7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
-
TZoli #3864 Megnéztem rendszerbeállitásoknál is Neroval is be van kapcsolva! -
A DMA vezélési mód bevan kapcsolva az íródnál? A Nero Infotoolal megtudod nézni. -
TZoli #3862 Bocs itt a hiba is:
-
TZoli #3861 Üdv!
Van egy kis gondom. Lehet rossz helyre irom, de végülis dvd-s hiba és hátha látott már valamelyikőtök ilyet!
Szal: LG GSA 4040B íróm van és egy ideje kapom a lenti hibaüzit DVD Decrypter progival.Szerencsére nem rontja be a lemezt mert az Ismét gomb onnan folytatja ahol hibát csinál,és a lemez jo marad (hozzáteszem egyéb progik simán haza is vágják a lemezeket azok is hibát irnak).
A jelenség: Dvd decrypter írás közben buffer lemegy 0% Device buffer meg elkezd össze vissza ugrálni, és közben a Write Rate (irásseb) egyre lejebb megy aztán pár mp vagy kiirja a hibát vagy visszaugrik minden fullra és megy tovább.
Ha valaki tudna megoldást ajánlani nagyon megköszönném, ja és többszöri win telepités sem segitett.Firmware a legujabb van rajta (hm azóta hibázik azelőtt nem), ha ez a gond mit tehetek ellene?!
Ja és Master Jay firmware sem segit LG4040b-nél ezért raktam fel én is de ugyanugy 2x az írás.
OFF:Legszivesebben pofánverném a sok hülyét aki reklámozta anno hogy LG a jobb-legjobb-legeslegjobb! -
imádkozol hogy ne menjen el közben az áram... -
tomo #3859 jah olvasd el a readme t -
MasterJay #3858 Kössz a linket!
Valami extra amit tudni kell a frissítésről? -
Köszi. b) és c) vettem - ezeknél jobb ezekszerint nem létezik (tdk-t hátrasoroltátok pedig drágább)? Korábban a) volt az is tökéletes. -
Biztosan hozzávaló - beírod a keresőbe: 4040B -
MasterJay #3855 tudsz mondani egy címet ahonnan tok tölteni egy biztosan hozzávalót? -
valószínűleg igen. -
MasterJay #3853 Sziasztok kérdés!
LG 4040B a mostani 8*os lemezeket nem tom írni csak kétszeresen.
Mitől van, és a firmware megoldja e a problémát?
Ha igen írjatok már egy linket honnan tom leszedni a biztos hozzávalót!! -
de az csak 4*es -
Air #3851 Szerintem a TY jobb mint az MCC, vagyis: BCDA a sorrend, nalam. -
cbda
én ebben a sorrendben vásárolnék. -
Az a gond, hogy 50K fölött ingyenes a kiszállítás, szal nemtudok 10 db-at venni, illetve tudnék, csak akkor drága a szállítás, onnantól kezdve már nem éri meg. -
steweee #3848 másik megoldás lehet az hogy elsőre veszel 10/25-ös kiszerelést, kipróbálod és ha jó veszel belőle nagyobb tételt. én ezt csináltam a rózsaszín aritával, most rúgja az utolsó darabokat a 250-es csomag, de már bánom hogy nem 500at vettem belőle. viszont nem akartam hogy annyi pénzem álljon benne -
Sziasztok,
Ezek milyen minőségi szintet képviselnek szerintetek általában és egymáshoz képest mondjuk 1-10 között:
a) Ritek DVD-R 4x lila "etalon" (RITEKG04)
b) Verbatim DVD-R 4x (TYG01)
c) Verbatim DVD-R 8x (MCC 02RG20)
d) TDK DVD-R 8x (TTG02)
Más:
Mi a gond a G05-ös szériával, vagy csak az LG-knek nem fexik...és firmware frissítés (márha lenne új - 4081B) miért nem oldja meg?
Létezhet olyan filmiso (angle1,2,3,4) ami csak 2x kíírható, 4x-en (két lemezem bánja) már az elején Invalid formátummal a decrypter elszáll? -
Hát éppen ez az, nemtudni, hogy milyet veszel, lehet, hogy szart.
Éppen ezért veszek másfajtát, pl Datawrite, tök egy árban van, talán 10 Ft-al drágább, viszont ez állandóan jó minőségű, még így is, hogy az utolsó szálitmány nem Fujifilm03, hanem valami Prodisk. -
steweee #3845 igen, egy rossz sziéria lehetett, nekem is volt már hasonló méghozzá épp az ezüstös/sárga? aritával korábban.nem is vettem egy darabig dühből, míg nem jött az új ezüst meg a rózsaszín. azok beváltak. lehet most jól jártam hogy nem vettem megint rózsaszínt, mert a tapasztalatok alapján eléggé változó lehet a minősége, illetve a sok jó közé forgalomba kerülnek gyenge szériák is. pechetek volt.tudom nagyon idegesítő, nekem is volt és én sem vettem egy darabig -
LG 4163-ashoz van már újabb firmware, amit érdemes felrakni? -
Lacika 79 #3843 a #3837-ben tárgyatl arita tényleg egy nagy kalap....
én is írtam belőle olyan 100 körül, ebből 20-25 kuka. Jah, és pio 106, majd 108-as íróval. -
Pio 107-el írtam, 4x25 darabot vettem, az első 25-ből kb a harmada kukába végezte, mert olvasási hibák voltak rajta, a második 25 már jobb lett, de eléggé lassan sikerült visszaolvasni, a harmadik guriga jó volt, a negyedik megint olvasási hibás illetve lassan olvasható volt. Én ekkor vettem előszőr és utoljára ilyen lemezt, főleg, hogy abban az árban kapok jobbat is. Illetve egy ismerősőm, akinek hozok néha lemezeket, közölte, hogy ilyen nem kell neki, mert kuka, és nem tőlem szerezte, hanem egy másik forrásból.
Lehet, hogy tényleg mindketten, illetve Robin Hooddal együtt mindhárman kifogtunk egy szar szériát, de hadne kelljen zsákbamacskát vennünk ezzel a rózsaszinnel :) -
steweee #3841 a rózsaszín az szuper, több ezer darabot írtak ismerőseim belőle hibátlanul 8x-an.ha neked rontja akkor vagy kifogtál egy rossz szériát vagy az íródnak nem tetszik, de aki nem lg vagy pio írót vesz az magára vessen ha nem tud vmilyen márkájú lemezt megírni
a másikkal nem találkoztam -
Robin Hood #3840 Ez télleg fos. -
izb #3839 milyen tételnél? -
Míg van ez a fajta, ilyennel még nem találkoztam, nemtudom milyen:
-
Nemtudom, én erről beszélek, ez egy nagy fos:
-
Egyik sem fake. Itt van elöttem origi conrexx-es dobozban.... Csak hát ez ugye hengeres "oem", nem pedig tokos jószág.
-
Robin Hood #3835 Hát a neten árult Ridata 8x se ilyen lila (a 4x még az volt), hanem fémes színű, gondolom az is fake. -
A rózsaszin Arita még csak nemis hasonlít ehez, gondolom valami hamisítvány, és olyan is, szar. Az eredeti lehet, hogy jó. -
nekem nincs bajom vele. tény hogy gyanúsan olcsó.
ittene -
Robin Hood #3832 Mert szarhugyfos. :) Csak a baj van vele. Nem véletlenül van Princo árban. -
miértis? :) -
Szerinted az? -
Robin Hood #3829 Arita az suxx. Princo2. -
prohardware fórum, 90ft mindenütt a 8x arita.... -
steweee #3827 ezt? határ mellett ilyen szar árakkal? csoda hogy vásárolnak nála -
steweee #3826 helyet mondj már hozzá, én 105ért vettem legutóbb de extra olcsónak számít itt miskolcon, most 130. -
Robin Hood #3825 Tajvanon a gyár kapujában? Ezért megéri repülőjegyet venni...