Mit olvasol mostanában?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eye-scream
Én most Ian Watson teljes Warhammer 40 000 univerzumát...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
Az jó!!!

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Nyaci
A.C Clarke
Randevú a RÁMÁVAL

Punker
Raoul Renier: Korona és Kehely

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

PAYNE
Stephen King A ragyogás -t most olvastam el pár hete azóta semmit. (de ez naon tetszett)

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

wizy
Rejtõ Jenõ: Piszkos Fred, a Kapitány (összegyûjtött mûvei)

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Adam5
Sg fórumot(bocsi többet nem fordul elõ)

Speth
Márai Sándor: A négy évszak

Emi szeretlek. tiszta szívből isten látja lelkem. bocs. Marci

Brutal
H.P.Lovecraft - Árnyék az idõn túlról

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

cseri001
Egy magyar írónõ, Ghyczy-Dráveczky Zsuzsa könyve. De történelmi vonatkozású könyv, "igaz" történeten alapul.

Úristen hód, fújd már ki!!!

cseri001
Arthur Golden: Egy gésa emlékiratai
Szerintem jó, de még csak a felénél járok, mert közben egy másik könyvet is olvasok: Asszony a fáraók trónján.

Úristen hód, fújd már ki!!!

Dzsini
most fejeztem be:
Yann Martel : Life of Pi
extrajó könyv, nemtudom megjelent-e magyarul, érdemes lenne...

elõtte meg Philip K Dick - The Man in the High Castle (Az ember a fellegvárban)
érdekes utópia, az Axis nyerte benne a világháborút, a náci németország és japán osztotta fel benne a bolygót.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

ranGer2
NÁCI ORVOSOK

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

harakiri
az nekem tetszett, meg az elsõ rész is

jelenleg Simon Singh: A nagy Fermat-sejtés
másodszorra is jó 😊

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"

Eye-scream
Látom a logódon drágaszágom 😄

Factor_007
Stephen King & Peter Straub - Fekete Ház

wizy
J.R.R. Tolkien: A Gyûrûk Ura...... már vagy századjára:-))

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Kori
Stephen King: AZ

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Voltan
Bret Easton Ellis: Amerikai psycho

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

O0D:
Asimov - Halhatatlanság halála --- most fejeztem be, nekem tetszik, bár kicsit love sztoris beütésû
Asimov - Hajnal bolygó robotjai ---még nemtom mi fog kijönni belõle.

Hajrá Dózsa György!

magus
Csongor és Tünde...

100. oldal után elégettem

GozHuszar
Mérô László: Új észjárások

Ama et fac quod vis

Eye-scream
Na topikáp, egyépként meg most fejeztem be J. Goldenlane Farkastestvér címû könyvét, aki kedveli a vérfarkasokat az olvassa el mert nagyon jó😊

Dzsini
utikönyveket 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Astaroth
Kertész: Sorstalanság (második nekifutásra)

Calver
jajj, Tülökorrú Tivpó, az is mekkora!

"The trees move. Do you not see it?"

Punker
Robin Cook: Szöktetés

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

HuAn82
A légyteve sem volt rossz!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Calver
jó ember! Kurvajó könyv, a Pont egy Ponty-nál én röhögõgörcsöt kaptam, kb 2 órán át megállás nélkül röhögtem - iszonyat ! ha még szépet akarsz akkor olvasd Nemes István/John Caldwell/Jeffrey Stone - jelen esetben Jeffrey Stonetól az Élõhalott Balladáját! legnagyobb könyv az összes mûve közül, favorit!

"The trees move. Do you not see it?"

HuAn82
Szergej Sznyegov - Istenemberek (1-2)

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

csokipapírt
hyyb
Sven Hassel-kárhozottak légiója

Sephi
Elso James Clavell konyvemet olvasom meghozza a Patkany Kiraly-t es eddig nagyon utos konyv. Igaz egyenlore nem uti a Papilont de nagyon jo ez is.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

szurmakotium
e-mailjeimet

By the perception of illusion we experience reality.

The Garrett
Nietzsche életérõl szóló könyv Námbáván!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Sir Quno Jedi
SG-t

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

zoli80
elsõ tom clancy könyvemet a rettegés arénáját,nem vagyok nagyon oda érte.

KRi2
22-es csapdát

lll l ll lllll l lll ll

HuAn82
John Caldwell-A KÁOSZ DÉMONAI

Punker
Legendák és Enigmák: hideg karok ölelése

lotr 1resz
uj gamestar

MIMACSKA
Popper Péter:
Az égre nézõ ember

www.extragyongy.hu

Sephi
Clive Barker - Karhozat ... bazz egy kurva jo kony ez pedig aszitem baromsag lesz!

Valaki olvastra a CHANGI c. konyet amit a James Clavell irt?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

szurmakotium
csak Ed McBain-t

..és nem csak mostanában ...

By the perception of illusion we experience reality.

Carlos
Stefan Niemayer - Az SS története, Rommel a hadvezér, és Hitler.

Þór vígi þessi rúnar

gyraph
Joseph Heller - Valami Tötént

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

A Gyûrûk Ura - A Két Torony

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

magus
te, az nem az a 10 oldalas szar?

magus
Terry Pratchett - Mort, a halál kisinasa

Astaroth
Hemingway?