7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
  • Met
    Ridata, nem volt más de kellett a lemez: 3x írtam ki a Pacific Assaultot mind szar lett, 4. ok lett valami csoda folytán, a maradék lemezeket eladtam
    Arita, vagy 6ot rontott el egy Plextor és egy LG felváltva
    Meg külnben is túl olcsó a lemez, az nem túl jó jel, lásd princo
  • izb
    Milyen apropo miatt kerülöd??
  • Met
    Írtam én olyat, hogy nem is vettem soha olyanokat?
  • izb
    Ha kerülöd,akkor hogy írhatsz róla véleményt??
  • Met
    Én kerülöm mind a kettőt:)
  • izb
    Nem lehet egy lapon kezelni őket!!
    Ég és föld a két lemez!Ha jót akarsz az Aritát kerülöd!
  • Lacika 79
    Picit már untam. :P
  • Lacika 79
    Szerintem az Aritától jobb. Leglábbis személyes tapasztalataim ezt mutatják. Aritát már találtam elég sok hibásat kb. 10 db, és nem egy sorozatból. Viszont Ridata, Ridisc, Traxdata-val még egy kis problémám sem volt. Jah, a 8x-os Aritáról beszélek.
  • Met
    Jajj, nem úgy gyengébb, hogy az Aritánál hanem kb ugyan az a minőség:) Legalább is szerintem.
  • Aramir
    Hm.. Jó tudni, mert nekem a rózsaszin Arita is eléggé fos folt :/
  • Met
    Ritek alapanyag de szerintem a gyengébb minőségű, mint a rózsaszin Arita
  • bazze
    Hi!
    Azt akarom kérdezni hogy a Ridata DVD az milyen???
    THX
  • ZaJanga
    Olyannal találkoztatok már, hogy fut az AnyDVD 4.5.4.1 aztán a Decrypterrel 3.5.2.0 szedem lefele file-ba és 50%-nál egyszercsak megáll?
    Több új DVD-nél is ezt tapasztaltam!
    olvashatatlan szektor alapú másolásvédelemre gyanakszom!
  • ZaJanga
  • B@ldrick
    Sziasztok!
    Ismertek olyan progit amivel egy meglévő dvdmenut lehetne szerkeszteni, vagy újat készíteni a filmhez? Ulead dvd movie factory3 tud menüt csinálni, csak azt nem tudom elboldogul-e a meglévővel kódolgatás nélkül. A film menüje fehér kép, ezt a képet akarom lecserélni, esetleg gombokat rászerkeszteni, ez a pár mega még elférne rajta. Köszi
  • Lacika 79
    Ehh. Itt most a tömörítésről volt szó, nem? Amúgy meg az a részek kiszedése picit profibb az IC-ban. De én befejztem a vitát, mindenki használjon azt, amit akar.
  • tomo
    pl azert, mert shrinkkel ki lehet szornia felesleges cuccot . a decrypterrel is lehet?
  • Lacika 79
    Ha nagyanyám meg sárga lenne, Ő lenne a villamos, nem?!
    Most minek kiforgatni az ember szavát. Ha nem akarsz tömöríteni, akkor meg mi a szarnak használni egyáltalán a shrinket? Lehúzom decrypterrel, oszt kiírom, nem? EHH!!!
  • vado
    Sziasztok!Mitől van az, hogy mikor egy DVD-re feliratot akarok tenni, a demuxolás alatt folyton eldob egy csomó framet a progi (mind DVD2DVD-r, és a Vobedit 0.6 is)? Mit csinálok rosszul?
  • tomo
    ha a shrink nem tomorit 100% on marad a vegeredmeny, akkor ugyan miert lemnne rosszabb barmelyik masik rippelonel?
  • Lacika 79
    Na ebbe azért ne menjünk bele.
  • Aramir
    Ja, ha bekapcsolom az analízálást és a képéleséget maxra rakom, akkor jelentős minőségjavulás vehető észre. 1-2 éve próbálgattam az Instant Copyt, szerintem mostmár hozza azt a minőséget, amit az akkori IC, mert míg az nem fejlődött, addit a Shrinket fejlesztgették.
    Ha igazi minőség kell, akkor Cinema Craft Encoder és valami keretprogram hozzá.
  • izb
    InstantCopy kb olyan szintü mint a shrink
  • Lacika 79
    Sztem sokan (én is)az inkább hosszabb-bonylultabb, de minőségben jobb eljárást szeretik. Ezért ajánljuk a DVDDecryptert, az anydvd-t, az InstantCopy-t a shrink és társai helyett.
  • grebber
    DVDShrink mér nem jó rippelésre ,és mér nem ajánlod???

Nekem azt mondták hogy a Clone dvd-vel lehet 1-az egybe másolni mitán feltettem az any dvd-t.
  • Met
    Az Any DVD a másolásvédelmet iktatja ki.
    Nincs olyan progi talán a Shrinkben (amit nem ajánlok rippelésre) be lehet állítani, hogy miután kiírta Neroval a filmet törölje a file-okat. Ennek az a hátránya, hogy ha elcseszi az írást vagy később derül ki, hogy gyári hibás a lemez akkor rippelheted újból.
  • grebber
    Az AnyDvd nevű progi mire jó?
    Van olyan program aminek segítségével a vinyóra másolás nélkül ki lehet irni eredeti dvd-t?
  • Aramir
    Elvileg így a másolat ugyanolyan lesz, mint amiről másolod.
  • fifi
    hmm pont most csinálom, már szedi... És ha rossz is az ifo/bár a film megy/ akkor a másolaton is jó kell hogy legyen ugye?
  • Aramir
    Dvddecrypter
  • fifi
    Nero vmi miatt nem akarja. Mivel tudom még?
  • Aramir
    Iso-ba szedd le, akkor biztos nemfog hiányozni semmi.
  • fifi
    Van kiírva egy filmem/lényegtelen mi/. Felmásolom vinyóra. Ki akarom írni, de a Nero beszól, hogy vmi ifo rész hiányzik. IFO edittel próbáltam de úgy sem jó...
    Alapvetően ott minden VOBra rá kell engedni a progit? Vagy hogy megy ez?
    Előre is köszi.
  • Aramir
    Akkor nemlett lezárva szerintem a lemez, épp a minap futottam bele egy ilyen lemezbe a rokonéknál, lezártam, untánna ment asztalin is, meg a számítógépen is meglehetett nézni, hogy mi van rajta.
  • grebber
    Nekem ilyen csak RW-vel volt hogy ráirtam filmet azt odadtam havernak azmeg felhiv hogy tiszta üres a lemez.
    Itthon megnéztem tényleg üresnek vette de rajta a film mert image-be leszedtem és müködött.
  • grebber
    PIONEER DVD-RW DVD-108 ezt irja az eszközkezelő.
    És elvileg 1.10-es.Mert ilyet is ír.
  • izb
    Dvd író hiba,vagy lemez hiba!
    Próbáld ki a DVD decrypter progit!
    Ha ezzel sem tudod felírni,mehet az író gariba vissza!
  • cuci
    Segítséget kérnék! A gépemben egy CD és egy DVD író is van,eddig
    kifogástalanul működtek:Iráshoz a nérot használom.Az írási folyamaton
    úgy tűnik,hogy a lemezt kifogástalanul megírja,mégsincs a lemezen semmi,sőt a lemezt tönkre teszi. Azota több író programot is kiprobáltam eredménytelenül.-Az irók olvasni tudnak és a szimuláció nincs bejelölve. Mi lehet a hiba?
  • izb
    Ugy tűnik,hogy nem tudja megállapítani,hogy a firmware mikori.Már ami most a gépedben van.Majd mikor lefut akkor sem írja hogy mire frissítette!
    Érdekes!Biztos,hogy 108 piod van??Lehet balga kérdés,de kis hazánkban e név alatt sok mindent árulnak!
    Eszközkezelőben mit ír ki a windows?
  • grebber
    Még soha életbe.

Csak megvettem az írót betettem és kész semmit nem csináltam.