1737
Könyvek, könyvek, könyvek...
-
Mirk #1175 Robert Merle:Mesterségem a halál -
#1174 egeszsegugyi manazsment
aktualis tema :) -
#1173 azt meg nem olvastam merletol -
sagica #1172 Robert Merle:Üvegfal mögött -
#1171 Nick Hornby: Long Way Down -
rolika #1170 c.s. lewis: a varázsló unokaöccse (narnia) -
#1169 Tutti Frutti Party5 avagy hogyan spricceljünk az égig.Viccet félretéve ............................semmit ugyanis nem tudok olvasni se írni. -
Alíz #1168 Stephen King: A Magus -
malkavian #1167 Magyar Grammatika, mer' pótszigorlatra az kell... -
#1166 Cserna-Szabó András - Fél hét c. novellagyűjteménye, morbid és jó -
#1165 Planning and Maintaining a Microsoft Windows Server 2003 Network Infrastructure -
#1164 Srácok, valaki nem tudja, hogy a silent library project oldalra (slp.dwalin.ru) mi a user/pass? -
petko000 #1163 Jean De Léry utazása Brazília földjére - 1557
akinek bejönnek a kalandos történetek, annak ez tetszeni fog. antikváriumokban érdemes keresni.. -
#1162 Csáth Géza - Mesék, amelyek rosszul végződnek
novellagyűjtemény, van pár jó -
#1161 Én most Davenport regényeket olvasok..."John Sandford-Soha ne ölj.."-el kezdtem és msot azt olvasom...Ajánlom mindenkinek izgi,laza,nem annyira unalamas, talán nehol egy picit... -
Szid #1160 Sajna nincs meg egy könzve sem, de anno vagy 12 évvel ezelött olvastam töle jópár könyvet. Az általad említett kettö nagyon jó :o) -
petko000 #1159 hmm..Én mostanában rákattantam Jack London könyveire. Ki mit olvasott tőle? -
#1158 A. J. Holt: Vigyázz, jövök (angolul: Watch me). Azzal kezdődött, hogy első oldalon egy ilyen idézet:
"Az ember, noha biológiailag sikeresnek mondható, számos területen fogyatékos faj." (Anthony Storr: Emberi agresszió)
Ez után az idézet után valami jót várok tőle! :D -
#1157 Azért, mert jó lenne nekem e-könyv formában bármelyik... viszont nem találok sehol... Esetleg nincs neked?
Neked is tetszik? :)
Én egyelőre még csak a Börleszk-et olvastam, de az tetszett... A Mesterlövész-nek még nagyon az elején járok, de ez is jó. ;)
Az ötös számú vágóhídat ajánlották nagyon kezdésnek, de sajnos az nincs meg. :( -
Szid #1156 igen, mer méris ? :o) -
#1155 Kurt Vonnegut - Mesterlövész
Olvas(ott) itt valaki Vonnegut-ot? :) -
#1154 Chuck Palahniuk - Haunted -
#1153 Planning, Deploying, and Managing Microsoft SMS 2003 -
#1152 most végeztem,ok persze,nekem tetszett,pár gógyiságtól eltekintve
Mostantól pedig kémia és biosz könyvek olvasása jön:) -
#1151 mennyi van hátra még? megyek a könyveimért majd kölcsön adhatnád :) -
#1150 Dan Brown: Digitális erőd
a könyv témájával kapcsolatos:NSA -
#1149 Sziasztok!
Keresek egy könyvet, a címe: Dr. Mengele boncolóorvosa voltam az Auschwitz-i krematóriumban.
Ha netán van egy valakinek, és eladná, vagy tudja, hol szerezhetem be, irjon.
köszi -
feketeribizli #1148 Azt állitja Allan Dulles a CIA-nal lekhosszabb ideig igazgatóként dolgózó és egyedül az USA elnökének köteles beszámolnia mindenről, hogy kémeket helyezett minden kormányba, minden országban, s ezt azért mondta, mert tudta, hogy kémek vannak a CIA-nál is a vezetőségben, s igy is volt, mert azok jelentették moszkvának, s igy a gyanus személyeket likvidálták a kormányból, pedig azok nem is voltak kémek.
Ilyen volt Rajk László is magyarországon, mert CIA kémnek hitték megölték. -
Phat Smoker #1147 mint pl. ? tudnál mondani konkrét dolgot ? :) -
feketeribizli #1146 Ellenkezőleg, inkább attól féltem, hogy beetetnek valami ökörséggel és egész életemben utána az fog majd befolyásolni az izgalmas mindennapokban. -
Phat Smoker #1145 attól féltél, hogy egy szép nap majd felkeresnek az öltönyös napszemüveges urak, mondván, hogy túl sokat tudsz ? :D -
feketeribizli #1144 A CIA piszkos ügyeit kezdtem el érdeklődve olvasni idén május 1-én, de 29 oldal után abbahagytam, hogy majd máskor folytatom a tanulást, majd szombaton elajándékoztam a könyvet, mert tul száraznak találtam a témát.
Most az interneten olvasgatok tudományos hireket. -
#1143 Nemrég kölcsön kaptam Lovecraft első kötetgyűjteményét. Egy kicsit nehéz olvasmány, de megéri! :D -
#1142 Én pedig ezt fejeztem, most jön a Gyűrűk Ura. -
#1141 befejeztem. most újra átolvasom Henry Ford: A nemzetközi zsidó c. könyvét. -
#1140 Dosztojevszkij: Ördögök -
rolika #1139 wass albert: elvásik a veres csillag -
#1138 Tolkien: A Szilmarilok -
#1137 L.L.Lawrence - A felakasztot indian szigeten -
Thief55 #1136 Mostanában a töri könyveket... (rohadt érettségi ) :D