NTFS vagy FAT32
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.ntfs.com/ntfs_vs_fat.htm
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/
fat32 nel a filemeret max 2 giga, emlekeim szerint, ntfs nel ez nagyobb.ha erre gondoltal, akkor igaz a hir
E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3
Pheel, aki ma csak a mások lelkivilágának épségéért aggódik.

Tudod miaz?
Akkor ne okoskodj. Már a 2000. évben is volt béta verziója az XPnek.
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/
C:\ ( FAT32 ): 17341 kb/s
D:\ ( NTFS ): 21512 kb/s
E:\ ( NTFS ): 21563 kb/s
F:\ ( FAT32 ): 16501 kb/s
Mert ez a kékhalál xp alatt nem megszokott számomra, és ntfs.sys hibára, vagy mire hivatkozik, így memóriára sem tudom már gyanakodni.
Hogyan felhasználót úgy különválasztani, hogy pl:a G wincsi csak Béláé, a H meg Ödöné ... legyen?
Hogy lehet megadni, hogy a felhasználó ne telepíthessen és ne törölhessen?
Hol lehet elérni az ide vonatkozó beállítást?
[email protected]
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
A recovery console erre lett kitalálva úgy 3,5 évvel ezelött. A windows 2000 beta 3 ota ismert és _IGEN JÓL_ használható eszköz. Kicsit többet tud mint egy helyreállító floppy, de megtanulható. Ajánlom figyelmedbe.
Lehet, hogy én vagyok bogaras, de nekem a 2 gigás rendszerpartíciómon egy darab dokumentum sincs, kizárólag maguk a programok.
Namármost ha bármi gikszer van (ami eddig sosem volt XP alatt), akkor benyomom az XP-CD-t, bebootolok róla, leformázom a rendszerpartíciót és már megy is fel a rendszer.
És akkor még olyan nyalánkságokról nem is beszéltünk, mint a boot-oláskor megjelenõ Recovery Console-ról...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Eddigi tapasztaltaim szerint NTFS-re a voptXP a legjobb és leggyorsabb, legutolsó verzióját megtalálhatod itt: http://chzhy.126.com/ Rém egyszerû kis program, de szerintem a legjobb.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
És különben is XP bootcdvel szépen lehet managelni az ujrainstallokat is a winyon, törlöd, vagy rátelepited csak stb.. aká ntfs akár fat32.
foleg ha az ember nem csak excelt meg outlookot hasznal. namarmost fat32-hoz 1 boot floppyval, boot cd-vel, boot-akarmivel hozzafersz es max dos modban szepen dir, cd akarmi es del *.* meg attrib parancsokkal eltakaritod ami nem oda valo es johet a reinstall. ugyanez ntfs-nel: haver kert kolcson masik winyot, arra telepitett aztan masfel napig mentette az adatait..... szal megeri ezerrel.
ha gaz van ntfs-el semmit se tudsz kezdeni. az extra cuccai 1 atlag usernek meg 1xuen nem kellenek.
A diskeeper mûkszik XP alatt??? vagy maradjak inkább a Norton Systemworks-nél?
Esetleg próbálkozz a service-ek kilövöldözésével, nincs mindegyikre szükség
U.i.: A ZoneAlarm-ot én eddig csak fikázni hallottam. Próbáltad már a Sygate Personal Firewall Pro-t?
köszi az infot a virusról, azt már megoldottam.
Van egy problem, az XP tenyleg kurva lassú, vagy lehet, hogy zone alarm miatt lassult le? (NTFS, 866/P3, 256SD133, CUSL-2C, ATI-radeon 7500) A jatekokkal nincs probléma, de a windowsbeli alkalmazások nagyon lassan indulnak el/futnak...plíz help mí obi wan kenobi!!!
Elõtte ME volt FAT32-vel, és az kb 3 mp alatt csinálta meg, amit az XP 1 perc alatt.
köszi
Koszi a valaszt a meretkerdesre. Lehet, hogy lama a kerdes, azonban meg mindig nem ertem, hogy xp alatt miert nem lehet a 32 giganal nagyobb particiot FAT32-re formazni ? Meg a lehetoseget sem ajanlja fel.
Otlet, Tipp ?
Elore is koszonom
NTFS for win 98.
http://www.winternals.com/trynow/ itt talalhato a progi honlapja, azonban nekem ma nem sikerult innen letoltenem. Neten fent van meg sok helyen. Ezutan keress krekket, ha irni is akarod az NTFS particiot win 98 alatt. Szukseg lesz meg 6-7 file-ra, amit segitokesz win2k vagy nt4 tulajdonosoktol tudsz beszerezni. A file neveket megtalalod a program helpjeben, vagy a honlapjan.
gb
Van egy problémám, remélem tudtok segíteni...
A winchester-em egy WD 45 gigás/5400rpm/
Az eddigi felállás:
- c: 20giga, WinME, fat32
- d: maradés giga, Win2000, NTFS
Tök fasza volt(a win2k kicsit lassú, de egyszer sem halt kéket!) minden, de a ME (ami átlagosan nekem egy évig bírt jól mûködni) elég sok kék halált kezdett osztani, és lett egy 2 gigás c:\windows\temp\sys32 nevû könyvtáram. Ez tele volt (3100 darab) .exe, és ugyanolyan nevû, de .scr kiterjesztésû file-lal. Szóval megkérdeztem egy pár embert, hogy mit lehet ezzel csinálni, és azt mondták, hogy letörölhetem. Én: ok! Fogtam és letöröltem (a rendszer visszaállító már ki volt kapcsolva), de bootolás után csak ott terpeszkedett a sok kicsi haver a temp\sys32-ben. Szóval nem tudtam vele igazán mit kezdeni.
Tegnap telepítettem a WinXP hun,pro-t (fat32-re), frissen formázott vincsire, de aztán többen mondták, hogy igazán jó lenne átalakítani a dolgokat NTFS-re, szóval ezt megcsináltam. A gebasz ott van, hogy már megint jelen vannak a kis haverok (.exe, és a .scr filék), viszont most csak 1,3 gigabájtot foglalnak el.
Hogyan tudnám eltüntetni az a 2006 db filét? Mert nem biztos, hogy ezért, de iszonyú lassú a WinXP mûködése(ASUS-cusl2c/PIII-866/256M SD133, Ati rad7500). És mellesleg kéne az az 1300 megabájt hely is...
Nos kicsit hosszúra siekredett, de ennél rövidebben nem nagyon tudtam leírni.
A segítséget elõre is köszönöm.
Nem vagyok nagy oprsz szakértõ, úgyhogy ne üssetek, ha faszságokat beszéltem :D
Hali
ennyi...
valaki más "érthetőbb , konkrétabb" ???
Tessék szíves lenni nem döglustának lenni és visszaolvasni. Azért hívják fórumnak, mert van hová...