Mit olvasol mostanában?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

"The trees move. Do you not see it?"
Társalgási témák a német érettségi,felvételi és nyelvvizsgákra😞(
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Könnyed horror...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Ma már Robert Jordan: Az idõ kereke-sorozatába kezdtem újra bele, ui. ma megérkezett az összes hiányzó rész, amit megrendeltem. 😊
de már nagyon régen olvaltam
még a Tenkes kapitányával és
Asimov, Isac alapmûveivel együtt :-)
aki szeret 1 picit is gondolkodni a könyveken (vagy szereti Matrixot), neki nagyon tudom ajánlani
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
még 2 évvel ezelõtt olvastam el az elõzményeket az Igazság Keresõjét. Soha nem gondoltma volna, hogy újra úgy alakul az életem, hogy lesz idõm olvasni, és lásd mégis akad.
Ez egy nagyon jó fantasy könyv(sorozat) Szerintem minden fantasy rajongónak érdemes elolvasni, mert tényleg nagyon ott van. Minden benne van, ami csak egy ilyen könyvben meg kell, hogy legyen. J.R.R Tolkien után a második olyan iró, aki ey szinte teljesen újj világot hozott létre, mégha nem is olyan részletesen van kidolgozva mint Középfölde.
Most rendeltem meg a Falka Vére 3 részes kötetet, ami remélem méltó lesz folytatsának, és ha igen, akkor van még újabb 3 rész. Szóval, akit érdekli, az nyugodtan szóljon, és ha nem akar költeni, egy ismeretlenre, és pesti, annak az elsõ két részt szívesen odaadom, hogy megtuja mi is az, amirõl itt áradozom.
ha meg akarod rendelni, akkor az elsõ két kötetsorozatot itt tudod megrendelni, a folytatásokat meg itt és keressetek rá vagy Terry Goodkind-ra, vagy pedig a címre : Falka Vére.
Remélem nem gond, hogy ilyen hosszú voltam, de remélem vkinek felkeltettem az érdeklõdését, vagy vki visszaemlékszik, aki olvasta.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Amúgy kedvenc Asimov könyvem az Én, a robot annál jobb sztem nincs, bár a Halhatatlanság halálát nem olvastam...
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
naón jó kis könyv...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Nagyon jó könyv, és aki a sci-fit szereti annak szinte kötelezõ.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Tudom ajánlani
nemcsoda hogy az összes létezõ díjat megnyerte ez a könyv... nagyonnagyon szuper
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Most kezdem 😊
karalábé
Duglas Adams:VISZLÁT, ÉS KÖSZ A HALAKAT!

karalábé
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mán mustrálgattam film formájában ,de valahogy mint a legtöbb alkotás papiir formában nagyobb sikert ér el nálam.
lll l ll lllll l lll ll