Mit olvasol mostanában?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Yang: Skandi- senior shao wari
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
tudsz csehül?<#wow2>#wow2>
svejk is naon jo!
én most felvételizem,ugyh kinéz még hrabal is mostanság (bár inkább nézem filmen😊)
mango is a delicious fruit;)
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
most nem gyõzõk kacagni a védett férfiak-on...
hogy én ezt 15 évesen olvastam???<#circling>#circling>
SAMSUNG NP900X4C-A0A - i7-3517U, 15.6HD+, 512GB, 8GB, Win8 Galaxy SIII-I9300 Sex Rock and Roll
ami meg jo (szerintem) az a sziget. alati elmek nem fogott meg es a tortenelmiekhez nem volt kedvem
erdekes, amikor en jartam suliba, meg meg se emlitettek hogy letezik merle
Amúgy elõtte a Mesterségem a halál-t olvastam tõle.
uncsi
sexualis felvilagositasnak is megteszi
Egy nagyon érdekes állatmese, némileg különös fõszereplõkkel. Akiben hozzám hasonlóan még erõsen él gyermeki énje, az mindenképp olvassa el. 😊 Igazából nem tudom, hogy milyen korosztály lehetett az író "célcsoportja", mert gyerekkönyvnek kissé túl komoly hangvételû, felnõtt olvasótáborhoz meg nem áll túl közel a mûfaj. Nekem mindenesetre nagyon bejött, szóval csak ajánlani tudom.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Olvassa még valaki? Vélemény?
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Elég jó, szerintem a legérdekesebb része a leírás amikor elmondja, hogy nem halt meg a kereszten. Bizonyítékokat is talál rá, de sajnos így is keveset tudunk meg a fõszereplõ életérõl.
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Ha szereted a matekot olvasd el!
Gut. Besser. Presser.
pedig most valami nagyon egyedit akartam beirni. 😊
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
elképesztõ...
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
Ámbár lehet kicsit elfogult vagyok, ö a kedvencem...😄
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
A Nyugaton a Helyzet Változatlan folytatása. Tök jó.
és még mindig Poe novellákat, utána majd jön az 1984...
"The trees move. Do you not see it?"