Mit olvasol mostanában?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Astaroth
S.King : Halálsoron az is durva

Eye-scream
Stephen Kingtõl az Állattemetõt olvassátok el, az is durva...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

[Walaki]D`Lair
GYÁÁÁÁÁÁÁ!!!! az kegyetlen!!!! Én láttam a film verziót, de még úgy is fostunk rajta Seakével!!!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Calver
Stephen King - Az

"The trees move. Do you not see it?"

Astaroth
Josef Heller: 22-es csapdája
örök klasszikus!

[HUN]PAStheLoD
persze... meg a háború és béke 2nap alatt ... ne lódiccsá má.. nem is tudsz olvasni nem hogy magyarul 😛PP

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
isaac asimov - az aszteroidák kalózai

PResident Evil
Aliens vs Predator - A kelepce

comet
Jaj tudtam hogy kifelejtek párat....Machiavelli - The primce, Löwy kikapcsolódásképp, Stendahl Vörös és fekete ,Artuhr C. Clarke ûrodisszejja 😛

comet
Utóbbi 1-2 hétben volt Asimov összes, nebula díjazottak, adams douglas összes, star trek voyager teljes(kivételesen ez magyarul), frank herberttõl pár dolog, lazításképpen sun tzu - the art of war és arthur conan doyle összes...biztos kihagytam pár dolgot úgyis

Punker
Robin Cook: Halálos kockázat

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

qwert
Piszkos Fred közbelép - Fülig Jimmy öszinte sajnálatára 😊)

zakika
glen meade - a feltamadas napja

ma reggel keztem munkaba menet, elleszek vele vagy egy honapot

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Gery1980
Metro újság reggelente😄

Factor_007
Edgar Wallace - A megriatt hölgy esete
Le Renard - Eleven Cthulhu

Coine, The A&O
Ottlik Géza - Iskola a határon

Coine, The A&O
Thomas Mann - Halál Velencében

Dzsini
Alice Sebold: The Lovely Bones

egyszerûen nem értem miért nem fordítják le magyarra, csodálatos könyv...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Guest
Stanis³aw Lem: Éden
Calver
Vélemény is jöhet, ez a könyv érdekel engem is! Csíkos nem az a mágus csajszi aki a Keresd a magad igazát címû könyvben is szerepelt? Nyx Smith kifejezetten jól ír sztem, csak az Elsötétedés végét nagyon sikerült elbasznia, befejezetlennek hatott az egész... Na majd írj pár sort errõl a könyvrõl!

HuAn82
Nyx smith
Shadowrun-Csíkos vadász

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Astaroth
Steven E. Ambrose
A D-nap hiteles története (Normandiai partraszállás)

[HUN]PAStheLoD
Heh... én csak a winetout olvastam 2x mert elõszöre még nem igazán tudtam olvasni 😊) szaé 6 évesen 500 oldalt leküzdeni ... aztán meg 12 évesen 😊

Forrest Tomee
A Tüskevárat kb. 20x olvastam el :o)
A huginak mikor kötelezõ volt, esténként elmeséltem így megúszott egy kötelezõ olvasást.

Az osztály zsongása lassan ......

Mayday
Vannak nagyon jo kenyvek, amit mar soxor kiolvastam. A sotet-elfet pl. mar nagyon regen olvastam, es tok kiesett mar az egesz. meg hat, azota vagy 5 uj resze van, amit meg nem is olvastam, es most "be kell melegiteni" hozza... 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

[HUN]PAStheLoD
én nem bírtam elolvasni egy könyvet 2x

Mayday
R.A. Salvatore: A Hajnal ösvénye
Nekiestem ujra a sötételf-sorozatnak, ez most a tizedik 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

[HUN]PAStheLoD
hmm ez jól hangzik jó is?

[HUN]PAStheLoD
star wars : árnyékbolygó

robert jordan: A tél szíve II.

zakika
Wilbur Smith - Igazi ferfi

egyszer mar olvastam, de megint a kezembe akadt (ugyis mar elfelejtettem mirol szol)

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Mike at home
konyvet

tudod, oluyan teglalap alaku
es jo vastag

vannak benne papirlapok, es azon furcsa jelek

na azokat szoktam megfejteni

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Wilbur Smith: A kard hatalma

jó nagyon

htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu

shaba23
M.A.G.U.S. - Lobogók Hajnala
novellák a Hatodkorból
Gyadi
Én most Forsyth-tól olvasom az "Átverés"t.
Szerintem nagyon izgalmas, alig birom lerakni.

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

qwert
Rejtõ Jenõ: Az elátkozott part. Most végeztem vele, jön a következõ Rejtõ mû...még nem tudom melyik. Igaz, hogy már v. 20sszor elolvastam asszem mindegyiket, de nem baj 😊

Coine, The A&O
Veszettül jó volt, asszem' rövid idõn belül elolvasom a Halál Velencében és a Márió és a varázsló c. mûveit is, úgyis itt várnak rám, egy kötetben, rövidek is.
Akit érdekel egy kis elmélkedés mûvészetrõl és mûvészekrõl, irodalomról és irodalmárokról az olvassa el a Tonio Krögert, nekem sokat adott.

GozHuszar
Márai: Tájak, városok, emberek
Magus: D.A. rulez! 😊

Ama et fac quod vis

tomsolo
btk

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Coine, The A&O
Thomas Mann - Tonio Kröger

magus
Douglas Adams : Galaxis útikalauz stopposoknak

Lacee
éppen az Amerikai Isteneket olvasom Neil Gaimantõl, marha jó! Mindenkinek tudom ajánlani, aki szereti a Stephen King-féle irodalmat... Még a "Magyarok Istene" is benne van egy mondat erejéig 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

zakika
ez most alegujabb konyve - verfarkasok kastelyaban

valahogy kezd ismetlodni, de a sci-fijei mostanaban jobbak

harakiri
Michael Cunningham: Órák
teccett, bár elég szomorú könyv
most majd Philip K. Dick: Az ember a fellegvárban-t
fogom elkezdeni, hát attól tartok ez sem móka , kacagás

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"

Forrest Tomee
:o) Emléxem az volt az elsõ L.L könyv amit olvastam 10en valahány évvel ezelõtt. Az még jó könyv volt.

Déry: Befejezetlen mondat-án rágtam át magam, ami csalódás volt a másik nagyregényéhez képest :o(
MOst jöhet végre a mostani National G.

zakika
lavlencet, de mar a vege fele kozeledek (de meg nem tudom ki a verfarkas - mindig mas)

zaki
nemzeti sportot

Calver
Ezt te nem is tudod milyen rossz embernek mondtad... Mind1, a bérgyilkosok aszonták nem találnak, szóval megbocsájtok.
Mostan -> Az Aranyváros Ostroma, fantasy antológia, benne:
Allen Newman: A Légy és a temetetlen holt
Banjamin Rascal: Fekete Karmok
Eric Muldrom: Koponya és karom
John Caldwell: Az aranyváros ostroma
Ebbõl most a második kisregényt olvasom, aki szereti a fantasyt meg a humort, annak mindenképpen ajánlom!

qwert
fórumot 😊)

évente 15-20 könyvet ir, olyanok is... :p