DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
A lemez minõsége számít, hiába írod meg jól ha lepotyog a hordozóréteg.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
Ha pedig nem akarod kivárni amíg elkészül az "egy gombnyomásos progi" a CCE-hez ,illetve van idõd és energiád akkor keresd a doom9.org-on a Guides-eken belül azt a leírást : "Scenarist NT & the big 3 new (DoItFast4U, BatchCCEWS, ScenAid & NuMenu4U)" Ez némileg több mûveletbõl áll, de jóval több beállítási lehetõséged is van, és ami a lényeg, hogy így nem lesz gondja a lejátszódnak se. Én magam már vagy 150 lemezt másoltam a módszerrel.
EGy kicsit szopat a dvd rebuilder.
A 48-as verzióval csináltam a hétvégén bár azóta itt a 49-es is és minden ok a windvd viszi szép nagyon a kép.
Az asztalin viszont megint nincs felirat.
Választani tudom de nem jeleníti meg!
Tehát pc-n ok asztalin nem.
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Nem azt mondtam, hogy nem találok crack-et(astalavist.box.sk), hanem hogy mûködõt nem.
Már csomót próbáltam és crack után nincs hang!
"Most egy egyszerûbb program fog következni. Itt az alap AviSynth szkript, amit használni fogunk" Ezzel akkor most mit is kell tennem? Megszerkesztem a filet, beleírom amit kell és elmentem movie.avs-nak. És ez a file mire jó nekem, mivel kell megnyitni, vagy az AviSynth is eg program csak nem írták oda a letöltendõ programokhoz és lefelejtették a leírásnál linkelni?
Power Dvd 4.0-nál ezekre a lemezekre kiírja, hogy nem olvasható, tisztítsam meg, lehet hogy sérült.
Windvd 4.0 pedig simán viszi.
?????????????????????????????
4x-esen lett írva egy sony íróval.
Megírt lemezeket akarok továbbmásolni, és egy pár lemeznél egy helyen olvasási hibát ír ki. A cd nincs összekarcolva, újak.
Az asztali simán viszi.
Ha egy két lemezes dvd-t szeretnék archiválni
aminek az elsõ lemezén végig film van a másodikon pedig félig. De az archíváltan azt szeretném hogy mindkettõ tele legyen hogy milyen progyval csináljam?
disc1 disc2
eredeti ******************* ********
backup ************* **************
valami ilyesmit szeretnék.
Tehát amit levágok az elsõ végérõl azt a második elejébe betenni, hogy kb azonos minõségû legyen.
Várom az ötleteket!
(Schnidler list a movie)
Köszönöm
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
* George Benson : White Rabbit *
Volt egy patch file azt futtattam a háttérben és így nem volt benne a logo és tényleg az új verzióban már benne volt a felirat!!
NAGYON köszi a segítséget!!
Ha v.mi van írok! :-)
* George Benson : White Rabbit *
Mit lehet tenni ha csak vob filek vannak és hiányzik a neronak az ifo és még valami file?Meg lahet azért irni?
Köszi.
"Na....a megoldás erre az eclCCE. Ez a progi eltûnteti a logót"
Az eclCCE nem a logót tûnteti el hanem lehetõvé teszi, hogy el lehessen menteni az encoder control list (ecl)fájlokat. A logót a crack tûnteti el. astalavista.box.sk-n találsz biztos.
Navégre beindulnak az okosságok...
Kiváncsi vagyok a mostani 107es pionak lesz-e hackolt firmware-je...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Mind a háromnak adjam meg ezt az eclCCE-t? "
---- Értelemszerûen csak azt a verziót kell megadnod amit használsz.
A másik pedig az, hogy nem tette rá a feliratokat!
---- Ez a hiba ha minden igaz a 0.46-os verzióig fordult elõ néha. 0.47-ben már sikerült kiküszöbölni, de a legjobb ha frissítesz a ma megjelent 0.48-ra.
A CCE mode legyen ugye?!
---- Mivel CCE-t használsz természetesen igen
És a half D1 és Half space for extras elõtt ott a pipa de fölötte a dynamically assign cell bitrates is legyen kipipálva?
----- Feltétlenül
És mivel alapból csak kettõ passzus van megadva, ajánlatos az options/CCE options/advanced settings-ben a VBR_Passes-t felemelni 3 vagy 4-re.
A CCE mode legyen ugye?!
És a half D1 és Half space for extras elõtt ott a pipa de fölötte a dynamically assign cell bitrates is legyen kipipálva?
Mind a háromnak adjam meg ezt az eclCCE-t?
A másik pedig az, hogy nem tette rá a feliratokat!
Máris itt az elsõ hackelt firmware az NEC2500a íróhoz amivel lehet + os DL -es lemezt égetni!!
Csak így tovább!

Szal CCE-t használok de a leírásban ott van hogy tegyem be a cce könyvtárba az eclCCE-t és azt mutassam meg a rebuilder-nek.
Viszont csak trial-t tok szerezni.Már minden féle crack-et leszedtem de csak pluginok!Egyik sem crack file.
Te honnan lõtted?Mert tényleg szép lett a lemez tartalma csak ott a cce logo :-))
Tehet az egész DVD-t átdekódolja?
Most indítottam el az alapján - one click - módban ami le volt írva.
Kíváncsi leszek.