DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Metwork
Hányszorosan írta?
Amúgy lehet, hogy a lejátszónak nem tetszik, nekem is néha megakad de ha visszatekerem akkor meg megy rendesen.

I will use google before asking stupid questions.

Stann
és melyik a jó? Cmc v. TYg02?

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Laalee
tdk nak szór a minõsége, vannak tipusok amit TYg02 re épül van amit a tdk gyárt és van CMC lemezük is. válaszd ki hogy milyet akarsz 😄 talán még ritek is van 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Ehh. A haverom visszaadott tegnap 2 rózsaszín 8x-os Aritát, mert akadozik neki. Most akkor a lemezzel van gond, vagy szar a lejátszója? Mondjuk eddig nem volt semmi probléma egyik G04-05-ös lemezzel sem.
FrezeR
itt a neten tudnátok mondani egy olyan helyet ahonnan lehetne irható dvd lemezt rendelni és ami viszonylag olcsó is és megbizható? köszi

barret
Nekem asszem 4082b van, és alapból ír 8xosan! Semmi nem kell hozzá,csak jó alapanyag! Láttam olyan dvd-t,ami 8x-os,és csak 2x-esen lehet írni...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Mortel
Nem tudjátok igaz-e a következõ éllítás.
LG dvd író tud 4x-esen is írni, de alapban csak 2x-esen ír. Le kell hozzá tölteni vmilyen programot, hogy mûködhessen.

Ha ez igaz. Mit kéne letöltenem hozzá?

Elõre is köszi.

thx
Mer az annyira jó? Jobb mint pl. 1 TDK?

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

Laalee
micsu = verbatim
TY02 es lemezek meg vannak 110 körül pl fortis

jah, és amúgy mennyi forintba kerülnek ezek?
Sajna mifelénk nincs ilyesmi.
Laalee
passz én maradok a japánoknák taiyo-yuden, mitsubishi lemezeknél

Szóval akkor Traxdatát, Ridatát, és Aritát szabad venni, ugye?
Laalee
2004,10,20,

A Ritek Corp. megelégelte az E-net visszaéléseit és ezentúl a Ridisc lemezeket NEM a Ritek Corp gyártja.

2004,09,08,

Piacra került MNW kódnéven a Ritek "C" osztályos lemeze. Disk ID: MO2. A Ritek cég hivatalosan szemétnek nyilvánítja, de vannak akik megveszik és megprintelik saját márkanévvel, mondván Ritek alapanyagként jól el lehet adni. Mindenki döntse el maga, milyen is a lemez, de ne várjunk sokat, mert valamilyen okból a kukába került a gyárban.

2004,07,31

Piacra került az Arita SE verzió. Ez "A" osztályos egyszer printelt lemez más printeléssel. Az ára a Ridata árával azonos. Érdekesség : A Ritek gyár felemelte a szitázatlan lemezek árát a hamisítások elkarülése végett. A Ridata áránál magasabb ár nem teszi lehetõvé az illegális printelésekett

Laalee
a g05 a 8x es lemez

Mayday
A a G04-nel, a G05 rosszabb vagy jobb eggyel?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Laalee
azt mondom hogy pont ugynaz mint a többi g04 lemez se jobb se rosszabb. ha neked bejött akkor jo.

Mayday
Sziasztok,
Uj vagyok DVD iras temaban, es segitseget kernek. Van egy DVD film, amit at szeretnek irni. Menu, jelenetvalasztas, nyelvek, feliratok rajta, igy is szeretnem. Ami plusz van, hogy egy masik film elozeteset automatikusan lejatssza az elejen, ezt szeretnem kiutni.
Milyen programot ajanlotok? DVDShrinket ajanlottak nekem, de azzal nem tudom megcsinalni, csak keppel helyettesiteni, meg mittudomen. Es ez nem menubol valaszthato extra, hanem automatikusan leporgeti az elejen.
Koszonom elore is a segitsegeteket!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

MADE IN TAIWANI ÉS NEM KINAI

MINT SOK DVD ÁRÚSNÁL!!

"A" MINÕSÉGES DVD!!!

he he gyenge a gyerek eszem faszom megáll
<#wow1><#wow1><#falbav><#falbav><#taps><#taps><#taps>

grebber
Nem tom mit akarsz azal mondani hogy olyan mint a többi nekem bejön és kész.Eddig sok-sok TRAXDATÁT megirtam már hiba nélkül.

Next PC upgrade: 2022

grebber
Itt nálunk Esztergom melett szlovákoknál Párkányban.

Punkerwork
phillips DVD 8x 160Ft?????????

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

ZaJanga
Ez egy &@#ðÐ!
Nehogy vegyél tõle!
Nem látod milyen drágán adja!!!!
Õ a sokadik akin átmegy!!

Nézz szét jobban!
G05 max. 120Ft.
tok max. 42Ft.
slim cd 90Ft.
phillips DVD 8x 160Ft.

stb.....

ezek a frankó árak nem --> azok #2705

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Metwork
Ezzel is találkozni kell valahol?
Nem jön be az ilyen randizós dolog, jobban szeretek bemenni egy üzletbe.

marsu
húúú milyen jó lemezt találtam ! rózsaszínû ! arita lila hassal (g04) 8X-an írható, 100as tételben 110-ft/db. ma írtam vagy 15-öt, nagyon pöpec a minõség! ajánlom mindenkinek.
ja még egy kérdés, mitõl lehet az, hogy 2-2.4X írásbeállításnál ugyanúgy 12-15 perc alatt írja meg mint ha 4X-en írnám? valyon a 8X sebességû dvd-nél duplázza az írási sebességet? és valyon az lg4082b (A207) írómmal tudom e nyolszorosan írni amit lehet ?

ja és még vmi, pl az életeken át címû filmet iso/mds fájlformátumban, semmi extra méret 4 590 208 k nem tudom megírni clonedvd2-vel, a következõ a hibaüzi :

túl nagy a forrás adat
ez a dvd író nem alkalmas a forrás adatok írására
a dvd fájloik írásához használja a kezdõlapon található "dvd címek másolása" vagy "dvd klónozás" funkciót.
hogyan tudnám mégis kiírni?

jerome
Megoldottam!!!
Winrar.
köszi<#beka2>

jerome
Sziasztok.
nekem van egy 2gigás iso file-om és ki szeretném tömöríteni a winyóra.
melyik progival lehet ezt megcsinálni?
A winiso-t már próbáltam de az kifagy, vagyis valamilyen hibaüzit ír ki.
elõre is köszi.

ZaJanga
DVDinfo pro

netom, hogy win-es e a flash file.
Szedd le és nézd meg ha igen akkor értelemszerû ha csak bináris file akkor keress hozzá toshiba win flash progit....tod google...<#vigyor>

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Metwork
Az Everest asszem megmondja, a Toshiba oldalán leírják, hogy mi kell hozzá, én jobban szeretem azt amit win alól meg lehet csinálni.

Narancs
Köszi!
Hogy nézhetem meg, hogy milyen firmware van most benne?
Illetve a belesütéshez kell vmi progi?

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Ez így is majdnem fele - 2/3-a. Feltéve ha nem primkó lemez "áttextúrázva".

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

Met
300 alatt látam a Media Markt újságban TDK-t.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Ez speciel engem is érdekelne, neten látni már 190-ért tdk-t, ami "kicsit" barátibb mint boltban 7-800-ért, kérdés ez hamisított vagy csak kamionról pottyant?

ZaJanga
Ahogy kijön egy új és annak az rpc-1 es válltozata mindig belesütöm az aktuális íróba.
Sajnos a toshibák firmware ellátottság tekintetében elég gyenge.
www.rpc1.org
Nézd meg, hogy milyen az aktuális firmware benne és tucc hozzá leszedni rpc1-es vezérlõt....ITT KERESS

Narancs
Köszi letöltöm!
Toshiba 5112 az író, firmware sztem a gyári. 4X esen szeretnék írni, - os lemezt...
Amúgy érdemes firmware -t frissíteni? Hogy kell csinálni? Még sosem kellett...

Stann
Én is TDK-t szeretnék venni, de lehet, hogy verbatim lesz!
Amúgy a "neten" kapható tdk dvd-k ugyanazok, mint a boltokban kaphatóak, csak artisjus nélkül?

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Azt mondják sokan hogy a TDK a legjobb lemezt, meg azt is hallani hogy a noname dvd-k egy idõ mulva olvashatatlanok lesznek.
Namost a TDK-val nincsenek ilyen gondok? Mert akkor mostantól csak arra irok!!! <#pardon1>

Abit NF7s,Barton 3000+,256 DDR,120Gb Maxtor, Pioneer 109 DVDRW, 19\" Samsung 913N TFT

ZaJanga
Új nec 3500 -as 2.18-as firmware

barret
Írd RW lemezre,és kipróbálod!
A cue file csak információt tartalmaz.
2-3 sor az egész.

Bérbe vehet? reklámfelület...

Metwork
Tedd fel a DVD Decryptert, az ki írja.

Háló! Nekem megy a NERO rendesen, bár én a 6.0 át használom, de semmi bajom.
Egy kérdésem is lenne....Van egy .img kiterjesztésû DVD képfileom, de nincs hozzá cue😞 Hogyan tudom kiirni? Az isubusterrel ha megnyitom, van benne egy iso meg valami más nevû könyvtár, amibe mindegyikbe Video Ts van, meg a benne lévõ vob ok stb.
Szal mit kéne csinálnom vele? Ha a Neronak megadom, hogy cd kép felirás, nem látja csak ha bejelölöm, hogy "all files" ezután ki tudná irni, és kérdezget mode 1 és van egy kis rublika: "raw data" ha ezt kipipálom úgy jó, vagy enélkül kéne irnom?

Köszi
ZaJanga
Orange : tedd már föl ezt : nero aspi driver
Ha nagy file-t akarsz írni milyen sebességgel szeretnéd kikarcolni?Azért kérdezem mert ha töredezett a file akkor szenved vele az író rendesen!Mármint a 2X-esnél gyorsabban szeretnéd írni.
Író milyen?Firmware?
Hasonló a gépünk de nekem a nero-val annyi gondom van, hogy hiába a Hun nyelvi file-t látszik is a languages-nél de inaktív nem választható tehát angol és keész de mindent megcsinál.

Laalee
a traxdata is ritek tehat pontugyanaz mint a többi lemez

Te most tulajdonképp mit szenvedsz itt? Tanácsot akarsz kérni, vagy megmagyarázni mindenkinek hogy a néró szar, csak épp rajtad kívül ezt mindenkinél jól titkolja?

hol ?

a színtelen / ezüst traxdatával másnak is volt gondja? én a feketét imádtam, négyszeresen írtam mindent, és sosem rontott, ez meg sorozatban hibázik. állítólag nem csipázza ezt a lemezt az lg íróm, mert a többivel tökéletes

grebber
Traxdatát szoktam venni nekem bejön.És nem is drága 114 forint 1 db.

Narancs
ne vicelj már, egy progival, vagy játékkal semmi gond! Azért, mert a néró kurrogtatja a vinyót, nehogymár memóriát cseréljek...😛
Ha 3200+ ra nyomom a procit a Prime95 még úgyis órákig ment hiba nélkül.
Szal gép biztos jó.
De a beállításokat megnézem! Ha akarjátok képet is beteszek, mikor megy csík és percekig nem történik semmi, csak kaparja veszettül a vinyót. Baszott idegesítõ. Azt hittem ez vmi nero bug, és használtam a BurneXP -t a cd íráshoz, de DVD hez nem találok hasonló jó és ingyenes progit.