DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaliBoy
Hello! Légyszi mondjatok már egy olyan progit amiben a ha leszedem a dvd "felesleges" tartalmait, a menüt is át tudom vinni!

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

oks, köszi
igazából csak megerõsítés kellett ;9

football without ultras is nothing

[Jakuza]
Pio 108.
Ez nem lehet kerdes.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

bah, ez mi?
nem ezt akartam 😊
szal:

Pionner DVR 108 vagy LG GSA-4120?
sztetek?

Pionner DVR 108
vagy
Pionner DVR 108

sztetek?

hi!
lenne egy kérdésem. akarok egy DVD-írót. szerintetek jó választás lenne egy LG GSA-4120 Dual Layer?

Born to explore...

Ha kell Ridata, majd szólj.
Laalee
gyenge az irod olvasási képessége. az asztali lejátszók nem igen foglalkoznak a lemezzel, amit betolsz nekik megeszik 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Danecay
Na igen, valóban arról a bizonyos fehér lemezrõl van szó 😊A legközelbbi üres DVD vásárlás alkalmával már más fajtát akarok vásárolni, de van még itt egy pár darab amit kidobni azért nem akarok. A dolog egyébként azért nyugtalanító számomra mert mint írtam más olvasó olvassa a megírt lemezeket, de az enyém nem. Ha máshol sem menne akkor én is betudnám a lemeznek, de így...

ja hát nem 50ftos piaci dvdre kell irni

Khm! Ne használd "A" fehér lemezt! 😛
Met
milyen lemez?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Danecay
MÁS! Mostanában sajnos elõfordul, hogy a megírt általában filmet de elõfordult adattal is, nem tudom viszzaolvasni, vagy visszaolvassa, de például a filmek vége felé elkezd akadozni. Ha beleteszem az asztali lejátszóba az játsza normálisan valamint a haver írója is játsza. Vajon haldoklik az íróm? Most írtam meg másodjára ugyan azt a filmet mert még csak elindulni sem akart a film annak ellenére, hogy adatként beolvasta, de a 2. al is ugyan az a helyzet, persze az asztali DVD játsza gond nélkül

Danecay
Hát nem tudom, nálam a Toca 2 esetében az IMAGE file és a benne lévõ adat méretre sacc/kb egyezik. A szóban forgó game a Silen Hill 4. Biztos ez is valamikor másolásvédett volt mint szinte minden game, de itt semmi trükközés, meg mini IMAGE, meg táplehuzogatás nincs. Ezt egyszerûen megcrackeked és kész. Mivel nem jött semmi válasz, a tiedet leszámítva, megpróbálom az image filet,bemountolni és leszedni más image formátumba 😊

Valszeg valami másolásvédett cucc, Danikám. Pl a TOCA 2 is ilyen volt, ha jól emléxem.
trunks666
Ezt már rossz olvasni is....
Használd ezt (vobBlanker) mielõtt elkezdenéd vagdosni azt a vob filet.

Köszi megnézem.

Met
az összefûzésen kívül esetleg még lehet darabolni is ezekkel

Met
hát talán ha megtalálnád azt a vob filet amiben akkor ki lehetne vágni, sztem

Nem gyári, biztonsági másolat. csak rajta van egy filmbemutató a film elött.

Met
gondolom gyári lemezrõl van szó, azt mindenképpen újra kell kódolni mert nem fér rá egy lemezre

Hogy lehet kivenni úgy egy filmbemutatót a film elõl úgy hogy ne keljen újra kódolni?

CCE-t, nem demó verziót honnan lehet letölteni?

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

Danecay
Hi All! Az hogy lehet, hogy van egy játékom amit ki szeretné írni DVD-re, úgy hogy több game is legyen még mellette IMAGE-ben, persze az említett játék is image-ben lenne, de érdekes módon a játk image file-ja (mdf, mds) önmagában 4,37 GB pedig a tartalma csak 2,37 GB ha betöltöm és megnézem a tulajdonságait a virtuális CD-DVD-nek.

ZaJanga
2000 péz

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

ZaJanga
A konfigurációdat olvasva a gépednek nem jelentene gondot ha CCEsp-t használnál.
Jó az IC8 de a CCE messze a legjobb.

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

htx a segítséget

Met
meg

vigyori14
Hali mindenkienk.
szeretnék venni egy dvd-irot és már ki is néztem: LG gsa 4120 20E- ért megéri megvenni?

Még drágák a DL lemezek, de idõ kérdése és ócsóé lesz.
Az író kb 20 (max.)

jah, és az ilyen DL DVD lemezek mennyibe vannak?

mennyibe fáj? télleg elég minõségi?

Pionner DVR 108

sziasztok!
DVD-írót szeretnék venni.
gondolom most már a duplarétegû (DL) írokat érdemes nézegetni. ezek közül mit ajánlanátok, vmi elfogadható árban, tehát középkategóriásat...
egyáltalán milyen árban vannak ezek? és az ilyen módon írható lemezek lényegesen drágábbak, vagy sem?

Sziasztok. Szeretném megtudni hogyan leketséges LG GSA-4081b-böl LG GSA-4082b csinálni álitolag lehetséges ámde hogyan??

Az eredeti Bad Boys 2-n a magyar felirat csúszik. Ezt hogy lehet megcsinálni?

Olvastam hogy szídjátok a shrinket a minõsége miatt.
Mi a véleményetek az instant copy 8-ról? Én azt használom.
Annak a minõségére is van kifogásotok? Mindig high quality-be használom.

marsu
kösz a segitséget, lenne még egy kéerdésem, a dvd shrink-et hogy kell beállítani, hogy 2x-esen írja ki a filmeket??
fifi
Traxdata fekete 120-ért jó???

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Meg lehet, h írót is kell. Pioneerben a 108-as ami elsõként írja a DL. Azé pió, m az a legolcsóbb. ~17-10 e.

[Jakuza]
Van csak eszmeletlen draga.
A "kaloz" DL lemezek is 2000 Ft-ba kerulnek.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Hat abban 100%-ig igazad van hogy a Nero-t ellehet felejteni.

marsu
és olyat hol lehet venni?? mert eddig csak 4,7-est láttam.
Ráfér, csak nem 4.7-re, hanem 8,7-re (DL íróval, DL lemezre.)

marsu
sziasztok
hogy kell kiírni egy x-box játékot ha 1 dvd-re nem fér rá??
Én erre a janga irományra irtam amit irtam!
"Csalódtam benned!

Shrinket ajánlod!?
Akkor inkább nero recod 3 vagy Instant Copy"

Én CCE+DVD2DVD-R párosítást használom!

ZaJanga
Ugyan hagyd!"Igaza" van!Az a legjobb tömörítõ!Engem aztán qrvára nem érdekel ki milyen szar progival csinálja meg!Annyi esze persze nincs, hogy 6-7gb-ról letömöríteni egy filmet4.7 gb-ra 40 perc alatt enyhén szemét minõséget hoz össze!Nem ért hozzá csak az egy-két klikkelõs okos progikhoz.Ahol v.mit álligatni kell már megállt a tudomány!LoL

[Jakuza]
Hat en ketlem, hogy manapsag barmi is kepes lenne a CCE-nel jobb minosegut csinalni.
Mivel az tomorit a DVD rebuilder lenyegtelen a film minosegevel kapcsolatban.
Ilyen erovel irhattunk volna ezer masik programot is ami CCE-t hasznal.
Izb probald ki, azutan vond le a konzekvenciat, addig biza mig nem probalod ki, a velemenyed nem sokat er.

az általad említetnél mindenképpen jobb!