DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lg 4081
lg 4081(b)
lg 4082
pioneer 107
pioneer 107 d
princo-t akarok vele nagymennyiségben írni. az lg-rõl tudom hogy nagyon jó, több ismerõsömnek is van és dícsérik, a pioneer-t pedig a boltos dícsérte, és valóban az modernebb.ki melyiket venné?
Ti tudtok jó helyet?
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
* George Benson : White Rabbit *
Amúgy meg: CloneDVD-nél nem tudsz belenyulni a minõségbe, shrinknél meg igen. (tehát shrinknél megadhatod, hogy a menü monnyuk 40% film meg 70% legyen).
De naggyából stimmel.
Amúgy kicsit régi verziókat próbáltak szvsz.
Ahead Nero Recode 2 ver. 2.0.0.7
Elaborate Bytes CloneDVD v.1.3.11.2
DVD X Copy XPRESS
DVD2one v. 1.40
DVD Shrink v. 1.3.1
Pinnacle InstantCopy v. 7.0
Pinnacle InstantCopy v. 8.0
InterVideo DVD Copy v. 1.2
Matrix DVD PAL
winXP home, AMD XP 2000+, 256MB RAM
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
A DVD-RAM állítóleg igen megbízható, én még csak egyszer írtam rá. Olyan, mintha lenne egy 4.7 GB-os vinyód, amit tudsz formatálni, drag-and-drop másolni, ilyesmi.
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Az író egy Gigabyte GO 0404A, asztali lejátszó nincs (még).
Idáig Fibra lemezeket írtam, nem volt velük gond.
Jó lenne ha a megírt lemezeket lejátszaná a majdani asztali lejátszó.
Az alább felsorolt típusokat láttam olcsón és arra lennék kíváncsi, hogy milyen a minõségi sorrendjük.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Nem az írhatósági sebességre vagyok kíváncsi.
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
Az idõ nem számít.
Kódolgatni akkor kell, ha 4,4GB fölött vagyunk, ez kb. 6.5GB volt.
Mert akko kódolgatni se kéne, csak "onthefly".....
http://dvd.box.sk/ címen találsz összehasonlítást. Az Intervideo DVDCopy-t nem próbáltam, de megegyezik az eredetivel szvsz a kép, csal6tak.
A DVD shrink nekem 65%-ra akarta lerontani a Kapitány és Katonát. Mondom ez igy nem jó.
DVD2One hogy és miyen minõségben ír egy eredeti DVD-t egy üresre?
Mások azt mondják hogy valami CCE nevû programmal kell átkódolni a filmet csak az nagyon lassú, De jó is lesz a min.
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Celeronon (900@1200) 27 perc volt egy újrakódolás, grab nélkül! (DVD-rõl egybõl HDD-re írta az újrakódolt verziót.) Nem volt másolásvédett a lemez, de ha hasonló gondok vannak, akkor tényleg jó az AnyDVD, illetve a DVD X Ghost.
Oké, hogy megírod a RAM-ot, de azt csak elég kevés embernél fogod tudni megnyitni, nincs annyira elterjedve.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"