DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZaJanga
nem feltétlenül követelmény az adatvesztés de ha hiszed ha nem én már láttam ilyet és a srác pont nagyüzembe nyomta a dolgot és most csapkodják a fejéhez a fostalicska princo lemezeket...
olcsó húsnak...

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

[Jakuza]
Javaslat az, hogy bepotyogod a Google -ba, hogy Gordianknot es lasd csodat egybol a legfelso talalatnak elojon a hivatalos GK oldal.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

The requested URL /Software/GordianKnot.ExeOnly.0.27.Setup.exe was not found on this server.

Apache/1.3.26 Server at gordianknot.sourceforge.net Port 80

Sajnos ezt írja. egyéb javaslat?

Hello. Vettem pár ARITA 8x DVD-R lemezt, pontosabban 25-öt és a NERO-val csak 4x-es és 12x-es tartományban lehet írni a õket, 1x-esen, vagy 2x-esen nem. Ez normális? (Pioneer 108-as az író) A korong gyártásiszáma H-val kezdõdik, olvastam hogy az sem vmi. jó dolog. A NERO lemez infoja szerint, a gyártó RITEKG05. Megnéztem a neten és külsõleg egyetlen lemezre sem hasonlít, az enyém csupa lila. Kicsit félek mert elég fontos dolgokat írtam rájuk és nem szeretném, ha elvesznének.

Laalee
gordianknot

doom9.org rol letölthetõ

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Hali. Légyszi segitsen vki abban hogy hogyan és milyen progival lehet átkonvertálni a dvd filmet avi, divx vagy vcd(svcd) formátumba. Köszi elõre is.

Stann
Ja, de a Verbatim v. Tdk biztos jobb a Riteknél is!

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

grebber
Én nem dölök be ennek nekem jók a Princok még nem "tûnt" el róla adat és nem is fog.
De aki parázik az megérdemli.

Next PC upgrade: 2022

ZaJanga
a princo lemezekkel volt adatvesztéses probléma

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Stann
140-160huf, de nem szeretném 2-3évente újra írni õket!
Aza havi 200 forint küönbség meg olyan 8...

ZaJanga
ha csak adat akkor amelyik éppen olcsóbbbb

Stann
Ahogy nézem az új árakat, a TDK és a Verbatim is elég jó áron van! Ezek vajon eredetiek lehetnek?
És melyiket érdemesebb venni a TDK-, vagy a Verbatim+ ?
Teljes mértékben csak adatmentésre kéne, filmeket nem akarok kiirni, max. aviban!

hm, akkor próbálkozok tovább...
mindenesetre köszi!
ZaJanga
+rw , -rw

jaja. crackel felülír... (pio xla-107 író, tdk dvd-rw lemez).
lehet, hogy az a baj, hogy az 1.70-es után tettem fel és már az is hibával szállt ki 😞
valami ilyennel: az írás nem kezdõdött el, indítsam újra a gépet, vagy telepítsem újra a progit...

szóval gyakorlatilag nálad DVD-RW-re mûködött, ugye?
ZaJanga
pedig azzal lehet és elég széles a skála amit meg tud csinálni ez a progi
crack-elted?

sziasztok.
1 kérdésem lenne:
DVD-RW-re lehet audiót írni?
(nem DVD-Audiót alkarok, hiszen azt nem is tudok, csak sima audio DVD-t)
Goland Tech Audio DVD Creator 1.80-nal próbáltam, de a progi íráshibával leált (nem írt semmit a DVD-RW-re).

üdv
ZaJanga
Ritek G-04-es alapanyag.
Gyárilag 4X-es de 8X-osan is írható.

precision
Princonál mind jobb. Arita meg tényleg jó, sokat irtam már mindet megirta az irom!

Bazinga!

Örm
Arita lemezrõl tud valaki valamit (Princonál jobb)? Állítólag Ritec alapanyag.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

franc, dupla picsa 😊))

hmm, azt hiszem meggondoltam magam. szerettem volna kiokosítani magam mielõtt belekezdek, hogy mire figyeljek, de úgy látom ha bárki is feljelentést tesz hogy írok cd-t, mindenképpen vesztek az ügyön, mert még ha nagyon óvatos is vagyok, és nem találnak semmi terhelõt, akkor is ott a gépemen egy illegál vindóz meg pár játékprogi. és ha lefoglalják, akkor hogy fogok játszani? valószínûleg az ügyvéd meg a hercehurca többe kerül mint amennyit nyerni lehetne ezen, úgyhogy hagyom a picsába. bár azért érdekesnek találom, hogy hallottam olyan emberrõl, aki tavaly decemberben nettó egymilliót csinált ebbõl, illetve az átlag havi 200-300.000 megvan az írásból. régóta csinálja, és hát elég nagy a vásárlói köre hogy megbuktassa ha akarja, de hát úgylátszik mégsem ilyen egyszerû a dolog. viszont én nem vagyok rászorulva, hagyom inkább a picsába

Breki33
bukta=bíróság

hameg ezzel üzletelsz no comment
az addig rendben van hogy bukta, de mennyire, illetve milyen szankciókkal járhat. erre lennék kíváncsi. nyilván nem ua a büntetés aki napi 200-300 dvd-t ír és lefoglalnak 3 számítógépet írókkal, meg párszáz írott dvd-t cd-t a lakásban, mint akinek "csak" egy illegál vindóz, némi felhazsnálói és játékprogik, vmint zenék vannak a vincseszterén. a szabálysértési értékhatár 50.000 ft, azt meghaladóan lehet bcs a dolog, ez másban is így van, pl benzinbiznisz

Breki33
nem elég mondtam

egy mp3-as cd-bõl is lehet bukta
olvasd már el a fórumot
ZaJanga

ZaJanga
19610 pézért már kapsz NEC3500-ast azt vedd sztem

vagyis elég megvennem a vindózt csak akkor ha megbukok? a játék, zene, film pedig saját használatra nem minõsül semminek_?

Geeryy
sracok plz #2348

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Breki33
szted
Breki33
nemcsak az okozott kárt hanem a szakértõi díjat is általában

És bírósági ügy lesz belõle lásd a linket.

Elég egy több éves N4S

[Jakuza]
Mindegy mar.
Tom mire akartal reagalni.
De akkor sincs igazad. 😛PPP

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Geeryy
NEC 2510 DVD-író, 8x, dual layer: nettó 13 392 Ft (bruttó 16 740 Ft)
ez jó ár ezért?
(teljesen alma vagyok e teren)

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Breki33
hm ezt miért ide????

sorry
Breki33
Nekem számít a külsõ

Amúgy a Mercory belsõleg is értékes P
[Jakuza]
Altalaban az tortenik ilyenkor, hogy elviszik a geped es ha szerencsed van akkor kapsz egy honapot a windows licenszszerzodesenek a felmutatasara.
Ha nem tudod bemutatni, akkor kikell fizetned az okozott kart.

tehát akkor ha jól értem, ha a házkutatás alkalmával nem találnak terhelõ bizonyítékot a kereskedelemre, csak egy jogtisztátlan vindóz, némi játék és film a vincseszteren, akkor lesz egyáltalán belõle ügy? illetve elkobozhatják a gépemet?

[Jakuza]
Az egy kisse mas kategoria, a kereskedelem az buncselekmenynek szamit, amit meg is emlitettem, de o masrol beszelszt a vinyon torteno tarolasrol, nem a tovabbadasarol.

" Az Európai Bizottság a múlt hét végén hozta nyilvánosságra a kalózkodás és hamisítás visszaszorítására szolgáló törvényjavaslatot. A törvény büntetné a kereskedelmi célú kalózkodást, míg a magáncélú másolatok készítését nem. A jogtulajdonosokat tömörítõ szervezetek szerint a javaslat túlzottan engedékeny.
hirdetés

A javaslat célja, hogy egységesítse az uniós tagországok szerzõi jogi büntetõtörvényeit. Amint azt az EB közleményében hangsúlyozza, a magas haszonnal kecsegtetõ kalózkodás és hamisítás egyre gyakrabban szervezett kereteket ölt, miközben a megfelelõ törvényi szabályozás híján csekély kockázattal jár. Ugyanakkor "a kalózok és hamisítók valójában a munkájukért járó jogos díjazástól fosztják meg a jogtulajdonosokat". A törvényjavaslat igazságos egyensúlyt kíván teremteni a jogtulajdonosok érdekei és az internet által a felhasználók számára felkínált lehetõségek között, áll a közleményben."

és a játékok?

[Jakuza]
A Windows az mas kategoria. De a filmekkel nem tudnak semmit csinalni.

Laalee
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=949523810

ezt érdemes azért átolvasni, vannak ilyenek is...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

vagyis lehet a gépemen vindóz, egy-két játék, film is nyugodtan, ha nem tudják bizonyítani az eladást, akkor nem is lehet érte büntetni? tehát elég csak arra figyelni, hogy másütt, nem megtalálható helyen tároljam a kiírt filmeket, tokokat, borítókat, meg ne legyen a gépemen az eladásokról készített file?

[Jakuza]
Nem buntethetnek meg az Eus jogszabalyok szerint, amig nem eladasi szandekbol taroltad a vinyodon.

vmi idevágó cikk, rendelkezés? PONTOSAN tudni szeretném a következményeket, illetve hogy hogyan lehet elkerülni õket

ZaJanga
Ha csak egy két motyót találnak akkor ejnye bejnye és fenékbe billentés de ha a kereskedelmet rád bizonyítják az már komolyabb balhé

ZaJanga
Ha tényleg ennyire a tilosban horgászol akkó mért nem tartod addig is biztonságos helyen a vinyót?
Elméletileg lefoglalhatják külön a vinyót de akár az egész gépet is csak ha ez lesz mindent az utolsó csatiig irass fel a lefoglalási listára mert álltalában kilopkodják a tisztességes zsernyákok a motyókat a gépbõl!!!

nem kifejezetten ilyen felületes válaszra számítottam, és hidd el, nem véletlenül kérdezem, csak nem reklámozom hogy mit is csinálok. arra vagyok kíváncsi, hogy ha mondjuk házduti alkalmával mégsem találnak nálam kiírt cd/dvd-t csak vincseszteren esetleg pár filmet, játékot, egy windózt (természetesen nem jogtiszta egyik sem)akkor az minõsül e vminek, illetve elkobozhatják e a gépemet, és milyen büntetési tételre számíthatok

ZaJanga

ZaJanga
Nem másolhatsz le olyan filmet amiért nem fizettél!!
Ha letöltöd a netrõl Gondolom DC++ akkor az jogosulatlan használat.
Csak az általád megvásárolt eredeti példányról készíthetsz másolatot.1-et!
Tehát ha van otthon illegálisan tartott lemezed gyorsan dobd ki õket :-)
Tudhatnád,h ilyet nem szabad csinálni!!
Szerinted tényleg hozzád fognak menni? ;-)
Gondolom a vásárolt DVD-is Áfa és jogdíj mentes! ;-) Ejnye bejnye

lehet nem a legjobb topicba írom, de ez tûnt a legidevágóbbnak, meg ezt sokan látogatják. meg tudná vki PONTOSAN mondani hogy mi minõsül jogilag büntetendõ kategóriának a dvd / cd írásban ? ha van elõfizetéses internetem, akkor ha letöltök egy filmet, zenét, játékot a vincseszterre, akkor azt meddig tárolhatom rajta, illetve kiírhatom e egy példányban. éppen a mai napokban tartanak miskolcon nagy razziát házkutatásokkal, és sokan hogy enyhítsék a büntetésüket, bedobálnak emberkéket akik írnak vagy éppen csak vásárlók voltak. tényleg, a jogtisztátlan dvd vásárlása minek minõsül ? minõsül egyáltalán vminek?