NTFS vagy FAT32
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze, hogy nem lehet megtalálni, ha nem is keresed. Mivel egyelõre csak tõlem vannak kint cikkek (segítek: http://pcforum.hu/cikkek/?op=view), így szerintem nem kell olyan nagy IQ, hogy megtaláld õket.
" A neten fellelheto tobb szaz vagy ezer link ami az alabbi dolgokra utal persze nem jelent semmit, miert? "
A holdraszállás tagadásra is találsz több ezer linket, mégis megtörtént. Másrészt az általad említett szövegekre alig dobott ki pár találatot a google (pár ezret az általad emlegetett milliókhoz képest - de ezen apró tény felett is átsiklottál).
Én nem írtam konkrétumot? LOL. Tanulj meg olvasni. Az a baj az olyanokkal, mint te is vagy, hogy a saját begyöpösödött hülyeségeiken kívül mást nem tudnak ismételgetni, és nem nyitottak az új ismeretekre. Nem is lehetsz nyitott, hiszen a valóság szöges ellentétben van az agyacskádban létezõ "csúnya vindóz" világképpel - ez egyfajta védekezési reflex lehet nálad, hogy elkerüld a kognitív disszonanciát és következményeit.
mrzool, azt hiszen nalad sulyos gondok lehetnek szellemileg.
Fokebb, mivel ha viszaolvasol semmi konkretumot nem irtal.
A pcforumon megjelent cikkrol amit persze nem lehet megtalalni egy nick alapjan.... nevetseges hogy azzal peldaulozol amit egy forumba irsz. A forumba mindeki azt ir amit akar... En is irtam rengeteg cikket a forumban, de persze ez csak velemny marad semmi mas. A neten fellelheto tobb szaz vagy ezer link ami az alabbi dolgokra utal persze nem jelent semmit, miert? Mert nem szamit mi az igazsag, csak az igazad. Egy idoben baromira bantott az ilyen emberek hulyesege, most, (lasd alabb) csak rohogok rajtatok.
Ugyhogy Pheel vagy hogy hivnak nyugodtan moderalj ki egy eletre, nem vesztek vele semmit sem. Es igazabol senki sem azt hiszem, esetleg mrzool, megint sertve erzi magat, kulonben meg a sok pofazas helyett legelabb dobhattal volna egy linket vagy beszurtad volna a linket. Persze "minek bizonygasd azt amit mar evek ota tudsz nemde?"
Ez nagyon nagyon gyenge erv...
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Szerinted nekem mit kéne adnom? Cáfolatot egy nem is létezõ dologra? LOL.
Ráadásul megint hazudsz, mert az általad megadott keywordökre nemhogy millió link nincs, egyszerûen csak párezer találatot dobott ki, de azok nagy része sem abban az értelemben van, ahogy te elképzeled.
Secondary logon sebezhetõség? Szerinted mi az a secondary logon? Segítek: másik user nevében indíthatsz el vmit... Komoly, csak semmi köze a fantazmagóriáidhoz. Ha van benne sebezhetõség, add meg a vonatkozó Microsoft Security Bulletin számát. Addig kuss.
Továbbra is állítom, hogy közöd nincs a vindózhoz, csak ezeréves urban legendeket szajkózol. De még menthetõ vagy, kezdetnek ajánlom a pcforum.hu-n megjelent cikkeimet...
ami engem illet kurvara nem erdekel ha az egesz forum rohog tajtam. Ez ugy tunik csak titeket zavar :)
de hogy a "szakmaisag" fele tereljuk a szot, meg mindig egyikotok sem dobott be semmi sem, csak szavakat.. :)
se benchmark, se url se semmi.
viszont ha beirod security risk windows xp secondary login, vagy csak securty risk winxp, tobb millio linket talalsz.
lck te csodagyerek :D neked pedig ntfs vs fat32
az elso link amit ki fog dobni ntfs.com, nezelodjel...
vegeredmenyben persze egyilunknek sincs igaza, nagyobb dikszkeken ntfs gyorsabb, viszont azt szerenyen elfelejtettek hangsulyozni ha nem kapcsolod ki azokat a featurekat ntfsben ami nem kell akkor suck... persz ezt magtalalod mas weblapokon is. De generally slower. Ez eleg is asszem. :)
no idotak, ennyit errol... tovabbiakban nem nezem a forumot, aki meg akar rohogjon, egeszsegere!

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

En tudom tisztaban vagyok vele amit modok az igaz, az hogy te nem hiszed el, nem erdekel, egyszeruen idofecserlesenk tartom a dolgot,ezert nem is valaszolok tobbet... vedd ahogy esik, nem erdekel. Ez vonatkozik LCre is >(ne gyere a datumokkal mer meg sem szulettel amikor mar primon potyogtem(gondolom fogalmad sincs rola mi az...)

2002 óta használok XP-t NTFS-sel és (kezdetben) FAT32-vel.
Én is "érzem" amikor valami nem OK.
Az NTFS jobb és gyorsabb mint a FAT32.
Azért azt a második logint megmagyarázhatnád. Mert az is csak egy urban legend, nincs semmilyen második login, csak égeted magad. De ha az neked jó... Mindig is tudtam, hogy az SG-n nem lehet szakmai vitát folytatni.:(

Kiskapu.. az a sok biztonsagi res.., a masodik login, (ha van engefelyezve kulso segitseg ha nem...)
sorolhatnam meg de nincs ertelme, mert flamelsz kis ocsi ;)
adatkuldes, ennek nezz utana te magad :)
2. Okoskodni max te okoskodsz a hülye urban legendek szajkózásával.
3. Ha nem vágnád: nem a sebességhez szóltam hozzá.
Milyen kiskapuk? Milyen adatküldés? Talán tényeket...
ezzel nem mondtad el miert "gyorsabb" :D
csak azt hogy miert lasabb...
maskulonben meg minek szolsz be ha senki nem kerdezett?
Nah mesélj, mire vagy kíváncsi! Ugyanis elég jól lehet tudni, hogy mi van az NTFS-ben...
http://pcforum.hu/cikkek/?pg=1&aid=104
de aki topbbet ul a gep mogott az mar erzi ha a gep nem ugy viselkedik ahogy kene neki, tapasztalat alapjan is.
A 4gb határt mondjuk én is csak videózásnál tudom határként elképzelni, másnak nincs értelme.
Vagy szekkenlsz egy A1 est 2400 dpiben, bmp be ? :DDD
Hajrá Dózsa György!
maskulonben az ntfs lassabb rengeteg flag van benne,
ami atlag felhasznalonak nem kell. Mes az M$ szarsagai sem (banat tudja mit nem pakol el a csodalatos ntfsbe).
fat32.
Ha atrakod a winyot 98 se-be , ott valoszinuleg meg tudod formazni a nagyobb particiot is.
E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3
www.winternals.com
Esetleg Partition Magic-et próbáltad már? Talán azzal megoldható, hogy abban particionálod meg akkorára a vinyódat amekkorára akarod, és nemhagyod az Xp-t beleszólni.
porba cseresznye...
http://laslow.hu/blog
http://laslow.hu/blog
Egy játék /MGS/ miatt átkonvertáltam a a Fat32-õt NTFS-be mindkét meghajtomon. A c meghajtomon van az operácios rendszer/XP/ és az egyik nap ujra kellett tennem az op.rendszert, de gondom volt vele, mert mikor formatálni akartam ,nem engedte ,mondván hogy semmilyen fat-rendszert nem talál. Kénytelen voltam rátelepiteni lemezrõl a régi op.rendszerre az ujat. Lécci valaki magyarázza el ,hogy tudom visszakonvertálni az ntfs-t fat32-re, vagy hogy lehet ntfs-en formatálni, illetve ha nem kell rajta formatálni, akkor mi a teendõ ha uj oprendszert akarok feltenni.
Elõre is köszike a segitséget.
WinXP Pro-m van és NTFS fájlrendszer a vinyómon (konvertáltam FAT32-rõl).
Le lehet valahogy ellenõrizni a winchester sectorait úgy, mint egykor a Win9x alatt
a Norton Disk Doctor csinálta?
Tehát egy olyan programra lenne szûkségem, ami végigmegy a vinyó sectorain, és megvizsgálja õket, ha pedig valamelyiket hibásnak találja, bejegyzi, hogy többet arra a sectorra ne írjon adatot a rendszer.
Ezt régen a NDD nagyon szépen megcsinálta (akár Windows-ból is), NTFS-sel nem megy, és a Windows-os chkdsk szerintem nem képes ilyesmire (a help alapján: "Bad sectors reported by chkdsk were marked as bad when your disk was first prepared for operation." - de azt nem írják, hogy képes az "újonnan keletkezett" bad sector-ok detektálására!!...).
Bár ezt lehet hogy fájlrendszerõl függetlenül is el lehetne végezni valahogy, de akkor milyen programmal?
kösz a helpet
Tehat erdemes kiprobalni masik particion is, es ha ott sem megy, akkor lehet tovabblepni.
Csak a regi jatekok - 1,5 evnel regebbiek- kis reszere igaz tapasztalataim szerint, az ujjakkal mar nincs problema.
E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/