7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
-
Hát, nemsokmindent visz. -
vegyél egy noname lejátszót
de ha annyi pénzed volt a lejátszóra vegyél eredeti lemezeket -
blazini #3582 Hi!
Abban kérném valaki segítségét, hogy adott egy PANASONIC SC-HT 870-as (140e HUF) dvd lejátszó és alig akar írott lemezeket lejátszani.
Valaki nem tudná megírni, hogy milyen lemezeket használjak vagy hogyan lehet kiírni, hogy játsza a filmeket?
Köszi előre is! -
Lacika 79 #3581 Az még rosszabb. Így csak egy lemezem bánja, meg egy kis időkiesés az író hiánya miatt. Picit meglepődtem, mikor venném ki a lemezt, és semmi. Hm. -
Én egy 120-as wincsivel játram így, csak nemvolt restrart, csak büdös volt és keveseltem a meghajtóim számát (bekapcsoláskor füstölt el, 3-4 percig észresem vettem). -
Lacika 79 #3579 Igen, abszolút semmi életjelet nem adott. Mintha nem kapna áramot. Kicseréltem a kábeleket, átdugtam máshová, de semmi. És igen, nem a restart miatt halt meg (értelem szerűen) hanem a meghalás miatt restartol a gép. :) -
Ha menüt akarsz megtartani extrák nélkül, akkor próbáld ki a dvdremake nevü kis programot, ahogy nézem ezzel kilehet szedni az extrákat a menü megtartásával, viszont tömöríteni nemtudom, hogy tud-e, de legfeljebb ezzel leszeded winyóra a filmet menüvel extrák nélkül, és azt fogod áttömöríteni a dvdshrinkkel.
Még nempróbáltam, csak egy másik fórumon ajánlották. Egy próbát megér. -
Huh... :)
Akkor sorban.
A deep analise-t szvsz kapcsold be, mert úgy láthatóan jobb minőséget csinál, kevésbé lesz kockás a kép, igaz több időbe tellik, de megéri.
A reauthorban nemlehet menüt készíteni sajnos, azzal max annyit tudsz csinálni, hogy a filmet és ha fér mellé/akarsz mellé extrákat, akkor bepakolod őket egymás után, így nem lesz menü, viszont az extrák elérhetők lesznek a dvd-n.
A Dvdshrinknek nemkell leszedni a filmet vinyóra pl dvddecrypterrel, mert a védelem leszedését elvégzi sajátmaga, így közvetlenül dvd-ről is tudsz tömöríteni a winyódra filmet. Megtudod azt is, hogy wincsire leszeded vele a filmet tömörítés nélkül, ezzel lényegébe ugyanazt csináltod, mint pl a dvddecrypterrel, max kevésbé kényelmes.
Az Intervideot meg nemhasználom, szal passz. -
zsuzsi001 #3576 Köszike a segitséeget.
Van ujjabb kérdéesm is:kérdésem lenne. Mire jó a DEEP ANALISE a DvdShrink-ben? A másik, re-authdor-ban nem lehet ugye normális menüt-t csinálni, ja és hogy szedem le a winyóra a Shrinkerel? Azt nem Decrypterrel érdeles? sorry a lama-ért, jah igen az Intervideo DvdCopy 3 platinumról vkinek tapaaztalat?
Köszi előre is -
Részvétem :(
Utánna észre sem vette a gép az írót? Mintha besem lett volna szerelve? -
Gondolom inkább fordítva, kiment az íróban valami, ezért restartolt a gép. -
Próbáld ki ezt:
http://www.dvdinfopro.com/
A dátumot visszakell állítani a használat idejére az ingyenes verziónál 2004-re, akkor menni fog. -
zsuzsi001 #3572 Tudja vki miért nem tudok a NERO-ban LEMEZ MINŐSÉG tesztet futtatni? Vmi lemez inicai...mittudomén hibát ir ki. Semmilyen lemezzel nem sikerült még lefuttatni. Csak azt amivel nyit a CD/DVD SPEED progi. Vmi Ötlet? -
attól elszállt, hogy restartolt a gép? -
Lacika 79 #3570 Pioneer 108 7 napos R.I.P.
Egy órája adta meg magát. Írás közben újraindult a gép, és utána volt író, nincs író. Ehh! Holnap hozom a másikat. :) -
izb #3569 Most komolyan!!
Miért kell noname szarokra irogatni??
Nem elég,hogy nehéz a megirásuk,de még a végeredmény is kétséges!!
használj riteket,tdk,verbatint!
Ezzekkel nem lesz gond,hogy a pio felismeri vagy nem!! -
kraius #3568 Sziasztok!
Időnként a Nero kiír valami ilyet: "SCSI parancs, írás leállítva". most inkább nem rontok egy lemezt, hogy pontosan idézhessem. Valakinek tipp?
köszi! -
Commex limited edition;)))) -
valaki tudja hogy az avibol dvdbe hogy lehet hangot is csinálni
pl 5.1eset -
Ez milyen márkáju dvd akar lenni? Nemakarok beleszaladni :)
Ilyen nekem a citromsárga budget "márkával" volt, de nem minddel, az 50-es kupacból kb 3-4 darabbal. -
najo ez röhej most már...
nekem ugye van egy régi liteon külső irom még osztrákba vettük aztán elbazsott egy honap utána valami 20 dvdt és mondom veszuk ujat aztán azota van pioneer és ugye irtam hogy most ezt a metros dvdt nem irja meg mer ismeretlen lemez azt irja na de a rossz litonba betettem és megirta najo iylen nincs a világon én már nem értek semmit... -
és ha firmwareét frissitem attol se lesz jo? -
Hm.... Okos vagy 
Nemfogok belemenni flémbe, de nemsok segítő hozzászólásod volt a témához. -
izb #3561 Neked 2 éve már volt dvd írod??Apuci kifizette??Mennyiért vettél lemezt?
Nem semmi,bajnok vagy:))

De leszedhetnénk a prociról a hütést,de az alplapi chipkészlet eltüntetésével is megprobálkozhatunk,vagy probáljunk meg dvd írni író program nélkül!Fejemhez kaptam,és elájultam

-
Lacika 79 #3560 havernák is volt ilyen problémája, de neki a túlzott melegedés miatt. De lehet lemez is. -
Kapj már a fejedhez! Miért menne tönkre a rendszer? Max újra feltelepíti a 4in1 drivert. Neked sem kéne rémhíreket terjesztened.
Kb 2 éve nincs VIA-s alaplapom, mert dvd írásnál bekevert a via-s ide bus master driver. Hasonló hibák jöttek elő, amikor felvolt telepítve.
Bár asszem talán az nemis a 4in1 driver része így utólag belegondolva.
Mindegy, ha via-s az alaplap és fel van telepítve, próbálja meg leszedni a via ide bus master drivert. -
én is lemezre gyanakodom mert mondom ezt a fajtát valami fosom márka, betettem és csak ezekkel csinálja azt -
izb #3557 Majdnem 100% hogy lemez probléma!!
Ezért nehogy wint vagy service packot törölj!! -
izb #3556 "akkor szedd le a via 4in1 drivert" ez komoly??
Szerinted ez megoldás??Tönkre vágod a rendszert,mert a dvd írás nem megy!
nem semmi!Jó kis tanács:)Mindent bele!

-
horko #3555 Figyelj! Probáld meg a Neronak a CD-DVD sebesseég tesztjét lefuttatni, nekem ez jelentette a megoldást a furcsa származású lemezekknél...
-
Sokminden lehet, ha VIA-s az alaplapod, akkor szedd le a via 4in1 drivert, vagy válasz másik írási sebességet, elképzelhető, hogy szar az alapanyag. Nekem pl volt, hogy a rózsaszin arita lemezeket csak 4X-n írta meg, 8X-nál kiírta a lézer kalibrációs hibát. -
BenceYCE #3553 nekem akkor ír ki ilyeneket ha nincs benne lemez...
szerintem vagy nincs (kevésbé valószínű)
vagy nem ismeri fel a lemezt (inkább) -
Ritek G04 Max 4x-es irasra van kalibralva, mig a G05 az Max 8x-ra. -
Ritek G04,G05 és a pl Phillips Ritek Co. között mi a különbség?? -
ironak semmi baja meg a szoftvereknek se sztem...betettem ezt a fajta dvdt és azokkal csinálja bár másik fajta már nincs itthon amiket eddig irtam nemtom melghethet framwre kéne hozzá -
azért annak gratulálok aki 2 képröl megmondja mi a baja az iródnak ami egyik percröl a másikra beszart, és mindenféle hibaüzeneteket küld...
szerintem szoftverhiba -
nagy kár hogy csak te vagy itt....:(
winnek semmi koze hozzá egyébként nc.. -
format c: :D -
megvolt...
dvd iro ezt a lemezt nem támogatja helyezzünk be másikat most ezt irja fasza... -
inditsd ujra a gépet