1737
Könyvek, könyvek, könyvek...
-
#446 Bertolt Brecht - Kurázsi mama és gyermekei -
#444 Sylvia Plath verseskötet -
#443 Molnár Ferenc - Liliom (Egy külvárosi legenda 7 képben) -
#442 matekkönyv:((( -
#441 Thomas Mann - Mario és a varázsló -
Tomcat #440 Sebaj, majd 1x valamikor adsz egy újat. :D -
#439 Asszem tényleg elvesztettem a 2001. Űrodüsszeiád.
Az Alapítvány meg kircsi, csak lassan haladok vele :)
Letöltöttem az összes Asimov könyvet e-bookban, rulzó. -
Tomcat #438 Arthur C. Clark: A város és a csillagok
kircsó -
#437 mostanában monitort :) -
#436 Jack London : Zendülők
hát pff -
#435 Szabó: Don-kanyar
-
#434 Izé, nem a csapat miatt, hanem a csapat egy angol lord miatt iszonyat gazdag -
#433 Elsötétedéshez nem volt szerencsém, pedig érdekelne Bandita előtörténete, iszonyúan jól megformált sámán karakter sztem.
A Fekete Madonna nagyon tetszett, és az előzménye, a Nosferatu sem rossz (Nálunk a Nosferatut később adták ki) A Véres Utcákat nagyon rég olvastam már, de az is tetszett, bár nem olyan jó mint az előző kettő. Annyiban lógnak ki a hagyományos SR történetek közül, hogy csapat miatt iszonyat gazdag, és az überhipermegatáp felszerelés mellett két akció között többszázezer nuyenes vacsorákkal múlatják az időt...:)
Ami a Ki űzi a vadászt?-ban nekem nem tetszett, az Csíkos hirtelen megvilágosodása a legvégén. Azért bevezethették volna jobban, mint, hogy hopp, hirtelen rájön, hogy talán nem is kéne minden embert lelkiismeretlenül kinyírni...Amúgy az is remek. -
#432 Sőőt, még van aki olvas shadowrunt!
Szerintem mind Csíkos Vadász mind Ki űzi a vadászt? kegyetlen jó volt. Elsötétedést is olvastad? Az is ehhez a trilógiához tartozik, még ki űzi a vadászt elött, ott kerül bele a történetbe Monk, Minx meg Bandita. Fekete Madonnát és Véres Utcákat olvastad? Érdekelne azok milyenek... -
#431 Amúgy discworldot ismeritek? A legjobb fantasy paródia sztem. -
#430 Hé most látom más is olvas shadowrunt!
Csíkos vadász nagyon király lett, és már a folytatása is megjelent magyarul (Ki űzi a vadászt?) Az nem ennyire király, de azért nem rossz. -
#429 S.King : Halálsoron az is durva -
#428 Stephen Kingtől az Állattemetőt olvassátok el, az is durva... -
[Walaki]D`Lair #427 GYÁÁÁÁÁÁÁ!!!! az kegyetlen!!!! Én láttam a film verziót, de még úgy is fostunk rajta Seakével!!! -
#426 Stephen King - Az -
#425 Josef Heller: 22-es csapdája
örök klasszikus! -
#424 persze... meg a háború és béke 2nap alatt ... ne lódiccsá má.. nem is tudsz olvasni nem hogy magyarul :PPP -
#423 isaac asimov - az aszteroidák kalózai -
#421 Aliens vs Predator - A kelepce -
#420 Jaj tudtam hogy kifelejtek párat....Machiavelli - The primce, Löwy kikapcsolódásképp, Stendahl Vörös és fekete ,Artuhr C. Clarke űrodisszejja :P -
#419 Utóbbi 1-2 hétben volt Asimov összes, nebula díjazottak, adams douglas összes, star trek voyager teljes(kivételesen ez magyarul), frank herberttől pár dolog, lazításképpen sun tzu - the art of war és arthur conan doyle összes...biztos kihagytam pár dolgot úgyis -
#418 Robin Cook: Halálos kockázat -
#417 Piszkos Fred közbelép - Fülig Jimmy öszinte sajnálatára :)) -
#416 glen meade - a feltamadas napja
ma reggel keztem munkaba menet, elleszek vele vagy egy honapot -
#415 Metro újság reggelente:D -
#414 Edgar Wallace - A megriatt hölgy esete
Le Renard - Eleven Cthulhu -
#413 Ottlik Géza - Iskola a határon -
#412 Thomas Mann - Halál Velencében -
#411 Alice Sebold: The Lovely Bones
egyszerűen nem értem miért nem fordítják le magyarra, csodálatos könyv... -
#410 Stanis³aw Lem: Éden -
#409 Vélemény is jöhet, ez a könyv érdekel engem is! Csíkos nem az a mágus csajszi aki a Keresd a magad igazát című könyvben is szerepelt? Nyx Smith kifejezetten jól ír sztem, csak az Elsötétedés végét nagyon sikerült elbasznia, befejezetlennek hatott az egész... Na majd írj pár sort erről a könyvről! -
#408 Nyx smith
Shadowrun-Csíkos vadász
-
#407 Steven E. Ambrose
A D-nap hiteles története (Normandiai partraszállás) -
#406 Heh... én csak a winetout olvastam 2x mert előszöre még nem igazán tudtam olvasni :)) szaé 6 évesen 500 oldalt leküzdeni ... aztán meg 12 évesen :) -
#405 A Tüskevárat kb. 20x olvastam el :o)
A huginak mikor kötelező volt, esténként elmeséltem így megúszott egy kötelező olvasást.
Az osztály zsongása lassan ......