270
MotoRacer 3
    mondjad
  • FREAK
    Én onnan próbálom
  • Bilux
    én elküldöm neked ha te meg leszeded a patch-et nekem ha az eredeti verzsönöd van meg!
  • yolika
    Segítsetek please:
    Ha valakinek megvan, vagy tud valamilyen címet a win 2000/xp fixről lécci mondja meg nekem, hogy hol találta. Nagyon kellene.
    Előre is kösz

P.S: az eredeti verzió van meg
  • OPM
    Ne állj +!
  • FREAK
    szóval álljak meg 52-nél, és ne töltsem le?
  • zerge
    adjon már valaki egy nyavajás krekket, vagy serialt hogy egyatalan elinduljon nalam!
  • Breki33
    Imre inkabb hozd mar el nekem :-)
    nincs erom letolteni
    Bazz ez a kis 180 megás szutyok majdnem 1,5 gigát tömörített ki+1 rakás fájlt. volt is swap rendesen.
    A graf. nagyon jó, a hangok...hát a légyzümmögéshez igen közel állnak.
    A játék pedig közepes. :( kár vót letölteni
  • Bilux
    patch-ről valaki nemtud?
  • Lazarus
    lépj be és nyomd meg azt a büdös számot és ne kérdezösköggy!
  • OPM
    és a számok közbe nyomná kell a hátrafelét?
    vagy pontosan hogyan kell?
    thx
  • magus
    csak azokkal a fenti számokkal? ugye ez csak vicc...
  • laja2
    A patch-ről annyit, hogy találtam ugyan egy francia fórumon egy regisztrációs számot, de nem lehet vele letölteni a patchet, mert azt mondja a site, hogy a szám már foglalt. Egyelőre a Kazaa-n sincs fenn a patch.
  • Imremagdi
    Moto Racer 3

A jegyzettömböt használva nyissuk meg a \Data\levels\barcelon\Script\level.ini file-t és írjuk át az alábbiakat:

NbMaxMotos=12 - itt a 12 helyett legyen 1
    Change number of GainSR_0_0_0=10 - itt a 10 helyett 100 (pl.)

Mentsük el és a játékban egyedül versenyzünk és természetesen nyerünk minden alkalommal. Krediteket is szerzünk így.

• Hitm@n
    Ezen a címen van kód hozzá:
    http://www.mogelpower.de/cheats/
  • Lazarus
    A Trükközést a számokkal lehet!
  • OPM
    szóval hogyan lehet freestyle és trial módban menni? Le kell szedni vmi patch-t, hogy egyből lehessen azokon is menni? vagy van vmi kód?
    thx
  • GAMECUBE
    hogy trukkozol:)
  • magus
    hogy lehet trükközni?
  • OPM
    Akkor sajna nem tudok segíteni...
    http://www.tar.hu/psz/ftp.zip
    ebbe van 2 txt, ott keress rá a mracerre, hátha találsz vmi használható ftp-t!
    Sok sikert!
  • dev!l
    OPM figyu betudok lepni megminden csak amikor elinditom a letoltest akkkor ker vmi jelszot .
    Na?
  • OPM
    Nah... lejött a game...
    szerintem nagyon király lett! az általam valaha látott legszebb(!) és legjobb(?) motoros játék!
    De miért nem lehet a Freestyle és a Trial módban menni? mit kell csinálni, hogy ott is tudjak játszani?

dev!l: a belépéshez kér jelszót? ott ez: hasznaldakeresot
  • dev!l
    csak tudod nekem kodot ker a warezcenter.
  • OPM
    még most is töltöm, de qrva lassan jön :((
  • OPM
    warezcenter.warez.hu
    milyen meglepő... ugye? :)
  • dev!l
    honnan szedtetek le?
  • Simon Templar
    Space (szóköz). Magyarán ugynazzal a gombbal.
    Tegnap addig telepítgettem a Moto3-at, hogy sikerült végül a lenti billentyűkombinációval elérnem a felbontás állítását. Valóban kicsit szebb lett, de még mindig áll a kérdésem, hogy tulajdonképpen mit várunk mi a v.1.1-es patch-től?
  • Pace
    Simon, nem azt mondtam, hogy gyenge a géped, hanem konfigtól függ. Nekem 945-ös cel2 ben 256 rammal megy és MEGY. Nálad nem tom mi gondja lehet.
    Amúgy szebb, mint volt. És ha látod a 640-et, na annál meg egyzerűen gyönyörűbb :))
  • ll21
    Nekem a mainmenüben a motor minden elmosódot
    nem látnisemmit Miért van ez?
    1.0 van
  • Simon Templar
    Gondolod, hogy P4-1400 256Mb Rambus-al nem elég neki? Egyébként 1024-ben szebb volt, mint alap 800x600-ban? Tulajdonképpen mit is várunk mi a setup menütől?
  • Pace
    Simon, ez valószínűleg erősen hardwaretől, konfigtól függ, nekem mindet hagyta állítani, csak győzze gép :D
  • Simon Templar
    Erről a ctrl+shift+4,5,6-ról annyit, hogy nálam a 4-est hagyja (az 640x480) a többi állítása után szimplán lefagy és soha többet nem indul el a játék. Lehet újra telepíteni.
    II21: töréseim nekem is vannak a patch kellene.
  • Pace
    ÉLK
    ctrl+shift+4,5,6
    nem tom má melyik mire állítja...
  • Pace
    II21
    Hol? mit? a patch-hez?
    Valami linket nem akarsz dobni?
  • ll21
    találtam a motoracer3-hoz töréseket!!!
  • Simon Templar
    II21: nem
    vuszter: egyelőre semmi
  • ll21
    Tibor a keresztneved?
  • Simon Templar
    Én is mindent megpróbálok patch ügyben, volt egy-két szériaszámom de nem fogadta el :-( valamint nézem az isonews.com-ot is mert szerintem a patch-et is fel kell törni, nem fog működni a gyári patch a feltört verzióval. Amint találok valamit szólok.
  • Cobra11
    Sziasztok! Valaki tudna mondani egy rip címet a WarezCenteren kívül? Előre is köszönöm. De ha van magyar szerver akkor jöhet ISO is.