1737
Könyvek, könyvek, könyvek...
-
#815 ha tudnád milyen fantasztikusan jó 2 könyv az... a 100 év magány a kedvenc regényeim közé került első olvasatra, és azóta csak javult a helyezése. -
#814 Éljenek a könyvsznobok! :P -
#813 7 kötet a teljes történet, ez az, ami olyan másfél hete jelent meg magyarul. -
#812 Ez most új?Esetleg befejező rész?Vagy az sohasem lesz? -
#811 Stephen King - Setét Torony 5: Callai farkasok -
#810 Jankovich István: Túléltem a halálomat, Visszatérés a klinikai halálból
(ez nem tetszett annyira)
Müller Péter: Boldogság
(tűrhető) -
#809 Faludy György : Pokolbeli napjaim után -
#808 pc guru-t -
BlackWolf #807 Az éj köve -
rolika #806 clive barker: az öröklét tolvaja -
#805 Managing Microsoft® Systems Management Server 2003
-
Gandibá #804 Ian Watson - Warhammer 40000: Űrgárdista -
DecenS #803 Márquez - Száz év magány
Kundera - A lét elviselhetetlen könnyűsége -
gyick #802 Robin Cook - Szöktetés -
#801 S. K . - MRS. Todd Rövid útjai -
#800 Nem vmi hosszú, kb 10 percig tartott elolvasni. Arról, szól, hogy egy srác bevitt egy vegyvert a koleszba, majd évvgén az ablakból lelőtt pár emberkét. Persze azért a könyvben részletesebb, meg van is értelme...nekem tecc. -
#799 Ancsel Éva Összes Bekezdése - kellemes kis pársoros gondolatok világról, boldogságról, ilyesmikről... nem az a "leülök olvasni" típus, hanem a "van 1 percem, kinyitom valahol" könyv.
Héjjas István - Illúzió és valóság - egy egyetemi fizikaprof/buddhista irogatása arról, hogy a materialista világszemlélet, a relativitás, a modern pszichológia meg egyebek hogyan illeszkednek össze a keleti filozófiákkal...
Stanis³aw Lem - Szempillantás (Az emberi civilizáció perspektívái) - egy 2000ben írt könyv, ahogy a híres sci-fi író látja azt, ami előttünk áll fizika, tudományok, meg egyebek terén. kicsit prófétikus, kicsit megalapozatlannak érzem néha, de nem rossz meglátások vannak benne. -
#798 hmmm, erröl firkants már pls ide egy rövid összefoglalást h kb miröl szól, a címe felkeltette az érdeklődésemet... -
#797 S. K. - Káin ébredése -
#796 Agrippa:Titkos bölcseletek -
dolfy #795 Deutsch im Turismus
Ez egy szakmai könyv németből -
rolika #794 Ambrose Bierce összes novellái
hát elég durva...
az amerikai polgárháborús írások olyan szinten szólnak a háború értelmetlenségéről (véletlen egybeesések miatti tragédiákról, vak parancskövetésről stb.), mint semmi más -
#793 S. K. - A tigris -
#792 eszt má 25ször elsütötték... -
#791 Stephen King - A köd -
#790 karla may - fekete muf(tang) -
Vlala #789 marhaságokat az SGn :-) -
rolika #788 akkor eltaláltam :)
mindenesetre elgondolkodtatott. kicsit jobban kéne figyelnem -
#787 Henryk Sienkiewicz (1846-1916)
lengyel, nobel díjas író. (Varsóban láttam a szobrát :) ) -
rolika #786 sienkiewicz: quo vadis
báz, olvasom egy hete, és nem vagyok biztos benne, hogy írják a szerző nevét... -
#785 Bazz en csak a Karhozatot olvastam tole ami allati jo volt. Igaz elkezdtem a Veres Konyvek-et is de beleuntam :) Dean R. Koontz - Suttogasok jobb volt akkor :) -
#784 Robert Merle: Malevil -
#783 Most kezdtem el megint Clive Barker: Korbács c. remekművét. -
#782 Mirol van szo? -
#781 semmit -
#780 Nagyon a fantaziara epult.
A Fekete Haz mar eros krimi de megmradt benne a Teritorium is. Egynelore a konyv felenel jarok es Jack meg csak egyszer ment at :) -
Szofi #779 Kertész Imre: Sorstalanság
Végre rávettem magam.
De már nem tudom mikor olvasni, mert este - amikor lenne időm - tökre lehúz, és utána rosszul alszom...
Az 1984-et nem rég kaptam meg, és már nagyon rá vagyok feszülve..!! -
#778 Jelképek-kommunikáció-társadalmi gyakorlat (tanulmánykötet)
Klaniczay - The uses of supernatural power
Jiøi Menzel - Hát, nem tudom... (- másodszor) -
#777 tegnap este kezdtem el megint Az Örökháború-t -
#776 nekem a talizman is eroltetetnek tunt