DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FrezeR
tudna nekem mondani valaki egy olyan progit amit egyszerü használni avi-ból dvd-be konvertál és nem jár le 30 nap után?

Akkor most melyik a tutkó (legjobb variáció)???

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Nem tom én nem láttam gyengeséget benne. Mondjuk viszonyítani nem tudtam máshoz...

Megnéztem másik lejátszóval és ott nincs gond.
Ami most tûnt még csak fel, amikor nyelvet váltok film közben a második hangnál(magyar) azt írja ki hogy mpeg, az elsõnél meg, hogy 5,1 angol.
Ez az mpeg-es ez normális?
Csak tovább másoltam, úgyhogy ne kérdezzétek, hogy kódoltam.

Lammer
http://www.anandtech.com/storage/showdoc.html?i=2045

Ebben a cikkben említenek, hogy némelyik mai írót egy fw-flashel DualLayeressé lehet varázsolni, tudtok olyan linket ahol konkrétan fel van sorolva a teljesség igénye nélkûl???
A cikben csak utalgatnak sajnos...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

ZaJanga
Köszi

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

ZaJanga
Azért mert gyenge a minõsége a recode2-es tömörítésnek.

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

DVD Decrypter-rel kimásoltam egy filmet vinyóra. (alien3 Rendezõi v.)
Mi a további teendõ, ha ki szeretném írni DVD-re??
Köszönöm.

Met
Írott lemez? Nincs rajta cimke?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

FrezeR
köszi!

perempe
Most láttam ilyen filmet. 1, max. 2 másodpercig tarthatott, AC3 hanggal volt a hiba, asztali lejátszóval történt meg. (Lehet, hogy máskor is megtörtént már. Most épp kódolok, nem néztem meg PC-n. Nálad jó-e PC-n? Lehet, hogy írásnál eltünik.)

Volt olyan DVD-Video lemez, amit le se játszott az asztali lejátszó. Az írt lemezt mindig eszi.

* George Benson : White Rabbit *

Nekem dvd.

Punker
divx-nél igen 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Valaki már találkozott olyannal, hogy lejátszás közben beakad a film hangja? A kép megy tovább.
Ez mitõl lehet?

Cucusoft
DVD22SVCD ami megfelelõ beállitásokkal visszafelé is müxik
TMPGEnc
Zealot Avi To Dvd

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

FrezeR
melyik a legjobb progi az avi-ból dvd-be mûvelethez? ha lehetséges persze😊
köszi

perempe
Ezért. A link jó, de az Intevideo DVDCopy minta fake, csaltak.

miért vacakoltok ennyit mindenel amikor a Nero gyakorlatilag kompletten megcsinálja a "mûtétet"? :o) ez tetszett.

perempe
Én láttam hibákat, amit a CCE elkövetett, nem minden képkocka tekintetében jobb az InstantCopy-nál.

1.5 órás filmet is CCE-vel mûtesz?

trunks666
Nézd errõl lehetne vitatkozni de nem szívesen megyek bele, hisz a minõség egy szubjetktív dolog. És mivel napközben délutánig nem vagyok otthon így tök mindegy, hogy 2 vagy 8 órát tömörít a gép.

perempe
Ez az egész CCE nem éri meg a fáradtságot, csak a brutálisan hosszú filmeknél.

trunks666
És itt van a leírás.
Ha már egyszer megvagy a beállításokkal akkor utána már mindig csak 1-2 gombnyomásból fog állni a másolás vele.

trunks666
Megmarad a menü.

ZaJanga
Khhmm!

Esetleg leírnád hogy használjam a rebuildert?
Megadtam neki az options/setup-ba a path to CCE SP (new) alatt a 2.67 es verzió elérési útvonalát de valami errort írt ki hogy nem találja a beállításokat itt.Most mi is van

ZaJanga
Most akkor EZEXERINT mégiscsak lesz egy két író ami firmware frissítéssel DL-es lesz?
De jó az egyetértés!Egyszer írják, hogy igen majd pár napon belül cáfolják most megint ezt lehet olvasni.
Valszeg azért cáfolták rögtön, hogy a készleten levõ írókat is megvegyék az emberek.

ZaJanga
Tsá

Csak azt mond meg nekem légyszi, hogy ha CCe + DVD rebuildert használok akkor a menü megmarad e?Tehát választható e?Mert azt tom hogy kiválló a CCE tömörítése.

raziel.
igen nforce2-es de pls konkrétabban mond hogy mit csináljak

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Evil
Nforce2 es a lapod?Ha igen akkor meg kellene probalni a sima ms ide drivert hasznalni, nekem ez segitett, igaz mas problemam volt, de egy probat meger.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

raziel.
Sziasztok.

azota probálgatom, szal dvd iroval tudok neroval irni sima cd-t de ha dvdt kezdek el irni akkor mindig megfagy egybõl😞(((

szal nem értem hogy mitõl van, amugy full nero 6.3-at használok és ha valaki tud akkor pls segitsen...

perempe
M2-Edit Pro.

cicai
Sziasztok!
Volna 1 kérdésem.
Mondjatok nekem legyetek szivesek egy olyan progit amivel darabolni lehetne egy olyan felvételt ami MPG formában lett felvéve a vinyora. Az egész felvétel 3,5GB

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

perempe
Nekem egy 3,1 órás film átalakítása volt 10 óra Celeron 900@1200-n. Ha nincs 2.5 óra a film, akkor az egész teljesen feleslegses, mert 1 AC3-as hangsávval bírja az IC8.

trunks666
Természetesen a CCE-t külön kell letölteni mert azt a progi nem tartalmazza.

trunks666
Ha már a minõségrõl beszélünk akkor egyértelmûen a CCE a legjobb. Mivel azonban némileg több munka van vele mint mondjuk az IC-val, ezért sokan ki se próbálják.
Létezik azonban egy nagyszerû progi ami leegyszerûsíti a CCE-es munkálatokat olyan szintre, hogy elég csak kiválasztani milyen hangsávot akarunk megtartani és egy gomb megnyomása után már nincs is több dolgunk mint várni.
A progi neve DvdRebuilder. Egyébként a program írója nem más mint aki az ifoedit-et csinálta. Akinek nem sajnálja az idõt a minõségre az kipróbálhatja. Utolsó verzió itttalálható.

perempe
Minõség szempontjából az InstantCopy 8.0(.5) a legjobb, de volt már itt 3 óra fölötti film is, aminek csak a DVD2DVD2 + CinemaCraft Encoder (CCE) volt jó igazán.

perempe
Ja.

KÖsz tényleg jó oldal

ZaJanga
ajánlom a 6.3.1.10 es nero-t!!

MuchACHO79
Üdv.

Az acomp fõoldalán hirdetett egy ajándékcsomag nevû terméket, amelyik 30 ezerért kinál egy toshiba dvd irót, meg egy yamada aszali lejátszót. Ilyet rendeltem, minden frankó is velük (kivéve a yamada magyar osdjét, mert az katasztrófa). Amikor betettem a gépember a nero 5.5.akármennyi nem ismerte fel irónak a toshibát. Ajánlottátok, hogy ujabb neroval próbálkozzak. Azóta megirtam vele 3-4 dvd-t egész jól ment 4x sebességen. Viszont rájöttem, hogy a nero tiszta bug.
Pl azt mondtam uj dvd, bedugtam egy rw-s dvd-t azt mondta 1x sebességgel lehet irni. Hát rányomtam hogy oké, rádobáltam a cuccokat a comilationra, közben kicseréltem a lemezt egy 4x-esen irhatóra. Benyomtam, hoyg write, ekkor már felajánlotta, hogy 4xesen lehet irni. Azt mondtam burn, ki is irta az ablakában, hogy 4x sebesség, 16 perc. Letelt a 16 perc, és még 60 percen keresztül 0án állt az idõ. Gondolom 1xesen irta, csak 4et irt ki. Szal ha valakinek ilyen problémája van ne essen kétségbe nero suxx

---------------------------- :-/

Lehet szar a dvd irod. Volt egy lg cd irom, ami 1 ido utan folyamatosan baszta el a cdket, azt is lassan, kidobtam, plextor be, 1bol jo lett.

- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?

ZaJanga
budán

FL
Tedd fel a NERO VISION EXPRESS-t, s inkább ezzel írj.
Írás elõtt ajánlatos újrainditani a gépet, vagy telepakolni Memoriával. (minimum 512Mb, vagy több)
Sûrün kell karbantartani is a gépet, és egy NERO ASPI ellenõrzés sem ártana.
raziel.
Sziasztok.

Lenne egy nagy problémám😞

Eddig irtam nero 6.3-mal kb 10 dvd-t és ma betettem egyet megint irni.
Buffer 20-50 százalék között ingadozott és nagoyn lassan irta meg a dvd-t kb 1 ora alat😞(((
aztán elkezdek irni egyet ujbol rákattintok irás gombra és megfagy a nero, és mindig ezt csinálja....nerot már feltettem 20x szor szal az nemsegit.
mi lehet a baj?......

cSuwwi
és hol vettél? én még sokallom a 3kilo/lemez-es árakat...

shit happens

Az elég korrekt ár. :-)
perempe
Ez egy nagyon jó oldal, minden program elérhetõ.

Az InterVideo DVDCopy2 nagyon jó minõségû tömörítõ, most próbáltam.

ZaJanga
Vazze most vettem 145-ért G03-as ritek-et!10-20 forint minusz és olcsóbb lesz mint a cd lemez!

Hogy s mivel lehet lemásolni sima DVD filmeket ??? Le lehet valamivel ???

NeoMaN
Berakod a lemezt, és másolod. A Shrink-hez nem kell semmilyen rip, se anydvd...

perempe
Ahol több év gart adnak rá + be is tartják, nem szaroznak. Nekem Pio nagyon szépen mûködik.