Mit olvasol mostanában?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
- most fejeztem be a Vadászpengék trilógiát...
- most a Pókkirálynõ hábórúja 4. kötetének a végénél tartok...
hátc...kb ennyi...
- Az idõ fogva tart
- Asimov: Gyilkosság a könyvvásáron
- Az átkozott lehetõség
?
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
Yang: Skandi- senior shao wari
kar hogy nem tudta befejezni, de irtak masok is svejk torteneteket
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Gyakorlati Kiképzési Tematika Motoros Magánpilóta Szakszolgálati Engedély Megszerzõ Tanfolyam Számára:-)
Carl Sargent& Marc Gascoigne - Nosferatu - 8/10
Carl Sargent& Marc Gascoigne - Fekete Madonna - 9/10
kegyetlen jó könyvek, csak kicsit ismétlõdik a cselekmény, látszik az írokon h tul sok krimit olvastak - mindegyikben valaki más mozgatja a háttérbõl a szálakat. viszont mindegyik tele van kegyetlenül jól eltalált karakterekkel - az állandó szereplõ csak Serrin Shamandar - az élen egy Sugár nevû, "kevéske" fémmel telenyomott hegyesfülûvel, és annak akasztófahumorával. szerintem ha valaki szereti a fantasy/sci-fi-t - Shadowrun ugy mindkettõbe belenyúlik - annak maximálisan ajánlott.
"The trees move. Do you not see it?"
Jó könyv nagyon, bár lehet, hogy valakinek nem tetszik, sajátságos humora van.
HF1L 04/05 szezon 3. helyezett MF1CB 04/05 szezon 2. helyezett
üt, az elsõ 300 oldalon még egyáltalán nem pörög, utána bezzeg... <#vigyor1>#vigyor1>
"The trees move. Do you not see it?"
Nagyon jó, és tanulságos
Nincs igazság abban a hazugságban,hogy csak az angyalok sírnak,hiszen mindenki tudja,hogy mindannyian meghalni születtünk (Recoil)
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Budai György FELHÕK KÖZÖTT ÉBREN ÁLMODVA
Bátran ajánlom minden korosztálynak-
www.papirusz.hu/cikkek/?id=2474
www.hetedhethatar.hu/irasok/lcsk20050715.htm
www.felhokkozott.com
Jó szórakozást.
DerMee<#wave>#wave>
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
elõtte meg dan brown: anygalok és démonok c. könyvét nyomtam le 😊 szerintem jobb, mint a da vinci-kód
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Dan Simmons - Hyperion: Titánok lázadása
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Yang: Skandi- senior shao wari
mondjuk már elolvastam...