1737
Könyvek, könyvek, könyvek...
-
#531 Nem olyan nehéz ügy. Volt már szarabb is. :) -
#530 valamikor en is tanultam ilyet, az erdekes az volt, hogy az egesz sulibol csak paran ertettuk, de mindenkit nem lehet megbuktatni... sajna mar elfelejtettem -
#529 Lisa Smedman - Pszichotróp -
#528 N. J. Vilenkin - Kombinatorika
Solt György - Valószínűségszámítás -
#527 Az jóóó, meg a 14 karátos autó is :D Bár ez áll csaknem az összes rejtő könyvre:) -
#526 Rejtő Jenő - Vanek úr Párizsban -
#525 Isaac Asimov - Foundation's Edge
Jaroslav Hasek - Svejk -
#524 ezt a könyvet keresem Herman Hesse: Pusztai Farkas -
#523 Topic up! -
#522 Vissza a klasszikusokhoz: Mario Puzo - A Keresztapa :) -
#521 ja hupszi a Lovecraftnál még mindig maradt a Sötét testvériség -
#520 H.P. Lovecraft
+
J.R.R. Tolkien - A Babó -
#519 én a Kárpáti Andor : Kurvajót olvasom ez egy ilyen botrány könyv -
#518 Jah és még ami nagyon tetszett az az Egyenjogú rítusok! Rohadt jófej a kiscsaj sztem:D -
#517 A mágia színe
A mágia fénye
Mort
Bűbájos bajok
Erik
Őrség!Őrség!
Egyenjogú rítusok
Piramisok
Vége a mesének
A Kaszás
Sajnos csak a magyarul megjelentek közül válogathattam, de abból azért a legtöbbet elolvastam... Angol tudásom sajnos még fejlesztenem kéne, hogy teljesen megértsem a többit és megszerezni sem tudnám könnyen. -
#516 Őrség! Őrség!-re szavazok, részemről az a kedvenc, főleg mikor le akarják lőni a sárkányt íjjal, na azon betegre röhögtem magam! -
#515 és mennyit olvastál a 30 könyvböl?
(amúgy a Reaper Man szerintem egyike a legjobbaknak :o) ) -
#514 Tudom, de azokat már mind olvastam:)
Szvsz a Mozgó Képek nagyon silány és a Kaszás is épp csak megüti a szintet. De az Erik nagyon tetszett és az Őrség!Őrség! is nagyon jó.
Nekem a kedvenc Prachtett könyvem még mindig a Mágia fénye, azt semmi nem tudja felülmúlni:) Bár a Mágia színe se rossz:) -
#513 Mivel kicsit unalmasa kezd valni Rejto Jeno orokos Fancia Legioja ezert elkezdtem mas fajta torteneteket olvasni de rajottem hogy ha nem Francia Legio akkor Hajos tortenetek es ugyancsak Afrikaban vegzodnek :)
Igaz volt egy par konyv ami unalmas volt sajnos de volt ami nem :)
Ezert most vegig olvasom meg a Legeny a Talpan c. muvet es nekifogok P.G. Wodehouse konyveinek :) -
#512 ami után jön az Eric!, aztán a Moving Pictures (Mozgó Képek), aztán a Reaper Man (A Kaszás), és csak utána a Witches Abroad... -
#511 Ehh azt nem találom sehol:( Na sebaj most úgyis az Őrség!, Őrség! van soron:) -
#510 Goethe - Az ifjú Werther szenvedései -
#509 Hihetetlenül humoros, továbbá ömlik belőle a cinizmus és az irónia :) -
#508 Weöres Sándor - Kétfejű fenevad, avagy Pécs 1686-ban
Történelmi panoptikum 2 részben -
#507 Séra László- Általános pszichológia -
#506 Terry Pratchett - Witches Abroad (Vége a mesének)
és
Isaac Asimov - Forward the Foundation -
#505 Stephen King - Tűzgyújtó kivégezve, most jön tőle a Dolores -
Augustus Gigo #503 képzelt beteget moliéretől:) -
#502 Samuel Beckett - A játszma vége -
#501 H.P. Lovecraft - Sötét Testvériség -
#500 furcsa, de eppen semmit...
eppen az koltsegvetesi szervek szamvitelet akartam atbongeszni, csak nincs ra idom... -
#499 Stanis³aw Lem: Solaris
Ezután a gáz film után elő kellett vennem. Az ötödénél ha tartok, de már érdekesebb volt :P -
#498 :P
SPORT 4EVA' -
#497 Már majdnem megijedtem hogy hogy kerül ide ez a név, de elolvasva a hozzászólást megnyugodtam! -
#496 Nem szoktam olvasni, sok könyvmoly! -
Cat #495 menj könyvtárba -
#494 Arthur Miller - Az ügynök halála
(Ungvári Tamás fordításában) -
#493 Gépen meg nem akarok olvasni 5 oldal után kifolyik a szemem. Hallhatatlanság halála jön akkor most. -
#492 Haverom megvette az antológiát az 5 kötetest, bár az egy kötetes fullt akarta de mégsem. :)
Szóval én inkább csak kölcsönkérek könyveket, mert 2-3 nap egy, és 2-3 naponta nem fogok könyvet venni. Az egész meg annyira nem tűnik fontosnak. -
#491 alapítvány pereme után az alapítvány és föld kötelező, az zárja le valamennyire a sztorit...
utána kezdd el a robot és a birodalom sorozatot, menj el egy könyvesboltba, ott lehet kapni az Asimov antológiát (5 kötet), annak a végében van egy lista, hogy időrendben hogy illeszkednek egymáshoz a könyvek... mellesleg az 5 kötet egy külön kincs... a teljes sorozat összeillesztve, rendes fordítással... yummi, haladok benne ha éppen nem alszom el este 3 oldal után :o)
utána szerintem jöhetnek a 'világon' kívüliek, a halhatalanság-hal álla tényleg az egyik kedvenc :)