270
MotoRacer 3
  • ll21
    A motoracer 3-mam demónak hiszi magát nem tudjátok hogy miért?
  • Hitm@n
    Sajna én is csak a hivatalosat ismerem,de mihelyest lesz,te leszel az első akinek szólok!

(kivéva ha valaki hamarabb rá nem talál...)
  • dev!l
    motoracer 3 rip cimet nem irnatok?
  • Hitm@n
    New York Racer-hez nincs vkinek crack-je?
  • dev!l
    bazzz. jo hogy mivel senki se ir, és már be vagyok izgulva a gaméra.
  • Hitm@n
    Ja,amúgy a Gamestar e hónapban tesztelte a Moto Racer 3-at.
    Ők is menü nélkülivel játszottak?:)
    A cikkben nem volt szó a menü hiányáról.
  • Hitm@n
    Bocs,hogy itt kérdezem meg,de nincs meg valakinek a New York Racer?Nem tudna küldeni vmi cracket mert mindig azt írja,hogy:"Wrong disc inserted!"
  • Simon Templar
    Főleg ha ilyen kedvesen kéred gondolod, hogy valaki segít neked?
  • dev!l
    na mi a fuck is thiis van mar?????????? he?
    nem tudtok irni 1 ********* cimet?
  • dev!l
    vki nem tudja hogy a rip fenn van valahol????
    a warezcenter kivetelevel mert az kodot ker
  • Simon Templar
    Egy "meglepő" címről lehet majd letölteni:
    http://www.motoracer3.com
    Szombaton tették ki ezt a szöveget:
    "The patch v1.1 will be online the next week. This patch will correct all the known bugs.MR3 Patch v1.1 will also offer you a simple access to a new setup made up of 5 sections: Graphics settings, Sound settings, Multiplayer settings, Peripheral settings (joystick, joypad, keyboard) etc...."

Az viszont valószínű, hogy csak a serial beírása után lehet hozzájutni a patch-hez és az is nagyon valószínű, hogy tönkrevágja a crackelt verziót.
    warezcenteren fönn van a rip
  • OPM
    Nekemis kellenének addonok!
  • Alias Vírus
    na..Full alatt
  • Alias Vírus
    Szedjétek a Motoracer-t a nitro warezről! Sull game 2-ben van
  • Garfield
    Van hozzá egy fix, ami a javított mr3.exe-t a "wave.aif" és a "autorun.inf"-et tartalmazza.
    Ezzel már megy WinXP (Corp. Ed.) alatt is. (Fél órával ezelőtt játszottam vele :-) )
  • Simon Templar
    Az a baj, hogy ha megnézed a MotorRacer 1-et akkor ugyanezeket mondhatod el. Csak az úgy futott egy MMX200-on még 5 éve, hogy öröm volt nézni. Olyan harmadik rész kellett volna csinálni, hogy az állam leessen. Ehhez képest kaptunk egy ugyanolyan (mai szemmel már csúnyácska) programot. A feeling eddig is megvolt. A minőség hiányzott.
  • skorpio7
    Szerintem egyszerűbb így ... nem szedem le , nem nézem meg és nem foglal feleslegesen helyet a vinyómon . :)
  • Simon Templar
    Most őszintén a nézőtéren a fénykép-nézők hogy néznek ki! Várom én is patch-et, de attól csak a felbontás lesz nagyobb a minőségen szerintem nem sokat javít. Mindegy leszedem megnézem aztán uninstal.
  • Shep
    Már megint eltértünk a témától, na hogy lehet a ripben figurázni? Amúgy a graf szerintem jó viszont a hangok szarok és összességében is rosszabb mint pl a 2
  • skorpio7
    Ez teljesen természetes , ahogy az érdekek kívánják .
  • skorpio7
    Egy kis helyesírási hiba . :)))
    ...megszűnima... = ...megszűnik minden...
  • skorpio7
    Megnéztem .Szívből remélem , hogy nem lesz semmi itthoni folytatása a dolognak .Ha meg tényleg rászállnak a warez-ra és megszűnima netes lehetőség az sem hat meg különösebben , mert akkor meg marad a régi , jól bevált "kézből-kézbe kapom-adom" módszer .Ezt aztán meg végképp nem tudják leellenőrizni ( csak ha van erre felesleges pénzük és idejük , hogy figyeltessenek vkit ) , mert annyira szűk körű és kicsi a terjesztői társaság .
    Majd meglátjuk , mi lesz .
  • bob
    Oké én csak "frissiteni" akartam az egyik népszerü programot!
  • skorpio7
    Bob !
    Mégvalami ... az új vinyó csak januárban kerül bele a "gépbe" , így addig mindenképp fent kell tartani azt a 20 Gb-ot az addig megjelenő játékoknak .Gondolom éppen emiatt van letiltva az upload most .Szerintem addig válasz alternatív helyet a feltöltésre , pl. zóna vagy tár .Ha nem hosszú ideig kell , akkor addig ezek is megfelelnek .
  • bob
    Igen ezt a levelet én is megkaptam,megnéztem a txt volt még 1,2Gb de már nem fért fel.Nem baj majd legközelebb .Köszi
  • skorpio7
    Off

Szia !
    Jahh , pont ma kaptam levelet Nor-tól ezügyben , mivel én is érdeklődtem .Tehát amit érdemes tudni . :
    "...perpill. full tele van, de egyébként rendszeresen ki van irva hogy mennyi
    szabad hely van , természetesen a !!!szabad_hely!!! file alatt..." :)))

"... az indulasnal 60 giga vinyó volt benne, amit 1 het után mégegy 60-as követett , mert az első 60 úgy elfogyott , mintha nem is lett volna.
    Most van meg 20 giga a warezcenter konyvtárban , de az is elég hamar el fog fogyni, úgyhogy ha visszaértem Magyarországra, akkor pakolok bele mégegy 60-asat, hogy megint legyen hely és ne kelljen törölni..."

Szóval az a helyzet , hogy az "incoming" könyvtárban egyszerűen nincs már hely , mert a maradék szabad hely kell a friss game-knak .Persze éppen azért , hogy ne kelljen törölni semmit , ami eddig felkerült .

On
  • bob
    Szia Skorpio7
    Szintén off, ma fel akartam tenni valamit,de nem tudtam,lehet hogy kevés a hely azért nem ment?
  • skorpio7
    Biztos arra gondol , hogy időd van rengeteg és ráérsz leszedni ennyivel sebességgel is .
    De ha esetleg nem szeretsz várni , akkor ajánlom neked a WCftp-jét .
  • magus
    mi és?
  • magus
    Honnan lehet leszedni?most lett ADSLem de a SIMA wc-ről 10kb/s-el jön
  • skorpio7
    Offtopic

Shep !
    Ezek szerint te is már a tagja vagy ?

Ontopic
  • Shep
    Hát ez az de pl mivel lehet figurázni?
  • Shep
    Wajk wc ftpről szedtem, de gondol neked ez nem jó különben már leszedted volna, felöltésről azért nem lehet szó mert isdnnel kicsit sok lenne bár ha neked jó esetleg megoldható hogy naponta 5-10 file így egy hét alatt meglenne.
  • FrezeR
    Nekem olyan gondom van amelett hogy lassu..;) hoogy ahol a motorokat kell kiválasztani,és nézem.a motor egészen elmosódott pixelekből áll! Nincs szine csak oylan "tüskés" vagy hogy mondjam:) tehát el van mosdóva ez miért van igy?
  • Shep
    Srácok a ripben hol lehet megnézni/állítani a gombokat mert marhára nem tudok figurázni meg stb?
  • CaviaR
    Gondolom a space-t nyomva kell klattyintgatni... Nekem nincs annyi pontom, hogy beengedjenek :)))
  • Pheel
    Lehet a driver túl új neki. Ha via-s a lapod, akkor esetleg 4 in 1 paccsot neki rendesen :D
  • laja2
    Banyeg, végre leszedtem az iso-t, kitömöritettem, installáltam, de a motoracer3 ikonra kattintva illegal operationt okoz. Win98, Directx8.1, Nvidia 23.11 driver. Valakinek van ötlete mi lehet a baj? A gépem különben jól karbantartott és stabil.
  • laja2
    Hol a patch? A motoracer3.com-on nem találtam...