Mit olvasol mostanában?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
Kárhozottak légiója
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Csakhát az is egy 4 kötetes sorozat volt, elég borsos áron...
(Ungvári Tamás fordításában)
nekem nagyon tetszett, muszály megnézni színházban.
Nagyon fárasztó...😊
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
-the invisible-
eleg regen nem olvastam mar Cookot...
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
De az író maga szerintem elég rosszul írta.Nem is volt más híres könyve.Nem?
Szerintetek van ennek a könyvnek irodalmi értéke?Mert én nem tudom mi ebben a könyvben a nagy dolog.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
egy kis Gulliver-utánérzés az 'ideális' társadalomról... 1935bõl.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
Az Alapítvány meg kircsi, csak lassan haladok vele 😊
Letöltöttem az összes Asimov könyvet e-bookban, rulzó.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
kircsó
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
A Fekete Madonna nagyon tetszett, és az elõzménye, a Nosferatu sem rossz (Nálunk a Nosferatut késõbb adták ki) A Véres Utcákat nagyon rég olvastam már, de az is tetszett, bár nem olyan jó mint az elõzõ kettõ. Annyiban lógnak ki a hagyományos SR történetek közül, hogy csapat miatt iszonyat gazdag, és az überhipermegatáp felszerelés mellett két akció között többszázezer nuyenes vacsorákkal múlatják az idõt...😊
Ami a Ki ûzi a vadászt?-ban nekem nem tetszett, az Csíkos hirtelen megvilágosodása a legvégén. Azért bevezethették volna jobban, mint, hogy hopp, hirtelen rájön, hogy talán nem is kéne minden embert lelkiismeretlenül kinyírni...Amúgy az is remek.
Szerintem mind Csíkos Vadász mind Ki ûzi a vadászt? kegyetlen jó volt. Elsötétedést is olvastad? Az is ehhez a trilógiához tartozik, még ki ûzi a vadászt elött, ott kerül bele a történetbe Monk, Minx meg Bandita. Fekete Madonnát és Véres Utcákat olvastad? Érdekelne azok milyenek...
"The trees move. Do you not see it?"
Csíkos vadász nagyon király lett, és már a folytatása is megjelent magyarul (Ki ûzi a vadászt?) Az nem ennyire király, de azért nem rossz.