DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem a DvD Shrink a legjobb.Kicsi,egyszerü a használata.

perempe
Használj DVD2One-t, mert gyorsabb és jobb! (Frissebb, lágyabb, jobb!)

Minõségre a Pinnacle Instantcopy a legjobb, hátránya a sebessége.

* George Benson : White Rabbit *

Sziasztok!

Sok mindennel próbálkoztam ami összejött végül is az a Nero Recode egy kis macera volt, mert a ripelést nem akarta megcsinálni de van erre egy jó kis progi az anydvd ha ez fennt van a nero is berippeli szépen ki lehet szedni ami nem kell, lehet optimalizálni vele. Éppen most kódol kiváncs vagyok, hogy fog sikerülni.
Ha van jobb javaslat figyelek szívesen tanulok... :o)

p

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Noninnyó
Üdv! Segítség kéne. Ma szereztem be egy LG GSA-4081B típusú írót, melyhez adtak egy DVD-RAM lemezt is. Ezt úgy olvastam, hogy elõször meg kell formázni UFD1.5 vagy UDF2.0-ásan. Ez megtörtént. Ennek ellenére a Nero,a Decrypter,Clone DVD vagy egyéb más progi azt mondja, hogy a lemez nem üres, nem engednek rá írni. Mi ilyenkor a teendõ? Legelõször egy full formatot kell neki nyomatni? Mert én csak quick-et csináltam. Ha valaki tud, plíz segítsen.
Minden jót.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

perempe
Nem fog menni. A DVD-compilation a jó. Megpróbálhatnál egy RecordNow Max-ot, azzal is lehet DVD-t írni. Elõtte egy reset is jól jöhet.

Ha kiírom simán csak adat módban, akkor nem fog menni asztaliban?
Bazz. Felraktam új Nero-t, és ugyanaz. Próbáltam Instant copy-val, de azzal sem megy. Elhoztam a havertól, õ ki tudta írni, nekem meg nem megy. :-(
Most akkor mi a picsa lehet?
perempe
Erre a DVD-re (Kill Bill - NTSC) kellene magyar felirat. Milyen programmal lehet átszerkeszteni?

perempe
OK.

nemtom, majd reggel megnézem, mert RACK-en van, és lusta vagyok most betenni a gépbe. :-)
perempe
Lacika 79!

Neked is az a kib@szott sípolás van, amikor mondják a nevét a fõszereplõ hölgynek a film elején? (Kill Bill)

Met
Az lenne a problémám, hogy a Neroban a legkissebb írási sebesség 4x-es. Az szerintem sok, valahogy le lehet lassítani?
Vagy melyik progival lehet a dvdírást 1-2xesen végrehajtani?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ZaJanga

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Nem, nem próbáltam mással. Idõhiányban küszködök, de majd megnézem a Pinnacle-el. Köszi a tippet.
perempe
Off:
Ez már magyar változat?

Gerry
Próbáltad már más progival is kiírni, vagy csak Nero-val? Nero nagyon ügyes program, az egyik kedvenc CD pörkölõ szoftverem, de DVD film kiírására nem mindig a legjobb. Pinnacle InstantCopy-t próbáltad már? Az sem a legprofibb, de nekem eddig szépen megbízhatóan dolgozott, még akkor is, ha a Nero-nak megállt a tudománya.

Félreértesz. Arra nincs idõm, hogy végigböngésszem visszamenõleg a fórumot. Annyi idõm van, hogy néha fél percre benézek. De ennyi kevés ahhoz, hogy érdemleges infót találjak a problémámmal kapcsolatban.
Lacika 79:akkor hogyan tudsz ide irni és várni???

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

És azzal mit tudok csinálni? Plíz ne mondjátok, hogy olvassak vissza, mert annyi idõm nincs, hogy levegõt vegyek.
authorizációs probléma lehet talán

Szia all!

Van egy kis problémám, amire nem találok orvosságot.
Éspedig ez a Kill Bill. Egyszerûen nemtom kiírni, mert a Nero kiakad Unexpected Exception hibaüzenettel.
A logból kimásoltam az ide vágó részt.

21.4.2004
UDF/ISO ÷sszeßllÝtßs
0:01:45 #1 Phase 112 File dlgbrnst.cpp, Line 1843
DVD-Vide· fßjlok ÿjrakiosztßsa elindÝtva

0:01:45 #2 Text 0 File DVDVideoCompilation.cpp, Line 543
Content of VIDEO_TS.IFO has been modified

0:01:45 #3 Text 0 File DVDVideoCompilation.cpp, Line 543
Content of VIDEO_TS.BUP has been modified

0:01:45 #4 Text 0 File Burncd.cpp, Line 5561
Unexpected exception

Valakinek van ötlete, hogy ez mi a görcs lehet?
Breki33
köszönöm a segítséget
Breki33
okés szóval ez nem írástól fugg
azt hittem
asszem +-os Princo
Amúgy majdnem új Asussal írtam
perempe
1. kép - elsõ ikon.

perempe
Itt találsz különbözõ véleményeket.

Legjobb lemez a Ritek G03/G04 érték/ár arányra. Esetleg Samsung Beall.

Breki privi ment

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

janos666
Nem kezdõdik túl jól, pedig csak 400Ft lenne.
NeoMaN
Nemtom.. 😄 még nem használtam sony-t.
Viszont haver Sony DVD írója nem szereti a Sony lemezt.. 😄

janos666
Mijenek a Sony DVD lemezek? Jobbak mint a Princo vagy még szarabbak a kicsit nagyobb márkanév árnyákába bújva?
NeoMaN
akkor az asztali lejáccó nem olvassa a kérdéses lemeztípust. Plusszos vagy mínuszosra írtál (+/-)?
Próbálj meg 1x-es sebességgel írni.
Lehet, hogy az asztali egyátalán nem olvas semmilyen írott lemezt, vagy szar a lemez (Sky, Princo régi), vagy szar íróval (gyenge jelet adó Toshiba) túl gyorsan írtál...
Amúgy ha PC-ben megy jól, akkor egyértelmû, hogy az asztali olvasó a szar...

Breki33
nem akarok kódolni

megkértek hogy írjak meg két vinyón lévõ filmet
ezt szeretném megoldani úgy, hogy asztali lejátszó is le tudja játszani

és úgy csináltam ahogy írod mégis csak számítógépen olvasható
szval a kérdés áll
NeoMaN
És a nero recode-nál is jobban jársz a Shrink-el.

NeoMaN
Semmi féle UDF-re nincs szükség...

NeoMaN
Ha kódolni is akarsz, akkor: DVDShrink.
Utána a neroban DVD video írást indítasz, és a fileket behúzod a video_ts könyvtárba....
És nem kellene smartstart varázslózni meg nero expresszezni, mert csak mégjobban elbutítja az usert....

Breki33
egyenlore nincs ilyen

Nero6 Ultra Edition van :-)
Breki33
úgy csináltam az nem megy asztalin
ezért érdekel ez az UDF-es dolog mert azt hallottam azzal megy érted?
De még egyszer:

elinditod a merovisionban (start menü,nero,nerovision)a nero recode-t.azon belül a Copy entire dvd to dvd-t(ez az elsõ menüpont).utána értelemszerüen import dvd.next ha végzett.megint csak értelemszerüen hová mit akarsz csinálni(dvd iróra vagy imageba küldöd).

Breki:az elsõn kiválasztod a dvd-video files-t,utána behuzod a video_ts könyvtárba a vobkat,ifokat stb
aztán reménykedsz hogy nem fog reklamálni....ha igen akkor plugin vadászat.

Breki33
Breki :-)

köszi de egyikõtök azt mondja nem lehet (Neroval) a másik szerint UDF-el a harmadik szerint simán
Én már sehogyse értem.
Breki33
Vagy itt az utolsó elõttire?

Breki33
Erre gondolsz itt?
Breki33
igen pont így volt két könyvtár volt a vinyón (egyik azt hiszem üres volt)

megírtam neroval
számítógépen jó is de asztali nem játsza le
de nem UDF-et állítottam be
perempe
Akkor a HDD-n kell lenni 2 könyvtárnak: video_ts és audio_ts. Kell az Ahead Nero program, new compilation - DVD-Video. Belerakod a HDD-rõl a két könyvtár tartalmát a megfelelõ könyvtárba. Megírod. Ennyi.

breki:
igen
a sima nerohoz kellenek pluginok és az 5.5.10-tõl kezdve tudja amit tudnia kell.de a dvd-s plugin kell hozzá hacsak nem dobozos verziód van oem termékhez nem jár.

az IC-t általában mellékelik a dobozos irókhoz sok egyéb más iró,szerkesztõ progival egyetemben.

Breki33
ezt az UDF formátumot említette már valaki

leírnád részletesebben, hogyha van egy DVD-m a vinyón akkor hogy kell megírni ilyen formátumban?
Breki33
akkor ha jól értem azt mondod, hogy DVD filmet ezekkel tudok úgy megírni, hogy asztali is vigye?
Sima Nero-val nem?
Muchacho:
Olyat tõlem nem fogsz kapni.....
De elárulok valamit általában ujságok mellékletein fenn vannak ilyen jellegû progik.Ezek 30 napos teljes verziók.A következõt kell csinálnod ha teljesen legálisan akarod:
Fogod magad csinálsz egy teljesen friss telepitést csak az alap dolgokkal(feltételezem hogy az xp-d vagy amid van jogtiszta).Az alaplapokhoz általában adják a ghost-ot vagy
innenleszeded az emergency boot cd-t abban van és free.Csinálsz egy partició mentést.Utána amelyik progit akarod használni felteszed ha meg lejárt az idõ fogod magad és vissza töltöd a ghostot.utána megint felteheted a progidat.....lehet hogy egy picit macerásnak tünik a dolog de nyugodt lehetsz annyit meg megér nem?

perempe
Szóval UDF formátum kell neki + az a 2 könyvtár. A Nero kapásból tudja ezt, nem kell könyvtárat se csinálnod (DVD-compilation).

Köszi szépen, hogy segítettél.

perempe
Nincs. (Azt hittem, hogy ez a beállítás evidens. Szólnom kellett volna.) Most már tudod, hogyan kell. Ha angolból jó vagy, akkor dvdrhelp.com, ott sok guide-ot találsz.