DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az olvasást alapból támogatja ugye, és én meg biztos forrásból tom, hogy van. Azért még reménykedem...
Elvileg mindenképp lehetséges ez az egész, mert a DL-es írók csak firmware-ben különböznek.

[Jakuza]
Tuti nincs ilyen firmware.

Esetleg ezzel tevesztehettek ossze az 1.18as Fw-nel
+R DL(DoubleLayer) playback Implemented

De ez csak a lejatszashoz van.
Amugy itt lehet megnezni az uj FW-ket: FW oldal

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Nekem egy boltban biztosra mondták, hogy van és mûkszik. Na mind1, várok.

ZaJanga
Azt olvastam egy fórumon, hogy nincs még ilyen firm

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Segítenél a firmware bajomon? Nem találtam eddig DL-es firmware-t PIO 107D-hez. Kösz

[Jakuza]
Amugy elmondom, hogy a Shrinknel a CCE 1 lepeses tomoritese is jobb ami kb 30 perc, ha a te gepedet nezzuk (+a rippeles stb).
Szal 45perc - 1 oras kodolassal is mar jobb minoseget kapnanak.
4 lepeses meg boven eleg, ami kb 3-4ora.
Ennyit boven meger a minosegi kulonbseg, hiszen a Shrinknek is kell kozel 45-50 perc egy ket oras filmnel rippelessel.
Es ha nem latjak a minoseget akkor biza vakok. Akkora kockasodasok vannak a kepen, hogy vak az aki azt nem latja.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Csak ha kijon az FX-55 . 😛

ZaJanga
Vazz 100hz-es tv-n nézve shrink,dvd2one,recode stb.. speed progik által produkált filmek olyan sz@rok mint állat.
Nekem a CCE pass tól függõen kb. 5-6 órát dekódol.(barton 2500 9.5 X 232fsb + 2x 512/500mhz ram) de nem adok lejjebb!!!!
Minnyá jön tájfun és ossza az okosságot, hogy mi mijjen hüjék vagyunk mert Õ nem lát különbséget köztük.....

Eladtad már az FX-edet?

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

[Jakuza]
Viszont milyen jo is az 😛
Meglatszik hogy vannak akik a Kockasfulu nyul cimu sorozaton nottek fel.
Na azoknak jo a Shrink a maga kis SVCD minosegevel.
Meglatszik mennyi lusta ember van akiknek megfelel a szar is, csak azert mert nem akarnak meg raaldozni 1,5 orat +ban a jominoseg erdekeben.
Na az ilyeneknek kivanok minden jot a Shrinkhez es remelem lesz a kesobbiekben a jo nagy kepernyos TVjuk ahol majd anyazni fognak kesobb, hogy milyen szar is a DVDjuk.

ZaJanga
Ahha persze, hogy jobb!
Két klikk és kész a remekbeszabott svcd minõségû DVD-d!
KIRÁLY!!!

ZaJanga
CCE sp & DVDrebuilder!!!!!

ZaJanga

Szívem szerint amúgy Instant Copy-t írtam volna, de azt nem minden földi halandó tudja egybõl használni. Meg persze kell hozzá egy eredeti példány, mert ugye crack-es cuccok nincsenek az ember gépén. (sicc)
Ne félj, nem kell csalódni. Csak a kérdést olvasva feltûnt, hogy nem a legtájékozottabb a srác a témában, ezért ezt ajánlottam neki. Ezzel szerintem elboldogul. Jah, Kumesz: Kremélem nem sértettelek meg a hozzászólásommal, csak úgy gondoltam, hogy nem nagyon vágod a témát.
Jo hogy azt ajánlja!
Mindkettõnél jobb a shrink!

marsu
Sziasztok.

Leszedtem és kitömörítettem egy x-box játékot, akármilyen nevû isot kapok.
Elméletileg ki is írtam dvd lemezre, de ha meg akarom nézni számítógépen a dvd lemez tartalmát, kapok egy hibaüzenetet.
a fájl vagy a könyvtár sérült, vagy nem olvasható.
Ilyenkor mi van, így jó,???????
ZaJanga
Csalódtam benned!

Shrinket ajánlod!?
Akkor inkább nero recod 3 vagy Instant Copy!

DVD Decrypterrel leszeded, majd DVD Shrink-kel tömöríted, ha szükséges. Ha nem, akkor egybõl írhatod nero-val.
Kumesz
hy All!van egy eredeti DvD a The Corrs azt mivel tudnám Kíirni vagy ne is probálkozzak??

Köszi szépen a segítséget! Amúgy tud valaki valami olcsó helyet, ami könnyen elérhetõ Pesten? Könnyen elérhetõ alatt azt értem, hogy Népligettõl minnél közelebb legyen.
Ill. asszem, www.rpc1.org - innen szedtem.
Annyira nem volt még dolgom dvd írókkal...

Az itt talált flash-eket kockázat nélkül feltehetem? Nem basszhatja el az írót?

igen

ZaJanga
Eredeti 1.2-es?

http://pioneerdvd.rpc1.org/

Kösz, frissítettem is, most 1.20-as (legutóbbi) firmware van, de még mindig nem írja
ki a dvd info, hogy támogatná a DL írást. Valami tuning firmware kéne?

ZaJanga
Háát nem igazán tudom az okát eccerûen a tapasztalat és a régi jó közmondás : olcsó húsnak....
Valószínû a gõzölési technika a gyárban...nemtom...

fifi
Lehet ezredszer feltett kárdás: végülis mitõl ilyen gatya a Princo lemez?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

ZaJanga
Jó a ritek amit használtál esetleg a Ritek origi-t és a Ridata-t próbáld ua. az ára és tuti jó!

Hi mindenki, milyen lemezeket ajánlanátok kb. 120-140 ft-ért? Eddig az Aritat használtam, de volt 1-2 lemez, amit elkúrt az íróm (nec 2510A). Hiába írtam 2x sebességen. Nos, szerintetek váltsak lemezt, vagy az író grízes? Köszi a segítséget!
Ahoj
ZaJanga
www.rpc1.org

itt nézz szét van pio-s link firmware ügyben

#2479 hm?

igen, erre én is gondoltam, de már egyszer kiírtam és mûködik. megnéztem, továbbléptem...azért köszi, de egy csomó idõt nem pazarlok rá

Annyi a bibi,hogy a program szerint a film nem felel meg a szabványos dvd video filének!Ezért is ir ki hibát,és nem engedi tovább a folyamatot.
Ettöl függetlenül még lejátszani le tudod játszani,mint a példa is mutatja!
Probáld meg bepörkölni lemezröl vinyóra dvd decrypterrel mondjuk isoba!És ird ki vele!

Ugyan így jártam a Kill Bill-el. Adatban megírom, megy normálisan, DVD Video formátumban pedig nem tudom kiírni, mert hibásnak találja. 😞
lg, de vagy 3-4 éves. de ez most lényegtelen, a tesómé új, az is lg, de ott is talált hibát, csak le tudta venni képfájlba. én meg azt írtam ki. de a lemezre kiírtról nem hajlandó klónt készíteni, mert azt is hibásnak látja, pedig végignéztem a filmet, semmi baja. na ez a bökkenõ!

Milyen dvd lejátszód van??

nos, se légy nem mászott ki a monitorból, se nem kezdett el az orrom vérezni 😊))) mûködik, de szeretném tudni az okát is, miért volt ez. fõleg hogy le szeretném pucolni a vincsirõl, de utána nem tudok clonedvdvel új biztonsági másolatot készíteni majd. vagy azt is simán írjam meg néróval adatként?

Ha megírtad,és megnézted,kár aggódnod!Ha jó minöségû a lemez no problémo!

elkértem a barátomtól a Kör-t. át akartam magamnak klónozni, de karcos volt a dvd.elsõnek meg sem lehetett nyitni powerdvd-vel, mert kiírta hogy az egyik ifo filét nem találja és természetesen a clonedvd-t talált elõször rajta hibát,utána próbáltam simán lejátszani.de eléggé régi a dvd olvasóm, ezért odaadtam tesómnak, hogy próbálja már meg képfáljba megcsinálni az õ gépén, mert neki újak az olvasói. sikerült is, megcsinálta the_ring.md0 + the_ring.mdf + the_ring.mds képfáljokkal, viszont ennek csinálása közben kiírta hogy hibás olvasás, hibás lesz a képfájl is.na azért próba szerencse alapon megpróbáltam ismét clonedvdvel, de ua hibaüzenet: hiba történt a videofájlok megnyitásakor

H:/video_ts
H:/video_ts/vts_02_0_ifo:2: nem lehet megnyitni a fájlt

dühömben néróval sima adatként kiírtam képfájlból alcoholon kereszül, az audió_ts és video_ts könyvtárakkal
nem számítottam sikerre, de ua mûködik a dolog mintha simán ment volna.nem értem miért?! viszont a kiírt dvd-rõl akartam clonnal másolatot csinálni, ua hibaüzenet, csak a vincsin lévõ képfájlból lehet nérón keresztül, mint az elõbb.

szakvéleményt kértnék, hogy és miért is van ez ? most hogy láttam a filmet, kezdjek el aggódni ? 😊)))

ZaJanga
Nagyon de már soxor le lett írva...
most jövögetnek elõ az adat eltünéses dolgok régebben felírt princo-knál

Hi

Van egy NEC ND1300A tipusú dvd íróm.
Dvd írással még nem volt gondom de amikor bizonyos fajta üres cd-t rakok bele (pl:tdk philips )akkor ezek nagy százalékánál kattog és nem ismeri fel a benne lévõ cd-t.Ha ennek ellenére írni szeretnék rá akkor a néro többnyire a power calibration error üzenetet írja ki,vagy csak egyszerûen kéri továbbra is az üres lemezt.(10 ugyanilyen lemezbõl kb 1 ha megír de azt gond nélkül)
Firmware frissítés megtörtént a lehetõ legfrisseb van fent.
Mi lehet a baj?

üdv
Met
ennyire

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

EOX
Fortis lemezekkel van valakinek tapasztalata?

Retteketet

fifi
No de ennyire hihetetlenül takony a Princo???

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

én is szívtam a princo-val... kb 1 éve... azóta leálltam vele, kizárólag Ritek alapú lemezre írok, azóta elszállt minden gondom.

író Lg 4040B, lemez traxdata, Arita.... stb

Nimfas
Met
Miért nem felejtitek már el a Princot?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ZaJanga
Lehet,h a princo sz@r

fifi
Mitõl lehet az, hogy 2X-en kiírok egy filmet itthon, a PC gond nélkül viszi is, haver elviszi, nála nem olvassa be...
Lemez Princo /PB/, 2X sebesség, Nero 6.XXXXX

Primedisc és Nero-val írtam.

Milyen lemezre írtál?