DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ALCATELGOD
Nah én meg 180-ért vettem ma 5 Traxdata G05-ös

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

ALCATELGOD
Hogyne tudnék, az Ukránok voltak, valami autó kereskedése is volt a csákónak, nem ismerem....

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

ott volt egy hete hogy be akartak hajtani egy tartozást egy vállalkozón és rálõttek. tudsz vmit az esetrõl? a miskolci része a csapatnak már rács mögött van !

Nah, én 140-ért veszem most a 8x-os Ridatát. Nyíregyházától 30 km-re.
Laalee
elvileg más anyag az adathordozó ezért is van más gyártókódja, de hogy jobb vagy rosszabb az más kérdés. egy biztos a 05 irható 8*osan hivatalosan is.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

grebber
Ga5=G05 lol nem tudok irni.

Next PC upgrade: 2022

grebber
Na hálaistennek nem egy progi irja ki a Ritek lemezemre hogy G05.

De valojában a G04 és a Ga5 között minõségbeli eltérés van vagy mi???

ha minden igaz, holnaptól egy Pioneer 108as boldog(?) tulajdonosa leszek... 16k-t (netto) megér, nem?
kell hozzá vmit modosítani, vagy faja anélkül is?

football without ultras is nothing

ALCATELGOD
Hát nemtudom, én Mátészalkai vagyok, nálunk 180FT sõt van ridata az új 300FT :-((( (valami történt, mert régebben volt 150-ért is)

Jah ezek az ELETRIX árak, meg a 3M úgy tudom, hogy ezek vannak nyíregyen is.....

ZaJanga
mind a kettõ jó.A ridata a ritek-é

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

grebber
De azt nem tudja senki hogy ha G04-es EZ A RITEK lemez akkor mért irja ki rá csomo progi hogy G05-ös??

Nyíregyháza környéke
FrezeR
mégis hol Szabolcsban?😊

Azé' Szabolcsban sem ennyire rossz a helyzet. Én már csak tudom. 😊
Ridata és Traxdata 8x-os 130 píz.
ALCATELGOD
FORITS, hmmm még eggyet sem írtam meg, de azt mondják jó... Bár a TDK- is ebbõl készült nem?

ALCATELGOD
Hát ja...

De szerintem senki nem hoz RITEK-et 60FT-ét :-))))

UKRÁN-ból mindent...... Csak ott sincs mindig :-(((

Egyébként szabolcsban ezek az árak mozognak

Metwork
Mind a 2 Ritek alapanyag, jók.

I will use google before asking stupid questions.

Most vettem próbára egy 8x-os szürke Traxdatát (g05) és egy 8x-os szürke Ridatát (g05) ezekrõl tudsz valamit?
ZaJanga
G04-es!
Teljesen jó.Eredetileg 4x-es de sok író 8x-os sebességgel is karcolja.

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

ZaJanga
Háát téged jól átvernek ezekkel az árakkal!!!!!!!!

Shep
mi kb 6 éves soní CD-vel jártunk így, besárhult aztán annyi. biztos az is kukoricából volt. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A FUJIFILM alapanyagú Japán CD-ben csalódtam, remélem DVD-be már jót készítenek!
2002 dec.20.-án felírt anyag vége már olvashatatlan 😞
A CD széle két cm-re besárgult, oxidálódott.

Stann
Ez tuti jó!

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

grebber
G04-es akkor mér irja ki rá minden program hogy G05??

grebber
Szlovákoknál velünk szemben (Esztergom) 115ft-ért dobálják.
Azt mondod akkor ez jó?

Metwork
Én is ilyet hazsnáltam, etalon.
Hol lehet kapni?

Laalee
ha nem hamisítvány gondolom hozza a szokásos ritek minõséget.

Stann
NEm, ez G04-es. Én is ilyet használok, sztem elég jó, etalonnak számít/számított.

Shep
Na tehát akkor 8x-an írható DataWrite DVD-t vettem tokosan 160-ért FUJIFILM alapanyag /elvileg nero szerint/ kérdés jó vétel volt?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Errõl a RITEKRÕL mi a véleményetek G05-ös????

Metwork
Beállíod, hogy iso-t karasz írni, berakod a lemezt, kicsit dolgozik vele és a jobb oldali ablakban kiírja a lemez típusát és a támogatott írási sebességeket.

Laalee

(fortis)
tudom nincs csurigirva 😄

grebber
DVDINFOPro ezt tudja valaki használni??Aki igen kérem mondja el hogy müködik.

Laalee
FORTIS 8*os 110 ft körül van TY02 s gyártás még nemsokat irtam belõle de azokkal semi gond nem volt nero speedtest is szép egyenletes görbét hozott semmi megakadás nem volt benne.

Laalee
a verbatim az mitsubishi. 1-2 régi 2* es dvd-r t eltekintve mind az. TY lemezek keresésére meg ott a lenti link

grebber
dvd decrypter hol irja hogy milyen a lemez tipusa???

grebber
Errõl a RIDATA-ról beszélsz??

Mertha igen akkor nagyon drágán jutsz hozzá: 120 FT.

Shep
maufacturer id:
fujifilm

ALCATELGOD
Lemeztapasztalatok:

TDK (SZÜRKE,TY...széria) : Elég jó, bár a FELTÁMADÁS címû filmet, csak egyszer tudtam vele megnézni, de más lejátszóval (YAMADA,DKS,HKS,ITT) tökéletesen megy.

TRAXDATA(RITEKG05,SZÜRKE) : Eddig jó lemeznek bizonyult, és ráadásul a legdrágább helyen is csak 180FT :-)))

RIDISC(RITEKG04,LILA): Nem sokat tudtam írni, de amit írtam azok jók... mostmár valamiért (talán a hamisítások miatt) sokkal drágábban adják (300FT)

RIDATA(RIRTEKG04,LILA): Ebbõl sokat írtam és mind ment, de mostmár ezt a lemezt is drágitották /280FT/

FRIBRA: SZAR!!!

PRINCO: VAn belõle egy pár /régi széria/ azok még jók, de amugy SZAR!!

BUDGET (AZ ÚJ,kék +-os) : Meglepõen jó, és szerintem ezt a PRINCO alapanyagtól való áttérés is elõsegitette :-) (150FT)

BUDGET (SÁRGA) : SZAR =PRINCO

ARITA(LIBAFOS SZÍNÛ): Kinek mi a véleménye, sok filmet mit ezen kaptam az asztali nem vitt, csak a gép.

És itt vannak azok a lemezek amiket még nem vettem:

ÚJ RIDATA (SZÜRKE,RITEKG05): FÉLEK, hogy ez a hamisítvány :-((( /190FT)

ÚJ ARITA: (SZÜRKE,RITEKG05): Ugyan az mint fentébb :-(( /180FT)

Várom mások lemeztapasztalatát és Asztali lejátszókról is kéne egy kis öntesztett írni,nem?

Metwork
nincs ráírva, pl a dvd decrypter kiírja, meg asszem a nero is valahol

Shep
azt hol tudom megnézni? rá van írva? /pont nincs nállam egy sem/

Stann
A ty aza verbatim? Szóval akkor Verbatimot érdemes venni? És azokból is van több fajta alapnayag, vagy a 4x-es lemezek közül mind az?

Metwork
Milyen alapanyag?

Shep
Datawrite DVD milyen, olcsó és jó, vagy olcsó de szar? mondjuk vettem 10 db-ot tokkal vonóval 160ért darabját, 8x an írható, eddig egyet írtam meg az jó lett, mondjuk lehet, hogy 1 év múlva szétporlad az egész.

ZaJanga
DE ki lehet!

Adat írásra <#idiota>

Értem. Akkor maradok 2x-es sebességnél. A fene gondolta, hogy a 8x-os lemezre sem lehet írni gyorsabban. 😞
Hiába veszi meg az ember drága pénzért a Pioneert, meg a lemezt, ha nem lehet kiahsználni a sebességet. Ehh Suxx!
ZaJanga
Ha filmet írsz 2x-esen írd!!!!!!!!!!!
Soxor el lett mondva!Csak kevés olvasó dolgozik stabilan a 4x-esen írt lemezekkel.Hiába 8x-os a lemez!

Én írtam 4x-esen. De 8x-os a lemez, szal nem kéne, hogy gond legyen vele. Nem értem, miért vesznek az emberek 100e Ft-os DVD lejátszót, mikor szinte csak a gyári lemezeket viszik rendesen. A Vestel és társai pedig még a Pizzát is beolvasnák szerintem. 😊
Laalee

Laalee
a tayo yudent tartják az egyik legjobbnak cmc kb ritek minõség.

mondjuk én is csak forumokrol tájékozódok, nincs se olyan munkahelyem se annyi pénzem hogy ennyi lemezt kipróbáljak 😄

több külföldi és magyar foruból én azt a következtetést vontam le hogy a micsu és a yuden a 2 legjobb alapanyag gyártó szal csak ezeket veszem, a kb 150 lemezbõl 1 et sem rontott még az iróm. ami egy rakás szar 😄 filipsz(benq) 8x es (ajándékba kaptam azért van ez)