Mit olvasol mostanában?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már a mona lisa overdrive-ot olvasom
teljesen le vagyok döbbenve
hogy tudta ezt megírni a 80-as években?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
telre ilyeneket szoktam
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Nincs igazság abban a hazugságban,hogy csak az angyalok sírnak,hiszen mindenki tudja,hogy mindannyian meghalni születtünk (Recoil)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
szeptember ota mar ideje volt
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
- most fejeztem be a Vadászpengék trilógiát...
- most a Pókkirálynõ hábórúja 4. kötetének a végénél tartok...
hátc...kb ennyi...
- Az idõ fogva tart
- Asimov: Gyilkosság a könyvvásáron
- Az átkozott lehetõség
?
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
Yang: Skandi- senior shao wari
kar hogy nem tudta befejezni, de irtak masok is svejk torteneteket
Gyakorlati Kiképzési Tematika Motoros Magánpilóta Szakszolgálati Engedély Megszerzõ Tanfolyam Számára:-)
Carl Sargent& Marc Gascoigne - Nosferatu - 8/10
Carl Sargent& Marc Gascoigne - Fekete Madonna - 9/10
kegyetlen jó könyvek, csak kicsit ismétlõdik a cselekmény, látszik az írokon h tul sok krimit olvastak - mindegyikben valaki más mozgatja a háttérbõl a szálakat. viszont mindegyik tele van kegyetlenül jól eltalált karakterekkel - az állandó szereplõ csak Serrin Shamandar - az élen egy Sugár nevû, "kevéske" fémmel telenyomott hegyesfülûvel, és annak akasztófahumorával. szerintem ha valaki szereti a fantasy/sci-fi-t - Shadowrun ugy mindkettõbe belenyúlik - annak maximálisan ajánlott.
"The trees move. Do you not see it?"
Jó könyv nagyon, bár lehet, hogy valakinek nem tetszik, sajátságos humora van.
HF1L 04/05 szezon 3. helyezett MF1CB 04/05 szezon 2. helyezett
üt, az elsõ 300 oldalon még egyáltalán nem pörög, utána bezzeg... <#vigyor1>#vigyor1>
"The trees move. Do you not see it?"
Nagyon jó, és tanulságos
Nincs igazság abban a hazugságban,hogy csak az angyalok sírnak,hiszen mindenki tudja,hogy mindannyian meghalni születtünk (Recoil)
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Budai György FELHÕK KÖZÖTT ÉBREN ÁLMODVA
Bátran ajánlom minden korosztálynak-
www.papirusz.hu/cikkek/?id=2474
www.hetedhethatar.hu/irasok/lcsk20050715.htm
www.felhokkozott.com
Jó szórakozást.
DerMee<#wave>#wave>
elõtte meg dan brown: anygalok és démonok c. könyvét nyomtam le 😊 szerintem jobb, mint a da vinci-kód
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.