Mit olvasol mostanában?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
Elõvettem az Öreg halász és a tengert.. vagy 5 éve nem volt a kezemben, tökjó ujra nekikezdeni 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

traXion
Sohasesemseholsem olvastam semmit. 😊 Mosse!

Már harmadszorra kezdtem el a Gyûrûk Urát olvasni, most tartok a Gyûrû Szövetségének a Moria részénel. Legjobb könyvek egyike! De még ott a sok jó WarCraft, StarCraft és Diablo könyv!

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Calver
ez kiolvasva, meg Douglas Adams - Vendéglõ a Világ Végén, majd kérem havertól a teljesen pontatlanul elnevezett Galaxis-trilógia harmadik részét is

"The trees move. Do you not see it?"

Gladiator
A Szövetség címû film egy könyvnek a megfilmesítése. Nem tudjátok, hogy melyik filmnek?

magus
*mû

magus
mábotrány megjegyezném...

magus
semmit, mert az összes rohadt unalmas orosz drámát láttam színházban😊

BADE
Horváthné Lovas Márta:
Társalgási témák a német érettségi,felvételi és nyelvvizsgákra😞(

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Kandurex
Richard Lymon: A mozinak vége

Könnyed horror...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Coine, The A&O
Thomas Mann - Buddenbrook ház
majd : Bulgakov - A Mester és Margarita

vaskalap
Steven Pressfield A tûz kapui
mukika
Wass Albert könyveit.

Lynx_TWL
Diablo vér szava 😊

๏̯͡๏﴿

cSuwwi
Herr Potter 3. részét

shit happens

HuAn82

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Tegnap még Merle: Védett férfiak (kb. hatodszor, ui. imádom)
Ma már Robert Jordan: Az idõ kereke-sorozatába kezdtem újra bele, ui. ma megérkezett az összes hiányzó rész, amit megrendeltem. 😊

Coine
Umberto Eco - Hogyan írjunk szakdolgozatot ?
Thomas Mann novellák

Breki33
tulajdonképpen az egész star wars elõzménye,
de már nagyon régen olvaltam
még a Tenkes kapitányával és
Asimov, Isac alapmûveivel együtt :-)
Kata
Valerio Massimo Manfredi - Az utolsó légió

[/cserf][/fülünyúl]

Sadun Tryst
jelenleg a A bajnokos reggelijét olvasom 😊
aki szeret 1 picit is gondolkodni a könyveken (vagy szereti Matrixot), neki nagyon tudom ajánlani

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Gladiator
Harry Potter és a Fõnix Rend. így a 400. oldal környékén már kezd eléggé izgalmas lenni. Meglepõ dolgok vannak benne.

Csacsi
Én most Terry Goodkind-tól a Könnyek Kövét(1-3) olvasom.

még 2 évvel ezelõtt olvastam el az elõzményeket az Igazság Keresõjét. Soha nem gondoltma volna, hogy újra úgy alakul az életem, hogy lesz idõm olvasni, és lásd mégis akad.

Ez egy nagyon jó fantasy könyv(sorozat) Szerintem minden fantasy rajongónak érdemes elolvasni, mert tényleg nagyon ott van. Minden benne van, ami csak egy ilyen könyvben meg kell, hogy legyen. J.R.R Tolkien után a második olyan iró, aki ey szinte teljesen újj világot hozott létre, mégha nem is olyan részletesen van kidolgozva mint Középfölde.

Most rendeltem meg a Falka Vére 3 részes kötetet, ami remélem méltó lesz folytatsának, és ha igen, akkor van még újabb 3 rész. Szóval, akit érdekli, az nyugodtan szóljon, és ha nem akar költeni, egy ismeretlenre, és pesti, annak az elsõ két részt szívesen odaadom, hogy megtuja mi is az, amirõl itt áradozom.

ha meg akarod rendelni, akkor az elsõ két kötetsorozatot itt tudod megrendelni, a folytatásokat meg itt és keressetek rá vagy Terry Goodkind-ra, vagy pedig a címre : Falka Vére.

Remélem nem gond, hogy ilyen hosszú voltam, de remélem vkinek felkeltettem az érdeklõdését, vagy vki visszaemlékszik, aki olvasta.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Punker
Stephen E. Ambrose: Az Elit Alakulat

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ollie
Gyûrûvilág

Eye-scream
Aha, de szvsz itt is az elsõ trilógia a legjobb. Én most olvasom újra az egészet+gondolkodom rajt, hogy meg kellene venni az egyben kiadott verziót, de az elsõ trilógia az egész erõssége...
Amúgy kedvenc Asimov könyvem az Én, a robot annál jobb sztem nincs, bár a Halhatatlanság halálát nem olvastam...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

tomsolo
PATRICK SÜSKIND: A PARFÜM

naón jó kis könyv...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Eye-scream
A hatalmas Galaktikus Birodalom hanyatlásának idején Hari Seldon egy pszichohistórikus egy projektet indít el a galaxis szélén, a Terminus nevû bolygón. Az a célja, hogy a teljes anarchia, és káosz idõszakát lerövidítse, és elõkészítse a terepet a majdani Második Birodalom számára. Ezért százezer tudóst gyûjt össze, akik az Alapítványon munkálkodnak, összegyûjtve mindazt a tudást amit az emberiség a Birodalom idõszaka alatt felhalmozott.

Nagyon jó könyv, és aki a sci-fit szereti annak szinte kötelezõ.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Lynx_TWL
Leslie L. Lawrence-A megfojtott viking mocsara

๏̯͡๏﴿

HuAn82
Richard Laymon -A mozinak vége

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Calver
John Caldwell alias Nemes István - A Káosz Fényei

"The trees move. Do you not see it?"

FtranX
Mirõl szól az a könyv?

Eye-scream
Én is pont azt😊

Asimov: Alapítvány

Tudom ajánlani
Az egy isteni könyv.
Gladiator
Tolkien - Szilmarilok

Astaroth
Mereskovski - Leonardo da Vinci

1914-ben adták ki de tetszik a könyv Leo marha nagy fej volt!

Eye-scream
az Állatfarmot olvastad? Az is hasónló, bár inkább gunyoros a hangvétele. Ettõl függetlenül nagyon ütõs, különösen az utolsó mondata...

cSuwwi
A nagytestvér szemmel tart! 😊

shit happens

Eye-scream
1984 nagyon király!

Dzsini
Neil Gaiman: Amerikai istenek
nemcsoda hogy az összes létezõ díjat megnyerte ez a könyv... nagyonnagyon szuper

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

cSuwwi
Moldova György - A pénz szaga és George Orwell - 1984

shit happens

Eye-scream
Háhhá megvan Terry Prachtettõl a Vége a mesének!!!
Most kezdem 😊

(A világ leghosszabb trilógájának 4. része)

karalábé

Már csak max 1-2 hét és meg lesz:
Duglas Adams:VISZLÁT, ÉS KÖSZ A HALAKAT!

karalábé

Dzsini
KRi2: NAGYON jó a Clockwork Orange film... érdemes megnézni még a könyv után is.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Gladiator
tegnap fejeztem be a gyûrûk urát 8adszorra. ma kezdem 9edszerre,vagy pedig a szilmarillokat, még nemtom.

magus
Kárpáti Andor - Kurvajó!

KRi2
Gépnarancsot.
Mán mustrálgattam film formájában ,de valahogy mint a legtöbb alkotás papiir formában nagyobb sikert ér el nálam.

lll l ll lllll l lll ll

Eye-scream
Az se rossz, 12 perc alatt játszódó cselekményhez képest meg pláne 😊