Mit olvasol mostanában?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wizy
a 3-4. része nekem is :-)) a többi meg már meg van rendelve :-)

most épp semmit sem olvasok, apumra várok, hogy kiolvassa a Da Vinci kódot, és akkor rávetem magam :-)

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Lord's of The Ring Triology
Da Vinci kód
zakika
Da Vinci kod

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

echinacea
Boris Vian> Tajtékos napok

Punker
Leon Uris: Meghalsz Tengerész!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

george r.r. martin: lázálom
jó a sztori, izgi meg minden, de a 2002-es valhallás kiadványt kerüljétek, mert botrányosra sikeredett: kb. a felétõl mindennemû minõségellenõrzést nélkülöz, értsd hemzsegnek a helyesírási hibák, elírások (egy oldalon tucatnyi), az eredeti angolból bennmaradt szavak(!!!), összevissza mondatok (a fordító elgondolásai az adott mondatra, csak éppen nem lettek kigyomlálva).

nem rég fejeztem be Jan Otcenasek: Rómeó, Júlia és a sötétség regényét

most éppen: Visszatérés - A reinkarnáció tudománya
elõzõ életemben sem hittem ebben <#idiota>

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

sokoo
Asimov alapitvany robot es birodalom osszes. Mondjuk par hete (honapja?) hanyagolom, elakadtam az A kotetnel.

This is the beginning of the end.

Rejtõ Jenõ: Légiós Regények (alapmûveltség😊
Jaffa 2843
500 tipp és trükk digitális fényképezéshez

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

semmit

Paulo Coelho : Tizenegy perc
Királylány
Nekem megvan :-)

Heinrich Harrer - A Fehér Pók

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

wizy
Douglas Adams - Galaxis Útikalauz Stopposoknak

sajnos még csak e-book...

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

maozedong
dan brown - Digitális erõd

lehetne erõsebb is a sztori de elmegy

Resurrection!

ghost cb
uramisten... inkább herri pottert olvass kicsi

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

CLINT EASTWOOD9
A kressz tankönyvet és a teszt könyvet.

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

Tertovan
70-290-es vizsga lehetseges kerdesit es valaszait olvasom

Kontrakcio
G.Orwell:1984?

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

zakika
Merletol olvastam egyparat es nem szoktam benne csalodni. Szerintem nagyon trivialisan van megirva, semmi ergelzosseg, mint egy erzelmileg kiegett ember - de mar az elejen ilyen volt, tehat nem ilyenne alakult. A masik oldalrol meg, csak ilyen ember talalhat ki kulonbozo modszereket "parezer egyseg lividalasara egyszerre egyszeruen es gyorsan"

de az ironak a tiszteletet megadhatod azzal, hogy leirod a nevet 😊

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Kontrakcio
hát igazábol tetszett,mivel egy ember pályafutásának egy teljes ugymond sikerét és hanyatlását irja le az iró, elég reális volt a mû, meg persze a végén a kisebb affér a biróságon: különben tényleg scak parancsot teljesitett 😊 az a legszebb hogy nem s tudom hány millió ember haláláért felelõs! neked hogy tetszett? (JAH és tudom hogy kell leirni)

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

zakika
kulonben milyen szerinted?

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

zakika
pontosabbam Merle

Kontrakcio
Mehler: Mesterségem a halál

zakika
az jo
4 eve olvastam nyaron torokben 😊

IlluminatoR
Lõrincz L. László - A Kicsik

mika waltari: az ország titka

Rejtõ - Piszkos Fred, a kapitány

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Csacsi
Köszi.....a könyvkeresõt nem néztem.....itt van jó pár dögivel..köszi a helpet.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Mike
www.alexandra.hu
www.konyvkereso.hu
www.antikvarium.hu

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Csacsi
itt a közelben néztem a librit...nem volt semmi, majd netetn is néztem a librit...ott sem jött fel semmi...illetve az alexandria oldalán sem találtam semmit.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Mike
könyvesbolt?

Csacsi
Sziasztok. Nem tudja vki, hogy Tom Clancy könyveket hol tudnék venni?

Mike
Feist minden mennyiségben
max anyagi korlátok vannak

A Dûne (tudom már írtam, de befejeztem, így kénytelen leszek este újra belkezdeni. Immár nagyon sokadszor)

Punkerwork
Dune: Istencsászára

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

SRobert
Nick Cave: És meglátá a szamár az Úrnak angyalát

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

Obersovszky Péter - Öljétek meg Tévémacit!

Korrekt, õszinte írás jó meglátásokkal, sok iróniával és döbbenetes "karrierekkel" . A szerzõ "lerántja" a leplet a magyar média -értelmiségi emberek számára- amúgy is közismert állapotáról és annak "politikai" hátterérõl.

Aki emlékszik a közelmúltban megszûnt Élesben címû napi aktualitásokkal foglalkozó -egyébként kiemelkedõen intelligens- mûsorra (sajnos rendkívül rossz idõpontban került képernyõre, kvázi kora délutáni holt idõpontban), annak nem lesz ismeretlen Obersovszky. Õszinte fickó -ami a szívén az a száján típus-, értelmes megnyílvánulással és ráadásul ért ahhoz, amit csinál.
Árpa elhíresült RTL-es könyvének fizikailag kb. a fele (olyan 200 oldal), azonban ötször annyi a mondanivalója.

A fentiekbe beleplántáltam szubjektív véleményemet is - elnézést azoktól, akik máshogy vélekednek.

Egy szó, mint száz: Érdemes megszerezni és elolvasni! 😊

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Frank Herbert - A Dûne
Edgar Allen Poe - The Complete Poems
Denkinger Géza - Valószínûségszámítás (Na jó, már nem, már levizsgáztam)

zakika
mi van, divatba jott?

artschiatwork
Robert Merle: Védett férfiak

mango
<#kacsint>Örkény István: "Rózsakiállítás"

mango is a delicious fruit;)

zakika
Hasek - Svejk

mango
Csatlakozom, még mindig nagyon jó, (#920) most értem a végére<#vigyor2>

mango is a delicious fruit;)

Robert Merle - Védett férfiak

nagyonjó.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Csak mert Komárnói vagyok. :o))

Yang: Skandi- senior shao wari

zakika
Slovakiaban lakom es ott is vagyok
miert?

?

Yang: Skandi- senior shao wari