7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
  • Aramir
    Felejtsétek már el, hogy egy pl 16X-os olvasó nekifog állni 16X-os sebességgel olvasni a dvd-+r lemezeiteket.
    Gyárilag levannak szabályozva, firmware szinten, hogy ne olvasson gyorsabban másolt lemezt.
    A gyári dvd-romot viszont max sebességgel olvassák, illetve a filmeket is lassabban szokták grabbelni, mint a max sebesség.
    Álltalában pont a 6X-os és a 8X-os sebesség limitálásokat szokták használni.
    Én pl a 107-es piomra ráraktam egy hackelt firmware-t, igy már a maximális 12X-es sebességgel olvassa a dvd-+r lemezeimet, amúgy meg asszem 6X-an.
  • fifi
    Akkor ott azzal van hiba, amivel írod...
  • Roll
    Srácok ez hihetetlen.
    Ma ismét kaptam egy új dobozos lg combo-t, és az eredmény ismét ugyanaz. Ez is csak 6x-os sebesség körül olvassa a dvd-ket.
  • Aramir
    Én nem venném Memorexet, idáig amit régebben vettem, mind szar volt.
    Ha a mostaniakat is cmc alapanyagra készítik, akkor szerintem most is szarok.
  • grebber
    A Memorex DVD milyen alapanyagú és milyen dvd jó megbizható??

Most a szlovákoknál 1 db Memorex 8x ha jól láttam szürke tok nélkül 107,2FT.
  • Roll
    Hello!
    Az olvasód a hibás. Én visszavittem kb. már 4 hete a második lg combo olvasót, vadi új volt mert cserébe adták, de nekem is baszakodott a dvd olvasással. Nekem nem cikázott de 3x sebességnél semmilyen lemezt sem olvasott vissza gyorsabban.
  • grebber
    Köszi hogy segítesz. :) Nem gond mert szeritem valami nem szeret valamit azért ir ki ilyen szarságokat.

Egyébként X-akták. :)
  • Laalee
    ez melyik sorozat ? :D
  • fifi
    Nero logfile. Összes cd/dvd benne van.
  • grebber
    Nekem valami gond lehet a Nerommal mert még soha nem futott le a nero cd/dvd speed teszt.

De itt van ez a kép.

A lemez Ridata lilás 4x és semmi baja nézem ról a filmeket hiba nélkül is ez az eredménye.

Nem értem de kettébaszom ezt a kibaszott gépet
  • grebber
    Láma kérdésnek tünik de fogalmam sincs. Hol tudom megnézni hogy mikor irtam meg a dvd lemezeimet??

Mert a dátum amit kiir mindegyik mappának más.
  • Lacika 79
    #3483-ra valaki tud orvoslatot?
  • Stann
    Ja, és itt folyamatos a vonal, semmi szaggatottság nem figyelhető meg!
  • Stann
    No, nem adtam, fel, kipróbáltam ugyanezt a lemezt az íróban, és hááát, az eredmény sokkal jobb, csak:

Ez a DVD is 3.96 gigás, a progi pedig 4,4-nek ismerte fel, gondolom a végén ezért írta ki azt a hibaüzenetet(amit nem tudok mit jelent), mivel ott már adat sincs.
    Akkor ezek szerint az olvasó lehet a bűnös? Pedig Egyidős az íróval... Namind1, azért már nem szúrok be képeket! :)
  • Laalee
    nero könyvtár nerotoolkit/cddvdspeed
  • Stann
    Igen, a DVD-speed proginál az extra menüponton belül található!
  • Met
    Ez valami külön progi vagy a Neroban van?
  • Stann
    6cd-nyi film pont felfér egy dvd-re, és az pont 4 giga!
    Amúgy a Nero-s hibatesztelő meg ezt dobta ki az első DVD-mre:

Ez a 0.66%-os hiba épp ekég, hoogy a film olvashatatlan!
    És semmi felületi karc nincs rajta, kb 4-5-ször lehetett benne a gépbe. A lemez a Lilaritek', G04-es, és kb. fél éves. Én már a DVD-t-t, mint optikai tárolót is kezdem eltemetni, egyszerűen nincs semmilyen alternatíva Adattárolásra! :(
  • Laalee
    mndjuk az igazi hibazónára taktikusan nem irtál 4 giga feletti rész :D
  • Laalee
    nec is igy csinál, ezt valami újfaja írásmód miatt csinálja, x mb-onként beleellenőriz hogy a lemez birja e a sebességet, azért lesz ilyen szabályos szálkás.

ami furcsa az az hogy csak max 6* os olvasást ért el.
  • Stann
    Nekem a frissen írt Verbatim dvd-mre Lg 4082b-s íróval a Nero DVD-Speed Progija a következő visszaolvasási ábrát adja (LG DVD olvasóval):

Ez elég rossz, nem?
  • Lacika 79
    Ehh. Mi a rákért nem tudok RPC1-es firmware-t rakni a Pioneer 120s meghajtómra? Az rendben van, hogy 1.25-ös a verzió, de rajta csak a gyári van, nem a crackelt. És nem hagyja, hogy rátoljam. Valakinek van ötlete, hogy lehetne megkerülni?
  • Stann
    Ez milyen progi? DVD írás ellenőrző?
  • grebber
    Lefutattam ezt a Kprobe programot és ezeket dobta a gép:

Date : 2005.01.05. 21:15:46
    Model : 1-0-0-0 F:SAMSUNG DVD-ROM SD-616Q F401
    Disc : DVD-ROM , []
    Speed : Max
    ECC blocks sum (PI/PIF) : 8/1
    Scanned range : 0 - 2121408
    Sampling count : 3151
    Errors : 0
    PI Max : 1130
    PI Average : 161,30
    PI Total : 508180
    PIF Max : 956
    PIF Average : 26,16
    PIF Total : 81853

Mik ezek az értékek és mit mutat a grafikon???
    Ez most jó vagy rossz?
  • grebber
    AZ miért lehetséges hogy bármilyen megirt dvd-t teszek be a Nero cd/dvd speed progiba és még az életbe nem sikerült müködésre birni mivel ráviszem hogy inditás és valami hibát ri ki??
    Azért úgy szeretnék elmenni majd az élők soraiból hogy egyszer látom ezt a tesztet.
    Aki tud kérem segítsen.
  • Laalee
    kb 8 ilyen link van keress vissza
  • BenceYCE
    cmc meg társai...
    hol találok katalógust arról, hogy mely márka mely tipusa milyen alapanyagból van?
  • Lacika 79
  • Kockásfülűnyúl
    Helyesbítek egy dvdt megírt a 3 közül nagy nehezen, azóta nem hajlandó egyett sem
    Majd átadom a tulajának hogy mit tanácsoltatok a felhasználását illetően
    Azért köszi a segítséget
  • Rafaelo
    oppá
  • Kockásfülűnyúl
    Nero 6.3.1.6-om van
  • Met
    Attól még a lemez gagyi maradt
  • Rafaelo
    nekem is volt hasonlo és az ujjab nero már irta
  • Kockásfülűnyúl
    Na nem akarta kiadni a dvdt ezért újraindítottam és most már írja többmenetesbe.
    Frimware frissítés után már egyszer újraindítottam:)))
  • Met
    Én megolvasztanám a hajszárítóval de már kidobtam és nincs olyan lemezem:)
  • Lacika 79
    akkor tudod, mi a teendő a lemezzel?
    mármint #3467. :)
  • Met
    én még jó dolgot nem láttam, volt egy hajszárítónk. megolvadt attól a levegőtől amit kifújt:)
  • Kockásfülűnyúl
    nem az enyém szerencsére csak megkértek hogy írjak rá de se többmenetesbe se egymenetesbe nem ír
    ennyire szar az emtec?
  • Lacika 79
    Khm. Úgy látom, beírta más helyettem. :P
  • Met
    esetleg mert gagyi márka a lemez?