmware-t már frissitetted, ugyhogy arról nem beszélünk.

DarkSector
Nero-ba jó a 6-os! Csak legyen benne EXPRESS, vagy SMART.<#eljen>
Ez majd talán segíthet...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

jbal
namegírtam csak a progi amivel konvertáltam felrakott egy reklámot rá amit utólag ugye nem lehet leszedni?mondjuk annyira azért nem zavaró de kár hogy ott van

jbal
ahogy nézem 704x480-as
minõségrontás nélkül is meg lehet csinálni ugye?

jbal
ja.köszi.akkor rakom svcd-be.az a baj hogy nincs nero-m és csak a 6-ost tudom felrakni, mert hibát ír.próbáltam tegnap és lefagyott😊
tegnap volt egy progi ami csinált AUDIO_TS meg VIDEO_TS-t csak az meg a reklámját rátette a kép közepére
de akkor sztem jó lesz az SVCD

Sziasztok! A következõ problémámhoz kérném a segítségeteket. Volt egy pioner 107D-m és nem olvasott be 16xverbatim - os lemezt, volt pénzem vettem egy másikat 😊 pioneer 111D ez se olvassa be és most kezdem észrevenni hogy egyáltalán semmit nem olvas be ami -os leszedtem hozza az 1.29 -es firmware frissítést, egyáltalán nem változott semmi. Mi lehet a baj? Az írással mellesleg semmi problémám nincs tehát amit kiírok +os lemezre azt tökéletesen olvassa.
DARYL
Jó lenne tudni milyen felbontásu az eredeti MPEG, mert attol függ mibe érdemes alakitani. Például a PAL VCD 1150 kbit/sec MPEG-1
352 x 288 pixel
25 frames/sec
Ha az eredeti nagyobb felbontásu, akkor eleve nem érdemes lerontani VCD-re.
A PAL SVCD Max 2600 kbit/sec MPEG-2
480 x 576 pixels
25 frames/sec

Ha nem akarsz neki menüt késziteni, akkor egyszerüen ird ki adatként, probábol elöszõr DVD-RW-re, hogy megy-e. De ha menüt akarsz, akkor mindenképp DVD-Video szabványba ird, mondjuk a Nero Vision Express-el, de bármilyen DVD Authoring progi jó erre.

DARYL
Közben rátaláltam a megoldásra:

1. ASPI driver frissités
2. FIRMWARE frissités
3. lézer utjának a kipucolása
4. ha mindez nem segit akkor KUKA

DARYL
Hello

A problémám: copy DVD-vel (Nero 7 Essentials) egyik meghajtórol beolvassa szépen az image fájlt, majd át is vált irásra a TEAC iró, de egy kis idõ mulva kidob egy hibaüzenetet POWER CALLIBRATION ERROR. és az irás leáll.

Tippek? Esetleg pucoljam meg a lézer fokuszálólncséjét?

DarkSector
Azért tudni kell hogy az AUDIO_TS (ami üres) és a VIDEO_TS (ami *.nfo és *.vob-okat és *.bup tartalmaz)mappás rendszer az alap DVD minõséget jelzi!
DVD-re írhatsz MPEG1 és MPEG2-õ jelzésü videókat.És DivX-es DVD-lejátszóra meg mindent!Vagyis elméletileg hagyhatod, ahhogy van de ha vobokat csinálsz belõle, akkor a nero-val írd ki "DVD-videó Fájlok" ami jelzés az adattípus kijelölésénél az 5 közül a középsõ és egy sárga lemez az ikonja!
Ezzel a módszerrel a néro mindjárt kreál egy A-és-V... mappát és belép mindjárt a Video_TS-be és csak "Hozzáadás"-ot kell nyomnod, majd berakni az összes fájlt ide amit a gép csinál neked....és írás!<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

jbal
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.Van egy MPG videóm amit szeretnék DVD-re kiírni ami nem DivX-es.Ez a video MPG formátumú.Az Ashampoo Movie Thrink nevû programmal konvertálnám.A DVD-m VCD-t lejátszik és a programban azt írja hogy a VCD MPG formátumúba konvertálja.De ha berakok a gépbe egy DVD-t azon .vob fájlok vannak.A .vob meg SVCD.Akkor hagyjam MPG-be és le fogja játszani vagy .vob-ba rakjam.És így szerintem csak egy .vob fájlt csinál, de ha egy DVD-t a gépbe rakok akkor van AUDIO_TS meg VIDEO_TS mappa és a .vob fájlok mellett .ifo és .bup fájlok is vannak.

Akkor most .MPG-be írjam ki vagy .vob-ba?Köszi!

Te nyertél köszönöm a helpet. Sikerült elkezdeni az irást,remélem be is tudja fejezni😊

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

KILLER2
Azt hittem, hogy sima DVDrõl ebszél. Azt tudom, hogy DL mekkora.

Töltsük le az internetet!

Jóval kevesebb, mint egy (DL) DVD. Arra rámegy 8,25GiB is.

Lehet az író nem ismeri az adott lemeztípust. Ha nem a legfrissebb firmware lenne az íróban, akkor firmware frissítéssel kezd. Innen töltheted le.

DarkSector
Az 1500ft-os lemez a DL-es lemez!Azt a sima DVD-s megoldást meg csak ajánlottam neki!<#integet2>

DarkSector
Ha iso-ban van az egész akkor rakd be az alkohol120-ba és egy virtuális meghajtóba.Itt valamelyik opciónál be tudod állítani hogy a lemezképet botsa szét 4GB-os egységekre!Ezután menj rá hogy képkészítés varázsló és állítsd be hogy a virtuális meghajtórol olvasson adatot!Ha jól emlékszem akkor valahol az ablak alján lehet majd beállítani hogy részekre bontsa.Ezután ha megvagy akkor csinálni fog neked 3 vagy 4 fájlt!
Ezeket szétválasztva már ki tudod írni 2 sima DVD-re!!!
Csak ha majd használni akarod akkor a winchesterre egy könyvtárba kell másolni az öszzes fájlt és akkor tudod visszaolvastatni virtuális meghajtókba.
Remélem érted, hogy mire gondoltam a szövegben.<#vigyor3>

Met
olvassátok már el amit írt
ki kellene irnom egy DL DVD-t
nem írja sehol, hogy 4.7-esre írna, bár azt sem, hogy DL-esre 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

KILLER2
MIVAN????? 6,5 giga? Az picivel több mint egy DVD.

Töltsük le az internetet!

DarkSector
6.5 gigát csak DL-re lehet írni mert a százforintos lemez csak 4483MB-ot bír!Meg DL-es írót is kõ hozzá szerezni!<#vigyor3>

6,5 giga amit szeretnék ráirni..

másik dvd-m nincs mert 1500 tul sok még ezért az 1ért is..

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Próbáld meg másfajta lemezzel. Egyáltalán mennyi adatot akarsz írni rá?

sima adatot (játék)
de ha az iso-t probálom akkor sem megy..

Met
mit akarnál kiírni?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

hala.kellene egy kis help
ki kellene irnom egy DL DVD-t ezzel az iroval
NEC DVD_RW ND-2510A
de amint nekikezd kiir valami hibaüzenetet és kiléptet a nero és az alchohol is.
A nero annyit ir hibaüzenethez ,hogy Illegal Disc, illetve a kimentett logban is
6:06:56 #27 CDR -1046 File Writer.cpp, Line 311
Illegal disc
ennyi van rola és mégeccer a #38 ban..

elöre is köszi ha valaki tud segiteni.

esetleg ha segit elküldöm az egész logot,csak ird meg hogy hova, plz

Morphin
A baj csak az hogy nekem a legfrisebb van fennt. (2004-es, mondom nem mai darab, még az elsõk között vettük anno)
Szval mit érdemes most venni???

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Hatalmas THX
Frissítsd a fw te is. de ha kamu dvd akkor az is baj lehet. 😊 Nem hiszem, hogy gyártói részrõl tiltották volna le a 2x-esen kívüli írásokat.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Hy!
Azt sztném kérdezni, hogy van egy LG 8x-os DVD íróm, és a 16x-os dvd-ket csak 2x-esen akarja megírni...
csak annyi lenne, hogy be lehet-e beállítani valahogy, hogy 4x-esen vagy 8x-osan tudjam megírni?
firmware frissítés
ha akkor sem jó akkor vegyél egy új írót 😊

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Morphin
Hello sziasztok! Régi Nec ND-1300A írómat szeretném lecserélni mert egyszerûen ujabb lemezeket nem hajlandó megírni meg elég lassú a mai korhoz képest.Kérdésem az lenne mit ajánlatos most venni?Tapasztalatok??

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

DarkSector
Kösszke!!De ahhogy most állok eddig 90% hogy majd menni fog! 😊
Most az egyszer istenem...! 😄

ffxi
Itt kérdezd., mert többen járnak oda.

Fákjúal!

DarkSector
Csõ!
Ha tudja valaki hogy duallayer-es e a Philips SDVD8431 író, akkor szóljon!
Elõre is köszöntem...😊

Hi. kicsit off, de remélhetõleg ti tudtok segiteni. hiba:
lejátszó: toshiba sd-m1612 ez és még egy vinyo van a gépben. mind a kettõ master-en, külön kábelen. ütközés nincs sehol, és a kábel is 80 eres, ám nagyon lassan másol. 1.2-1.4 szeresen ami kb 1900Kb jelent, és ez iszonyat lassu:S. áttettem az ide-n másik csatira, kb 10 mp.-ig ment kb 6000-en. mi lehet a baj? nagyon fogja igy a gépet a másolás, meg k*rva lassu. kössz a válaszokat elõre is.