DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minõségre a Pinnacle Instantcopy a legjobb, hátránya a sebessége.
* George Benson : White Rabbit *
Sok mindennel próbálkoztam ami összejött végül is az a Nero Recode egy kis macera volt, mert a ripelést nem akarta megcsinálni de van erre egy jó kis progi az anydvd ha ez fennt van a nero is berippeli szépen ki lehet szedni ami nem kell, lehet optimalizálni vele. Éppen most kódol kiváncs vagyok, hogy fog sikerülni.
Ha van jobb javaslat figyelek szívesen tanulok... :o)
p
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Minden jót.
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Most akkor mi a picsa lehet?
Neked is az a kib@szott sípolás van, amikor mondják a nevét a fõszereplõ hölgynek a film elején? (Kill Bill)
Vagy melyik progival lehet a dvdírást 1-2xesen végrehajtani?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
Van egy kis problémám, amire nem találok orvosságot.
Éspedig ez a Kill Bill. Egyszerûen nemtom kiírni, mert a Nero kiakad Unexpected Exception hibaüzenettel.
A logból kimásoltam az ide vágó részt.
21.4.2004
UDF/ISO ÷sszeßllÝtßs
0:01:45 #1 Phase 112 File dlgbrnst.cpp, Line 1843
DVD-Vide· fßjlok ÿjrakiosztßsa elindÝtva
0:01:45 #2 Text 0 File DVDVideoCompilation.cpp, Line 543
Content of VIDEO_TS.IFO has been modified
0:01:45 #3 Text 0 File DVDVideoCompilation.cpp, Line 543
Content of VIDEO_TS.BUP has been modified
0:01:45 #4 Text 0 File Burncd.cpp, Line 5561
Unexpected exception
Valakinek van ötlete, hogy ez mi a görcs lehet?
Legjobb lemez a Ritek G03/G04 érték/ár arányra. Esetleg Samsung Beall.
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
Viszont haver Sony DVD írója nem szereti a Sony lemezt.. 😄
Próbálj meg 1x-es sebességgel írni.
Lehet, hogy az asztali egyátalán nem olvas semmilyen írott lemezt, vagy szar a lemez (Sky, Princo régi), vagy szar íróval (gyenge jelet adó Toshiba) túl gyorsan írtál...
Amúgy ha PC-ben megy jól, akkor egyértelmû, hogy az asztali olvasó a szar...
megkértek hogy írjak meg két vinyón lévõ filmet
ezt szeretném megoldani úgy, hogy asztali lejátszó is le tudja játszani
és úgy csináltam ahogy írod mégis csak számítógépen olvasható
szval a kérdés áll
Utána a neroban DVD video írást indítasz, és a fileket behúzod a video_ts könyvtárba....
És nem kellene smartstart varázslózni meg nero expresszezni, mert csak mégjobban elbutítja az usert....
ezért érdekel ez az UDF-es dolog mert azt hallottam azzal megy érted?
elinditod a merovisionban (start menü,nero,nerovision)a nero recode-t.azon belül a Copy entire dvd to dvd-t(ez az elsõ menüpont).utána értelemszerüen import dvd.next ha végzett.megint csak értelemszerüen hová mit akarsz csinálni(dvd iróra vagy imageba küldöd).
aztán reménykedsz hogy nem fog reklamálni....ha igen akkor plugin vadászat.
köszi de egyikõtök azt mondja nem lehet (Neroval) a másik szerint UDF-el a harmadik szerint simán
Én már sehogyse értem.
megírtam neroval
számítógépen jó is de asztali nem játsza le
de nem UDF-et állítottam be
igen
a sima nerohoz kellenek pluginok és az 5.5.10-tõl kezdve tudja amit tudnia kell.de a dvd-s plugin kell hozzá hacsak nem dobozos verziód van oem termékhez nem jár.
az IC-t általában mellékelik a dobozos irókhoz sok egyéb más iró,szerkesztõ progival egyetemben.
leírnád részletesebben, hogyha van egy DVD-m a vinyón akkor hogy kell megírni ilyen formátumban?
Sima Nero-val nem?
Olyat tõlem nem fogsz kapni.....
De elárulok valamit általában ujságok mellékletein fenn vannak ilyen jellegû progik.Ezek 30 napos teljes verziók.A következõt kell csinálnod ha teljesen legálisan akarod:
Fogod magad csinálsz egy teljesen friss telepitést csak az alap dolgokkal(feltételezem hogy az xp-d vagy amid van jogtiszta).Az alaplapokhoz általában adják a ghost-ot vagy
innenleszeded az emergency boot cd-t abban van és free.Csinálsz egy partició mentést.Utána amelyik progit akarod használni felteszed ha meg lejárt az idõ fogod magad és vissza töltöd a ghostot.utána megint felteheted a progidat.....lehet hogy egy picit macerásnak tünik a dolog de nyugodt lehetsz annyit meg megér nem?