7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
-
Ridata, nem volt más de kellett a lemez: 3x írtam ki a Pacific Assaultot mind szar lett, 4. ok lett valami csoda folytán, a maradék lemezeket eladtam
Arita, vagy 6ot rontott el egy Plextor és egy LG felváltva
Meg külnben is túl olcsó a lemez, az nem túl jó jel, lásd princo -
izb #3663 Milyen apropo miatt kerülöd?? -
Írtam én olyat, hogy nem is vettem soha olyanokat? -
izb #3661 Ha kerülöd,akkor hogy írhatsz róla véleményt??
-
Én kerülöm mind a kettőt:) -
izb #3659 Nem lehet egy lapon kezelni őket!!
Ég és föld a két lemez!Ha jót akarsz az Aritát kerülöd! -
Lacika 79 #3658 Picit már untam. :P -
Lacika 79 #3657 Szerintem az Aritától jobb. Leglábbis személyes tapasztalataim ezt mutatják. Aritát már találtam elég sok hibásat kb. 10 db, és nem egy sorozatból. Viszont Ridata, Ridisc, Traxdata-val még egy kis problémám sem volt. Jah, a 8x-os Aritáról beszélek. -
Jajj, nem úgy gyengébb, hogy az Aritánál hanem kb ugyan az a minőség:) Legalább is szerintem. -
Hm.. Jó tudni, mert nekem a rózsaszin Arita is eléggé fos folt :/ -
Ritek alapanyag de szerintem a gyengébb minőségű, mint a rózsaszin Arita -
bazze #3653 Hi!
Azt akarom kérdezni hogy a Ridata DVD az milyen???
THX -
Olyannal találkoztatok már, hogy fut az AnyDVD 4.5.4.1 aztán a Decrypterrel 3.5.2.0 szedem lefele file-ba és 50%-nál egyszercsak megáll?
Több új DVD-nél is ezt tapasztaltam!
olvashatatlan szektor alapú másolásvédelemre gyanakszom! -
-
Sziasztok!
Ismertek olyan progit amivel egy meglévő dvdmenut lehetne szerkeszteni, vagy újat készíteni a filmhez? Ulead dvd movie factory3 tud menüt csinálni, csak azt nem tudom elboldogul-e a meglévővel kódolgatás nélkül. A film menüje fehér kép, ezt a képet akarom lecserélni, esetleg gombokat rászerkeszteni, ez a pár mega még elférne rajta. Köszi -
Lacika 79 #3649 Ehh. Itt most a tömörítésről volt szó, nem? Amúgy meg az a részek kiszedése picit profibb az IC-ban. De én befejztem a vitát, mindenki használjon azt, amit akar. -
tomo #3648 pl azert, mert shrinkkel ki lehet szornia felesleges cuccot . a decrypterrel is lehet? -
Lacika 79 #3647 Ha nagyanyám meg sárga lenne, Ő lenne a villamos, nem?!
Most minek kiforgatni az ember szavát. Ha nem akarsz tömöríteni, akkor meg mi a szarnak használni egyáltalán a shrinket? Lehúzom decrypterrel, oszt kiírom, nem? EHH!!! -
vado #3646 Sziasztok!Mitől van az, hogy mikor egy DVD-re feliratot akarok tenni, a demuxolás alatt folyton eldob egy csomó framet a progi (mind DVD2DVD-r, és a Vobedit 0.6 is)? Mit csinálok rosszul? -
tomo #3645 ha a shrink nem tomorit 100% on marad a vegeredmeny, akkor ugyan miert lemnne rosszabb barmelyik masik rippelonel? -
Lacika 79 #3644 Na ebbe azért ne menjünk bele. -
Ja, ha bekapcsolom az analízálást és a képéleséget maxra rakom, akkor jelentős minőségjavulás vehető észre. 1-2 éve próbálgattam az Instant Copyt, szerintem mostmár hozza azt a minőséget, amit az akkori IC, mert míg az nem fejlődött, addit a Shrinket fejlesztgették.
Ha igazi minőség kell, akkor Cinema Craft Encoder és valami keretprogram hozzá. -
izb #3642 InstantCopy kb olyan szintü mint a shrink -
Lacika 79 #3641 Sztem sokan (én is)az inkább hosszabb-bonylultabb, de minőségben jobb eljárást szeretik. Ezért ajánljuk a DVDDecryptert, az anydvd-t, az InstantCopy-t a shrink és társai helyett. -
DVDShrink mér nem jó rippelésre ,és mér nem ajánlod???
Nekem azt mondták hogy a Clone dvd-vel lehet 1-az egybe másolni mitán feltettem az any dvd-t. -
Az Any DVD a másolásvédelmet iktatja ki.
Nincs olyan progi talán a Shrinkben (amit nem ajánlok rippelésre) be lehet állítani, hogy miután kiírta Neroval a filmet törölje a file-okat. Ennek az a hátránya, hogy ha elcseszi az írást vagy később derül ki, hogy gyári hibás a lemez akkor rippelheted újból. -
Az AnyDvd nevű progi mire jó?
Van olyan program aminek segítségével a vinyóra másolás nélkül ki lehet irni eredeti dvd-t? -
Elvileg így a másolat ugyanolyan lesz, mint amiről másolod. -
hmm pont most csinálom, már szedi... És ha rossz is az ifo/bár a film megy/ akkor a másolaton is jó kell hogy legyen ugye? -
Dvddecrypter -
Nero vmi miatt nem akarja. Mivel tudom még? -
Iso-ba szedd le, akkor biztos nemfog hiányozni semmi. -
Van kiírva egy filmem/lényegtelen mi/. Felmásolom vinyóra. Ki akarom írni, de a Nero beszól, hogy vmi ifo rész hiányzik. IFO edittel próbáltam de úgy sem jó...
Alapvetően ott minden VOBra rá kell engedni a progit? Vagy hogy megy ez?
Előre is köszi. -
Akkor nemlett lezárva szerintem a lemez, épp a minap futottam bele egy ilyen lemezbe a rokonéknál, lezártam, untánna ment asztalin is, meg a számítógépen is meglehetett nézni, hogy mi van rajta. -
Nekem ilyen csak RW-vel volt hogy ráirtam filmet azt odadtam havernak azmeg felhiv hogy tiszta üres a lemez.
Itthon megnéztem tényleg üresnek vette de rajta a film mert image-be leszedtem és müködött.
-
PIONEER DVD-RW DVD-108 ezt irja az eszközkezelő.
És elvileg 1.10-es.Mert ilyet is ír. -
izb #3628 Dvd író hiba,vagy lemez hiba!
Próbáld ki a DVD decrypter progit!
Ha ezzel sem tudod felírni,mehet az író gariba vissza! -
cuci #3627 Segítséget kérnék! A gépemben egy CD és egy DVD író is van,eddig
kifogástalanul működtek:Iráshoz a nérot használom.Az írási folyamaton
úgy tűnik,hogy a lemezt kifogástalanul megírja,mégsincs a lemezen semmi,sőt a lemezt tönkre teszi. Azota több író programot is kiprobáltam eredménytelenül.-Az irók olvasni tudnak és a szimuláció nincs bejelölve. Mi lehet a hiba? -
izb #3626 Ugy tűnik,hogy nem tudja megállapítani,hogy a firmware mikori.Már ami most a gépedben van.Majd mikor lefut akkor sem írja hogy mire frissítette!
Érdekes!Biztos,hogy 108 piod van??Lehet balga kérdés,de kis hazánkban e név alatt sok mindent árulnak!
Eszközkezelőben mit ír ki a windows? -
Még soha életbe.
Csak megvettem az írót betettem és kész semmit nem csináltam.