270
MotoRacer 3
-
#222 mondjad -
#221 Én onnan próbálom -
Bilux #219 én elküldöm neked ha te meg leszeded a patch-et nekem ha az eredeti verzsönöd van meg! -
#218 Segítsetek please:
Ha valakinek megvan, vagy tud valamilyen címet a win 2000/xp fixről lécci mondja meg nekem, hogy hol találta. Nagyon kellene.
Előre is kösz
P.S: az eredeti verzió van meg -
OPM #211 Ne állj +! -
#210 szóval álljak meg 52-nél, és ne töltsem le? -
zerge #209 adjon már valaki egy nyavajás krekket, vagy serialt hogy egyatalan elinduljon nalam! -
#208 Imre inkabb hozd mar el nekem :-)
nincs erom letolteni -
#207 Bazz ez a kis 180 megás szutyok majdnem 1,5 gigát tömörített ki+1 rakás fájlt. volt is swap rendesen.
A graf. nagyon jó, a hangok...hát a légyzümmögéshez igen közel állnak.
A játék pedig közepes. :( kár vót letölteni -
Bilux #206 patch-ről valaki nemtud? -
#205 lépj be és nyomd meg azt a büdös számot és ne kérdezösköggy! -
OPM #204 és a számok közbe nyomná kell a hátrafelét?
vagy pontosan hogyan kell?
thx -
#203 csak azokkal a fenti számokkal? ugye ez csak vicc... -
laja2 #202 A patch-ről annyit, hogy találtam ugyan egy francia fórumon egy regisztrációs számot, de nem lehet vele letölteni a patchet, mert azt mondja a site, hogy a szám már foglalt. Egyelőre a Kazaa-n sincs fenn a patch. -
#200 Moto Racer 3
A jegyzettömböt használva nyissuk meg a \Data\levels\barcelon\Script\level.ini file-t és írjuk át az alábbiakat:
NbMaxMotos=12 - itt a 12 helyett legyen 1
Change number of GainSR_0_0_0=10 - itt a 10 helyett 100 (pl.)
Mentsük el és a játékban egyedül versenyzünk és természetesen nyerünk minden alkalommal. Krediteket is szerzünk így.
-
#199 Ezen a címen van kód hozzá:
http://www.mogelpower.de/cheats/ -
#198 A Trükközést a számokkal lehet! -
OPM #197 szóval hogyan lehet freestyle és trial módban menni? Le kell szedni vmi patch-t, hogy egyből lehessen azokon is menni? vagy van vmi kód?
thx -
#196 hogy trukkozol:) -
#195 hogy lehet trükközni? -
OPM #194 Akkor sajna nem tudok segíteni...
http://www.tar.hu/psz/ftp.zip
ebbe van 2 txt, ott keress rá a mracerre, hátha találsz vmi használható ftp-t!
Sok sikert! -
dev!l #193 OPM figyu betudok lepni megminden csak amikor elinditom a letoltest akkkor ker vmi jelszot .
Na? -
OPM #191 Nah... lejött a game...
szerintem nagyon király lett! az általam valaha látott legszebb(!) és legjobb(?) motoros játék!
De miért nem lehet a Freestyle és a Trial módban menni? mit kell csinálni, hogy ott is tudjak játszani?
dev!l: a belépéshez kér jelszót? ott ez: hasznaldakeresot -
dev!l #190 csak tudod nekem kodot ker a warezcenter. -
OPM #186 még most is töltöm, de qrva lassan jön :(( -
OPM #185 warezcenter.warez.hu
milyen meglepő... ugye? :) -
dev!l #184 honnan szedtetek le?
-
Simon Templar #183 Space (szóköz). Magyarán ugynazzal a gombbal.
Tegnap addig telepítgettem a Moto3-at, hogy sikerült végül a lenti billentyűkombinációval elérnem a felbontás állítását. Valóban kicsit szebb lett, de még mindig áll a kérdésem, hogy tulajdonképpen mit várunk mi a v.1.1-es patch-től? -
Pace #179 Simon, nem azt mondtam, hogy gyenge a géped, hanem konfigtól függ. Nekem 945-ös cel2 ben 256 rammal megy és MEGY. Nálad nem tom mi gondja lehet.
Amúgy szebb, mint volt. És ha látod a 640-et, na annál meg egyzerűen gyönyörűbb :)) -
ll21 #178 Nekem a mainmenüben a motor minden elmosódot
nem látnisemmit Miért van ez?
1.0 van -
Simon Templar #177 Gondolod, hogy P4-1400 256Mb Rambus-al nem elég neki? Egyébként 1024-ben szebb volt, mint alap 800x600-ban? Tulajdonképpen mit is várunk mi a setup menütől? -
Pace #175 Simon, ez valószínűleg erősen hardwaretől, konfigtól függ, nekem mindet hagyta állítani, csak győzze gép :D -
Simon Templar #174 Erről a ctrl+shift+4,5,6-ról annyit, hogy nálam a 4-est hagyja (az 640x480) a többi állítása után szimplán lefagy és soha többet nem indul el a játék. Lehet újra telepíteni.
II21: töréseim nekem is vannak a patch kellene. -
Pace #173 ÉLK
ctrl+shift+4,5,6
nem tom má melyik mire állítja...
-
Pace #169 II21
Hol? mit? a patch-hez?
Valami linket nem akarsz dobni? -
ll21 #168 találtam a motoracer3-hoz töréseket!!! -
Simon Templar #167 II21: nem
vuszter: egyelőre semmi -
ll21 #166 Tibor a keresztneved? -
Simon Templar #164 Én is mindent megpróbálok patch ügyben, volt egy-két szériaszámom de nem fogadta el :-( valamint nézem az isonews.com-ot is mert szerintem a patch-et is fel kell törni, nem fog működni a gyári patch a feltört verzióval. Amint találok valamit szólok. -
Cobra11 #163 Sziasztok! Valaki tudna mondani egy rip címet a WarezCenteren kívül? Előre is köszönöm. De ha van magyar szerver akkor jöhet ISO is.