7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
-
#7228 ne állítgass DAO-t, meg semmit, Neroban simán nyomj az audio cd-re... -
kulumaz #7227 Sziasztok !
Problémám a következő:
Optiarc 7173 iróval nem tudok audio cd-t irni dao módban,pedig ha jol tudom ezzel a beállitásal lehet a legjobb audio cd-t irni.
Nem tudom mi lehet a baj ha szimulálást csináltatok azt meg csinálja,de utána elrontja a cd-t. -
#7226 Mi a véleméynetek az LG GSA-E40N külső DVD íróról? Kellene egy dvd-író notebookba és gondolkozom külső dvd írón. Ez 14 ezerbe kerül. Megérné ennyiért? -
shipu #7225 Hy.Lehet nem ide kéne írnom de nincs időm keresni.szóbal be kéne olvasni egy maxell dvd-t amirt az íróval írtam és ugyanazzal próbálok beolvasni.
NEC_DVD_RW ND-3500AG.Az illszetőprogram elég régi:5.1.2535.0. Honna tudnék frissebet leszedni? -
#7224 Feltettem a 7.9.6.0-ás nerót és semmit nem ir :(
Mindig cd irás hibával elszáll vagy a táróló túl nagy :(
Mitől lehet? -
#7223 use google -
#7222 mivel az audio könyvtárad üres ezért azzal nem is kell foglalkozni, én úgy csinálom hogy azt a sok fájlt áthúzom a video_ts be és mindennek mennie kell. -
#7221 igen imageburn mert az mindent jól ír de csak a 2,0 fölöttiek. ajánlott a 2,3. -
#7220 nem sajnos. szét kell szedni a filmet csak úgy. -
#7219 Szevasztok.
Segítséget szeretnék kérni. DVD irás ügyben.
Az a gondom, hogy egy film a vinyón van egy mappában abba külön a hang mappa és a filmek (több fájl) mappa. Namost Neroval sajáj DVD funkcióval, saját DVD menüvel , ha kiirom akkor a hang csak Angolul megy és nem tudom a nyelvet az asztali készüléken váltani PC.n simán megy.
Hogy kell ezt csinálni ? -
#7218 Hi. Remélem jó helyre írom.
Szal valami baja van a DVD írómnak (LG nemtom most meik) : a BIOS beolvassa szépen mint eddig, lemezt kiadni tud, DE: nem olvas be semmit!
Magyarán beteszem a lemezt - dvd, cd - és kicsit villog az író, de nem pörgeti fel. Ezáltal ugye meg se tudom nézni, hogy mi van rajta, mer úgy veszi mintha nem lenne benne semmi.
Mit tudtok ajánlani? Ne rögtön a garanciát mondjátok, mer az már lejárt.
Köszönöm. -
Shader #7217 hello! nem tudna valaki mondani egy oltyan lap-top boltot ami pesten van es ahol ki tudjàk cserélni ill szerezni CD/DVD rom ot??? thx -
#7216 ImgBurn ajánlott filmhez mert az rendesen megcsinálja a rétegváltást. Játéknál nemtudom számít e. -
Newfronter #7215 DL-es image-t lehet DS-os lemezre írni? -
#7214 Duplaréetgű emezek irására milyen iróprogit használtok/ajánlotok??
Szeretném kiirni a Supreme Commander gamet mert sokat foglal isoja de biztosra szeretnék menni hogy normálisan irja ki mert nem olcso ez a fajta lemez :( -
#7213 -
#7212 Egyik munkatársam monsda hogy már ebből is jönnek majd a szinesek igaz ez? -
#7211 Fuji Labelflash 16X DVD-R 400
Memorex Lightscribe 16X DVD+R 150
Omega Lightscribe 16X DVD-R 150
Philips Lighstscribe 16XDVD-R 250
Verbatim Lightsribe 16X DVD+R 200 -
#7210 Mennyi egy ilyan lemez amire lehet nyomtatni iróval?
-
#7209 háát ez nem megengedett itt az sg-n de ahhoz a konzolhoz pio írót illetve pio mechanikás írót ajánlanak (asus) és nem mindegy mien lemzre. (gugli barátod és ha jó kulcsszavakat írsz be akkor ki is dob pár konzol warez oldalt). -
#7208 megcsinálja a nero 7es is -
#7207 ridisc nem rossz lemez ráadásul dlben nem hallottam még hogy lenne szar minőségű. én memorexet használok jelenleg és az az egyik legolcsóbb. -
#7206 thx -
#7205 Ilyen duplarétegű lemezzel van valakinek tapasztalata?
-
#7204 Egy barátom le akar másolni egy lemezt, de nem engedi az író(nero). Bemásolta a winchesterre, de amikor kijelöli, hogy mit akar kiírni, akkor a file mérete a x10-ese lesz az eredetinek. Ötlet? -
#7203 A NEC AD-7170s-hez találsz tesztet itt: http://prohardver.hu/cikkek/2007-04-12/nec_ad_7170s_gyors_dvd_sata_porttal/
Ezért is vettem én egy 7173s-t;-).
-
#7202 hali
segíjjetek lécci
ez mien író?
DVD±R / ±RW / RAM /±DL /LABELFLASH NEC AD-7173 OEM
találkozott már iennel vki? jól ír (minden lemezt megeszik)? bírja (mechanikája)? -
#7201 nem teljesen tudom melyik topikban kéne ezt megkérdezni,de melyik progival tudnék jó minőségben konvertálni vob-ból avi-ba,vagy mpeg-be? -
#7200 pont a rétegváltásnál hullik le...
ez elgondolkodtató... -
GazCamp3r #7199 nemtom feltölteni...
akkor e marad:
http://kep feltoltes.hu/070413/kurvaany_d_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
(szóköz nélkül) -
GazCamp3r #7198 -
GazCamp3r #7197 ja, itt a kép: -
GazCamp3r #7196 Szasztok, oylan gondom lenne, hogy eddig a dvd íróm rendesen megírt mindent, most pedig 51%ál kidobja, hogy nem tudja megírni, egy hibaüzenettel, amit feltöltök ide is. A léyneg, hogy próbáltam 3 féle progival, Decrypter, ImgBurn, CloneCD, és 2 féle image-dzsel. Plusszos Duplarétegűről van szó, nem titkolom xbox gammákat írok, de ez nem fontos. Egy ismerős mondta, hogy lehet az abaj, hogy nem masteren van, hanem slave-n , meg az ATA kábellel lehet baj, de nem tudom. Ha vki tudna egy progit, ami leellenőrzi, hogy minden jó-e, vagy megoldást, légyszi segítsen -
#7195 valami programmal helyre rakni a menüt -
#7194 Senki ilyen lemezzel még senki sem találkozott? -
#7193 adott egy letöltött dvd film...
asztaliban nézve ha a menü ikonjaira kattintok, kilép/úgy veszi, mintha STOP-ot/ nyomtam volna...
lehet ezzel valamit kezdeni?
mi lehet a gond? -
#7192 Nekem van egy Toshiba DVD-íróm notebookban, de hol megírja a lemezeket, hol nem. Most ott tartok, hogy szinte semmit nem ír meg. Először a DVD-R nem tetszett neki, utána a +, most már se az RW-ket sem a cd-ket nem írja meg, sőt olvasni is hol szokott, hol nem. TU-ról frissítettem TR-re, mivel firmware 2004-es volt csak, nem használt volna semmit, sőt külföldi oldalakon is sok gond van az íróval. Mit lehetne vele kezdeni? Biztos nem romlott el, szoftveres baja lehet, de mit csináljak vele? (TOSHIBA CD/DVDW SD-R6472 ) -
#7191 lehet h a lemezzel van a baj nekem is azzal volt baj de neked nem mondom biztosra mert nálad lehet nem az a baj -
#7190 hi!
nemtom ide-e vagy a nero topikba, de:
feltettem vészhelyzet miatt a Nero 6.6.1.4-et.
namost ha ki akarok írni egy cd képfilét/ mondjuk NRG-t/ akkor kiírja, rendben, de visszanézéskor nem lát a lemezen semmit. Írás előtt kérdezget blokkméretet, de akármelyiket választom, nem jó neki...
mil ehet a gond? -
uborka666 #7189 Új SATA-s dvd író teszt, Asus, NEC és LG, sajnos Pioneer meg nem jott ki, egesz jo, olvassatok el!