1737
Könyvek, könyvek, könyvek...
-
mmelcsi #1095 Dean R. Koontz: Menekülés
Eszméletlen könyv, nem tudom letenni...:)
Olvassátok el, ha van kedvetek... -
#1094 tv-újság -
attilabal #1093 Ken Folett: 6 nap múlva telihold
Előtte Merle - Pallos és szerelem (életem legjobb soratának befejezése- az első kötet a Francia históriák címet viseli )
-
yeti666 #1092 Harry Potter 6 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1091 :DD -
#1090 felvételi tájékoztatót. oda-vissza, de még mindig vannak homályos részek -
#1089 Alan Dean Foster: Alien -
#1088 Merle:A sziget -
#1087 mégvalami érdekelne, nagyon régóta keresem a harrison fawcett a katedrális harcosainak második kötetét, asszem az a címe hogy a katedrális legendája, de megszerezhetetlen, nincs valakinek valami infója róla?
-
#1086 ez az egyik kedvencem:) rettentő jó könyv letehetetlen, ellenére ennak hogy elég romantikus, néhol csöpögős...
mindenkinek ajánlom én is..
valami más jó életrajzi regényt valaki? -
qper #1085 douglas Adams: Viszlát, és kösz a halakat! -
#1084 Hali!
Viktor Pelevintől a Tervhivatal Hercegét olvasta valaki? Jó? -
#1083 Szepes Mária - A vörös oroszlán -
rolika #1082 sztrugackij testvérek: stalker - piknik az árokparton -
#1081 Amúgy én most a Bűn és bűnhődést olvasom.
Amikor kötelező volt, akkor nem igazán törtem magam. Pedig izgi! :)
-
#1080 Dallos Sándor
- Aranyecset,
- A nap szerelmese
Mindkettő Munkácsy életének "leírása". Nekem annak idején nagyon tetszettek.
-
#1079 sziasztok, jó életrajzi regényeket keresek, tud valaki ajánlani ilyet nekem?
-
#1078 hogy szerezted be? -
#1077 Dan Brown - Digitális Erőd.. most végeztem vele...
aztán belekezdtem Graham Greene - Emberi tényező ... -
mod #1076 Cécile Aubry - Belle et Sébastien -
#1075 Richard A. Knaak - /Diablo/ Az árnyak birodalma -
Thief55 #1074 Most olvastam el Art Spiegelmantól a MAUS-t .... szenzációs könyv :) -
rolika #1073 lovecraft összes művei 3. kötet -
#1072 Múlt hétvégén kiolvastam a Da Vinci kód-ot,most végzek az Angyalok és Démonok-kal -
#1071 Boris Vian: Tajtékos napok -
#1070 Heh, lehet :D Mindenesetre nagyon jó. Halálosan komolyan veszi a dolgot a fickó, nagyon részletes, és teljesen logikusan felépített dolog. Tényleg olyan, mint egy igazi útmutató, még a rajzok is benne. Jópofa nagyon. -
#1069 B filmek hatása? :DD -
#1068 Max Brooks: The Zombie Survival Guide -
#1067 en is csak nagyok keves konyvet olvasok ketszer es filmet is keveset nezek ketszer. lassan mar a zenevel is igy lessz, hogy meghalgatom egyszer es torlom le -
static #1066 De jó neked! :) De most viccen kívül ez szerintem plusz. Mert gondolom azért nézed meg annyiszor mert még sokadszorra is élvezed. -
#1065 Na látod, nekem film is van olyan, amit kismilliószor láttam. A Holló-t (első rész), volt hogy minden nap +néztem.
Nem vagyunk egyformák na! :) -
#1064 Jakob Böhme - A mennyről és a pokolról. -
#1063 Kosztolányi: Édes Anna -
Tyrn #1062 dan brown könyveket... -
#1061 filmeket nezek es feliratokat is beszerzek ha nincs mas. olvasni csak lassan ezert nem elvezem. persze ha kell valami akkor utana nezek csehul is. szlovakiaba lakom, tehat a cseh is valahogy ramragadt. -
#1060 Svejk tényleg jó... :)
Én nem hordom magammal, viszont megtaláltam a neten és letöltöttem... Így néha-néha mh-en is bele tudok nézegetni.
Tudsz csehül? :D -
#1059 svejk az jo
nem mertem belekezdeni csehul, igy is majdnem ket honapig olvastam magyarul (buszon hordani 800 oldalt, jo nehez volt a taskam) -
#1058 Sziasztok
Olvasta valaki C.S. Lewis: A varázsló unokaöccse c. könyvét?
(Narnia krónikái első kötete)
Amúgy én most Hasek Svejk-jét olvasom... :) -
static #1057 Most amúgy én olvasom a Szilmarillokat, Vesztegzár a Grand hotelben és Mort a halál kisinasa. Inkább olvasok egyszerre 3-at mint egyet többször nem? :) -
static #1056 Hogyan lehet egy könyvet ezerszer elolvasni??? Olvastam amúgy az egész káosz történetet sőt még az éj trilógiáját meg ezeket is. De azt nem értem minek egy könyvet többször elolvasni. Igaz én filmet se nézek meg kétszer...