Mit olvasol mostanában?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem a kárhozottak légiója SVen Hasseltõl van meg, én most a tartuffeot olvasom, egyszerûen fújj

harakiri
Dürrenmatt kircsi Nagy Romulus, Öreg hÖlgy látogatása, Bíró és Hóhér, Baleset mindenkinek csak ajánlani tudom, eléggé durva egy csávó, de nekem bejön 😊

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"

Punker
William C. Dietz
Kárhozottak légiója

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

I.C.ram
Engem olyan könyvek érdekelnének, amik olyan világban játszódnak, mint Jules Verne regényei, vagy a Syberia játék vagy mint az Aarcanum RPG világa. Tehát mindenféle szerkezetetek vannak régies mechanikával. pl gõzgépek, vagy syberia felhúzos gépei, vagy mindenféle Leonardo Da Vinci-s gépek. Remélem érthetõ voltam.
Lacc
Honnan szedted le e-bookban az Asimovokat? Múltkor megnéztem néhányat egy könvyesboltban, és így ránézésre bejöttek 😊) Meg eddig csak jót hallottam róluk.
Csakhát az is egy 4 kötetes sorozat volt, elég borsos áron...
Coine, The A&O
Friedrich Dürrenmatt - A fizikusok
(Ungvári Tamás fordításában)
nekem nagyon tetszett, muszály megnézni színházban.

mikike
supergamez fórumot

mit mondjak elég értelmetlen

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

[HUN]PAStheLoD
László Ervin - A rendszerelmélet távlatai

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Eye-scream
A Púpos Sárkány visszatér és azt mondja: Jó reggelt
Nagyon fárasztó...😊

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Coine, The A&O
Ma elemeztük és így már kikristályosodott a mû egy kicsit...áll. Beckett "A játszma vége" c. mûve ennek a Godot-ra várva befejezése. Érdekes a mû, meg maga a stílus is, de néha túl abszurd.

Coine, The A&O
Thomas Mann - Zûrzavar és kora bánat
Sárközi György fordításában

Speth
Márai Sándor: Mágia

Emi szeretlek. tiszta szívből isten látja lelkem. bocs. Marci

Coine, The A&O
Thomas Mann - Wälsung-vér
(Fenyõ László fordításában, melyet Jékely Zoltán dolgozott át)

Coine, The A&O
Samuel Beckett - Godot-ra várva
ez nekem nagyon epikus színházi dráma

sztem a fordítást nagyon "fiatalosra" vették. Eredetiben nem ennyire gagyi... nekem a magyar ezért nem tetszett...

-the invisible-

zakika
Robin Cook - A mereg

eleg regen nem olvastam mar Cookot...

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

tomsolo
az nagyon jó..😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Blasta
Bret Easton Ellis - Amerikai Psycho

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Astaroth
az jó író!

csabawarchief
pierre boulle - a majmok bolygója

Dzsini
Salinger Zabhegyezõje? hát, ahogy olvastam... nagyon durva az a könyv. annyi tökéletes leírás van benne... aki nem élte meg azt a hangulatot az nemnagyon értheti-érezheti át.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Astaroth
Én nem vagyok iskolakerülõ(lehet majd ha az leszek értékelem),és életcéljaim is vannak,és nem utálok mindent.

De az író maga szerintem elég rosszul írta.Nem is volt más híres könyve.Nem?

Coine, The A&O
Attól még lehet, hogy te nem találtad meg (még).
Szerintem van.

Astaroth
Zabhegyezõ
Szerintetek van ennek a könyvnek irodalmi értéke?Mert én nem tudom mi ebben a könyvben a nagy dolog.

Tertovan
Technet-et 😊)

HuAn82
Talán ez segít....Antigoné,Tartuff.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

fÓRUMOT OLVASOK

GozHuszar
Szepes Mari Voros oroszlanja Stendal Parmai kolostora utan 😊)

Ama et fac quod vis

Blasta
Tán magyarul van meg e-bookban az alapítvány???

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Coine, The A&O
Thomas Mann etalon nálam.

csabawarchief
politika könyvek rulz 😉

HuAn82
NAGYON!!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

CybearBoy
És jó? Nekünk most kötelezõ. 😉

Dzsini
Szathmári Sándor: Kazohinia

egy kis Gulliver-utánérzés az 'ideális' társadalomról... 1935bõl.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Coine, The A&O
Bertolt Brecht - Kurázsi mama és gyermekei

cenobite
Sylvia Plath verseskötet

gamertag: kenobita

Coine, The A&O
Molnár Ferenc - Liliom (Egy külvárosi legenda 7 képben)

magus
matekkönyv😞((

Coine, The A&O
Thomas Mann - Mario és a varázsló

Sebaj, majd 1x valamikor adsz egy újat. 😄

htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu

dikki*yysw
Asszem tényleg elvesztettem a 2001. Ûrodüsszeiád.

Az Alapítvány meg kircsi, csak lassan haladok vele 😊

Letöltöttem az összes Asimov könyvet e-bookban, rulzó.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Arthur C. Clark: A város és a csillagok

kircsó

htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu

csabawarchief
mostanában monitort 😊

magus
Jack London : Zendülõk

hát pff

qwert
Szabó: Don-kanyar

Eye-scream
Izé, nem a csapat miatt, hanem a csapat egy angol lord miatt iszonyat gazdag

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
Elsötétedéshez nem volt szerencsém, pedig érdekelne Bandita elõtörténete, iszonyúan jól megformált sámán karakter sztem.

A Fekete Madonna nagyon tetszett, és az elõzménye, a Nosferatu sem rossz (Nálunk a Nosferatut késõbb adták ki) A Véres Utcákat nagyon rég olvastam már, de az is tetszett, bár nem olyan jó mint az elõzõ kettõ. Annyiban lógnak ki a hagyományos SR történetek közül, hogy csapat miatt iszonyat gazdag, és az überhipermegatáp felszerelés mellett két akció között többszázezer nuyenes vacsorákkal múlatják az idõt...😊
Ami a Ki ûzi a vadászt?-ban nekem nem tetszett, az Csíkos hirtelen megvilágosodása a legvégén. Azért bevezethették volna jobban, mint, hogy hopp, hirtelen rájön, hogy talán nem is kéne minden embert lelkiismeretlenül kinyírni...Amúgy az is remek.

Calver
Sõõt, még van aki olvas shadowrunt!
Szerintem mind Csíkos Vadász mind Ki ûzi a vadászt? kegyetlen jó volt. Elsötétedést is olvastad? Az is ehhez a trilógiához tartozik, még ki ûzi a vadászt elött, ott kerül bele a történetbe Monk, Minx meg Bandita. Fekete Madonnát és Véres Utcákat olvastad? Érdekelne azok milyenek...

"The trees move. Do you not see it?"

Eye-scream
Amúgy discworldot ismeritek? A legjobb fantasy paródia sztem.

Eye-scream
Hé most látom más is olvas shadowrunt!
Csíkos vadász nagyon király lett, és már a folytatása is megjelent magyarul (Ki ûzi a vadászt?) Az nem ennyire király, de azért nem rossz.