7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
-
Kockásfülűnyúl #3464 Sziasztok
Van egy lg gsa4120-as dvd íróm és az lenne a problémám, hogy az emtec dvd-rw lemezt nem írja meg. Ez miért van?
Feltettem a legújjabb frimwaret is és azzal sem.
Ha tud valaki valami megoldást azt előre is köszönöm. -
Lacika 79 #3463 Éppen erről van szó! :P -
Csak annyit hogy nekem Samsung V200-asom van az kérlek tényleg nem csinál 800*600-as felbontást!És életbe nem akkora képet tesz fel a PC-re mint amekkora a kijelző! -
Ebből nekem a Traxdata/fekete/ ami ithon a legjobb. Most vettem DivX asztalit is, és abban is f*sza! -
Én őszíntén magamnak hiszek mivel van pár eltérő markájú dvd-m és a Ritek alapanyagúak pl: Traxdata,Ritek,Ridisc,Ridata nekem tökéletesen beválltak eddig mindegyik jó semmi gond velük.
Ja és a boltosróla nnyit hogy elvből nem hiszek neki mert személyes ismerősőm szinte és mond néha kamu dolgokat.
Pl az egyik amikor majdnem a szemébe röhögtem ,beszélgetünk pc-s cuccokról és szóbajött a VGA kamerás telefon.
Azt ilyen szól hogy nagy szar semmire nem jó mert úgy teszi át a PC-re a képet amekkora a teló kijelzője és mondta ez a rész a legjobb itt majdnem mondtam is neki na huzza a tudod hova hogy neki is a Samsung V200-asa 800*600 képeket csinál (életbe nem csinált az akkorá :) ) és a gápre vive kicsi a kép.
Szóval nem hiszek neki semmiben powa :)! -
Ritek szar? Hmmm ezt ő mondja. Itt meg azért van pár ember aki az ellenkezőjét állítja/főleg az újakról/> annak hiszel akinek akarsz...
-
véleményem szerint a ritek középszar, a bevált ritek márkákat használva azért nagy gondot nem okoznak.
phillips dvdk nagytöbsége cmc alapanyag az meg fos :D
tdk meg szór a minőségben, van nagyonjó lemeze és elég gyenge is. -
Hát persze hogy azért mondta mert az drágább és jobban megéri!ilyenkor kontrázni kell például:
múltkor itt vettem 5 tdk DVD-t és abból kettő lemez hibás volt!

-
Most jövök számítástechnikai boltból és a következőket mondta az eladó a dvd-ket illetően:
A Princo rakás fos,de a RITEK alapanyagú DVD-k is.
Ez igaz a Ritek -ekre nézve vagy csak azért mondta hogy TDK-t vagy Philipset adja el???? -
rosszul van linkelve. mik vannak... -
tomo #3454 erdekes, nekem a microsoft oldalara visz a link. mik vannak?!
-
teljenes megbizható, nyugodtan használható oldal, legális, számlát is ad. én kb 8 alkalommal rendeltem tölük soha nem volt gond. átutalással kb 3-4 +nap viszont 3euro sporolás. -
Kigyo #3452 Köszi megnézem -
zsuzsi001 #3451 Itt mindent megtalálsz szerintem! a dvd praktikáknál van. -
Kigyo #3450 Nem tudna valaki egy olyan oldalt mondani ahol magyarul le van irva a DVD-ről DVD-re másolás lépései és hogy milyen progik kelhetnek
Előre is köszi -
Van 1-2 korrekt hely ahol tudják, hogy mit árulnak, de veszel pár darabot, megnézed mi az és ha az kell neked akkor veszel egy zsákkal:) -
Igen, köszi erre gondoltam. Erre a tartósság dolog hirtelen azért érdekelt annyira, mivel hallani már Ritek hamisítványokról, és egyebek, és valahogy le tudnám e ellenőrizni, hogy vajon amit veszek, origin lehet-e. -
Erre gondolsz? A tartósságra szerintem nem utal csak arra, hogy az írásnak milyen lett a minősége. A tartósságot szájhagyomány után lehet kikövetkeztetni. Ha lassan írsz jó minőségű lemezre akkor tartósabb lesz, de ez az én magányvéleményem:) -
Egy DVD minőségét le lehet ellnőrizni bármiféle módon?
Mert pl. ha egy Verbatim DVD-nél gyártónak kiírja az MCC-t(vagyis Mitsubishi), és utána végigfuttatok egy cd/dvd speed progit, a kapott szakasz aránylag egyenes, és feltesszük, hogy az olvasó is jó(Lg), ebből lehet következtetni pl. a tartósságára, vagy csak annyit jelent, hogy a visszaolvashatósága jó, és kész?
Ja, és annak az oldalnak a linkjét meg tudná adni valaki, ahol lemez gyártó-sorszám alapján meg lehet nézni, hogy konkrétan milyen lemez is az? -
Jobb, hogyha lemented a gépre, pl. DVD Decrypterrel. Így az olvasási hibák is előbb kiderülnek. -
zsuzsi001 #3444 DvDRemake -> erröl a progirol mit tudtok? Jobb mint a SHRINK, vagy a InstantCopy, használtátok már? Tbalint19: Röptében nem igazán éri meg irni. -
TBALINT19 #3443 Hello. DVD-röl DVD-re mértem tudok irni? Nem engedi.
Csak ha a gépre teszem fel és onnan tudom csak kiirni. -
trabant #3442 Jó nagy arca van ennek a dílernek, remálem jól lebukik, aztán arcoskodhat a sitten. -
Komoly? Ezt hol írja?
Gondolom azért, mert sok volt a fake megrendelés... -
http://www.apronet.hu/lista.tdp?alrovat=162
Válogass :) -
csak azt írja, 400 hsz és 200 napos reg kell hozzá mostmár... :( -
Sziasztok! Valaki legyen szives mondjon már nekem valami jó DVD menü készítő programot! -
Kindertől vehetsz jó áron alapanyagot...én legalábbis tőle szoktam... -
zsuzsi001 #3436 hali. Nemtudom vki irta e már ezt a linkethttp://www.dvdrohlinge24.com/, azért leirom én. Vki megoszthatná a véleményeit, v ajánljon egy oldalt ahonnan jó áron lehet alapanyagot venni, jah és akkor most milyet érdemes venni? miröl nem esik le a biztonsági másolatom?
.
-
Nemlehet, ha eredeti gyártmány, ha hamis. -
Since #3434 Sziasztok remélem mevagytok másnaposak, lenne egy kérdésem :-) Leszedtem egy filmet, amit gépen dvd playerrel letudok játszani...Amikor shrinkkel grabbelem, rögtön kiírja hogy hiányzik a VTS_01 VOP fájl és nemtudja megnyitni az imaget..Így kiirtam dvd -re gondoltam jó lesz mert itt gépen letudom játszani, de sajnos nem érzékeli a dvdt a dvd lejátszó. Van valami megoldás? -
Since #3433 BUÉK -
BenceYCE #3432 mennyire lehet túlírni a gyári tdk lemezeket? -
Lacika 79 #3431 Minek?! :)
Amúgy BÚÉK mindenkinek. -
netrunner #3430 köszi :-)
BUÉK! -
A shrink-hez magyarítás, vagy leírás van??? -
nesze buék!
felirat -
netrunner #3427 igen, dvd filmhez -
A Ps2 sajnos nemfogja szinesben lejátszani.
Esetleg próbáld ki a Dvd Region X nevü programot PS2-re, ha jól tudom, az ezt a problémát kiküszöböli. -
Szar lemez, gyors írás, gagyi dvd lejátszó. Kb ebben a sorrendben :)