Mit olvasol mostanában?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
OFF:
LLL-féle tibeti krimi-fantasy-kalandregény varázslóval készülnek 😊 (tényleg nagyon egykaptafa tud lenni)

ON:
Asimov univerzum 'A' kiegészítõ kötet

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zakika
aki mar harmincat olvasott annak egyformanak tunnek, de azert nem semmi az oreg 😊 nekem mostanaba inkabb a scifijei teccenek

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Törölt felhasználó
Jah, csak mindegyik ugyanarról szól...
zakika
na most hogy megvan a vizsga a belso ellenorzesbol, mehetek az IPSASra

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

zakika
nalatok ilyen dolgok vannak a padlason?
in a sogornal talaltam a pinceben egypar konyvet. mindjart "kolcsonvettem" svejket 😊 csehul az igazi, de magyarul ha mar megvan, legalabb nem kell erte penzt adni

Ottto
Lawrencenek jó könyvei vannak <#eljen>

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

leslie l. lawrence
suttogó árnyak öble
(jó régi, 88-as, nemrég találtam a padláson 😊

zakika
vizsgakerdeseket belso ellenorzesbol...
meg hozza egy csomo torvenyt

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Rózsalány
Jung Chang - Vadhattyúk

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

Eye-scream
Ja én amúgy most épp semmit...kéne már vmi jó könyv.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
Az tényleg egész jó!
Ellentétben a Márió és a varázslóval ami fosléak :C
Meg nekünk idén el kellett olcasni a sorstalanságot is-hát mit mondjak, nekem nem tetszett...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

eLviRA
shakespeare: szentivánéji álom

...what\'s for You, will not pass You by...

Nd
Hello!
http://web.externet.hu/sk/
itt megtalalod az összes King könyvet, ki tudod választani amelyik nincs meg a gyüjteményben. Más kérdeés hogy nagyon sokat nem talalsz meg most belölük a könyvesboltban. Max a Setét Torony 5-öt....

\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai

Nd
Dean R. Koontz
Idegenek
Eddig ez tetszik a legjobban töle, pedig már olvastam párat...

\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai

Szervusz, én is szoktam könyvet ajándékozni. Annak legalább van értelme...
Szvsz látogass el egy könyvesboltba, és nézz kötül, olvasd el a széljegyzeteket, biztos, hogy 15-20 perc alatt találsz olyat, amelyre azt mondod: ez lesz az.

ja, mostanában? Kresztáblákat, és hülyeõrült vasárnapi vezetõk és mazsolák rendszámait :-)

Mhosah Myth
Hellósztok!
Tanácsot szeretnék kérni tõletek. Egy jó kis könyvet szeretnék venni vateromnak karácsonyra csak nem tom milyet. A kémes, hábórus, gyilkosos(nyomozós) könyveket szereti. Tudtok ajánlani valamit? Azt tudom hogy Stephen Kingtõl egy egész könyvgyûjteménye van de abból is mondhattok egyet kettõt hátha nincs meg neki... 😊

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Aquir
mi félévkor vesszük 😊
igen jó

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

The Garrett
az volt az elsõ kötelezõ olvasmány amit élveztem! 😊
Kar hogy csak 4. évvégén juttottunk el odáig :/

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Voltan
Stephen King - Drawing of the Three

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Aquir
Egy kötelezõt, most olvassuk az Átváltozást
Amikor a hapi arra ébred, hogy bogárrá változott..

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Dzsini
érdekes könyv lehet.. <#lama>

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

cam3l3on
én az SG-t és ti?

Dzsini
évente legalább egyszer én is ezt mondom 😊

Törölt felhasználó
Én ezt nagyon jól tudom 😊 Mindössze annyi a gond, hogy az utóbbi kb 4-5 évben mindenki ezt mondja, ha valaki megkérdezi tõle, hogy mit olvas. 😊 Nem itt a fórumon, hanem mindenhol.
Dzsini
ha tudnád milyen fantasztikusan jó 2 könyv az... a 100 év magány a kedvenc regényeim közé került elsõ olvasatra, és azóta csak javult a helyezése.

Törölt felhasználó
Éljenek a könyvsznobok! 😛
Dzsini
7 kötet a teljes történet, ez az, ami olyan másfél hete jelent meg magyarul.

Astaroth
Ez most új?Esetleg befejezõ rész?Vagy az sohasem lesz?

Dzsini
Stephen King - Setét Torony 5: Callai farkasok

martinger
Jankovich István: Túléltem a halálomat, Visszatérés a klinikai halálból
(ez nem tetszett annyira)

Müller Péter: Boldogság
(tûrhetõ)

Astaroth
Faludy György : Pokolbeli napjaim után

CLINT EASTWOOD9
pc guru-t

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

Az éj köve

clive barker: az öröklét tolvaja

Tertovan
Managing Microsoft® Systems Management Server 2003

Ian Watson - Warhammer 40000: Ûrgárdista

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Márquez - Száz év magány

Kundera - A lét elviselhetetlen könnyûsége

Robin Cook - Szöktetés

Hip.............Hop...............Jön Gyick!!!

szacsi
S. K . - MRS. Todd Rövid útjai

:-O http://www.ashes.hu O-:

szacsi
Nem vmi hosszú, kb 10 percig tartott elolvasni. Arról, szól, hogy egy srác bevitt egy vegyvert a koleszba, majd évvgén az ablakból lelõtt pár emberkét. Persze azért a könyvben részletesebb, meg van is értelme...nekem tecc.

Dzsini
Ancsel Éva Összes Bekezdése - kellemes kis pársoros gondolatok világról, boldogságról, ilyesmikrõl... nem az a "leülök olvasni" típus, hanem a "van 1 percem, kinyitom valahol" könyv.

Héjjas István - Illúzió és valóság - egy egyetemi fizikaprof/buddhista irogatása arról, hogy a materialista világszemlélet, a relativitás, a modern pszichológia meg egyebek hogyan illeszkednek össze a keleti filozófiákkal...

Stanis³aw Lem - Szempillantás (Az emberi civilizáció perspektívái) - egy 2000ben írt könyv, ahogy a híres sci-fi író látja azt, ami elõttünk áll fizika, tudományok, meg egyebek terén. kicsit prófétikus, kicsit megalapozatlannak érzem néha, de nem rossz meglátások vannak benne.

Calver
hmmm, erröl firkants már pls ide egy rövid összefoglalást h kb miröl szól, a címe felkeltette az érdeklõdésemet...

"The trees move. Do you not see it?"

szacsi
S. K. - Káin ébredése

Astaroth
Agrippa:Titkos bölcseletek

Deutsch im Turismus
Ez egy szakmai könyv németbõl

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Ambrose Bierce összes novellái

hát elég durva...

az amerikai polgárháborús írások olyan szinten szólnak a háború értelmetlenségérõl (véletlen egybeesések miatti tragédiákról, vak parancskövetésrõl stb.), mint semmi más

szacsi
S. K. - A tigris

szacsi
eszt má 25ször elsütötték...

szacsi
Stephen King - A köd

zakika
karla may - fekete muf(tang)

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség