1737
Könyvek, könyvek, könyvek...
-
#735 Pontosan 85 Rejto konyvem van otthon. A szindarabok felet es a versek negyedet csak.
Bocs en fejeztem ki rosszul magam :( -
#734 most kötelezőből az Aranyembert, elég nehéz a szövegezése... :o -
#733 a westerneket, a legios, hajos regenyeket, a szindarabokat, a verseket, az egyeb konyveket? ... az van vagy 5000 oldalnyi.... -
#732 En mar minden ami Rejto kiolvastam :)
Jelenleg G. Orwell - 1984 -et olvasok! -
#731 hat igen a csondbrigad mas, de viszont kell egy kivetel is ami erositi a szabalyt
el kellene megint olvasni... majd ha ujra husz eves leszek :) -
#730 amit nagyon trükkösön kihagytam a felsorolásból de azt se rég olvastam, Csontbrigádot azért imádom mert nagyon durván elüt ettől a légió-szerelem-jófiúk sémától, teljesen más szemszögből közelíti meg a dolgokat, többek szerint csöppet horrorisztikus, de én imádom... -
Prank #729 a kedvencem tőle a Láthatatlan Légió -
#728 Rejtő Jenő könyveit... Csontbrigád letudva, iszonyat király könyv, Az előretolt helyőrség se rossz, Elátkozott Partnak hiányzott a végé, azt még be kell potolni, most Elsikkasztott pénztárost olvasom, ez se rossz... -
#727 Jerome David Salinger: Zabhegyező -
#726 Dale Avery: Renegát -
#725 ja könyvek....
:D
kötelezőt: Rokonok
-
#724 A FÓRUMOT TEE Háta FÓRUMOT :ÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐddd -
#723 ha jol emlexem az az atomhaboru utan...
de reg olvastam, vagy 15 eve -
#722 Fifahungary, SG, Prohardver, PcGuru, GameStar, Teletext :D -
#721 SG Fórumot Gamestart és adoom 3 textjeit mostanában! -
#720 Most épp a bírósági végzést. -
#719 #715: Malevil jóak :) -
#718 Amúgy annyira nem érdekel a mágia, csak Lovecraft hozta szóba a Necrocomicont novelláiban és ezért kezdett érdekelni ((:
51es körzet? Hmhm, mit csinálhatnak?
Én kb 2 hete láttam egy nagyon jó műholdfelvételt az 51es körzetről és tisztán látszik egy mesterséges forrás, aminek középpontjában egy torony áll (((: -
#717 igen, volt arról is szó, hogy Hitlernél volt, most pedig az Area51-ben van, és egy amerikai csodafegyver készül az alapján... ha rákeresel AlHazred nevére, meg a Necronomicon ( al Azif ) szavakra, tonnaszám találhatsz szebbnél szebb írásokat, amik mind "valódiak" és "mi pontosan tudjuk mi történt"... amiben mind megegyeznek, hogy senki nem tudja a jelenlegi pontos helyét, és sohasem látta :))) -
#716 Sztem nem annyira off, amúgy is ül a topik )):
OLvastam vhol olyat is, hogy Hitler is ezt használta, valamint van egy-két elég meggyőző írás is
Még van egy-két hetem, asszem belemélyedek, holnap eljúzok a könyvtárba is...
nah, akkor ON:
Lovecraft - A suttogó Cthulhu -
#715 mellesleg ha jó helyen keresel, nagyon sok érdekes dolgot lehet találni, amit akár mágiának is nevezhetsz... aztán hogy mire használod, az már a te dolgod, ahogy az is, hogy milyen hatással lesz rád.
nnnna off off
mitolvasok - 3 könyv párhuzamosan:
Robert Merle - Malevil
Philip K Dick - Man in the High Castle
Kate Bornstein - My gender workbook -
#714 A románoknál is?
Na jó, nem offolok -
#713 hmmm
akkor kutatok, hátha találok vmit, és talán mégis ráküldhetem Nyarlathotepet Viktorra, vagy esetleg a visszavonult DJ Ronira DD:
Filmek alapjai? Hmhm, nekem van egy Necronomic című filmem, még nem néztem meg... -
#712 szinte minden népnél létezik "holtak könyve", ami a túlvilágot és a holtakat kísérő rituálékat írja le, ezek lehetnek az alapjai a Necronomiconnak is. (és még millió másik könyvnek és filmnek az alapjai, szokás mágikus képességeket tulajdonítani neki :)) ) -
#711 nem igazán tudni... nincs eredeti írásos emlék róla, úgyhogy valószínűleg Abdul AlHazred se létezett, és mindez csak HPL agyszüleménye. A közelkeleti kultúrákban nem nagyon volt ilyen típusú és fajtájú "mágiahasználat".
ami "tény", hogy a bagdadi könyvtárban volt egy könyv, ami állításuk szerint akkor veszett el, amikor az amerikaiak megszállták a várost. - ez pedig bőséges összeesküvés-elméletre ad okot. -
#710 pffff
szted van vmi igazságalapja, vagy baromság?
[RÁ AKARJA KÜLDENI NYARLATHOTEPet A VIKTORRA] -
#709 nincs "eredeti" necronomicon :) -
#708 a necronomicot még nem olvastam, ugyanis nem tudom, melyik a jó. van egy 70es években kiadott változat, az 100, hogy fake, aztán van egy lovecraftos, meg még van egy-két fajta
[TANÁCSTALAN]
Nekem az arab kell ((((: -
#707 az letisztázza a dolgokat, hogy azt a változatot amit most olvastál kb 30-50 évvel HPL könyvei után "írták"? -
#706 Hmhm....
ez a Necronomicon dolog eléggé összezavart... -
#705 Lovecraft - A bezárt szoba -
#704 Leslie L. Lawrence: A Vérfarkas éjszakája -
#703 H.P. Lovecraft - Árnyak a kapu előtt
ezzel még éjaszaka végzek, után jön a következő, még nem tudom, melyik legyen
Amugy ez sztem kurva jó
Jah, megakartam venni a Necronomicot, és szomorúan láttam, hogy 3e ft )):
Antikba meg nem találtam
-
#702 a 22es csapdája az _egyetlen_ könyv, amit nem olvastam ki azokután, hogy belekezdtem... annyira nem jött be.
amúgy Kate Bornstein : Gender Outlaw (meg az előzőt is, hosszabb könyvecske az) -
G_ArchAngel #701 komolyan:
Rex Warner: Julius Caesar -
G_ArchAngel #700 ezt a topicot...:P -
#699 Leslie L. Lawrence: Lebegők
2 oldal elég is volt belőle...tucatregény...nulla
Josef Heller:22-es csapdája
Örökklasszis.Ritka könyv amit érdemes többször is elolvasni! -
#698 Isaac Asimov: Alapítvány (- mostmár magyarul )
alapmű, eddig kimaradt :( -
#697 SG Tudományos és Hírmagazint -
#696 Robert Thurston: Sólyom Gárda - A Jáde főnix legendája 3. rész