7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
-
90 forint a 8x ritek. -
Inquisitor #3823 "Double Layer írásmóddal megírt DVD-t le tudnak játszani az asztali DVD játékosok?"
Ha a lemez is kétrétegű volt akkor miért ne? :D
Pláne ha a Booktype-ja DVD-Rom -
ha verbatim márkanéven fut akkor tuti :D -
A 8x-os telibenyomtatható MCC "alapanyagú" lemez jónak számít? -
Akinek jó annak jó,mindenkinek más jó :) -
Szerintem ha valaki elkezd valaminek az árúsításával foglalkozni akkor azért csinálja, hogy nagy bevételre tegyen szert, az meg nem buli ha csak a két szomszédjának árul. -
Nem gondolom. De szted kértek az ingyen reklámból pl??? -
Gondolod, hogy az Artisjus szirénázó autókkal kivonul oda?:D -
izb #3816 Na látod!!
Én megveszem a Ridatát 145 ért és még házhoz is hozza a figura,és ez benne van az árban!Mármint a szállítás!Meg ha 100 veszek,akkor még jobb a helyzet!
A te verziód lévén hogy én Pösti vagyok túl drága:)
Tehát mégiscsak jó az az oldal nem?:)) -
ezt jobb lett volna priv.ben -
Honlap nincs.
Szlovákoknál.Párkányba a főút melett egy kis udvarban. :)
Verbatim 8x DVD (MCC) 150ft-
Phillips 8x DVD (FUJIFILM03) 122,8ft-
Ridata,Traxdata,Ridisc (RITEKG05) 8x 122ft-
Van még Memorex DVD is de az CMC. Az is 120ft körül van. -
izb #3813 írd a címet,honlapot! -
Double Layer írásmóddal megírt DVD-t le tudnak játszani az asztali DVD játékosok? -
Ez is drágább ahonnan én szerzem és ott sem volt eddig egyik dvd-vel sem gond.
Verbatim,Phillips,Traxdata és Ridata amit szoktam venni. -
zsuzsi001 #3810 Én és ismerősöim is EZTa helyet használják, mivel elég olcsó, megbizható, LEGÁLIS, és még számlát is kapsz. Plusz véleményeket lehet megosztani egymással, és akciok is vannak...
-
izb #3809 Az lehet,viszont megbízható forrás.Szar szériával még nem találkoztam náluk! -
Kivülállóként szolok hozzá. Drága!! -
izb #3807 Erről mi a véleményed?
dvd-r lemezek -
Robin Hood #3806 Mikor nzit újra a cdabc-s honlapod? -
A kérdés az, mennyire olcsó. Ismerem az árakat, lemezforgalmazásban (is) dolgozom. A kontrollálatlan illegális piacon meg csak az ár számít, a nagy tételben nyomuló fekete importőr - tiszletet a kevés kivételnek -nem igazán foglalkozik vele, hogy honnan való, milyen minőségű a cucc, a lényeg hogy az árlistája vonzóbb lehessen tőle, mint az ellenlábasoké. -
izb #3804 Ha TDK veszel raklapszámra,akkor az is olcsó!
Cáfolj meg,ha nem igy van! -
tomo #3803 tenyleg, udv PPeter!
ha maskor nem is, de amikor felkerulnek a regi cikkeid a cdgrab.hu ra mindenkepen ugorj be egy kis reklamra :) -
Na ezt kérdeztem végül is... Értelek. Csak nekem már minden megfordul a fejemben :) -
Lacika 79 #3801 El is várjuk néha a jó tanácsokat. 
-
Csak beugrottam, köszi a fogadtatást! :) Nem ígérem meg, hogy sok időt töltök majd itt, de azért majd még leszek
-
A lemez legyártása után már nem lehet "átbűvészkedni". -
Lacika 79 #3798 És megjött a mester! Üdvözlünk a topicban! 
-
Nagyon egyszerű, rossz alapanyagot jobbként/drágábbként/ eladni pl... -
Mi lenne ennek az értelme?
Ahogy a másolásvédelmeket kijátszó emlutárok el tudják rejteni a programok elők, hogy nem gyári, hanem írt lemez van a meghajtóban, ugyanúgy lehetne írni egy olyan háttérben futó programot, ami menet közben elkapná a médiakódra irányuló lekérdezéseket és más adatot adna át a lekérdező szoftvernek (a Neronak), mint amit az író jelent a behelyezett lemez alapján. De nem látom, mi lenne az értelme ennek!? Az íróprogram számára a médiakód nem jelent semmit, hiszen az írási sebességeket az író ajánlja fel a lemez (médiakódja és típusa) ismeretében, a Nero már ezzel az átadott "információval dolgozik". -
nem így értem. X lemez médiakódját át lehet vhogy bűvészkedni Y-ra? Hogy pl a Nero Y-nak ismerje fel... -
Mindent lehet, de nem igazán érdemes, mert ha a lemez paraméterei abszolút nem hasonlítanak arra, amit a médiakód alapján elvár az író, akkor hiába a médiakód, a teljesen rosszul megválasztott írási stratégia miatt rossz lesz a lemez (vagy már az írásba is belefagy az író). Persze ettől még egyes cégeket ez sem tart(hat) vissza, de általában inkább arról van szó, hogy nem a médiakódot hamisítják meg, hanem az átvett stampert nem úgy használják, ahogy kellene (nem megfelelő hordozóréteget applikálnak a korongokra, sprórolnak egy-két gyártási fázisban, vagy szimplán szar az egész gyártósor beállítása stb.) -
médiakódot lehet manipulálni? -
Elég érdekes tanulságot vontál le a cikkből
. Ha igazán biztosra akarsz menni, akkor megbízható forrásból kell beszerezni a márkás lemezt, ami vélhetően nem valami negyedrangú cégnél készül. Nem írtam, hogy az Arita vagy a Ridata szar. De figyelembe kell venni, hogy a távol-keleti üzemek ontják magukból a RITEK médiakódú lemezeket, és bizony ezek minősége nagyon változó - nem véletlen, hogy ezekhez már 50-60 Ft-ért hozzá lehet jutni, ha raklapszámmal veszed a külföldi raktárakból.
-
Traxdatával nekem sem volt gondom.
TY alapanyagú nyomtatható lemez van forgalomban? -
Lacika 79 #3790 Valszeg qrva szar Ridata lemezeket kaphattál, vagy tényleg valami Ridata szitázású princo-t. Én már megírtam nem 2 lemezt, és mind tökéletes. Jah, az Aritával tényleg vannak gondok, azt aláírom, de ridata, traxdata eddig tökéletes volt. -
Nem okoskodok, mint lentebb írtam, ez az én véleményem. Én még nem találkoztam jó Ridata/Arita lemezzel és veled ellentétben nem ugatom le azt akinek más a véleménye.
Az meg elég LOL, hogy a Ridata legalább olyan jó minőség mint a Verbatim vagy a TDK, ez szintén az én véleményem.
Amúgy gratulálok a "humorodhoz"
-
Ez de durva 200GB egy lemezen és ez nem is a felső határ.
Szép meg minden de az hotziher hogy én nem fogom alkalmazni :) -
Ez tényleg érdekes,de nagyon is igaz.
-
trabant #3786 Az jó. Legalábbis amit eddig hoztak azzal nem volt baj. -
Ezért nem veszek drága lemezt, ha már szopok, legalább olcsó lemezzel szopjak :)