MotoRacer 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...megszűnima... = ...megszűnik minden...
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Majd meglátjuk , mi lesz .
Mégvalami ... az új vinyó csak januárban kerül bele a "gépbe" , így addig mindenképp fent kell tartani azt a 20 Gb-ot az addig megjelenő játékoknak .Gondolom éppen emiatt van letiltva az upload most .Szerintem addig válasz alternatív helyet a feltöltésre , pl. zóna vagy tár .Ha nem hosszú ideig kell , akkor addig ezek is megfelelnek .
Szia !
Jahh , pont ma kaptam levelet Nor-tól ezügyben , mivel én is érdeklődtem .Tehát amit érdemes tudni . :
"...perpill. full tele van, de egyébként rendszeresen ki van irva hogy mennyi
szabad hely van , természetesen a !!!szabad_hely!!! file alatt..." :)))
"... az indulasnal 60 giga vinyó volt benne, amit 1 het után mégegy 60-as követett , mert az első 60 úgy elfogyott , mintha nem is lett volna.
Most van meg 20 giga a warezcenter konyvtárban , de az is elég hamar el fog fogyni, úgyhogy ha visszaértem Magyarországra, akkor pakolok bele mégegy 60-asat, hogy megint legyen hely és ne kelljen törölni..."
Szóval az a helyzet , hogy az "incoming" könyvtárban egyszerűen nincs már hely , mert a maradék szabad hely kell a friss game-knak .Persze éppen azért , hogy ne kelljen törölni semmit , ami eddig felkerült .
On
Szintén off, ma fel akartam tenni valamit,de nem tudtam,lehet hogy kevés a hely azért nem ment?
De ha esetleg nem szeretsz várni , akkor ajánlom neked a WCftp-jét .
Shep !
Ezek szerint te is már a tagja vagy ?
Ontopic
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

szep lassan visszaszivom, amit mondtam...
de azert 800*600-ban is eleg szep
nekem az iso van meg, es egy helyen irja is, hogy final, sot ha gyors vagy, akkor meg lehet latni a talcan is...
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Az ISO is ilyen?
de úgylátszik nem:-(főleg ha pecset is adnak ki hozzá
Mikulás napi ajándékként ( még éppen időben ) , sikerült minden erre a játékra fogát fenőhöz eljuttatni egy pre-alfa változatott a game-ből .
Szóval illene ezt értékelni a csapattól , amelyik közzé tette a neten .
(U.i.: Egy félkész játéktól senki nen várjon sokat . )

Csak most értem haza , így nem tudtam szólni , hogy már kint van és hol is lehet letölteni ( a RIP-et ).
De látom , hogy jószándékú emberek már megtették ezt helyettem .

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Cimet irjatok bazze

bár azt mondták csak FEBRUÁRBAN adják ki
Buzi kiadó erőltette hogy kerüljön ki karácsonyra....hát szép

Hát ez sajnos szörnyű! mint lentebb írták a menü nem sok mindenre jó, sokat tölt, a grafika fix 800x600, a motorhangok iszonyú rosszak, egyedül a fényeffekt szép! tiszta arcade, 100al betonfalnak megyek, nem esik el a motoros, csak olyan 200 felett kezd lepattanni ilyenkor a bringáról,
Nem tetszik, sokkal jobbra számítottam!
(persze ez szubjektív)
Én is azt hittem hogy rossz a játék mert legalább 1 percig dolgozott a cd-rom,de utánna elindult a játék,igaz csak WinME alatt indult el,mert az XP alatt nem indul el még a patch-el sem.Itt kéri a cd-t