DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
igazából csak megerõsítés kellett ;9
football without ultras is nothing
Ez nem lehet kerdes.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
nem ezt akartam 😊
szal:
Pionner DVR 108 vagy LG GSA-4120?
sztetek?
vagy
Pionner DVR 108
sztetek?
lenne egy kérdésem. akarok egy DVD-írót. szerintetek jó választás lenne egy LG GSA-4120 Dual Layer?
Born to explore...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Használd ezt (vobBlanker) mielõtt elkezdenéd vagdosni azt a vob filet.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Jó az IC8 de a CCE messze a legjobb.
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
szeretnék venni egy dvd-irot és már ki is néztem: LG gsa 4120 20E- ért megéri megvenni?
Az író kb 20 (max.)

DVD-írót szeretnék venni.
gondolom most már a duplarétegû (DL>?>) írokat érdemes nézegetni. ezek közül mit ajánlanátok, vmi elfogadható árban, tehát középkategóriásat...
egyáltalán milyen árban vannak ezek? és az ilyen módon írható lemezek lényegesen drágábbak, vagy sem?
Mi a véleményetek az instant copy 8-ról? Én azt használom.
Annak a minõségére is van kifogásotok? Mindig high quality-be használom.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A "kaloz" DL lemezek is 2000 Ft-ba kerulnek.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
"Csalódtam benned!
Shrinket ajánlod!?
Akkor inkább nero recod 3 vagy Instant Copy"
Én CCE+DVD2DVD-R párosítást használom!
Mivel az tomorit a DVD rebuilder lenyegtelen a film minosegevel kapcsolatban.
Ilyen erovel irhattunk volna ezer masik programot is ami CCE-t hasznal.
Izb probald ki, azutan vond le a konzekvenciat, addig biza mig nem probalod ki, a velemenyed nem sokat er.