Mit olvasol mostanában?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt laksz(idevalósi), vagy csak munkamiatt

Yang: Skandi- senior shao wari

zakika
inkabb ugy mondanam, hogy megertem. szlovakiaba vagyok es hogyha csehekkel beszelek vigyaznom kell, hogy ne keverjem a ket nyelvet. filmeket nyugiban megertem sot a felirat se zavar. csehek sok jo konyvet adnak ki, tehat amit nem tudok beszerezni magyarul elmeletileg csehul is elolvashatnam, de arra se nincs idom, hogy azt elolvassam, ami megvan othon magyarul. faterom jo sok konyvet osszeszedett, de azoknak tobsegenek antikvar erteke van (Jokaik az 1800as evekbol es hasonlo)

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

mango
😄
tudsz csehül?<#wow2>
svejk is naon jo!
én most felvételizem,ugyh kinéz még hrabal is mostanság (bár inkább nézem filmen😊)

mango is a delicious fruit;)

zakika
de meg sok uj konyv var othon, most vettem kettot + amit meg telen vettem + sogortol meghuztam a svejket (magyarul, pedig chehul lenne az igazi - igaz csehul utoljara fosulin olvasta, vagyis tanultam, ha mast nem tudtam beszerezni). tehat a vedett ferfiak vedve lesznek tolem (egy ideig)

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

LordVenom
Képregényt...<#vigyor>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

mango
Háát, akkor jó szórakozást<#vigyor3>

zakika
en is, ugy latszik elerkezett az ido hogy ujra elolvassam

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

mango
malevil volt az elsõ merle amit olvastam, igen, érdekes...
most nem gyõzõk kacagni a védett férfiak-on...
hogy én ezt 15 évesen olvastam???<#circling>

Laney 3000
Sg fórum.

SAMSUNG NP900X4C-A0A - i7-3517U, 15.6HD+, 512GB, 8GB, Win8 Galaxy SIII-I9300 Sex Rock and Roll

zakika
mallevil olvastad? az is erdekes megkozelitese egy atomkataszrofanak

Barker:Weaverland
mango
A következõ olvasmányom akkor a sziget lesz<#kacsint>

zakika
azt tavaly olvastam
ami meg jo (szerintem) az a sziget. alati elmek nem fogott meg es a tortenelmiekhez nem volt kedvem

erdekes, amikor en jartam suliba, meg meg se emlitettek hogy letezik merle

mango
Merle az egyik kedvenc íróm, a V.F-at már én is olvastam eccer pár éve,(elég mély benyomást tett rám<#wink>) és ami a vicc benne, hogy gimnáziumban magyar fakton volt kötelezõ olvasmányunk!!!<#wow1>
Amúgy elõtte a Mesterségem a halál-t olvastam tõle.

Punkerwork
sok vizsgád van még?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

parizer
Madarassy György: Képvetítéstechnika

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

Punkerwork
Dune: Gyermekei

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

zakika
Lorinc L. Laszlo - Az ejszaka doktora
uncsi

zakika
lassan 20 eve hogy olvastam 😊
sexualis felvilagositasnak is megteszi

mango
Robert Merle: Védett férfiak <#nyes>

spiró györgy: fogság

magus
Che Guevera - A Motoros naplója

Szolzsenyicin: gulag..elájulsz micsoda népirtás folyt a 20.dik században a Szovjetunioban(is)
Eye-scream
Richard Adams: Gesztenye, a honalapító (Eredeti címén Watership down)
Egy nagyon érdekes állatmese, némileg különös fõszereplõkkel. Akiben hozzám hasonlóan még erõsen él gyermeki énje, az mindenképp olvassa el. 😊 Igazából nem tudom, hogy milyen korosztály lehetett az író "célcsoportja", mert gyerekkönyvnek kissé túl komoly hangvételû, felnõtt olvasótáborhoz meg nem áll túl közel a mûfaj. Nekem mindenesetre nagyon bejött, szóval csak ajánlani tudom.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

ghost cb
Richard Marcinko: Tûzvonal
Olvassa még valaki? Vélemény?

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

uv
Molnár László: A híres Vadnyugat

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Da Vinci Kód, és az ahhoz írt megfejtés könyvek!

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Calver
Orwell - 1984

"The trees move. Do you not see it?"

Aquli
Isaac Asimov - Silverberg : A jövõ gyermeke

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

mikike
Holger Kersten: Jézus Indiában élt -a keresztre feszítés elõtt és után-
Elég jó, szerintem a legérdekesebb része a leírás amikor elmondja, hogy nem halt meg a kereszten. Bizonyítékokat is talál rá, de sajnos így is keveset tudunk meg a fõszereplõ életérõl.

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Az elsõ könyv amit önszántamból olvastam el és nagy hatása volt rám. A legjobb könyv emit olvastam! Meg a Nyugaton a Helyzet Változatlan.

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

wizy
köszi a tippeket, majd kiveszem az egyiket a könyvtárból😄

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

most lép tovább Rudolf a páncélszekránygyártó munkából Schauderrel.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Paul Hoffman - A PRÍM ember
Ha szereted a matekot olvasd el!

Gut. Besser. Presser.

zakika
nyaron olvastam es odavagott rendesen, hogy al a tortenet most?

😊))
pedig most valami nagyon egyedit akartam beirni. 😊

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Robert Merle - Mesterségem a Halál.

elképesztõ...

Nd
jajjj és hogy ne legyek off, most éppen a Langoliers-t olvasom, igaz nem elöször

\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai

Nd
Hát szerintem az összes King kurva jo!!!

Ámbár lehet kicsit elfogult vagyok, ö a kedvencem...😄

\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai

zakika
Robert Ludlum - Janson kuldetese

Eye-scream
Ha Stephen King, akkor próbáld meg a Halálos Árnyékot, nekem a kedvenc King könyvem. Vagy esetleg a Rémkoppantók az még ami sztem nagyon egyedi hangvételõ-ha már valaki azt mondta, hogy minden King ugyanolyan 😊

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

parizer
mechanika tankönnyvet... nem ért valaki a sziltanhoz?!

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

wizy
nah kiolvastam, nagyon tetszett..... mi legyen a következõ áldotazom?😄

wizy
igaz..... akkor nem szoltam egy szot sem😄

zakika
milyen ertelemben?

Jah Merle nagyon jó író. A Két Nap Az Élet is nagyon jó könyv,de nekem igazán a Mesterségem a Halál jött be. Egészen átalakította a gondolkodásomat.

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

Erich Maria Remarque-"És azután..."

A Nyugaton a Helyzet Változatlan folytatása. Tök jó.

Calver
nono, azért pl Stephen Kingtõl az "Az" (ez így bölcs) és a Ragyogás között van egy árnyalatnyi különbség, mondjuk ugy h teljesen más a két könyv, az "Az" nagyon a szereplõk lelki szenvedéseire épít, míg ez Ragyogásról annyira nem elmondható...

és még mindig Poe novellákat, utána majd jön az 1984...

"The trees move. Do you not see it?"

wizy
de😄 de nembaj

nemcsakfeel
Mindegyik stephen king kb ugyanaz, nem de?

*hihi ** *