7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
  • Kockásfülűnyúl
    Sziasztok

Van egy lg gsa4120-as dvd íróm és az lenne a problémám, hogy az emtec dvd-rw lemezt nem írja meg. Ez miért van?
    Feltettem a legújjabb frimwaret is és azzal sem.
    Ha tud valaki valami megoldást azt előre is köszönöm.
  • Lacika 79
    Éppen erről van szó! :P
  • Gabesz amd64
    Csak annyit hogy nekem Samsung V200-asom van az kérlek tényleg nem csinál 800*600-as felbontást!És életbe nem akkora képet tesz fel a PC-re mint amekkora a kijelző!
  • fifi
    Ebből nekem a Traxdata/fekete/ ami ithon a legjobb. Most vettem DivX asztalit is, és abban is f*sza!
  • grebber
    Én őszíntén magamnak hiszek mivel van pár eltérő markájú dvd-m és a Ritek alapanyagúak pl: Traxdata,Ritek,Ridisc,Ridata nekem tökéletesen beválltak eddig mindegyik jó semmi gond velük.

Ja és a boltosróla nnyit hogy elvből nem hiszek neki mert személyes ismerősőm szinte és mond néha kamu dolgokat.

Pl az egyik amikor majdnem a szemébe röhögtem ,beszélgetünk pc-s cuccokról és szóbajött a VGA kamerás telefon.

Azt ilyen szól hogy nagy szar semmire nem jó mert úgy teszi át a PC-re a képet amekkora a teló kijelzője és mondta ez a rész a legjobb itt majdnem mondtam is neki na huzza a tudod hova hogy neki is a Samsung V200-asa 800*600 képeket csinál (életbe nem csinált az akkorá :) ) és a gápre vive kicsi a kép.

Szóval nem hiszek neki semmiben powa :)!
  • fifi
    Ritek szar? Hmmm ezt ő mondja. Itt meg azért van pár ember aki az ellenkezőjét állítja/főleg az újakról/> annak hiszel akinek akarsz...

• Laalee
    véleményem szerint a ritek középszar, a bevált ritek márkákat használva azért nagy gondot nem okoznak.
    phillips dvdk nagytöbsége cmc alapanyag az meg fos :D
    tdk meg szór a minőségben, van nagyonjó lemeze és elég gyenge is.
  • Gabesz amd64
    Hát persze hogy azért mondta mert az drágább és jobban megéri!ilyenkor kontrázni kell például:
    múltkor itt vettem 5 tdk DVD-t és abból kettő lemez hibás volt!
  • grebber
    Most jövök számítástechnikai boltból és a következőket mondta az eladó a dvd-ket illetően:

A Princo rakás fos,de a RITEK alapanyagú DVD-k is.

Ez igaz a Ritek -ekre nézve vagy csak azért mondta hogy TDK-t vagy Philipset adja el????
  • Laalee
    rosszul van linkelve. mik vannak...
  • tomo
    erdekes, nekem a microsoft oldalara visz a link. mik vannak?!
  • Laalee
    teljenes megbizható, nyugodtan használható oldal, legális, számlát is ad. én kb 8 alkalommal rendeltem tölük soha nem volt gond. átutalással kb 3-4 +nap viszont 3euro sporolás.
  • Kigyo
    Köszi megnézem
  • zsuzsi001
    Itt mindent megtalálsz szerintem! a dvd praktikáknál van.
  • Kigyo
    Nem tudna valaki egy olyan oldalt mondani ahol magyarul le van irva a DVD-ről DVD-re másolás lépései és hogy milyen progik kelhetnek
    Előre is köszi
  • Met
    Van 1-2 korrekt hely ahol tudják, hogy mit árulnak, de veszel pár darabot, megnézed mi az és ha az kell neked akkor veszel egy zsákkal:)
  • Stann
    Igen, köszi erre gondoltam. Erre a tartósság dolog hirtelen azért érdekelt annyira, mivel hallani már Ritek hamisítványokról, és egyebek, és valahogy le tudnám e ellenőrizni, hogy vajon amit veszek, origin lehet-e.
  • Met
    Erre gondolsz? A tartósságra szerintem nem utal csak arra, hogy az írásnak milyen lett a minősége. A tartósságot szájhagyomány után lehet kikövetkeztetni. Ha lassan írsz jó minőségű lemezre akkor tartósabb lesz, de ez az én magányvéleményem:)
  • Stann
    Egy DVD minőségét le lehet ellnőrizni bármiféle módon?

Mert pl. ha egy Verbatim DVD-nél gyártónak kiírja az MCC-t(vagyis Mitsubishi), és utána végigfuttatok egy cd/dvd speed progit, a kapott szakasz aránylag egyenes, és feltesszük, hogy az olvasó is jó(Lg), ebből lehet következtetni pl. a tartósságára, vagy csak annyit jelent, hogy a visszaolvashatósága jó, és kész?

Ja, és annak az oldalnak a linkjét meg tudná adni valaki, ahol lemez gyártó-sorszám alapján meg lehet nézni, hogy konkrétan milyen lemez is az?
  • Met
    Jobb, hogyha lemented a gépre, pl. DVD Decrypterrel. Így az olvasási hibák is előbb kiderülnek.
  • zsuzsi001
    DvDRemake -> erröl a progirol mit tudtok? Jobb mint a SHRINK, vagy a InstantCopy, használtátok már? Tbalint19: Röptében nem igazán éri meg irni.
  • TBALINT19
    Hello. DVD-röl DVD-re mértem tudok irni? Nem engedi.
    Csak ha a gépre teszem fel és onnan tudom csak kiirni.
  • trabant
    Jó nagy arca van ennek a dílernek, remálem jól lebukik, aztán arcoskodhat a sitten.
  • Narancs
    Komoly? Ezt hol írja?
    Gondolom azért, mert sok volt a fake megrendelés...
  • Aramir
    http://www.apronet.hu/lista.tdp?alrovat=162

Válogass :)
  • artschi
    csak azt írja, 400 hsz és 200 napos reg kell hozzá mostmár... :(
  • BaliBoy
    Sziasztok! Valaki legyen szives mondjon már nekem valami jó DVD menü készítő programot!
  • Narancs
    Kindertől vehetsz jó áron alapanyagot...én legalábbis tőle szoktam...
  • zsuzsi001
    hali. Nemtudom vki irta e már ezt a linkethttp://www.dvdrohlinge24.com/, azért leirom én. Vki megoszthatná a véleményeit, v ajánljon egy oldalt ahonnan jó áron lehet alapanyagot venni, jah és akkor most milyet érdemes venni? miröl nem esik le a biztonsági másolatom?.
  • Aramir
    Nemlehet, ha eredeti gyártmány, ha hamis.
  • Since
    Sziasztok remélem mevagytok másnaposak, lenne egy kérdésem :-) Leszedtem egy filmet, amit gépen dvd playerrel letudok játszani...Amikor shrinkkel grabbelem, rögtön kiírja hogy hiányzik a VTS_01 VOP fájl és nemtudja megnyitni az imaget..Így kiirtam dvd -re gondoltam jó lesz mert itt gépen letudom játszani, de sajnos nem érzékeli a dvdt a dvd lejátszó. Van valami megoldás?
  • Since
    BUÉK
  • BenceYCE
    mennyire lehet túlírni a gyári tdk lemezeket?
  • Lacika 79
    Minek?! :)
    Amúgy BÚÉK mindenkinek.
  • netrunner
    köszi :-)
    BUÉK!
  • marsu
    A shrink-hez magyarítás, vagy leírás van???
  • Rafaelo
    nesze buék!
    felirat
  • netrunner
    igen, dvd filmhez
  • Aramir
    A Ps2 sajnos nemfogja szinesben lejátszani.
    Esetleg próbáld ki a Dvd Region X nevü programot PS2-re, ha jól tudom, az ezt a problémát kiküszöböli.
  • Aramir
    Szar lemez, gyors írás, gagyi dvd lejátszó. Kb ebben a sorrendben :)