7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
-
Lacika 79 #3424 Vagy gyorsan írtad, vagy szar a lemez. Szerintem. -
Hy All!Nekem az lenne a problémám hogy már több filmnél elöfordult hogy miután megírtam az elején semmi hiba nélkül tőkéletessen futt aztán valamikor a felénél vagy a vége felé elkezd akadni vagy egyszerüen nem játsza le a filmet a lejátszó!
-
filmhez? -
netrunner #3421 Köszi,
és azt meg tudná még valaki mondani, hogy dvd-hez feliratot honnan lehet leszedni? -
trabant #3420 [URL=http://www.cdgrab.hu/#671]Itt[/URL] a válasz. -
Since #3419 Na most a dvd lejátszóm az tulajdonképpen egy ps2, ott pedig a video optionsnál próbáltam beállítani RGB-re de nemtörtént semmi ugyanugy fekete-fehér a film...HA jól értem, akkor az újabb dvd lejátszók színesben letudják játszani az NTSC filmet? Mert akkor nem szenvedem vele jó ez így is akkor :) -
Lacika 79 #3418 Jah, de úgy látom, páran már válaszoltak. Azért nézd meg a lejátszót, hátha csak az a ludas. -
Lacika 79 #3417 A DVD lejátszód valszeg nem áll át autómatán NTSC módra, és ez lehet a gond. Szal kézzel állítsd át, és akkor jó lesz elvileg. Az egyik ismerősöm a Shrek2-vel járt így, azóta tökéletesen megy neki. -
Újra kell tömöríteni a filmet, ami minőségveszteséggel jár, nemér annyit szvsz. Amúgy nemtudom. -
Kellemetlen :) -
Since #3414 Az PAL mód az euró :-) Nemtudja a tévé az NTSC-t fateromtól megkérdeztem :) -
Since #3413 Melyik programmal tudom átvariálni hogy PAL legyen a film NTSC-ből? -
Euró mód? Hmm... Az gondolom a pal akar lenni. Olyasmit keress, ahol pal/ntsc/auto opciók között tudsz választani, mert ilyet, hogy euró mód még nem láttam. -
Since #3411 Nemtudom, a tv-m nemtudja az NTSC módot, csak euró módot tud :-) -
Átlehet, de felesleges. Próbáld meg a tv-n vagy a dvd lejátszón beállítani, hogy szinesbe nyomja. Lehet, hogy nem automatára van állítva a videomód, hanem pal-ra, ezért játsza le ff-ben. -
csal #3409 minek? -
Since #3408 NTSC filmeket átleeht valahogy konvertálni PAL filmmé? Ha lehet akkor hogyan? Köszi! -
Since #3407 Szerintem letudja, mert új a tévé, most vettük egy két hónapja. Ezt valahol be lehet állítani a tv menüjében? -
#3329 -
NTSC-s a film. Gondolom a tv-d nem bírja szinesben lejátszani. -
netrunner #3404 Sziasztok
Ha van egy dvd image-m, lehet hozzáadni valahogy felirtot? Vagy ezt nem lehet megcsinálni? -
Lg 4082b. -
Micimackó #3402 Milyen meghajtó (nálam LG4163B) ?
Az az érdekes, hogy az asztali (Divx-es) valamivel hamarabb beadja. -
Since #3401 Sziasztok egy kérdésem lenne...Van egy olyan filmem ami a számítógépemen színes, de ha beteszem egy asztali lejátszóba akkor meg fekete-fehér a kép, a többi film faszán megy színesen. Mi lehet a baj? -
Most mértem egy princo-t! 25 mp...Tiéd nem is olyan rossz:) -
nekem kb 10 15 mp alatt -
Micimackó #3398 Az normális, hogy 20 másodperc alatt találja meg az író a lemezt ?
-
még + ost nem írtam vele de most veszek más márkáju lemezt hátha csak hibás széria -
Hát ha előtte már írtál +os lemezt és az jó lett akkor lemezhiba, ha máshol írtál már olyan lemezt és az jó lett akkor író hiba:)
Próbáld ki még egyel de előtte csinál szimulációt vagy írd ki egy -os lemezre ugyan azt. -
mert a pioneer 108 asom a + ost nem irta meg hibát írt ki a - ost simán megírta namármost ezek a +osok leértékelt lemezek és nemtom hogy mitől nem írta meg a lemez vagy a író hibájából -
Miért ne lehetne? -
lehet olyan hogy gyári hibás tdk +-os dvd?? -
Megoldás: Sonic Foundry Soft Encode
DC-n megleled. Ezzel lehet ál-5.1-es hangot készíteni stereó hangból, hameg AC3-as az avi-d hangja, akkor csak el kell menteden, pl Nandubbal a hangsávot. -
Persze, még mit nem?:))
Rendezöi változatot, némi extrát nem akarsz,vagy netán egyszerre több kameraszög közül lehetne választani?:)
-
ha már aviból tudtam dvd formátumot gyártani akor
hogy tudok dvd 5.1es hangot is hozzá kreálni???
help me?
help me
-
:D -
zsuzsi001 #3388 jah tényleg, el is felejtettem. szóval biztonsági másolat...na mindegy...kiszaladt a számon -
Nemfizetőst nemfogsz találni, meg itt nemhiszem, hogy lehetne ilyenekről beszélni :/
-
zsuzsi001 #3386 Elolvastam itt egy két oldalt, sok hasznos info van. De egyvalmi nem derült ki. Honnan lehet jó ISO-kat tölteni? igaz, h van a dc-n, de kevés a jó user. Szóval vki tud vmi nem fizetős ém normális helyet ahol lehet jóminőségű cuccost találni? -
Tuti....mind2 tré:))