Soul Reaver 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a játék nagyon hasonlít a szerintem idáig megjelent legjobb pc-s játékra, a Shadowmanra. Asszem 3 éves játék,de a grafikája még most is szépnek számít.Azóta se találkoztam játékkal,ami annyira lenyűgözött volna,remek zene,történet.Még ezek a kardos kapunyitogatások is megvannak benne,+a "szintenkénti" életnövekedések...a SR2 készítői tutira játszottak a Shadowmannal. De azért az jobban sikerült (szerintem).A hangulata misztikusabb és sötétebb...nekem ez jobban bejön.De hogy honnét tudnád megszerezni...😞
TSW: Tunderke
elakadtam asszem az első dark forgénál, vagy mi az. Idáig nem voltak ilyenek, írja, hogy nyomjak actiont aktív reaverrel és feltölti. De ez vhogy nem jön össze nekem, nem csinál semmit és nemtok továbbmenni. Asszem ez a Swamp pálya vége, lécci árulja el vki mit rontok el. Se materiális, se szellemvilágban nem tölt ez nekem semmit😞(((( thx
A Kurva tóban áztatom magam mert a kapuk zárva vannak. A balkont meg nem érem el. Mi a faszt csináljak?
Nagyon idegesít.

hogyan megyek at szellemvilagba? 😊
Ahogy nezegettem itt a forumon hozzaszoltakat, eleg lama kerdest teszek fel 😊
Bar en az elso reszt kihagytam, teljesen uj az egesz game. Szal a legelejen vagyok, kinyirtam par embert, es van egy racsos ajto, ami elott azt irja hogy nyomjam az "up"-ot es akkor jo lesz... hiaba nyomom, abbol jo nem lesz... Szal itt tok elakadtam, es ahogy neztem ez meg semmi 😊
Azert valaki irja le, hogy menjek tovabb plz.
Thx

AZ ronda is, az elmegy pcn (ps2re jelent meg tavasszal) AMi GCn van az csoppet nagy falat Pcknek ma meg.
most töltöm a rippet
majd megnézem milyen
de a neve ugyanaz😊
lehet egy butitott verzioja a gc-snek. Remélem az, mert ha ajáték jó akkor a grafika nem annyira fontos...
A demóban nem tok továbbjutni azon a részen ahol a szabadban vagy
Nem to k mit csinálni.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
A sztori kissé erőltetett nekem, enyhén kesze-kusza. Hiányoltam a nagy monstereket is. Az átvezető részeket nem lehet átugrani, mondjuk egyébként se tettem volna, de főleg az elején kissé túl hosszúra nyúltak.
Azért még így is kegyetlenül jó game! 😊
Grafikailag jobb az első résznél, de a zene, meg a történet nem olyan patent. Túl sok és hosszú átvezető rész van, 1-2 kivételtől eltekintve nincsenek igazán jópofa logikai részek. A végén meg a világ végéről kell visszamászni a startpontra...
Kedvencem a "karóbahúzás"-szerű kegyelemdöfés, de a pusztakezes "szívkitépés" se kutya 😊
\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"
Ha végképp nemmegy, akkor megírom mailban, de a lényeg, hogy figyeld az oszlopokat is, na meg az árnyékukat!
Kezdődhet a játék! 😊))
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Dobd fel légyszi a supergamez ftp-re egy soulriven könyvtárba. Légyszilégyszi!
Mégegyszer Köszönöm!
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
sajnos en jobban ertem az irott szoveget mint a beszedet (angol), ezert nem voltam tisztaban vegig a cselekmennyel...
vegulis a vegen megakadalyozza az elso resz cselekmenyet azzal, hogy kinyirja a meg vampirkent nemletezo "testvereit" es onmagat...
jol vettem ki??
de Janos a mestere volt, es vegulis o (Raziel) nyirta ki... es megis megbosszulta... vagy miva?!
😊)))))))))))))))))
oszinten szolva az elso resz jobban tetszett... ebben nem ereztem hogy a vegen jarok, vagyhogy egyaltalan elore haladnek a cselekmenyben... de kirr volt...
Laza
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Bár arra már nem emléxem, hogy hány mega egy mentés. Freemail-ben asszem 5Mb-nál többet nem tudok fogadni, de lehet, hogy csak pár byte volt egy save. Ha kevés, akkor akár küldheted mailben is.
Most offline leszek, de holnap reggeltől vagyok. Ha fel tudnál dobni egy mentést a Supergamez FTP-re, valamilyen könyvtárba az szupi lenne. Mégegyszer THX!!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
a legvégső esetben még az a mentett állás is jó, ahol te tartasz, mert az már nincs oly messze tőlem. Az asszem a 3. elem, ami a kígyó fejében lesz.
Valaki légyszilégyszi!
Letörlődött az összes mentett állásom, és eszem ágában sincs mégegyszer végigszenvedni a 4. elemig. Ott tartottam, hogy a 4. "kardot" kell megszerzni valami fürdőben repkedve.
Na innen kellene nekem egy állás. Ebben a teremben van is egy mentési lehetőség. Naaaaaa! Valaki segítsen pls!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Plíííízzzz

a balettpatkány
van két nagy fej és valami levegőt fújnak ki ,aminek a segítségével át lehet jutni egyik oldalról a másikra.(aki játszott vele az biztos érti).A terem közepén sikerült aktiválni a hidat majd egy olyan szobába jutottam ahol tök sötét van és csak egy sárga fény van a közepén.Inenn hogyan tovább?
Nekem is geforceom van,igaz nem mx hanem geforce2.A legujabb vagy eggyel korabbi detonatorral nezzd meg,en a napokban jatszottam vegig.Attol mert mas jatekokban jo meg lehet ez megoldas.Sok szerencset
Mar regota figyeltem a honlapokat a neten, de sehol nem talaltam semmi normalis letoltohelyet, ami volt, az nem mukodott.
Ha valaki, tud egy Soul Reaver 2 letoltohelyet, kerem segitsen...
Elore is nagyon koszonom!

Es remelem lesz 3 mas is 😊