Mit olvasol mostanában?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
Úristen hód, fújd már ki!!!
Szerintem jó, de még csak a felénél járok, mert közben egy másik könyvet is olvasok: Asszony a fáraók trónján.
Úristen hód, fújd már ki!!!
Yann Martel : Life of Pi
extrajó könyv, nemtudom megjelent-e magyarul, érdemes lenne...
elõtte meg Philip K Dick - The Man in the High Castle (Az ember a fellegvárban)
érdekes utópia, az Axis nyerte benne a világháborút, a náci németország és japán osztotta fel benne a bolygót.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
jelenleg Simon Singh: A nagy Fermat-sejtés
másodszorra is jó 😊
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Asimov - Hajnal bolygó robotjai ---még nemtom mi fog kijönni belõle.
Hajrá Dózsa György!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
! ha még szépet akarsz akkor olvasd Nemes István/John Caldwell/Jeffrey Stone - jelen esetben Jeffrey Stonetól az Élõhalott Balladáját! legnagyobb könyv az összes mûve közül, favorit!"The trees move. Do you not see it?"
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
uj gamestar
Valaki olvastra a CHANGI c. konyet amit a James Clavell irt?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
..és nem csak mostanában ...
By the perception of illusion we experience reality.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473