Mit olvasol mostanában?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azért lengyelül is tudok egykét szót, de annyit nem hogy elolvassak egy könyvet😊
böngészgetem az oldalt, valszeg leszedek még pár dolgot😊
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Direkt írtam így, hogy "nem magyar". Mivel hogy ez lengyel nyelvû...
De azért megvan angolul is itt.
Itt 5 darab könyv van Erikson-tol. Mondjuk ez kicsit ömlesztett, mert nemcsak õ van egyedül, van még más íróktól is e-book ebben a csomagban.
A lényeg, hogy az oldalon a legelsõ linkre kell kattintani. A jelszó a kicsomagoláshoz alatta van.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Egyébként tudnál nekem még hasonló stílusú, vagy legalábbis "fokazottan poénos" könyveket ajánlani ? Nekem ez az elsõ ilyen könyvem és nagyon tetszett.
Elõre is kössz ..
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Mondanátok olyan könyveket, amelyek a Vadnyugattal kapcsolatosak? Regények, történetek érdekelnének. Nagyon rákattantam most erre a témára. 😊
Elõre is köszi!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Még betegebb és poénosabb mint a Biff, viszont sajnos elég rövid, és a történet sem túl izmos. Ennek ellenére szvsz mindenképp megér egy elolvasást.
(Mellesleg szvsz. ez nem off, jobb mintha mindenki beírna egy címet azt' csá.)
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
1ébként Christopher Moore- "A leghülyébb angyal" címü könyvét nem olvasta vki ? Kiváncsi vagyok az mien, lehet idõvel elolvasom.
Csak hogy ne offoljak teljesen: most 1kis Asimov-ot fogok olvasni ..
Ilyen e-book féleség. Csakhogy ez pdf formátum, tehát szükség van Adobe Reader-re, ha még eddig nem töltötted volna le, mert e nélkül nem lehet olvasni.
Szerintem egy kis utánanézéssel az összest össze lehet így szedni.
Vavyan Fable: Mesemaraton-Emlékfutam 😊
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Amiket nem olvastam:
A keselyûk gyászenéje
Naraszinha oszlopa
Tulpa
Véresszalállú Leif és a lávamezõ
A fekete Anya kígyója
Esetleg nem tudod, hol lehetne ezeket megszerezni? Mert, én már kerestem mindenhol, és senkinek, sehol nincs meg... Pedig csak ezek hiányoznak a teljességbõl...😊
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
nagy meccsnek ígérkezik
BomBa
más: martinhonak nem kéne egy topicot nyitni, h ott tegye fel a kérdéseit? csak úgy eszembe jutott<#idiota>#idiota>
egyébként pl az ilyen kérdéseket melyik topicban lehet kibeszélni?<#fejvakaras>#fejvakaras>
BomBa
"The trees move. Do you not see it?"
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
A Démontolvajba voltak ütõs helyek, amikor a démonvilágban mászkáltak, meghát egykét fájdalmas jelenet. <#vigyor2>#vigyor2>
amúgy az összes többi részét olvastad-e?
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
(A hátulján a "nagyon ijesztõ" felirat szerepel, ami hülyeség, sokkal megfelelõbb lenne: "ne egyél és ne ülj ablak közelébe olvasás közben illetve az utána követkeõ 1 napban" <#idiota>#idiota>)
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
Ami még érdekesebb, hogy ezért néztem meg a topicot, hátha mégvalaki ezt olvassa... elég fless 😮 (jó, h egy hónapos bejegyzés, dehát. 😊
Tudom, hogy nem ez a legmegfelelõbb topik erre, de kérdezni szeretnék valamit: szerintetek melyik az eddig megjelent leghorrorisztikusabb/ legfélelmetesebb könyv ? Valami igazán félelemetes könyvre vágyom. 😊
Elõre is köszi!