Mit olvasol mostanában?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eleinte érdekes volt a szókimondó, szexmániás nõ meséit olvasgatni. Aztán ahogy folyamatos ÁLpszichológiai boncolgatásnak vetett alá mindent, és mindenkit a környezetében, mint egy Cosmogirl, eleinte kissé zavaróvá vált, majd a végére már szánalmat ébresztett bennem. Összevissza csapongó gondolatok, az értelmestõl abszolúte távol álló döntések, stb. Örültem, hogy a végére értem a könyvnek. Madarat tolláról, embert barátjáról. Na ennek a nõnek a barátai...<#zavart2>#zavart2>
Újszerûsége miatt: 4/10
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
bár ez inkább a "mit halllgattál mostanában" topikba illene, mert hangoskönyv formában "olvastam" Kulka János elõadásában
nekem nagyon tetszett, bár azt nem tudnám meghatározni, pontosan mirõl szólt
talán az életrõl
emiatt csak
7/10
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
practitioner of the forbidden arts of death
Részemrõl az egyik legjobb vámpíros/farkasemberes/szörnyes/gyilkolós/dugós könyvsorozat amit olvastam (15 kötetes, ha vki csak most kezdené, szóval lesz mit olvasni:D
üzenetek a szeelemvilágból
A valóságról szól, akit ez érdekel...
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Egy romantikus szerû regény. Baromi gyerekes, és naív világképet fest, de legalább szídják benne a Nácikat :)
Néha kell ilyenis, kikapcsolódni a tanulásból.
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetõdõnek.)
Fordito:
Köszi a tippet, kedvet adtál egy kis nosztalgiázáshoz, elõ is veszem Tuskó Hopkinsékat :)
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Humor és izgalom
ZANE GREY ÉS MAX BRAND!!! Ajánlom a Rodeó könyvek legújabb sorozatát (sajnos még csak három tagos) A "Western Klasszikusai"-t!
Minden Zane Grey elképesztõ jó.
Ifjúsági humor
KARL MAY, JAMES FENIMORE COOPER!!!
Karl Maytól minden létezõ könyvet, ami indiános, Coopertõl pedig a Nagy Indiánkönyvet!
Szerintem minden kategóriát felsoroltam, a krimi iránt nem érdeklõdöm, azt azért nem írtam, abban egyébként Agatha Cristie és E. S. Gardner a legjobb, horror meg Ken Follett, ami egyébként háborús is.
Egyébként most Leonie Swann: Glennkill
Megölik a pásztort és a birkanyáj nekiáll kinyomozni a tettest - kissé elvont de jó :D
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
♥ Тимошенко ♥
Kurt Rieder:A III. birodalom csúcsragadozói
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
gyerekkorom kedvenc regényei közé tartoztak a Leon Silver stuffok, most beszereztem egy tonna, azóta kimaradt Cherubion Könyvkiadós regényt és nosztalgiázom:)
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
nagyon tetszett ahogy befejezte. kisit mátrixos, de attól még nagyon ütõs befejezés...
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
http://lery.freeblog.hu Lery - Superfreak
Starcraft - Tûzkeresztség
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Fhm
Ckm
Playboy magazin
Kurvahegy
ilyenek....
A földre eljön az antikrisztus, de sajnos egy apró baki folytán elcserélik a szülészeten... És innen csak durvább lesz :)
Mellesleg tudom ajánlani az összes többi Pratchett könyvet, valamint Douglas Adams mûveit is.
azért lengyelül is tudok egykét szót, de annyit nem hogy elolvassak egy könyvet:)
böngészgetem az oldalt, valszeg leszedek még pár dolgot:)
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Direkt írtam így, hogy "nem magyar". Mivel hogy ez lengyel nyelvû...
De azért megvan angolul is itt.
Itt 5 darab könyv van Erikson-tol. Mondjuk ez kicsit ömlesztett, mert nemcsak õ van egyedül, van még más íróktól is e-book ebben a csomagban.
A lényeg, hogy az oldalon a legelsõ linkre kell kattintani. A jelszó a kicsomagoláshoz alatta van.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Egyébként tudnál nekem még hasonló stílusú, vagy legalábbis "fokazottan poénos" könyveket ajánlani ? Nekem ez az elsõ ilyen könyvem és nagyon tetszett.
Elõre is kössz ..
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Mondanátok olyan könyveket, amelyek a Vadnyugattal kapcsolatosak? Regények, történetek érdekelnének. Nagyon rákattantam most erre a témára. :)
Elõre is köszi!
Még betegebb és poénosabb mint a Biff, viszont sajnos elég rövid, és a történet sem túl izmos. Ennek ellenére szvsz mindenképp megér egy elolvasást.
(Mellesleg szvsz. ez nem off, jobb mintha mindenki beírna egy címet azt' csá.)
1ébként Christopher Moore- "A leghülyébb angyal" címü könyvét nem olvasta vki ? Kiváncsi vagyok az mien, lehet idõvel elolvasom.
Csak hogy ne offoljak teljesen: most 1kis Asimov-ot fogok olvasni ..