Mit olvasol mostanában?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyen e-book féleség. Csakhogy ez pdf formátum, tehát szükség van Adobe Reader-re, ha még eddig nem töltötted volna le, mert e nélkül nem lehet olvasni.
Szerintem egy kis utánanézéssel az összest össze lehet így szedni.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Vavyan Fable: Mesemaraton-Emlékfutam 😊
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Amiket nem olvastam:
A keselyûk gyászenéje
Naraszinha oszlopa
Tulpa
Véresszalállú Leif és a lávamezõ
A fekete Anya kígyója
Esetleg nem tudod, hol lehetne ezeket megszerezni? Mert, én már kerestem mindenhol, és senkinek, sehol nincs meg... Pedig csak ezek hiányoznak a teljességbõl...😊
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
nagy meccsnek ígérkezik
BomBa
más: martinhonak nem kéne egy topicot nyitni, h ott tegye fel a kérdéseit? csak úgy eszembe jutott<#idiota>#idiota>
egyébként pl az ilyen kérdéseket melyik topicban lehet kibeszélni?<#fejvakaras>#fejvakaras>
BomBa
"The trees move. Do you not see it?"
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
A Démontolvajba voltak ütõs helyek, amikor a démonvilágban mászkáltak, meghát egykét fájdalmas jelenet. <#vigyor2>#vigyor2>
amúgy az összes többi részét olvastad-e?
(A hátulján a "nagyon ijesztõ" felirat szerepel, ami hülyeség, sokkal megfelelõbb lenne: "ne egyél és ne ülj ablak közelébe olvasás közben illetve az utána követkeõ 1 napban" <#idiota>#idiota>)
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Ami még érdekesebb, hogy ezért néztem meg a topicot, hátha mégvalaki ezt olvassa... elég fless 😮 (jó, h egy hónapos bejegyzés, dehát. 😊
Tudom, hogy nem ez a legmegfelelõbb topik erre, de kérdezni szeretnék valamit: szerintetek melyik az eddig megjelent leghorrorisztikusabb/ legfélelmetesebb könyv ? Valami igazán félelemetes könyvre vágyom. 😊
Elõre is köszi!
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce