Mit olvasol mostanában?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]PAStheLoD
gondolom én egyedül a tibet rózsáját olvastam angolul de azt csak angolul meg lehet láttam filmben.. de nem valószínû.

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Kandurex
Henry Hamilton: Második világháború titkai
És Kurt Rieder: Mágia és okkultizmus a III. birodalomban

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Dzsini
jaja, de magyarul már olvastam, meg más azért a hangulata... csomó könyvet olvastam már több nyelven, és nagyon érdekes élmény...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

[HUN]PAStheLoD
angolul? 😊 úgy is ugyan az történik benne mint a magyarban

Gandalf51
Nem olyan nehéz ügy. Volt már szarabb is. 😊

Sok országban sok nevem van. A tündék közt Mithrandir vagyok, a törpök közt Tharkun; nyugaton rég elfeledett fiatalkoromban Olórin voltam; délen Incánusnak hívnak, északon Gandalfnak.

zakika
valamikor en is tanultam ilyet, az erdekes az volt, hogy az egesz sulibol csak paran ertettuk, de mindenkit nem lehet megbuktatni... sajna mar elfelejtettem

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Calver
Lisa Smedman - Pszichotróp

"The trees move. Do you not see it?"

Gandalf51
N. J. Vilenkin - Kombinatorika
Solt György - Valószínûségszámítás

Sok országban sok nevem van. A tündék közt Mithrandir vagyok, a törpök közt Tharkun; nyugaton rég elfeledett fiatalkoromban Olórin voltam; délen Incánusnak hívnak, északon Gandalfnak.

Eye-scream
Az jóóó, meg a 14 karátos autó is 😄 Bár ez áll csaknem az összes rejtõ könyvre😊

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

shaba23
Rejtõ Jenõ - Vanek úr Párizsban
Dzsini
Isaac Asimov - Foundation's Edge

Jaroslav Hasek - Svejk

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

DarkHorSe
ezt a könyvet keresem Herman Hesse: Pusztai Farkas

Swedish people are albino monkeys

DarkHorSe
Topic up!

Swedish people are albino monkeys

cSuwwi
Vissza a klasszikusokhoz: Mario Puzo - A Keresztapa 😊

shit happens

Factor_007
ja hupszi a Lovecraftnál még mindig maradt a Sötét testvériség

Factor_007
H.P. Lovecraft
+
J.R.R. Tolkien - A Babó

SLICK
én a Kárpáti Andor : Kurvajót olvasom ez egy ilyen botrány könyv

Eye-scream
Jah és még ami nagyon tetszett az az Egyenjogú rítusok! Rohadt jófej a kiscsaj sztem😄

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
A mágia színe
A mágia fénye
Mort
Bûbájos bajok
Erik
Õrség!Õrség!
Egyenjogú rítusok
Piramisok
Vége a mesének
A Kaszás
Sajnos csak a magyarul megjelentek közül válogathattam, de abból azért a legtöbbet elolvastam... Angol tudásom sajnos még fejlesztenem kéne, hogy teljesen megértsem a többit és megszerezni sem tudnám könnyen.

Calver
Õrség! Õrség!-re szavazok, részemrõl az a kedvenc, fõleg mikor le akarják lõni a sárkányt íjjal, na azon betegre röhögtem magam!

Dzsini
és mennyit olvastál a 30 könyvböl?
(amúgy a Reaper Man szerintem egyike a legjobbaknak :o) )

Eye-scream
Tudom, de azokat már mind olvastam😊
Szvsz a Mozgó Képek nagyon silány és a Kaszás is épp csak megüti a szintet. De az Erik nagyon tetszett és az Õrség!Õrség! is nagyon jó.
Nekem a kedvenc Prachtett könyvem még mindig a Mágia fénye, azt semmi nem tudja felülmúlni😊 Bár a Mágia színe se rossz😊

Sephi
Mivel kicsit unalmasa kezd valni Rejto Jeno orokos Fancia Legioja ezert elkezdtem mas fajta torteneteket olvasni de rajottem hogy ha nem Francia Legio akkor Hajos tortenetek es ugyancsak Afrikaban vegzodnek 😊

Igaz volt egy par konyv ami unalmas volt sajnos de volt ami nem 😊

Ezert most vegig olvasom meg a Legeny a Talpan c. muvet es nekifogok P.G. Wodehouse konyveinek 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Dzsini
ami után jön az Eric!, aztán a Moving Pictures (Mozgó Képek), aztán a Reaper Man (A Kaszás), és csak utána a Witches Abroad...

Eye-scream
Ehh azt nem találom sehol😞 Na sebaj most úgyis az Õrség!, Õrség! van soron😊

Coine, The A&O
Goethe - Az ifjú Werther szenvedései

Coine, The A&O
Hihetetlenül humoros, továbbá ömlik belõle a cinizmus és az irónia 😊

Coine, The A&O
Weöres Sándor - Kétfejû fenevad, avagy Pécs 1686-ban
Történelmi panoptikum 2 részben

The Garrett
Séra László- Általános pszichológia

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Dzsini
Terry Pratchett - Witches Abroad (Vége a mesének)
és
Isaac Asimov - Forward the Foundation

Calver
Stephen King - Tûzgyújtó kivégezve, most jön tõle a Dolores

képzelt beteget moliéretõl😊

Coine, The A&O
Samuel Beckett - A játszma vége

Factor_007
H.P. Lovecraft - Sötét Testvériség

zakika
furcsa, de eppen semmit...
eppen az koltsegvetesi szervek szamvitelet akartam atbongeszni, csak nincs ra idom...

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

RelakSfromhome
Stanis³aw Lem: Solaris

Ezután a gáz film után elõ kellett vennem. Az ötödénél ha tartok, de már érdekesebb volt 😛

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

traXion
😛

SPORT 4EVA'

Calver
Már majdnem megijedtem hogy hogy kerül ide ez a név, de elolvasva a hozzászólást megnyugodtam!

traXion
Nem szoktam olvasni, sok könyvmoly!

menj könyvtárba

Coine, The A&O
Arthur Miller - Az ügynök halála
(Ungvári Tamás fordításában)

dikki*yysw
Gépen meg nem akarok olvasni 5 oldal után kifolyik a szemem. Hallhatatlanság halála jön akkor most.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

dikki*yysw
Haverom megvette az antológiát az 5 kötetest, bár az egy kötetes fullt akarta de mégsem. 😊

Szóval én inkább csak kölcsönkérek könyveket, mert 2-3 nap egy, és 2-3 naponta nem fogok könyvet venni. Az egész meg annyira nem tûnik fontosnak.

Dzsini
alapítvány pereme után az alapítvány és föld kötelezõ, az zárja le valamennyire a sztorit...

utána kezdd el a robot és a birodalom sorozatot, menj el egy könyvesboltba, ott lehet kapni az Asimov antológiát (5 kötet), annak a végében van egy lista, hogy idõrendben hogy illeszkednek egymáshoz a könyvek... mellesleg az 5 kötet egy külön kincs... a teljes sorozat összeillesztve, rendes fordítással... yummi, haladok benne ha éppen nem alszom el este 3 oldal után :o)
utána szerintem jöhetnek a 'világon' kívüliek, a halhatalanság-hal álla tényleg az egyik kedvenc 😊

Mejelent a szicíliai magyrúl?nekem a keresztapaán kivûl tõle a család van meg az is nagyon jó könyv , ajánlom mindenkinek!

Gandalf51
A Hallhatatlanság halála az egyik kedvencem! Azt olvasd el legközelebb!
Én most: Mario Puzo - A keresztapa, A szicíliai

dikki*yysw
Asimovtól kész:

Alapítvány
Az Alapítvány elõtt
Alapítvány és Birodalom
Második Alapítvány

Most pedig meg szeretném kérdezni a nálam olvasottabbakat, mi legyen a következõ? Érdekel csak így cím alapján:

Az Alapítvány peremén
Én, a robot
Hogyan ne építsünk robotot
A Hallhatatlanság halála

Mik vannak még jók?

dikki*yysw
Lacc: azért van ára a könyvnek, mert valaki megdolgozott azért, hogy te olvashasd az írását, és ezért pénzt szeretne cserébe.
Ergo vagy megveszed, vagy kikölcsönzöd a könyvet, ennyi.

[HUN]PAStheLoD
az aranymetszés legendája van most soron..

Calver
Carl Sargent & Marc Gascoigne:
- Véres Utcák
- Nosferatu
- Fekete Madonna
ezeket kivégeztem

most jön: Stephen King - Tûzgyújtó