Mit olvasol mostanában?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rabelais: Gargantua (ha vkinek egy nap a kezébe kerül el ne olvassa)
Paulo Coleho: The devil and Miss Prym (ezt viszont bátran ajánlom)
Paulo Coleho: The devil and Miss Prym (ezt viszont bátran ajánlom)
Playboy
\"Life is around you and in you.\"
én mostanában a fórumot olvasom :-D
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Szent Piterzon esernyõje
\"Life is around you and in you.\"
Hát nem tudom, nekem most 10.-be voltak ezek kötelezök, az egy dolog, hogy nem olvastam egyiket se, de minek.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
ha elárulod, hogy mi az az AHT, akkor lehet, hogy biztos lennék benne, hogy nem tudok segíteni 😊
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Vizes: jó olvasmány... miután kiolvastam, kb 2 napig nem igazán voltam kommunikációképes, utána azon gondolkodtam, hogy hogy lehetne megoldani, hogy ez kötelezö olvasmány legyen... vagy valami ilyesmi... eszméletlen könyv...
amúgy épp semmit, mert kész lettem az elözövel. még nem döntöttem el mi lesz a következö.
amúgy épp semmit, mert kész lettem az elözövel. még nem döntöttem el mi lesz a következö.
Stephen Steel: BALJÓS ANYÓS :😊)))
Agakij Ivanovics Skywalkman története
Agakij Ivanovics Skywalkman története
koszontem.
nekem nagyon õgy tûnik Coine,hogy vagy elõvetted a 4.es (illetve 12.es) kötelezõket, vagy 12.-es vagy....bár nemhiszem,hogy ilyen szorgalmas lennél...

Robert Merle- Mesterségem a halál.
Nagyon gáz...
Nagyon gáz...
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Alekszandr Puskin - Jevgenyij Anyegin
E.T.A. Hoffmann - Az arany virágcserép
hát mit mondjak, Anyegin jól elcseszte az életét.
Az arany virágcserép, pedig NAGYOn, DE NAGYON alteros mû

E.T.A. Hoffmann - Az arany virágcserép
hát mit mondjak, Anyegin jól elcseszte az életét.
Az arany virágcserép, pedig NAGYOn, DE NAGYON alteros mû

én nem mondtam, hogy bunkó vagy!
csak egy kicsit megdöbbentett, ennyi!:-)
és nyugodtan mûvelödj, a lányok szeretik:-)
csak egy kicsit megdöbbentett, ennyi!:-)
és nyugodtan mûvelödj, a lányok szeretik:-)
komolyan :-)
-na figy , attól még hogy társaságban nem igy viselkedek , és minden (najó egy pár csaj)bunkónak néz és azthiszik hogy csak kihasználom őket , szal attól még én olvasok :-)
de nem viszem túlzásba , de ha elkezdek vmit azt be is fejezem egy héten belül.
(egyébként nem vagyok bunkó:-) sok leány szereti :-) )
-na figy , attól még hogy társaságban nem igy viselkedek , és minden (najó egy pár csaj)bunkónak néz és azthiszik hogy csak kihasználom őket , szal attól még én olvasok :-)
de nem viszem túlzásba , de ha elkezdek vmit azt be is fejezem egy héten belül.
(egyébként nem vagyok bunkó:-) sok leány szereti :-) )
Albert Einsteintől : fizikai és szellemi változások a 20 században , vagyis az élet sose áll meg , de hol végződik ?
Hitler segédei- SZUPER
mi ez a hang?
Még mindig KRESZ könyvet, vagyis pontosabban szólva már megint, de most már végre úgy tünik mehetek vizsgázni.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
nekem angolul-magyarul megvan a teljes sorozat, és olyan 6-8X ki is olvastam már... azt hiszem ennél több dícséret nem kell neki 😊
Zocsi: az elsö 6 Düne-t Frank Herbert írta, a címek:
Düne
Düne Messiása
Düne Gyermekei
Düne Istencsászára
Düne Eretnekei
Düne Káptalanház
ezeken kívül most jelenik meg-készül a Prequel(elötörténet) trilógia amit Brian Herbert (FH fia) és Kevin J Anderson ír. ezek:
Düne Az Atreides-ház
Düne A Harkonnen-ház
Düne A Corrino-ház
aztán vannak még további terveik (Butleri Dzsihád trilógia, a majdnemkész 7.Düne könyv befejezése, stb... de az még messzijövö)
Düne
Düne Messiása
Düne Gyermekei
Düne Istencsászára
Düne Eretnekei
Düne Káptalanház
ezeken kívül most jelenik meg-készül a Prequel(elötörténet) trilógia amit Brian Herbert (FH fia) és Kevin J Anderson ír. ezek:
Düne Az Atreides-ház
Düne A Harkonnen-ház
Düne A Corrino-ház
aztán vannak még további terveik (Butleri Dzsihád trilógia, a majdnemkész 7.Düne könyv befejezése, stb... de az még messzijövö)
LORT. Ismeri valaki a Dűne trilógiát? Érdemes megvenni a három könyvet? Egyébbként mi a pontos címük, mert én csak a 4., 5., 6. könyv címét ismerem, amit már nem Frank Herbert írt.
Robert Jordan: Idö kereke sorozat... 10 kötet van itt kölcsön
lotr angolul
van egy nagyon jó könyv, amit mindenkinek ajánlok!
Fekete Gyula: Szerelmesek bolygója
a cím egy picit megtévesztô, nem szerelmes regény! hanem szatirikus! nagyon jó!
elvileg XXX. századot meséli el; de ott vannak mögötte a 60' évek mindennapjai is!
nem tudom, hogy ma még meg lehet-e találni ezt a regényt. nekem egy 1967-es kiadás van meg!
Fekete Gyula: Szerelmesek bolygója
a cím egy picit megtévesztô, nem szerelmes regény! hanem szatirikus! nagyon jó!
elvileg XXX. századot meséli el; de ott vannak mögötte a 60' évek mindennapjai is!
nem tudom, hogy ma még meg lehet-e találni ezt a regényt. nekem egy 1967-es kiadás van meg!
semmit. egyszerüen nincs kedvem semminek nekikezdeni, pedig volna minek.
Erich von Daniken - Ezékiel próféta űrhajója
Burton C. Andrus:A nürnbergi huszonkettő
NAGYON JÓÓÓÓÓÓÓ
NAGYON JÓÓÓÓÓÓÓ
mi ez a hang?