Soul Reaver 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solya
a mocsár mellett van egy sarok rész...ott a földön van ilyen levegõ reaveres izé😊 Ott voltál már?

Sziasztok
Köszi Solya a választ, ez a reaver váltogatás tényleg idegesítõ!

Most voltam valami helyen, ahol megszereztem a levegõ reavert. Mivel tovább nincs út, ezért visszafordultam, de nem találtam semmit.
Meg tudná valaki mondani, hogy most merre kell menni?
Solya
na ezt megpróbálom. köszi. sajna annyira énsemtudok angolul. a végigjátszás elég bonyolultan van leirva és nem sokat értettem belõle.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Solya
Ha jól emléxem ott oldalt van egy eltolható oszlop...kb a feléig kell húznod...mire lesz egy "árnyék hidad"

Solya
Ha arra az asztal szerû valamikre gondolsz, amire én gondolok...akkor azok ilyen reaver váltó helyek...majd a késõbbiek folyamán váltogatnod kell majd...elég idegesítõ...
A madarak nem érdekesek...

Helló
Bocsánat Toroco én tudom a választ a kérdésedre, csak azt hittem valaki már meg megmondta. Én is szinte pont ott tartok mint te, de egy kicsit tovább.
Amint átmész a vasrácson menj válts vissza a normál dimenzióba, és menj fel bal vagy jobb oldalt a falon. Ilyen csíkos valamin lehet csak felmenni, biztosan ráismersz majd. Ezután menj elõre, egy ellenség lesz, majd utána romok. A romokon tökéletesen át lehet ugrani a másik oldalra, egy erkélyszerûségre. Menj be, majd ess le. A tükröt forgasd el úgy, hogy a jobb oldali ajtóra vetõdjön a fény( az akció gombbal), majd menj be az ajtón. Itt válts dimenziót és menj át a vasrácson. Nemsokára úgytudom egy udvarra érsz aminek a közepén egy nagy kéz van.Válts át a normál dimenzióba. Az udvar szélén mászható falak vannak. Mássz fel és ugorj rá a kézre. Válts át a szellem dimenzióba, és a kéz felemelkedik. Itt ugorj le a kézrõl egy folyósószerû valamire, ahol egy dimenzióváltó van. Válts dimenziót (úgytudom itt van egy ember, azt nyírd ki, majd a kulcsát használd a kapun (az akció gombal). Ezután az út egy terembe kell, hogy vezessen. Aktiváld a Soul Reavert, vagy micsodát (2X "E") és lõjj a plafonba, az kinyílik. A leomlott oszlop mellett van egy mozgatható oszlop (csillog a két fogantyúja, biztosan észreveszed) ezt egy irányba lehet húzni, húzd is arra, amíg birod, majd a tükröt forgasd az elhúzott oszlopra. A falon lévõ tükör, vagy mi átalakul egy alagúttá, ugorj fel, majd menj rajta végig, és vedd le az állványról a tükröt. Ugorj le, majd menj elõre, és a kanyarban balra, majd úgytudom jobbra lesz egy ajtó, ami magától kinyílik, ez oda vezet, ahol írtam, hogy elõször forgasd a tükröt. Menj el a tükör mellett. majd egyenesen. Találsz egy állványt, ide tedd a tükröt. menj visssza a tükörhöz, majd forgasd el 180fokkal. A másik ajtó kinyílik. Válts át a szellem dimenzióba, majd menj át a rácson. Menj elõre és ugorj le, valahol ott lesz egy dimenzióváltó. Válts át a normális dimenzióra, majd nyírd ki az embereket és mássz fel a falon, oda ahol az elõbb leugrottál. Aktiváld a Soul Reavert és lõjj bele egy kicsit távolabba a plafonba a tükör felett, az kinyílik, itt akadtam el, mert nem tudok átvitorlázni a tükörhöz.
Remélem érthetõen fogalmaztam.
(Jó kis játék, csak az a baj, hogy nem tudok angolul és sztorijából semmit sem értek. Ha valaki nagyon unatkozik, megengem, hogy csináljon egy szinkronos magyarosítást hozzá 😄 )
hát sajna nem nagyon válaszolnak. látod én már azóta várok, de azóta nem is próbálkoztam vele

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni:
- Mire jók a játékban azok a kis asztalszerû valamik, amirõl Toroco is beszélt?
- A játékban vannak madarak, amik a földön vannak, de ha odamegyek elszállnak egy zöld fény kiséretében. El szoktam õket kergetni, de eddig még semmilyen eredményét nem láttam. Jó ez valamire?
- Vannak olyan ellenségek, amiknél egy puskához hasonló valami van. Ezeket nem bírom felvenni, ha megnyomom az akciógombot, de szerintem valahogy fel lehet, mert nem tûnik el.
- Most egy szobában vagyok, a közepén van egy tükör. A szoba tele van fáklyákkal de bárhogyan is forgatom a tükröt, nem történik semmi. Van még a szoba oldalaira 4 rögzített tükör a falon. Az egyik oszlopra fel tudok ugrani, aminek ledõlt a teteje, de onnan se bírok máshova ugrani. Itt hogy kell továbbbjutni?

Kérem valaki válaszoljon a kérdéseimre, elõre is köszönöm!
Hi segítsetek légyszi! Most kezdtem vele játszani és elakadtam, viszont angolul sem tudok vmi jól és a végigjátszából nem értem meg. Egy olyan helyen vagyok ahol a rácsos kapun át kellett menni a másik világban, és mikor kilépek jött egy videó ami egy tükörfélét mutat. De olyan magasan van hogy nem tudok felmenni oda. a hely másik végén meg van egy izé, nem tom minek mondjam. olyan asztal szerû. ott azt irjaki hogy a reaverel legyek ott és nyomjam meg az action gombot. de ahelyett hogy csinálna vmit, hanem csak csapkod a levedõbe. remélem érthetõen tudtam elmondani.

hali! nem lettem sokkal okosabb, pedig olvasgattam. Elakadtam az Air Forge-ban, ahol a szíveket kell megszerezni. A piros megvan, de a kék és a zöld nem sikerült. plízz segítsetek, hogyan kell továbbmenni.
Hali én végig olvastam az egész topicot de nem lettem okosabb mert ennél a tükrös résznél teljesen elakadtam és nem tom hogy mit kéne csinálnom a két terembe már megcsináltam amit kellet de a középsõterembe meg nem történik semmi hiába néztem egyébként én nem találtam csak egy oszlopot amit lehet mozgatni!
Harly18
torrent??????!!!!!

1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Rpee
Warez oldalakról biztos. Pontosan nem tudom, hogy honnan, mert nem vagyok warezos.

csáo
valaki nem tudja hol lehet letölteni a Soul Reaver 1-et vagy 2-õt ????
fontos lenne
köcce

Rpee
http://bloodomen.atw.hu

Solya
Freo: Nekem is gondom volt a sr2-ben a képpel, de már jó. A köv. csináltam:
Start menü=>futtatás (ide beírtam, hogy regedit).
Itt a mappák között szalomoztam: sajátgép=>HKEY_CURRENT_USER=>Software=>Crystal Dynamics=>Soul Reaver 2=> 1.00.000
Itt jobbklikk a DisableVShader-re és módosítás 0ról 1re.
És ennyi.

ha kijossz gyere vissza oda ahonnan indult a jatek, ahol beugrottal a vizbe a kastelybol. ott lesz a kapu amit a sotet karddal nyithatsz ki.

ha mar ott bentvagy ott aztkell elerned hogy a bejarat kozeleben levo szobor feny kapjon. trukkoz, tukrozz 😉 egy tukrot meg kell szerezned a villamszoro szem alol, ot a sotet karddal tudod "elaltatni" egy idore, ezt lesz a nehez megszerezni.
ketszer fordul elo a jatekban befagyott to..
egyszer ahol mindenfele romok allnak ki a vizbol, ott van egy lek valahol, eleg nagy, jol lathato. Spectralban lesz lent a tovabbjutas.

a masik a Seraphan erod elott (ahol a gyemanttal nyilik a kapu, a feny-karddal), ott ha megvan a tuzes kard -ha nem akkor elobb meg kell szerezned-, akkor a bejarattol nem messze bele kell martanod a foldbe es felolvasztja
ahogy belépsz a kanyonba szemben van a szobor felül a kastély bejárata. mondja is raziel hogy a nyiszlett szárnyaival nem tud felreppeni, ezért kell más utat találnia. na az elõtt van egy lék a tavon, ott merülj le

Randal
Kell ott lennie egy léknek, vagy asszem te tudsz vágni magadnak. Ha nem akkor lépj át a szellemvilágba.

misi9
A bolygóra rávilágítottam, volt egy video. Megkaptam a harmadik kardomat (lila). Abból a helységbõl ki tudok jönni, de onnan nem tudok továbbmenni.

Randal
a tükröket be kell állítani.
át kell menned a rácsos terembe, ott van egy ablak, ott továbbmenni, ott is van egy tükör, mindet úgy kell beállítani, hogy fényt juttassanak a lent lévõ bolygóra.

misi9
Elakadtam. Tükröket kellett mozgatni. Megvan a lila kardom, be kell dugni a falba egy nyílásban. Abból a terembõl nem tudok kijutni.
Nem tudjátok, merre van a kijárat, ill., hogy lehet kijutni?

a blood omen sorozat is a soul reaverhez tartozik story ügyileg? nem más cég írta? játszottam a 2-vel. nagyon tetszett, gyönyörû volt, csak elakadtam ahol a vámpír csajt kellet volna kiszabadítani. két napig csak azt kerestem , hogy hogy lehet kinyitni a kápolna ajtaját ahol fogvatartották, aztán letöröltem

a soul reaver elsõ részének milyen volt a grafikája? most játszottam végig a kettõt, és lélegzetelállíóan gyönyörû. bár igazából a story miatt érdemes megcsinálni.érdemes lenne azt is megszerezni?

jol mukszik 9100-el, driverhiba lesz vagy ilyesmi
Randal
Bakker, ezt nem hiszem el. Nekem megvolt ez a cím, aztán egyszer bmegnéztem a sinjinsolves.com-ot és tutkóra teljesen más jött be.

http://www.sinjinsolves.com/guides/loksr2/sr2walk.htm
angol tudás nem árt

shaba23
küld már el a végigjátszást, mert én is elakadás miatt hagytam abba 😊
na, megkívántam, elõvettem, végigjátszottam. mikor elõször játszottam vele, rögtön az elején elakadtam vhol.de most a leírással meg a trainerrel nekifogtam. és egyszerûen fantasztikus!!! brutálisan király ez a játék így!! hogy nem kell szenvedni, csak néhány nehéz ügyességi rész van, azt meg kikinlódja az ember vhogy a vidókért! nagyon baró!nem bírtam megállni hogy ezt le ne írjam.

szasztok!
Randal
😊))

Ha érdekel vkit egy ehhez hasonló játék,csak remélhetőleg (&szerintem) 1000* jobb (lesz, ha majd lesz)
www.acclaim.com/games/shadowman2/index.html

TSW: Tunderke

Randal
Ne is hagyd, ez egy nagyon jó játék.

Bandee
Köszi a segítséget. Azóta haladgatok rendesen 😉 (Light reaver)

Hm,én is úgy látom,hogy nem ment.Ugyanis visszajött hibaüzenettel erről a címről: [email protected] Mind1, nézd+ a Soul_reaver_2_help könyvtárat,ott a help😊

Bandee
Bocs de milyen mail jött ? Mer' emil nem ...

Talán ez segít majd,más nem is kell ide,mail ment.
A képből nem derült ki semmi számomra,nem is emléxem erre a részre😊

Bandee
Én nem pont erre gondoltam, ha 1 kicsit olvasnál vissza, erre már kaptam választ. Vki más ?

Sajna nemtom,hogy hogy tudom megnézni a képet😊))))))))))))))
Asszem 2 tükör van ugye.Egyik arra,ahol szellemvilágban kell átugrani a terem közepén lévő oszlopról.Ott van 1 szoba,meglövöd a tetejét és húzogatod az oszlopokat,kinyílik egy ajtó fent és +van az 1ik tükör.A másik tükör egy szoba közepén van, ahova nem tudsz átugrani.Itt a szakadék pereménél az 1ik oldalon van egy olyan karika,amiba bele tudod vágni a karmaid,középre húzod és akkor keletkezik egy shadowbridge.Itt is kell plafont lőni...
Asszem ez a kettő van,én az elsővel szoptam,gondolom te is.De ennél sokkal jobb fejtörők lesznek még😊)) bye

Bandee
A Soul_Reaver_2_HELP könyvtárba raktam fel 1 shot-ot a játékból a kérdés hogy ezt a 'tükröt?' hogyan kell +szerezni ? Élve, de hogy ? Előri is köszi a segítséget 😊

Hm,én is ott akadtam el először😊))Leugrasz fentről az anim után, jobbra az ajtó 1értelmű út.Anim mutatja,hogy a terem közepén lévő oszlop Spectral realmban közelebb van,ugrás át,kulcs a ribitől be,szobában oszlophuzigálás,előtte plafonlövés,anim mutatja ha jó asszem.Utána 1értelmű...na most ha nem jobbra,hanem balra mész arra nem emléxem - ott is van plafonlövés és van 1 cseles híd vhol.Most vagy shadowbridge vagy ugyanolyan kihúzható hülyeség,nézd a falon a karikákat. Ez az egész vagy 4 órámba került,béna voltam😊) de a fire forgénál a repülgetős rész 1 nap volt,mindig leestem, mennyit szídtam az anyjukat...

Bandee
Elakadtam ! Szintén annál a tükör forgatós résznél az elején 😊 Szemben állok a gömbbel, balra ha elmegyek van 1 tükör a lépcső tetején, majd tovább még 1, +lövöm a plafont, de ezt forgatni nem tudom (csak az előbbit), vissza a gömbhöz, majd iránya jobb oldal, felmegyek és ott is + lövöm a plafont, és itt megint van 1 fogatható tükör ! Melyik hogy kell beállítani ? 1 órá rohangálás után +untam !

Hát ízlések és pofonok😊)) szinte csak játékra használom a gépet, a legtöbb game előbb-utóbb eljut hozzám,de mégis a shadowman2őt várom a legjobban😊 meg a Warcraft3at és a Vampire2őt, ha lesz ilyen...😊

7 óra?Leírással játszottad?Nekem majdnem 14 és csak 2* vettem elő a leírást,hogy mit is kéne csinálni ott éppen (1 órás szenvedések után).Különben leírás a www.gamefaqs.com-on -és nagyon jó!A Shadowmannak pedig kell adni 1 esélyt,az első fél óra nem nagy durr,de utána...

Okos, kösz.De ha felmegyek a párkányra akkor ott hol lesz a bejárat?
Tudnátok segíteni? A mocsárban nem tudok feljutni az alagútba. Esetleg tudtok valahol egy letölthető végigjátszást???
Befejeztem,13óra 50perc volt - de csak a fire forgés ugrabugra miatt,az nem ment😊