DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A memóriát én a helyedben lecsekkelném. Ha a vége fele (a legfelsõ címeknél) szar, akkor addig nincs vele gondod amíg oda nem akar írni / olvasni. Lehet hogy nálad is ez van.

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

A néró itt mindenkinek mûködik, mindenféle gépen, csak neked nem, mibõl gondolod hogy az lenne a szar nem a géped?

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

Met
nemhiszem
nem nézted a beállításokat, hogy nincs e olyan, hogy az írandóból csináljon írás elõtt egy iso-t
szal, hogy ne kerüljön az átmeneti tárolóba

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Narancs
fura...akkor csak nálam ilyen a nero? ami maradt a gépbõl mindvégig, az a proci, deszka, memória. lehet hogy nem szereti a procit ez a kurva nero?

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Met
nem

Narancs
És neked nem kell percekig várni, ha egy nagyobb fájlt akarsz írni?

Met
Én a Nero 5.5.10.35-öt használom (írja a DVD-t is) és a Paddus Disk Jugglert.
ISO-hoz a DVD Decryptert

Narancs
nekem évek óta csinálja, közbe már a fél gép is kicserélõdött, winXP kb 60X újra lett téve, mindíg legújabb nero -t próbáloim és mindíg ez van...
Ergó NERO szar...cd -t írok BurnerXP vel, ingyenes és ugyanazt tudja, csak nem kurrogtat...
Viszont DVD író progikat nem nagyon ismerek. De látom ti se, szal inkább használom gúgölt...😛
Amúgy gép:
Abit nf7-s
2600+ barci
2*256mb ram
160gb maxtor pata 8mb cache
9800se
toshiba 5112 dvd író

Reinstallálj mindent, kezdve a windows-zal, a neronak semmi baja.

Narancs
télleg? nekem az a bajom, hogy mondjuk ráhúzok az írandó cuccok közé egy 600 megás bin file -t, akkor 15percig kurrogtatja a vinyót, akármelyik verziót használom...míg vmi másik CD író progi (pl CD burneXP) ahogy ráhúzom az írandók köz a file -t, rögtön megérti, nem kurrok percekig.
Ha egy 4 gigás iso -t teszek az írandó oldalra, akkor órákis is kurrog...😞
Gondolom ugyanúgy mint a CD knél, más progival nem lenne eza gond...

marsu
én csak a nerót használom, és semmi gond.
Narancs
Hell!
Melyik progit használjam DVD írásra? Nero egy rakás szar, nem bírom elviselni...😞

ZaJanga
Elég nagy razziák voltak országszerte és most csend van.

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Met
A cdwbteam után a skynetwork is behalt? Megszünt a weboldal és az apronetrõl is eltünt a bannerük.

Ezt én is meg szeretném tudni + érdekelne, hogy a rózsaszín 8x-os Aritáról mi a vélemény. Elõre is thx a válasszokat.
Mi a véleményetek az új ezüst szitázású arita lemezrõl?

Ne szitázásra válogass, hanem alapanyagra 😊
Pl. Van 1 kg romlott kenyerem, készítek belõle vajas, zsíros, lekváros
stb... kenyeret. Tény hogy kinézetre mind más, de a kenyér ettõl büdös marad!
Én úgy tudom a legjobb lemez TAIYO YUDEN alapanyagú ezt követi a FUJIFILM, MCC, SENTINEL, CMC, TTG01, RITEK G05-4-3-2-1,
Szerintem 😊
Úgy vagyok vele, anyagaimat szeretem biztonságban tudni, bár erre semmi garancia, bár a Verbatim MCC termékeire élettartam garanciát vállal.

3 euró a postaköltség ahogy EOX is emlitette. Maguk a lemezek 80 Ft körül vannak, van drágább is természetesen, de nézd meg az oldalt, nagy a választék. Kb annyira jössz ki, mint a Budapesti ár. És ott nagyon nehéz találni házhozszállitást, illetve a Magyar Posta drágább mint ez a 3 euró. Kicsit vicces, de ez van😊
Melyik DvdFab-ot ajánlod? Találtam egy csomó verziót.

EOX
3 euró a postaköltség😊

Retteketet

3 Euro az nekem nagyon draga.
En ugy 100-150 Ft ra gondoltam...
Nézd meg az elõzõ linket...3 euroért házhoz viszik utánvéttel. Az oldal magyarul is van. Osztrák cim. De ha Bp.i vagy, akkor az Aproneten keress rá... Rengeteg van. Mondjuk ennél nem sokkal olcsobban, csak ha nagy tételben veszel.
Hol lehet olcsoert DVD-t kapni?
EOX
a tdk a legjobb

Retteketet

Stann
Az enmgem is érdekelne, hogy:

Tdk, Philips, Verbatim, RitekG04(Ritek szitázású, esetleg arita), meylik a jobb?

Vajon a Tdk, Verbatin jobb a riteknél?

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Ja sry, és mi a véleményetek a Memorex DVD-rõl? Mert most olyat veszek mivel sürgõs...
Ezt néztem : Bulkpaq

Nem vagyok Budapesti, és a házhozszállitási árok 3 euróért elég baráti. Ezért gondoltam, hogy innen rendelnék.

Jó ez a lemez?
Tudnátok segiteni? Az érdekelne, hogy jelenleg melyek a legmegbizhatóbb irható lemezek a piacon. Mert annyi van, hogy csak na, és én nem szeretném 2 év múlva olvashatatlanság miatt kidobni õket. Köszi a helpet. Itt van egy halom, de hogy ebbõl melyik jó?Irható DVDk
B@ldrick
DVDFab

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐

Milyen programmal lehet több lemezre átvenni egy dvd-t?
Azért érdekel mert koncert lemezt akarok átvenni, de 35%-ra akarja tömöríteni.

Met

cd.wbteam meg el? Nem tudom elerni a oldalukat...
ZaJanga
Már mondtam neki de nem leli!

na dobj egy mail címet mer már elég a nyavajgásból!!!!!!!!!!!!

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Én eddig CloneDVD2-t használtam. Nektek mi a véleményetek róla?

Abit NF7s,Barton 3000+,256 DDR,120Gb Maxtor, Pioneer 109 DVDRW, 19\" Samsung 913N TFT

trunks666
Ha ennyi mindenkinek megvan akkor az biztos azért van mert nem is olyan nehéz megszerezni nemde ?

Keress rá így : CCE_Patcher.exe

Itt ennyi mindenkinek van CCE, és senki nem tud feltölteni egy krekkeltet valahova?

trunks666
De, ha igazi minõséget akarsz akkor szedd le a www.doom9.org-ról ezt :
DVD Rebuilder 0.66a

Persze telepítsd fel mellé a Cinema Craft Encodert is.

Met
Akkor javaslom az Instant Copy 8-at.

Erõs a gép! Nem sietek! És kell a jó képminõség! <#smile>

Abit NF7s,Barton 3000+,256 DDR,120Gb Maxtor, Pioneer 109 DVDRW, 19\" Samsung 913N TFT

Met
Attól függ, erõs géped van e, mennyire sietsz, mennyire vagy igényes a képminõségre.

Mivel érdemes manapság DVD filmeket másolni/tömöríteni? <#buck>

Narancs
Valaki #2633 ra???

Nem volt bejelölve!Miért?

Beírtam vagy 5 warez keresõbe, semmi. Beírtam a googleba, akar 0.57, akar 0.5.7-kent kidob 2-3 forum oldalt oszt csá. Nameg azt írja hogy a 2.67.00.22-höz való, márcsak ilyen verziójú CCE kéne hozzá (2.66 van egyedül), ha egyáltalan akárcsak a krekket le lehetne tölteni. Ez nem túl sok. 😊

ZaJanga
keress így : cce patcher!
Amiket kidob a 0.57 -est szedd le fönn van full!!!!!!!

Persze én is láttam gyönyörû állóképeket.
Voltak is különbségek, azonban elég életszerûtlen hogy kockázva nézek meg egy filmet.
Úgy viszont akár neroval akár mással kódolták nem vettem észre difit... Pedig nem szar tv-n néztem

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

2.50 és 2.66 (hogy ebbõl épp melyik alverzió, azt nem részletezték) van a doom9.org-on, a cinemacrafttól csak a 2.70-est lehet letölteni, máshol meg ennyi sincs. Crack meg pont ezekhez nincs. Illetve 2.66.akármennyihez volt egy, természetesen nem mûködik. 😞

Narancs
Üdv!
Lenne egy kis problémám:
Ulead Movie Factory -val szeretnék .avi filmet DVD formátumban kiírni.
De egy normál film se fér ki egy DVD re!!!
4.7giga kevés?

ZaJanga
Asszem amihez van patch az acce sp 2.67.00.27 és a 0.57-es patcher kell hozzá.Na meg az eclcce 1.81

Ezeket meg kell, hogy találd
A 2.7 -es cce-hez nemtom, hoy van e már patcher.... Jaku?

fifi
Sztem monitoron is van kép és kép közt különbség.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...