Mit olvasol mostanában?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄köszi
azért lengyelül is tudok egykét szót, de annyit nem hogy elolvassak egy könyvet😊
böngészgetem az oldalt, valszeg leszedek még pár dolgot😊
degenerator
gyürk sarolta. a kút.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Synchronous
😄DDD
Direkt írtam így, hogy "nem magyar". Mivel hogy ez lengyel nyelvû...
De azért megvan angolul is itt.
Itt 5 darab könyv van Erikson-tol. Mondjuk ez kicsit ömlesztett, mert nemcsak õ van egyedül, van még más íróktól is e-book ebben a csomagban.
A lényeg, hogy az oldalon a legelsõ linkre kell kattintani. A jelszó a kicsomagoláshoz alatta van.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Akkor mindenképp elolvasom ! 😊
Egyébként tudnál nekem még hasonló stílusú, vagy legalábbis "fokazottan poénos" könyveket ajánlani ? Nekem ez az elsõ ilyen könyvem és nagyon tetszett.
Elõre is kössz ..

az nem baj, tudok angolul, elmondanád, hol találom?
Synchronous
De tudom... 8 e-book van feltöltve egy oldalra, csakhogy nem magyar.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Csuhai G
Sziasztok!
Mondanátok olyan könyveket, amelyek a Vadnyugattal kapcsolatosak? Regények, történetek érdekelnének. Nagyon rákattantam most erre a témára. 😊
Elõre is köszi!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Cuchulainn
Razielt -aki benne van a Biffben is- megbízzák, hogy csodát téve teljesítse egy gyermek kívánságát karácsonykor. És mivel egy kisvárosi kisfiú épp szomorú mert látta ahogy egy lapáttal agyoncsapják a télapót ezért akcióba is léphet egybõl...
Még betegebb és poénosabb mint a Biff, viszont sajnos elég rövid, és a történet sem túl izmos. Ennek ellenére szvsz mindenképp megér egy elolvasást.
(Mellesleg szvsz. ez nem off, jobb mintha mindenki beírna egy címet azt' csá.)

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Akkor igencsak 1et értünk. Most fejeztem be, mindig az a rész jár a fejemben amikor Rumival (érinthetetlen) beszélgetnek .. "-Egy gödörben élsz, b*szod !"
1ébként Christopher Moore- "A leghülyébb angyal" címü könyvét nem olvasta vki ? Kiváncsi vagyok az mien, lehet idõvel elolvasom.

Csak hogy ne offoljak teljesen: most 1kis Asimov-ot fogok olvasni ..

minigirl
Köszi szépen, van ARem. 😊

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

Cuchulainn
Az tényleg nagyon jó 😊

Sziasztok valaki megtudná mondani hogy Terry Brookstól Shannara örökségébõl A druida, Az elf királynõ, A talizmánok címû könyveket honnan lehet ne letölteni vagy ha megvan valakinek lécci tölstse fel vagy valami!!! Elõre is köszi
steven erikson könyveket nem tudod véletlen, honnan lehet letölteni?
Synchronous
Az egyik könyv azok közül, amiket keresel itt megvan.

Ilyen e-book féleség. Csakhogy ez pdf formátum, tehát szükség van Adobe Reader-re, ha még eddig nem töltötted volna le, mert e nélkül nem lehet olvasni.
Szerintem egy kis utánanézéssel az összest össze lehet így szedni.

minigirl
Leslie L. Lawrence: Portugál április
Vavyan Fable: Mesemaraton-Emlékfutam 😊

Christopher Moore : Biff evangéliuma ...... nagyon szórakoztató <#vigyor2>

Wass Albert: Elvész a nyom

én a fórumot olvasom

R. A. Salvatore sötételf sorozatátolvasom épp
minigirl
Miket olvastál eddig? Esetleg kölcsönözni nem tudnál számomra?
Amiket nem olvastam:
A keselyûk gyászenéje
Naraszinha oszlopa
Tulpa
Véresszalállú Leif és a lávamezõ
A fekete Anya kígyója

Esetleg nem tudod, hol lehetne ezeket megszerezni? Mert, én már kerestem mindenhol, és senkinek, sehol nincs meg... Pedig csak ezek hiányoznak a teljességbõl...😊

kb 100 oldalt olvastam el eddig de nekem már az eleje is tetszett😊
Cuchulainn
Kicsit ráérõs a történetvezetés, de a hangulata elsõrangú, nekem nagyon tetszett.

az elõbb pedig Brandon Sanderson:Elantris
Susanna Clarke:A Hollókirály
nagy meccsnek ígérkezik
george r.r. martin: varjak lakomája

szerk: a cod2 multiplayer és stb topicos martinhora gondolok 😊

BomBa

Leslie L. Lawrencet 😊

más: martinhonak nem kéne egy topicot nyitni, h ott tegye fel a kérdéseit? csak úgy eszembe jutott<#idiota>
egyébként pl az ilyen kérdéseket melyik topicban lehet kibeszélni?<#fejvakaras>

BomBa

Havas Henrik: Kúrva élet

Gundark
Kasztovszky Béla : GRIN

Dr. Rigó János - 80 nap alatt b@sztam szét a lemúriát
minigirl
Vavyan Fable: Vészbejárat (Vis Major sorozat, 4. kötet)

Cuchulainn
Horváth György: Estvér

Poul Anderson:Majd ha az Orion fölszáll

Calver
"könyv közben", okké...

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
nálam "Stephen King: Az" a nyerõ, bár fõleg az iszonyatos lelkiterror miatt amit a karakterek megélnek a könyv közben - ezért nem is lehet belõle jó filmadaptációt csinálni, ez nem lehet filmben megmutatni. hasonszintû még a Hasznos Holmik is.

"The trees move. Do you not see it?"

igen, az nekem is tetszett 😛 bár ez a sakkozósdi-ötlet is nagyon tetszett! 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

macleod2005
Persze, a összes vámpírosat, meg a 4 démonosat.
A Démontolvajba voltak ütõs helyek, amikor a démonvilágban mászkáltak, meghát egykét fájdalmas jelenet. <#vigyor2>

az igenjó, csak kölcsönadtam még mielõtt el tudnám olvasni amiatt a rohatt érettségi miat!!!!!4 😄
amúgy az összes többi részét olvastad-e?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

macleod2005
Darren Shan - Áldozat <#ravasz1>
(A hátulján a "nagyon ijesztõ" felirat szerepel, ami hülyeség, sokkal megfelelõbb lenne: "ne egyél és ne ülj ablak közelébe olvasás közben illetve az utána követkeõ 1 napban" <#idiota>)

jax
Harry Pottereket kezdtem újra, kis nosztalgia <#kacsint>

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Csuhai G
Oké, köszi!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

huhh; a 3ikról nem tudtam; csak az elsõ kettõt láttam; az eslõt meg el is olvastam; az jó volt nagyon; de a másik kettõrõl nem tudok véleményt alkotni

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

Csuhai G
Még lenne egy másik kérdésem: ugyebár Lovecraft összes mûveibõl 3 kötet van. Melyik szerintetek a legjobb?

Csuhai G
Köszönöm a tippeket, Clive Barker-tõl a Korbácsot választom, valamelyik nap meg is veszem. 😊

Richard S. Wright Jr. és Benjamin Lipchak : OpenGL Superbible

ajánlom figyelmedbe Clive Baker: Korbácsát; vagy Lovecraft mûveit( van egy remek Kornya Zsolt által fordított összese 2 kötetben)

Artae
Szintén. 😊

Ami még érdekesebb, hogy ezért néztem meg a topicot, hátha mégvalaki ezt olvassa... elég fless 😮 (jó, h egy hónapos bejegyzés, dehát. 😊

Mincsi
Stephen King könyvei eléggé félelmetesek.

Rush!

Csuhai G
Sziasztok!
Tudom, hogy nem ez a legmegfelelõbb topik erre, de kérdezni szeretnék valamit: szerintetek melyik az eddig megjelent leghorrorisztikusabb/ legfélelmetesebb könyv ? Valami igazán félelemetes könyvre vágyom. 😊
Elõre is köszi!

Bene Éva: Megdõlt az életfa - Indirekt népirtás