DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Persze megértem mert gondolom a 46"-os képernyõdön az tuti más. De vajon mindenki ilyenen nézi???
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Vagy egy kétrétegû dvd-t hogyan lehet egyben leszedni(vagyis mind a 9,4 gigát)?
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Persze TMPGenc-el nem a többi szutyokkal!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Felirattal is elboldogul? Mert kûfõdijül beszélõ filmet akarok DVD-re csinálni. 😊
avi bedob next next next burn 😄
ha ennyire nemmegy én ennél egyszerübbet nem tudok
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
A Legjobb!!
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
már tudom
I will use google before asking stupid questions.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Mivel tudom kiszedni egy dvd filmbõl a film elõtt lejátszott reklámot?
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Nekem volt, hogy a Shrink elrontotta a kódolást, az IC meg simán lenyomta.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
ha van egy .avi filmem, szeretném kiírni DVD re, de úgy, hogy az asztali lejátszó (ami nem tud dviX et) is lejátsza.
Mit kéne tennem?
Nero6 ban láttam olyan opciót, hogy Video DVD...ezt hogy kell használni?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Légyszi segitsen valaki!
Hogyan tudok mpeg-et kiirni dvd-re,ugy hogy az dvd-videó legyen.vagy vob-os fájl!elöre is köszi!
Ilyennel találkoztatok? Az LG GSA4040B baszik megírni, törölni meg nem lehet, ha egyszer meg van írva. Nem is tudom mi tudta kezelni, de a kivezetést az az író is elcseszte. Ezen a példányon speciel a szitázás is röhelyes
(szkennelt kép, ezért ilyen szivárványszinû 😊 )
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE