Mit olvasol mostanában?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
a zenekar fenykorarol 1968 - 1986(87?)
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász
kulonben qrva unalmas olvasni torvenyt hacsak nem keresel benne valami konkretat vagy csak a valtozasokat keresed
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
birom ezt a sorozatot (csészealj projekt) bár két oldalonként szexelnek benne ami elég idegesítõ és unalmas
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Ajánlom mindenkinek, nagyon szórakoztató olvasmány! <#vigyor2>#vigyor2>
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
most: Edgar Allan Poe - Rejtelmes Történetek
novellagyûjtemény, van benne jópár kedves, látszik rajtuk az ópium áldásos hatása
"The trees move. Do you not see it?"
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Yang: Skandi- senior shao wari
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Margaret Weis - Lélekkovács (Raistlin-krónikák I. kötete)
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
sztem baromi jó, nagyon tetszik a pöcs stílusa 😊 sajna a 3. kötet még nincs meg, sürgõsen be kéne szerezni vhonnét..
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
nagyon jó, kötelezõ darab!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
David Crystal - The Cambridge encyclopedia of language
Conrad Philip Kottak - Anthropology - the exploration of human diversity
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
(Beszámolók a világ minden tájáról)
(c) Jaguár kiadó (1990)
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
De ha valakinek megvan, írjon pls. 😊
shit happens
(kölcsönadtam egy havernak, õ meg sikeresen elkeverte) :/
Pedig emléxem rá, hogy nagyon sokat röhögtem rajta, jó kis könyv volt 😊
shit happens
régebben olvastam egy könyvet, az volt a címe: A Lator (külföldi író, a nevét nem tudom, és az eredeti címét sem). Ennek szeretném tudni a szerzõjét és a pontos címét, mert a google-el nem sokat találtam (nyílván rosszul kerestem).
Thx.
shit happens
most azon gondolkozom ,hogy beszerzem az összes Dûne könyvet , amit eddig még nem tettem meg ;]
Ill. Asimov's Friends könyveket fogom még célbavenni ..
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
durva!!! <#wow1>#wow1>
Kb a felénél járok (tegnapkapta karacsonyra.)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
olvasta valaki? szerintem elég meredek dolgok vannak benne, nekem tetszik
konspiráció rulez 😊
találtam vele együtt vagy 30 mesekönyvet (80-as évek közepérõl) ;D
LLL: tényleg nem szabad minden könyvét elolvasni, de 2-3 évente szórakoztató bír lenni 1-1 alkotása 😊