Mit olvasol mostanában?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Z
Abby Lee: Hol jár az eszem?

Eleinte érdekes volt a szókimondó, szexmániás nõ meséit olvasgatni. Aztán ahogy folyamatos ÁLpszichológiai boncolgatásnak vetett alá mindent, és mindenkit a környezetében, mint egy Cosmogirl, eleinte kissé zavaróvá vált, majd a végére már szánalmat ébresztett bennem. Összevissza csapongó gondolatok, az értelmestõl abszolúte távol álló döntések, stb. Örültem, hogy a végére értem a könyvnek. Madarat tolláról, embert barátjáról. Na ennek a nõnek a barátai...<#zavart2>

Újszerûsége miatt: 4/10

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

mikike
Paulo Coelho: Az alkimista

bár ez inkább a "mit halllgattál mostanában" topikba illene, mert hangoskönyv formában "olvastam" Kulka János elõadásában

nekem nagyon tetszett, bár azt nem tudnám meghatározni, pontosan mirõl szólt
talán az életrõl
emiatt csak

7/10

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

állandóan: Tesco titkok :D

Z
<#idiota><#hehe>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

kormányrendeletet <#levele><#szomoru2>
Z
Elaine Bergstrom - Sötét lelkek leple

Frosty01
én is galaxis utikalauzt, de csak e-bookban :(

practitioner of the forbidden arts of death

tamási áron összes novellája 1. kötet

shaba23
Laura K. Hamilton - Leláncolt Nárcisszusz

Részemrõl az egyik legjobb vámpíros/farkasemberes/szörnyes/gyilkolós/dugós könyvsorozat amit olvastam (15 kötetes, ha vki csak most kezdené, szóval lesz mit olvasni:D
mikike
Jane Roberts: Seth megszólal
üzenetek a szeelemvilágból

A valóságról szól, akit ez érdekel...

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Fantomlovag
Jelenleg: Rekviem
Egy romantikus szerû regény. Baromi gyerekes, és naív világképet fest, de legalább szídják benne a Nácikat :)

Néha kell ilyenis, kikapcsolódni a tanulásból.

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetõdõnek.)

Jelenleg A lét elviselhetetlen könnyûségét kunderától és a Galaxis útikalauzt ADams-tól.

Fordito:

Köszi a tippet, kedvet adtál egy kis nosztalgiázáshoz, elõ is veszem Tuskó Hopkinsékat :)

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Tudjátok miket olvassatok?

Humor és izgalom

Western
_______
ZANE GREY ÉS MAX BRAND!!! Ajánlom a Rodeó könyvek legújabb sorozatát (sajnos még csak három tagos) A "Western Klasszikusai"-t!
Minden Zane Grey elképesztõ jó.

Ifjúsági humor

Indiános
________
KARL MAY, JAMES FENIMORE COOPER!!!
Karl Maytól minden létezõ könyvet, ami indiános, Coopertõl pedig a Nagy Indiánkönyvet!

Szerintem minden kategóriát felsoroltam, a krimi iránt nem érdeklõdöm, azt azért nem írtam, abban egyébként Agatha Cristie és E. S. Gardner a legjobb, horror meg Ken Follett, ami egyébként háborús is.

Cuchulainn
Tényleg jó volt! :)

Egyébként most Leonie Swann: Glennkill
Megölik a pásztort és a birkanyáj nekiáll kinyomozni a tettest - kissé elvont de jó :D

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Chanel
szigorúan HP 7-et (angolul).

&#9829; &#1058;&#1080;&#1084;&#1086;&#1096;&#1077;&#1085;&#1082;&#1086; &#9829;

bujcsik555
Földi Pál:Harcosok az égen
Kurt Rieder:A III. birodalom csúcsragadozói

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

shaba23
Douglas Rowland - Cherubion Alkonya I.

gyerekkorom kedvenc regényei közé tartoztak a Leon Silver stuffok, most beszereztem egy tonna, azóta kimaradt Cherubion Könyvkiadós regényt és nosztalgiázom:)
j. d. salinger - zabhegyezõ
Hód-könyvek foreva<#vigyor3>

Csuhai G
Jah, ahogy olvastam inkább Dark Fantasy. Remélem azért tetszeni fog. :)

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

annyira nem horror ám:)
megvan, nagyon jó könyv!<#eljen>
a világ legjibb oldala: http://trabinevelde.hu/latog.php?id=952059

Csuhai G
Most nincs rá idõm + este szerintem jobb olvasni egy horror könyvet. :)

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Rage47
miért nem kezded akkor már most?:)
Csuhai G
Ma megvettem Clive Barker Korbács c. könyvét. Este elkezdem olvasni, már nagyon várom! :)

Twetr0x
Most olvasom. Még párszáz oldal van hátra.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

herczeg
rowling - harry potter and the deathly hallows

nagyon tetszett ahogy befejezte. kisit mátrixos, de attól még nagyon ütõs befejezés...

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

stephen king - ragyogás
Graham Greene - Az isztambuli vonat

http://lery.freeblog.hu Lery - Superfreak

minigirl
S. D. Perry - Õrjöngõ halál

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

ranGer2
Tesco titok
Starcraft - Tûzkeresztség

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Gundark
Jó. Talán az eddigi legjobb Gaunt regény.

minigirl
Vavyan Fable: Szennybõl az angyal

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

Cuchulainn
Jó a Becsület Õre? Én tegnap vettem meg de még nem jutott idõm elkezdeni.

Gundark
Michael Stackpole : Warrior : En Garde

Dan Abnett : Becsület Õre

Kösz a tippeket, ha tehetem olvasok majd belõlük. (egyébként Terry Pratchett könyveit böngészve az "IZÉHORDÁK" cím rögtön megfogott <#smile>)

Én szexújságot,szaftosakat:
Fhm
Ckm
Playboy magazin
Kurvahegy
ilyenek....

Neil Gaimantõl az Amerikai isteneket olvassátok el az jó
Cuchulainn
Haonló téma és hangulat: Terry Pratchett és Neil Gaiman - Elveszett Próféciák
A földre eljön az antikrisztus, de sajnos egy apró baki folytán elcserélik a szülészeten... És innen csak durvább lesz :)
Mellesleg tudom ajánlani az összes többi Pratchett könyvet, valamint Douglas Adams mûveit is.

Cuchulainn
Winettou könyvekbõl van jó sok, plusz ottvan asszem Coopernek egy ilyen ötkötetes vadnyugati sorozata. (Vadölõ, Utolsó mohikán, Nyomkeresõ, Bõrharisnya, Préri) Én ezeket olvastam.

:Dköszi
azért lengyelül is tudok egykét szót, de annyit nem hogy elolvassak egy könyvet:)
böngészgetem az oldalt, valszeg leszedek még pár dolgot:)
degenerator
gyürk sarolta. a kút.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Synchronous
:DDDD
Direkt írtam így, hogy "nem magyar". Mivel hogy ez lengyel nyelvû...
De azért megvan angolul is itt.
Itt 5 darab könyv van Erikson-tol. Mondjuk ez kicsit ömlesztett, mert nemcsak õ van egyedül, van még más íróktól is e-book ebben a csomagban.
A lényeg, hogy az oldalon a legelsõ linkre kell kattintani. A jelszó a kicsomagoláshoz alatta van.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Akkor mindenképp elolvasom ! :)
Egyébként tudnál nekem még hasonló stílusú, vagy legalábbis "fokazottan poénos" könyveket ajánlani ? Nekem ez az elsõ ilyen könyvem és nagyon tetszett.
Elõre is kössz ..

az nem baj, tudok angolul, elmondanád, hol találom?
Synchronous
De tudom... 8 e-book van feltöltve egy oldalra, csakhogy nem magyar.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Csuhai G
Sziasztok!
Mondanátok olyan könyveket, amelyek a Vadnyugattal kapcsolatosak? Regények, történetek érdekelnének. Nagyon rákattantam most erre a témára. :)
Elõre is köszi!

Cuchulainn
Razielt -aki benne van a Biffben is- megbízzák, hogy csodát téve teljesítse egy gyermek kívánságát karácsonykor. És mivel egy kisvárosi kisfiú épp szomorú mert látta ahogy egy lapáttal agyoncsapják a télapót ezért akcióba is léphet egybõl...
Még betegebb és poénosabb mint a Biff, viszont sajnos elég rövid, és a történet sem túl izmos. Ennek ellenére szvsz mindenképp megér egy elolvasást.
(Mellesleg szvsz. ez nem off, jobb mintha mindenki beírna egy címet azt' csá.)

Akkor igencsak 1et értünk. Most fejeztem be, mindig az a rész jár a fejemben amikor Rumival (érinthetetlen) beszélgetnek .. "-Egy gödörben élsz, b*szod !"
1ébként Christopher Moore- "A leghülyébb angyal" címü könyvét nem olvasta vki ? Kiváncsi vagyok az mien, lehet idõvel elolvasom.

Csak hogy ne offoljak teljesen: most 1kis Asimov-ot fogok olvasni ..