Mit olvasol mostanában?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ma reggel keztem munkaba menet, elleszek vele vagy egy honapot
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
egyszerûen nem értem miért nem fordítják le magyarra, csodálatos könyv...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"The trees move. Do you not see it?"
Shadowrun-Csíkos vadász

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
A huginak mikor kötelezõ volt, esténként elmeséltem így megúszott egy kötelezõ olvasást.
Az osztály zsongása lassan ......
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Nekiestem ujra a sötételf-sorozatnak, ez most a tizedik 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
egyszer mar olvastam, de megint a kezembe akadt (ugyis mar elfelejtettem mirol szol)
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
tudod, oluyan teglalap alaku
es jo vastag
vannak benne papirlapok, es azon furcsa jelek
na azokat szoktam megfejteni
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
jó nagyon
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
Szerintem nagyon izgalmas, alig birom lerakni.
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
Akit érdekel egy kis elmélkedés mûvészetrõl és mûvészekrõl, irodalomról és irodalmárokról az olvassa el a Tonio Krögert, nekem sokat adott.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
valahogy kezd ismetlodni, de a sci-fijei mostanaban jobbak
teccett, bár elég szomorú könyv
most majd Philip K. Dick: Az ember a fellegvárban-t
fogom elkezdeni, hát attól tartok ez sem móka , kacagás
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
Déry: Befejezetlen mondat-án rágtam át magam, ami csalódás volt a másik nagyregényéhez képest :o(
MOst jöhet végre a mostani National G.
Mostan -> Az Aranyváros Ostroma, fantasy antológia, benne:
Allen Newman: A Légy és a temetetlen holt
Banjamin Rascal: Fekete Karmok
Eric Muldrom: Koponya és karom
John Caldwell: Az aranyváros ostroma
Ebbõl most a második kisregényt olvasom, aki szereti a fantasyt meg a humort, annak mindenképpen ajánlom!
"The trees move. Do you not see it?"