DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
nem nézted a beállításokat, hogy nincs e olyan, hogy az írandóból csináljon írás elõtt egy iso-t
szal, hogy ne kerüljön az átmeneti tárolóba
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
ISO-hoz a DVD Decryptert
Ergó NERO szar...cd -t írok BurnerXP vel, ingyenes és ugyanazt tudja, csak nem kurrogtat...
Viszont DVD író progikat nem nagyon ismerek. De látom ti se, szal inkább használom gúgölt...😛
Amúgy gép:
Abit nf7-s
2600+ barci
2*256mb ram
160gb maxtor pata 8mb cache
9800se
toshiba 5112 dvd író
Ha egy 4 gigás iso -t teszek az írandó oldalra, akkor órákis is kurrog...😞
Gondolom ugyanúgy mint a CD knél, más progival nem lenne eza gond...
Melyik progit használjam DVD írásra? Nero egy rakás szar, nem bírom elviselni...😞
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Pl. Van 1 kg romlott kenyerem, készítek belõle vajas, zsíros, lekváros
stb... kenyeret. Tény hogy kinézetre mind más, de a kenyér ettõl büdös marad!
Én úgy tudom a legjobb lemez TAIYO YUDEN alapanyagú ezt követi a FUJIFILM, MCC, SENTINEL, CMC, TTG01, RITEK G05-4-3-2-1,
Szerintem 😊
Úgy vagyok vele, anyagaimat szeretem biztonságban tudni, bár erre semmi garancia, bár a Verbatim MCC termékeire élettartam garanciát vállal.
En ugy 100-150 Ft ra gondoltam...
Tdk, Philips, Verbatim, RitekG04(Ritek szitázású, esetleg arita), meylik a jobb?
Vajon a Tdk, Verbatin jobb a riteknél?
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Nem vagyok Budapesti, és a házhozszállitási árok 3 euróért elég baráti. Ezért gondoltam, hogy innen rendelnék.
Jó ez a lemez?
Azért érdekel mert koncert lemezt akarok átvenni, de 35%-ra akarja tömöríteni.
na dobj egy mail címet mer már elég a nyavajgásból!!!!!!!!!!!!
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Abit NF7s,Barton 3000+,256 DDR,120Gb Maxtor, Pioneer 109 DVDRW, 19\" Samsung 913N TFT
Keress rá így : CCE_Patcher.exe
DVD Rebuilder 0.66a
Persze telepítsd fel mellé a Cinema Craft Encodert is.
Abit NF7s,Barton 3000+,256 DDR,120Gb Maxtor, Pioneer 109 DVDRW, 19\" Samsung 913N TFT
Amiket kidob a 0.57 -est szedd le fönn van full!!!!!!!
Voltak is különbségek, azonban elég életszerûtlen hogy kockázva nézek meg egy filmet.
Úgy viszont akár neroval akár mással kódolták nem vettem észre difit... Pedig nem szar tv-n néztem
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Lenne egy kis problémám:
Ulead Movie Factory -val szeretnék .avi filmet DVD formátumban kiírni.
De egy normál film se fér ki egy DVD re!!!
4.7giga kevés?
Ezeket meg kell, hogy találd
A 2.7 -es cce-hez nemtom, hoy van e már patcher.... Jaku?