Mit olvasol mostanában?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
És Kurt Rieder: Mágia és okkultizmus a III. birodalomban
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Sok országban sok nevem van. A tündék közt Mithrandir vagyok, a törpök közt Tharkun; nyugaton rég elfeledett fiatalkoromban Olórin voltam; délen Incánusnak hívnak, északon Gandalfnak.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Solt György - Valószínûségszámítás
Sok országban sok nevem van. A tündék közt Mithrandir vagyok, a törpök közt Tharkun; nyugaton rég elfeledett fiatalkoromban Olórin voltam; délen Incánusnak hívnak, északon Gandalfnak.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Jaroslav Hasek - Svejk
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
A mágia fénye
Mort
Bûbájos bajok
Erik
Õrség!Õrség!
Egyenjogú rítusok
Piramisok
Vége a mesének
A Kaszás
Sajnos csak a magyarul megjelentek közül válogathattam, de abból azért a legtöbbet elolvastam... Angol tudásom sajnos még fejlesztenem kéne, hogy teljesen megértsem a többit és megszerezni sem tudnám könnyen.

"The trees move. Do you not see it?"
(amúgy a Reaper Man szerintem egyike a legjobbaknak :o) )
Szvsz a Mozgó Képek nagyon silány és a Kaszás is épp csak megüti a szintet. De az Erik nagyon tetszett és az Õrség!Õrség! is nagyon jó.
Nekem a kedvenc Prachtett könyvem még mindig a Mágia fénye, azt semmi nem tudja felülmúlni😊 Bár a Mágia színe se rossz😊
Igaz volt egy par konyv ami unalmas volt sajnos de volt ami nem 😊
Ezert most vegig olvasom meg a Legeny a Talpan c. muvet es nekifogok P.G. Wodehouse konyveinek 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
és
Isaac Asimov - Forward the Foundation
eppen az koltsegvetesi szervek szamvitelet akartam atbongeszni, csak nincs ra idom...
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Ezután a gáz film után elõ kellett vennem. Az ötödénél ha tartok, de már érdekesebb volt 😛
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
"The trees move. Do you not see it?"
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Szóval én inkább csak kölcsönkérek könyveket, mert 2-3 nap egy, és 2-3 naponta nem fogok könyvet venni. Az egész meg annyira nem tûnik fontosnak.
utána kezdd el a robot és a birodalom sorozatot, menj el egy könyvesboltba, ott lehet kapni az Asimov antológiát (5 kötet), annak a végében van egy lista, hogy idõrendben hogy illeszkednek egymáshoz a könyvek... mellesleg az 5 kötet egy külön kincs... a teljes sorozat összeillesztve, rendes fordítással... yummi, haladok benne ha éppen nem alszom el este 3 oldal után :o)
utána szerintem jöhetnek a 'világon' kívüliek, a halhatalanság-hal álla tényleg az egyik kedvenc 😊
Én most: Mario Puzo - A keresztapa, A szicíliai
Alapítvány
Az Alapítvány elõtt
Alapítvány és Birodalom
Második Alapítvány
Most pedig meg szeretném kérdezni a nálam olvasottabbakat, mi legyen a következõ? Érdekel csak így cím alapján:
Az Alapítvány peremén
Én, a robot
Hogyan ne építsünk robotot
A Hallhatatlanság halála
Mik vannak még jók?
Ergo vagy megveszed, vagy kikölcsönzöd a könyvet, ennyi.