DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jótól kérded 😊))
Ajándékba vettem a tesómnak, egy napig volt a polcomon!
De neki nete sincs és így én probálgatok tájékozódni,
mit meddig és hogyan.

Miben mas a D mint a nem D? Amikor en vettem emg csak 1 fele 108as volt.

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

Üdv.
Raziel ! Melyik változatot vetted meg,108D?

Pioneer 108D tulajdonosoktól kérdezném:
Lecserélte már valaki az eredeti firmware-t és melyikre?
Köszönettel

[Jakuza]
Eleve kar volt venni USB-s irot.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

raziel.
Hm vettem egy Pioneer irót ..... és perfectül irja õket...hát ebbõl következik osztrák olcsó metrós geciket nem érdemes megvenni ..

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Sziasztok!
Mitõl lehet az hogy 98-99%-on elég sokszor kifagy a nero(6.03)?
Cd(verbatim) és dvd(ridisc) írásnál egyaránt. (külön vannak az írók)
Van valami ötletetek?

ZaJanga
www.firmware-flash.com vagy a dangerous brothers honlapján találsz tuti kis firm-eket hozzá

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Shield
NEC2510A olvasási gondot tudta valaki orvosolni (frissítés)?
2.15 firmware van rajta.
Tegnap kiokosítottak,a mistral szervíz a 'nagyfaluból'.A NEC2510A íróknak van két faja: amelyik tud olvasni és amelyik nem.Feltalálták a "félanalfabétaDVDíró"-t.Naa... ez se piskóta!

Hm. Havernak ugyanez volt a problémája. Visszavitte gariba az írót, kapott egy másikat, és azzal már megy. Szal ha nem szoftver hiba, akkor az író a ludas. Jah, neki LG mittoménhanyas író volt, de a probléma 100%-ra ugyanez.
raziel.
najo most probálkozok urjairhato dwd-kkel ezeket miért irja meg hibátlanul?????????????

raziel.
hm ma azt mondta az infotanár hogy szoftveres hiba lehet....de mi a csöcsöm ?😞((

virusok is okozhatják esetleg vagy a fos windows?

de szombaton kiprobálom haver gépén majd ott eldöl hogy mi a baj...

ok, köszi...
Ntfs-rõl írtam ki, és a visszaolvasás is sikeres volt, csak nemtom mennyire lesz ez a verziójú udf kompatibilis más rendszereken.

Csak halkan, mert ez illegális...

decryptert rányomattam, de ugyanez. Jó-jó image, de ettõl még nem tudom, hogy mi lehet a baja. Megkerülni meg tudom, de az nem boldogít. Itt a lényeg a probléma megoldása lenne, nem megkerülése. Persze a célnak megfelel az image is, de akkor is. 😊
ZaJanga
akkor nemtom.minden másolásvédelem el lett távolítva?
Viszont ha image-rõl mûxik akkor mi a gond?csináld onnan

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

ZaJanga
:-)
imagedvd recorder -->save-->oszt mehet

Hogyan tudok egy már irott DVD rõl image filet késziteni? A nero image recordere megfelel erre a célra? Csak át kell tenni image recorderre...Addig ok...Utána save tracks vagy mi? Nem tudtam megcsinálni...Tuti lamaság, de idegesitõ...Légyszi help. Köszi
NEm, nem ez a gond. Ha ki akarom írni Nero-val, akkor valami error excepted (nem tudom pontosan) hibaüzenettel megfagy a Nero. Ha megpróbálom Instant Copy-val beolvasni a lemezt, akkor kiírja, hogy az egyik VOB file sérült, és nem olvassa be. Ugyanez a helyzet Shrink-kel is. Ha viszont Image-be húzom le DVD-rõl, akkor ki tudom írni. De nem értem, hogy ez mitõl van, vagy egyáltalán hogy lehetséges ez? Ezért kéne valami progi, ami az esetleges hibákat tudja orvosolni, vagy átlépni, vagy mittomén. 😊
ZaJanga
fat32 rõl akarsz írni?
mert valszeg az lesz a baj.
térj át ntfs-re

ZaJanga
pontosan mi a baja?Azt írja ki,h nem felelt meg a lejátszókkal való kompatibilitásra tett próbálkozásnak vagy v.mi ilyesmi? nekem is volt de újraírhatóra kiírtam és simán viszik az asztali lejáccccók

ZaJanga
vazz nemtom...tedd át valaki gépébe az írót és nezd meg ott is ez e a baj.ha igen akkor kocsiba be egyesbe be gariba be....

Sziasztok!

DVD írással kapcsolatban kérdeznék:

Mikor dvd-re akarok írni 2gb-nál nagyobb fájlt a Nero szóváteszi, hogy õ csak akkor írja fel, ha a fájlrendszer udf lesz. De udf-bõl többféle verzió is választható.
Én a 1.02-es verziót használtam, de azthiszem 2.01 is választható volt.
Kérdéseim a következõk:
Mi a különbség az egyes udf-ek között?
Miért jobb, ha egyáltalán jobb egy újabb verzió az udf-bõl?
Van olyan dvd olvasó amelynek gondot okoz ez a filerendszer?
A késõbbiek során problémám adódhat-e visszaolvasásnál az 1,02-es udf fájlrendszer miatt?

Segítséget elõre is köszönöm!

Csak halkan, mert ez illegális...

Tegnap kérdeztem, hogy tud-e valaki valami VOB javító progit. A kérdésem még ma is ugyanaz, mert eddig nem sikerült találnom ilyesmit. 😞
raziel.
Na csak egyedül scsi felirat a daemon toolsos meghajtónál van de a filmeket nem arrol irom sose...

szal akkor most mivan?😞

ZaJanga
Az eszközkezelõbe nézd meg,h minden rendben van e!

@sfec: nero is kiírja -->elmentett cd kép vagy projekt-->minden file és tadá...

@Psy fater : csak - -os író már nem igazán van.Az új írók tudják mindkét formátumot.A + os szabvány stabilabb és állítólag kompatibilisebb az sztali DVD-el.Az ujságos DVD-et le tod jáccani aztalival mármint ha film dvd.A játékokat pedig szintén viszi a dvd író is..

@Bandi-ka : RITEK de már milliószor le lett írva.A princo f@s minõség.A régiek közül van amin már nem lehet visszaolvasni a ráírt motyót....

Most melyik jobb lemez? A princo, vagy a ritek G4? Köszi
Sziasztok most szeretnék dvd írot venni de nem tudom milyet vegyek mi a különbség a - és a + os közöt?
Igazán nekem csak adatmentésre kellene nem akarok filmet írni vele.
ha pl játék jön ki dvd vangy már sok ujság mellé jár dvd azt melyik dvd lejátszóval tudom megnézni + ossal vagy - ssal?
Válaszotokat elõre is köszi
mivel tudom megírni a img fájlokat?

raziel.
azt nemtudom milyen másik sccsi fosom van mellette meg a procit se néztem.....de mivan ha valami scsi akkor mtic sináljak?

ZaJanga
V.mi hardware!SCSI eszközöd van?Sata vagy v.mi olyasmi mert mindenképpen az scsi device-ra hivatkozik hibaképp.
Írás közben mennyi a terhelése a procinak úgy ha nincs mellette másik progi?

raziel.
hát most már szerintem is az mert mindenhogy megprobáltam😞

Met
Szerintem az író hibás.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

raziel.
hm most probáltam ki egy másikkal

annál meg ezt teszi ki HIBA😞

szal ezt kurvaán nem vágom feltettem adaptec drivert, nerohoz dll, firmwarét is és elkurja ilyen hibákkal a dvdket najo elegem van már😞

Met

raziel.
pl?😄

Met
Próbálj ki másik író progit is.

raziel.
filmeket...avi mpg stb...

Met
Iso-t akarsz ki írni? Ha igen akkor próbáld ki a DVD Decryptert.

raziel.
teljesen elment a kedvem....😞((

ez van állandoan.....HIBA😞((((

raziel.
Masterok feltettem azt az adaptec drivert meg a nero drivert de igy is

az van hogy SCSI parancs leállitva...most akkor mivan.....😞

Na, egy újabb problémám akadt. Írnám ki a Kill Bill 1-et, és kiakad tõle a Nero. Asszonygya, hogy az egyik VOB file hibás. Valaki tud setleg ajánlani valami VOB file javító, buheráló progit?
raziel.
hát mégegyszer köszi mindent

remélem jo lesz, holnap veszek pont 50 dvd-t remélem 10 %át megirja legalább ;]

ZaJanga
CSak 1X kell telepíteni oszt annyi

ZaJanga
Egye meg Tatája, hogy had segítsek eme nehéz feladatban!
aspinit.exe

telepít aztán reboot.Majd a windows\system32 könytárba másold be (írd felül) a nero-s WNASPI32.dll -t

raziel.
vagy mit kell vele csinálni mert van ott egy install.bat is...

raziel.
amugy ismét baromságot kérdezek de...ezt elinditottam és van egy ablak és kész...most akkor ezt dvd irás eltt inditsam akkor el ugye?😊)

raziel.
ok köszi mégegyszer és hallotam hogy behaltak ettõl dvd irok nem lesz gond?😄

[Jakuza]
A !!!segitseg!!! topicban a #4826 uzenetben ugyanez volt a hiba valakinek.

Ez volt ra a megoldas : "ÁÁÁááá...megvan!
Nekem nincs is ilyen fájlom! Átküldte egy haver, beraktam a system32-be, és láss csodát! Megy!"

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

raziel.
Na ilyenkor mi a hiba master?😄

raziel.
hm thx de kérdezek megint valami lámaságot....

na ez a hiba😛

és ezt az adaptec cucnál irja ki mikor elakaom inditani