DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
Szar a princo? A fehér?
Most vettem 10-et.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ZaJanga
Lásd princo

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Met
Egy lemez nem azért bírja több évig mert jól lett rá írva.
A lemez minõsége számít, hiába írod meg jól ha lepotyog a hordozóréteg.

Lammer
El kell olvasni, mit hoz az ápgréd. Ha javítja az írásminõséget szerintem akkor ql!!! Nem mind1, hogy egy lemez 1 hónapig, vagy több évig is bírja a strapát...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Mivel egyenlõre gond nélkül müxik a cuccos, így akkor nem frissítek. Köszi a választ.

Zatoichi:Nem muszáj frissiteni ha gond nélkül müxik a cuccod.az ilyen frissitésekben az idáig elõjött hibákat próbálják orvosolni + és szemszögedbõl ez a fontosabb:amiota megjelent az iród atóta csomó más lemeztipus jelent meg ha az iro nem ismeri fel ezeket akkor érdemes frissiteni ugyanis ezeket is belerakták.de ha igen akkor nem muszály frissitened(el is tudod vele ontai a cuccot).

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

Mikor kell firmware-t frissíteni? Ha kijön 1 új firmware érdemes frissíteni ???

trunks666
Sajna a progi jelenleg elég bétafázisban van, így hát némileg bugos is még. Csak azt tudom tanácsolni, hogy jelentsd jdobbs-nak (DVD-RB írója)a hibát és figyeld a következõ verziókat. Szerencsére 2-3 naponta jönnek az újak, szóval dolgozik a srác rendesen.
Ha pedig nem akarod kivárni amíg elkészül az "egy gombnyomásos progi" a CCE-hez ,illetve van idõd és energiád akkor keresd a doom9.org-on a Guides-eken belül azt a leírást : "Scenarist NT & the big 3 new (DoItFast4U, BatchCCEWS, ScenAid & NuMenu4U)" Ez némileg több mûveletbõl áll, de jóval több beállítási lehetõséged is van, és ami a lényeg, hogy így nem lesz gondja a lejátszódnak se. Én magam már vagy 150 lemezt másoltam a módszerrel.

ZaJanga
Tsá Trunks!

EGy kicsit szopat a dvd rebuilder.
A 48-as verzióval csináltam a hétvégén bár azóta itt a 49-es is és minden ok a windvd viszi szép nagyon a kép.
Az asztalin viszont megint nincs felirat.
Választani tudom de nem jeleníti meg!
Tehát pc-n ok asztalin nem.

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

janos666
Ó, ahelyett hogy 6 oldalon át ecsetelgeti (néhol TÚL részeletesen is, de néhol kihagyvá pár nem éppen elhanyagolható részletet) hogy a 20 programból a 100 féle opcióból mit hogy állítsunk be miért nem dob már össze valaki egy használható programot amivel egyszeûen lehet Divx-bõl MPEG2-be kódolni felirattal, gyorsan.... Vagy létezik már ilyen?
Elöbb a power dvd5-rõl beszéltünk.
Nem azt mondtam, hogy nem találok crack-et(astalavist.box.sk), hanem hogy mûködõt nem.
Már csomót próbáltam és crack után nincs hang!

janos666
Most rágom át magam a doom9.hu-n a DivX---->DVD kódoláson és a feliratráhejezés résznél akadt egy kis értelmezési okom amely valószínûleg a tudatlanságomból fakad:
"Most egy egyszerûbb program fog következni. Itt az alap AviSynth szkript, amit használni fogunk" Ezzel akkor most mit is kell tennem? Megszerkesztem a filet, beleírom amit kell és elmentem movie.avs-nak. És ez a file mire jó nekem, mivel kell megnyitni, vagy az AviSynth is eg program csak nem írták oda a letöltendõ programokhoz és lefelejtették a leírásnál linkelni?
NeoMaN
www.cracks.am beírod a keresõjébe, hogy windvd és kapsz vagy 20 jó törést...

De ha neked van jó crack, akkor légyszi küldd el az email-emre.

Az 5-höz meg nincs jó crack, és így nincs hangja.

NeoMaN
powerdvd 4-es nem szereti az írott lemezt, má leírtam párszor. Használj 5-öst....

Még egy érdekes dolog:

Power Dvd 4.0-nál ezekre a lemezekre kiírja, hogy nem olvasható, tisztítsam meg, lehet hogy sérült.

Windvd 4.0 pedig simán viszi.

?????????????????????????????

perempe
Vettél volna Pio olvasót + cd-rw-t!

* George Benson : White Rabbit *

Rájöttem mi a gond: az lg olvasó, egy pár lemezt valamiért nem olvas rendesen, pedig az összes cd princo,
4x-esen lett írva egy sony íróval.

Mitõl lehet ez:

Megírt lemezeket akarok továbbmásolni, és egy pár lemeznél egy helyen olvasási hibát ír ki. A cd nincs összekarcolva, újak.
Az asztali simán viszi.

trunks666
Adobe Encore-al lehet ilyet csinálni. Még video tutorial is van hozzá.

Vernoon
Sajat menut hogyan lehet csinalni (animaltat). Megvan aviban amit a menu hatterenak szeretnek, plussz a rajzolt gombok is. Hogyan es miben lehet megoldani?

moland007
Sziasztok!

Ha egy két lemezes dvd-t szeretnék archiválni
aminek az elsõ lemezén végig film van a másodikon pedig félig. De az archíváltan azt szeretném hogy mindkettõ tele legyen hogy milyen progyval csináljam?
disc1 disc2
eredeti ******************* ********
backup ************* **************

valami ilyesmit szeretnék.
Tehát amit levágok az elsõ végérõl azt a második elejébe betenni, hogy kb azonos minõségû legyen.

Várom az ötleteket!
(Schnidler list a movie)
Köszönöm

Punker
Net-en rendelsz vagy körbekérdezel ismerõsöket, vagy nálam 😊))

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Met
Hol lehet "olcsó" dvd lemezt venni?

perempe

A mûvelet végigmegy és hibát jelez the file maybe file protected.....de az ablakban látszik a file tartalma.Mit lehet tenni?Alul egy csomó gomb van...
perempe
IFOEdit - Create IFOs.

Bocs leirnád hogyan generálok ifo filét?
perempe
Sehogy. Demuxolni kell, pl. a ReJig program freeware, és jól is mûködik PAL DVD esetén.

Pharaoh
Ha nekem kész Vob file-im vannak azokra hogy teszem?

ZaJanga
Ahha!

Volt egy patch file azt futtattam a háttérben és így nem volt benne a logo és tényleg az új verzióban már benne volt a felirat!!

NAGYON köszi a segítséget!!
Ha v.mi van írok! :-)

perempe

Pharaoh
Hogy tudok egy DVD-re saját feliratot tenni?

perempe
Nem. Pl. IfoEdit programmal kell generálni hozzá.

Hali!
Mit lehet tenni ha csak vob filek vannak és hiányzik a neronak az ifo és még valami file?Meg lahet azért irni?
Hali! Milyen formátumu fájlt kaptál? Asszerint kéne valamelyik dvd-író programot használni.Bõvebb info kéne.........
Erre valaki???
Köszi.

trunks666
Egy korábbi mondatomat korrigálnám...
"Na....a megoldás erre az eclCCE. Ez a progi eltûnteti a logót"
Az eclCCE nem a logót tûnteti el hanem lehetõvé teszi, hogy el lehessen menteni az encoder control list (ecl)fájlokat. A logót a crack tûnteti el. astalavista.box.sk-n találsz biztos.

Lammer
Navégre beindulnak az okosságok...
Kiváncsi vagyok a mostani 107es pionak lesz-e hackolt firmware-je...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

trunks666
" Van path CCE basic, CCE SP 2.50, CCE SP new !
Mind a háromnak adjam meg ezt az eclCCE-t? "
---- Értelemszerûen csak azt a verziót kell megadnod amit használsz.

A másik pedig az, hogy nem tette rá a feliratokat!
---- Ez a hiba ha minden igaz a 0.46-os verzióig fordult elõ néha. 0.47-ben már sikerült kiküszöbölni, de a legjobb ha frissítesz a ma megjelent 0.48-ra.

A CCE mode legyen ugye?!
---- Mivel CCE-t használsz természetesen igen

És a half D1 és Half space for extras elõtt ott a pipa de fölötte a dynamically assign cell bitrates is legyen kipipálva?
----- Feltétlenül

És mivel alapból csak kettõ passzus van megadva, ajánlatos az options/CCE options/advanced settings-ben a VBR_Passes-t felemelni 3 vagy 4-re.

ZaJanga
Van CCE mode, Quenc mode, ReJig mode

A CCE mode legyen ugye?!
És a half D1 és Half space for extras elõtt ott a pipa de fölötte a dynamically assign cell bitrates is legyen kipipálva?

ZaJanga
Ja és azt adtam meg neki akkor is amikor elõször csináltam mégis ott volt a logo!

ZaJanga
Van path CCE basic, CCE SP 2.50, CCE SP new !
Mind a háromnak adjam meg ezt az eclCCE-t?
A másik pedig az, hogy nem tette rá a feliratokat!

trunks666
Na....a megoldás erre az eclCCE. Ez a progi eltûnteti a logót. Elsõ indításakor meg kell adni neki a CCE helyét, egész pontosan ezt a fájlt : cctspt.exe. A lényeg pedig az, hogy a Rebuliledrben a Path to CCE résznél az eclCCE elérési útvonalát add meg és ne a CCE-t.

ZaJanga
Érdekes info a doom9 oldaláról!
Máris itt az elsõ hackelt firmware az NEC2500a íróhoz amivel lehet + os DL -es lemezt égetni!!
Csak így tovább!

ZaJanga
Csak lassan! :-))

Szal CCE-t használok de a leírásban ott van hogy tegyem be a cce könyvtárba az eclCCE-t és azt mutassam meg a rebuilder-nek.
Viszont csak trial-t tok szerezni.Már minden féle crack-et leszedtem de csak pluginok!Egyik sem crack file.
Te honnan lõtted?Mert tényleg szép lett a lemez tartalma csak ott a cce logo :-))

trunks666
Mivel elég korai fázisban van még a progi (0.47), jelenleg még nem tudsz leválasztani nem kívánatos videósávokat, de viszont azt már most is megteheted, hogy kipipálod a "half D1 and half space for extras" opciót, amivel azt éred el, hogy a fõ film bitrátájának a felét használja az extrákhoz növelve ezálltal a film minõségét. Kiindulva abból a ténybõl viszont, hogy 2-3 naponta jelenik meg új verzió biztosra veszem, hogy nem kell már sok idõ teljes VTS-ek vagy akár PGC-k kihagyásához. Ettõl függetlenül ha CCE-t használsz nyugodtan meghagyhatsz mindent a DVD-rõl mert még így is jobb minõséget produkál mint bármi más. Persze ilyen esetekben ajánlatos legalább 4 passzust beállítani, beleszámolva a Vaf file creation-t, ahol csak információt gyûjt.

ZaJanga
Szal követtem a leírtakat az összes progit plugint stb leszedtem és beállítottam de ezexerint- vagy én ne láttam - de csak a hangokat tudtam kivenni belõle!A fölös motyót nem!
Tehet az egész DVD-t átdekódolja?
Most indítottam el az alapján - one click - módban ami le volt írva.
Kíváncsi leszek.