MotoRacer 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skorpio7
Ez teljesen természetes , ahogy az érdekek kívánják .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
Egy kis helyesírási hiba . :)))
...megszűnima... = ...megszűnik minden...

skorpio7
Megnéztem .Szívből remélem , hogy nem lesz semmi itthoni folytatása a dolognak .Ha meg tényleg rászállnak a warez-ra és megszűnima netes lehetőség az sem hat meg különösebben , mert akkor meg marad a régi , jól bevált "kézből-kézbe kapom-adom" módszer .Ezt aztán meg végképp nem tudják leellenőrizni ( csak ha van erre felesleges pénzük és idejük , hogy figyeltessenek vkit ) , mert annyira szűk körű és kicsi a terjesztői társaság .
Majd meglátjuk , mi lesz .

bob
Oké én csak "frissiteni" akartam az egyik népszerü programot!

skorpio7
Bob !
Mégvalami ... az új vinyó csak januárban kerül bele a "gépbe" , így addig mindenképp fent kell tartani azt a 20 Gb-ot az addig megjelenő játékoknak .Gondolom éppen emiatt van letiltva az upload most .Szerintem addig válasz alternatív helyet a feltöltésre , pl. zóna vagy tár .Ha nem hosszú ideig kell , akkor addig ezek is megfelelnek .

bob
Igen ezt a levelet én is megkaptam,megnéztem a txt volt még 1,2Gb de már nem fért fel.Nem baj majd legközelebb .Köszi

skorpio7
Off

Szia !
Jahh , pont ma kaptam levelet Nor-tól ezügyben , mivel én is érdeklődtem .Tehát amit érdemes tudni . :
"...perpill. full tele van, de egyébként rendszeresen ki van irva hogy mennyi
szabad hely van , természetesen a !!!szabad_hely!!! file alatt..." :)))

"... az indulasnal 60 giga vinyó volt benne, amit 1 het után mégegy 60-as követett , mert az első 60 úgy elfogyott , mintha nem is lett volna.
Most van meg 20 giga a warezcenter konyvtárban , de az is elég hamar el fog fogyni, úgyhogy ha visszaértem Magyarországra, akkor pakolok bele mégegy 60-asat, hogy megint legyen hely és ne kelljen törölni..."

Szóval az a helyzet , hogy az "incoming" könyvtárban egyszerűen nincs már hely , mert a maradék szabad hely kell a friss game-knak .Persze éppen azért , hogy ne kelljen törölni semmit , ami eddig felkerült .

On

bob
Szia Skorpio7
Szintén off, ma fel akartam tenni valamit,de nem tudtam,lehet hogy kevés a hely azért nem ment?

skorpio7
Biztos arra gondol , hogy időd van rengeteg és ráérsz leszedni ennyivel sebességgel is .
De ha esetleg nem szeretsz várni , akkor ajánlom neked a WCftp-jét .

magus
mi és?

magus
Honnan lehet leszedni?most lett ADSLem de a SIMA wc-ről 10kb/s-el jön

skorpio7
Offtopic

Shep !
Ezek szerint te is már a tagja vagy ?

Ontopic

Shep
Hát ez az de pl mivel lehet figurázni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Wajk wc ftpről szedtem, de gondol neked ez nem jó különben már leszedted volna, felöltésről azért nem lehet szó mert isdnnel kicsit sok lenne bár ha neked jó esetleg megoldható hogy naponta 5-10 file így egy hét alatt meglenne.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

FrezeR
Nekem olyan gondom van amelett hogy lassu..;) hoogy ahol a motorokat kell kiválasztani,és nézem.a motor egészen elmosódott pixelekből áll! Nincs szine csak oylan "tüskés" vagy hogy mondjam:) tehát el van mosdóva ez miért van igy?

Shep
Srácok a ripben hol lehet megnézni/állítani a gombokat mert marhára nem tudok figurázni meg stb?

CaviaR
Gondolom a space-t nyomva kell klattyintgatni... Nekem nincs annyi pontom, hogy beengedjenek :)))

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Pheel
Lehet a driver túl új neki. Ha via-s a lapod, akkor esetleg 4 in 1 paccsot neki rendesen :D
Banyeg, végre leszedtem az iso-t, kitömöritettem, installáltam, de a motoracer3 ikonra kattintva illegal operationt okoz. Win98, Directx8.1, Nvidia 23.11 driver. Valakinek van ötlete mi lehet a baj? A gépem különben jól karbantartott és stabil.
Hol a patch? A motoracer3.com-on nem találtam...
jah, biztos, inkabb csak az a kerdes, hogy mikor...

skorpio7
Hát valamit tényleg elszúrtak a srácok .Ismerve a mai patch-ek nagyságát ( illetve a manapság kiadott sok bug-os játékot ) , lehet hogy egy kicsit nagyméretű update várható .20-30 MB esetleg vagy több ?

igaz, a felbontason nem lehet allitani...:(
szep lassan visszaszivom, amit mondtam...
de azert 800*600-ban is eleg szep

nem ertem mire alapozzatok, hogy csak felig van keszen?

skorpio7
Az egész csak arra alapozódott , hogyha ez tényleg a végleges , akkor az elég baj .Egy félig kész program ... jobb lett volna inkább , ha azaz igazság , amit én írtam , mert akkor legalább a remény marad , hogy lesz ez még jobb is .De így !?

ez a final verzio, nem toom mer kell remisztgetni a tarsasagot:)
nekem az iso van meg, es egy helyen irja is, hogy final, sot ha gyors vagy, akkor meg lehet latni a talcan is...

The Hedgehog
Még csak a felét a RIP-nek, meg a havernak már megvan az iso, de majd ma átmegyek és megnézem!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Breki33
Hedge te leszedted?
The Hedgehog
Ezeket a balfaszokat! Úgy is ritkán jön ki motros játék és az az egy is tele van bugokkal!

The Hedgehog
Na akkor most mi a baj a RIP-el? Tényleg hibás mert akkor

Az ISO is ilyen?

skorpio7
Hát , ha tényleg ilyen a játék , akkor nem tartok elképzelhetetlennek egy FINAL törést sem , ami a megfelelő időben jelenik majd meg ( február ) .Abban már talán nem lesznek ilyen égbekiálltó hibák .Persze csak akkor , ha ez tényleg egy túl korai "megszerzett" verzió .

mondtam elvileg csak februárban jelenne meg....
de úgylátszik nem:-(főleg ha pecset is adnak ki hozzá
magus
Akkor az ami a wc-n van az béta? mármint a RIP

Azért a microsuxx motocross madness 2je király volt...
skorpio7
Szerintem a megoldás egyszerű .
Mikulás napi ajándékként ( még éppen időben ) , sikerült minden erre a játékra fogát fenőhöz eljuttatni egy pre-alfa változatott a game-ből .
Szóval illene ezt értékelni a csapattól , amelyik közzé tette a neten .
(U.i.: Egy félkész játéktól senki nen várjon sokat . )

skorpio7
Nekem "jó képek ide , jó képek oda" , az itt elhangzott többségi negatív kritika elvette a kedvemet a "forgalmi limitem" csökkentésétől .

skorpio7
_Wajk_ !
Csak most értem haza , így nem tudtam szólni , hogy már kint van és hol is lehet letölteni ( a RIP-et ).
De látom , hogy jószándékú emberek már megtették ezt helyettem .

Imremagdi
warezcenter.warez.hu

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

hol van fenn a RIP????????????
Cimet irjatok bazze
Kedves kollegak!Sokan irjatok hogy ezt tiszta arcade meg minden.... Namarmost, ennek az az egyetlen oka hogy ez egy ARCADE JATEK!Nem szimulator!Arra ottvan az aktualis Superbike200x... Ez egy szaguldozos doborogazene hasitokazuton gammancs... Arra tokeletes... LENNE!DE!Egyszeruen undorito, hogy ilyen allapotban ki mertek adni!Nincs OPTIONS menupont... tehat nincs semmi allitasi lehetoseg!Se grafika, se iranyitas se semmi!Meg a Joystickra valtast is a jatekban lehet megejteni a control+K kombinacio segitsegevel!Szanalmas... Eddig nem errol volt hires a DSI, kar hogy a kiado nyomasara meg iden kihoztak... ez lett belole!
jah
ennyire fos lenne????
bár azt mondták csak FEBRUÁRBAN adják ki
Buzi kiadó erőltette hogy kerüljön ki karácsonyra....hát szép
bob
Na ebben teljessen egyetértek veled nekem is ezek a tapasztalataim !

10 percig(!!!) hagytam tölteni, aztán elindult, bár ne tette volna, bár maradt volna meg úgy amilyennek vártam!

Hát ez sajnos szörnyű! mint lentebb írták a menü nem sok mindenre jó, sokat tölt, a grafika fix 800x600, a motorhangok iszonyú rosszak, egyedül a fényeffekt szép! tiszta arcade, 100al betonfalnak megyek, nem esik el a motoros, csak olyan 200 felett kezd lepattanni ilyenkor a bringáról,
Nem tetszik, sokkal jobbra számítottam!
(persze ez szubjektív)
bob
És nem idult el 1-2 perc után sem?

nekem 98 van fent
bob
Dante
Én is azt hittem hogy rossz a játék mert legalább 1 percig dolgozott a cd-rom,de utánna elindult a játék,igaz csak WinME alatt indult el,mert az XP alatt nem indul el még a patch-el sem.Itt kéri a cd-t

skorpio7
Még nem találtam és az isonews-on sincs kint .De szólok , amint lesz .Viszont az itt olvasottak eltántorítanak a game megszerzéséstől .

Shep
skorpio hol van fenn a rip?

nekem az Intro még lefut, aztán átvált a monitor 800x600-ba, és villog a CD-rom, mintha töltene, de mégsem, fagyos.. kéne patch