MotoRacer 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lazarus
lépj be és nyomd meg azt a büdös számot és ne kérdezösköggy!
és a számok közbe nyomná kell a hátrafelét?
vagy pontosan hogyan kell?
thx

magus
csak azokkal a fenti számokkal? ugye ez csak vicc...

A patch-ről annyit, hogy találtam ugyan egy francia fórumon egy regisztrációs számot, de nem lehet vele letölteni a patchet, mert azt mondja a site, hogy a szám már foglalt. Egyelőre a Kazaa-n sincs fenn a patch.
Imremagdi
Moto Racer 3

A jegyzettömböt használva nyissuk meg a \Data\levels\barcelon\Script\level.ini file-t és írjuk át az alábbiakat:

NbMaxMotos=12 - itt a 12 helyett legyen 1
Change number of GainSR_0_0_0=10 - itt a 10 helyett 100 (pl.)

Mentsük el és a játékban egyedül versenyzünk és természetesen nyerünk minden alkalommal. Krediteket is szerzünk így.

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Hitm@n
Ezen a címen van kód hozzá:
http://www.mogelpower.de/cheats/

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Lazarus
A Trükközést a számokkal lehet!
szóval hogyan lehet freestyle és trial módban menni? Le kell szedni vmi patch-t, hogy egyből lehessen azokon is menni? vagy van vmi kód?
thx

GAMECUBE
hogy trukkozol😊
magus
hogy lehet trükközni?

Akkor sajna nem tudok segíteni...
http://www.tar.hu/psz/ftp.zip
ebbe van 2 txt, ott keress rá a mracerre, hátha találsz vmi használható ftp-t!
Sok sikert!

OPM figyu betudok lepni megminden csak amikor elinditom a letoltest akkkor ker vmi jelszot .
Na?
Nah... lejött a game...
szerintem nagyon király lett! az általam valaha látott legszebb(!) és legjobb(?) motoros játék!
De miért nem lehet a Freestyle és a Trial módban menni? mit kell csinálni, hogy ott is tudjak játszani?

dev!l: a belépéshez kér jelszót? ott ez: hasznaldakeresot

csak tudod nekem kodot ker a warezcenter.
még most is töltöm, de qrva lassan jön 😞(

warezcenter.warez.hu
milyen meglepő... ugye? 😊

honnan szedtetek le?
Space (szóköz). Magyarán ugynazzal a gombbal.
Tegnap addig telepítgettem a Moto3-at, hogy sikerült végül a lenti billentyűkombinációval elérnem a felbontás állítását. Valóban kicsit szebb lett, de még mindig áll a kérdésem, hogy tulajdonképpen mit várunk mi a v.1.1-es patch-től?
Simon, nem azt mondtam, hogy gyenge a géped, hanem konfigtól függ. Nekem 945-ös cel2 ben 256 rammal megy és MEGY. Nálad nem tom mi gondja lehet.
Amúgy szebb, mint volt. És ha látod a 640-et, na annál meg egyzerűen gyönyörűbb 😊)
Nekem a mainmenüben a motor minden elmosódot
nem látnisemmit Miért van ez?
1.0 van
Gondolod, hogy P4-1400 256Mb Rambus-al nem elég neki? Egyébként 1024-ben szebb volt, mint alap 800x600-ban? Tulajdonképpen mit is várunk mi a setup menütől?
Simon, ez valószínűleg erősen hardwaretől, konfigtól függ, nekem mindet hagyta állítani, csak győzze gép 😄
Erről a ctrl+shift+4,5,6-ról annyit, hogy nálam a 4-est hagyja (az 640x480) a többi állítása után szimplán lefagy és soha többet nem indul el a játék. Lehet újra telepíteni.
II21: töréseim nekem is vannak a patch kellene.
ÉLK
ctrl+shift+4,5,6
nem tom má melyik mire állítja...
II21
Hol? mit? a patch-hez?
Valami linket nem akarsz dobni?
találtam a motoracer3-hoz töréseket!!!
II21: nem
vuszter: egyelőre semmi
Tibor a keresztneved?
Én is mindent megpróbálok patch ügyben, volt egy-két szériaszámom de nem fogadta el :-( valamint nézem az isonews.com-ot is mert szerintem a patch-et is fel kell törni, nem fog működni a gyári patch a feltört verzióval. Amint találok valamit szólok.
Sziasztok! Valaki tudna mondani egy rip címet a WarezCenteren kívül? Előre is köszönöm. De ha van magyar szerver akkor jöhet ISO is.
A motoracer 3-mam demónak hiszi magát nem tudjátok hogy miért?
Hitm@n
Sajna én is csak a hivatalosat ismerem,de mihelyest lesz,te leszel az első akinek szólok!

(kivéva ha valaki hamarabb rá nem talál...)

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

motoracer 3 rip cimet nem irnatok?
Hitm@n
New York Racer-hez nincs vkinek crack-je?

bazzz. jo hogy mivel senki se ir, és már be vagyok izgulva a gaméra.
Hitm@n
Ja,amúgy a Gamestar e hónapban tesztelte a Moto Racer 3-at.
Ők is menü nélkülivel játszottak?😊
A cikkben nem volt szó a menü hiányáról.

Hitm@n
Bocs,hogy itt kérdezem meg,de nincs meg valakinek a New York Racer?Nem tudna küldeni vmi cracket mert mindig azt írja,hogy:"Wrong disc inserted!"

Főleg ha ilyen kedvesen kéred gondolod, hogy valaki segít neked?
na mi a fuck is thiis van mar?????????? he?
nem tudtok irni 1 ********* cimet?
vki nem tudja hogy a rip fenn van valahol????
a warezcenter kivetelevel mert az kodot ker
Egy "meglepő" címről lehet majd letölteni:
http://www.motoracer3.com
Szombaton tették ki ezt a szöveget:
"The patch v1.1 will be online the next week. This patch will correct all the known bugs.MR3 Patch v1.1 will also offer you a simple access to a new setup made up of 5 sections: Graphics settings, Sound settings, Multiplayer settings, Peripheral settings (joystick, joypad, keyboard) etc...."

Az viszont valószínű, hogy csak a serial beírása után lehet hozzájutni a patch-hez és az is nagyon valószínű, hogy tönkrevágja a crackelt verziót.
Törölt felhasználó
warezcenteren fönn van a rip
Nekemis kellenének addonok!

na..Full alatt
Szedjétek a Motoracer-t a nitro warezről! Sull game 2-ben van
Van hozzá egy fix, ami a javított mr3.exe-t a "wave.aif" és a "autorun.inf"-et tartalmazza.
Ezzel már megy WinXP (Corp. Ed.) alatt is. (Fél órával ezelőtt játszottam vele :-) )

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Az a baj, hogy ha megnézed a MotorRacer 1-et akkor ugyanezeket mondhatod el. Csak az úgy futott egy MMX200-on még 5 éve, hogy öröm volt nézni. Olyan harmadik rész kellett volna csinálni, hogy az állam leessen. Ehhez képest kaptunk egy ugyanolyan (mai szemmel már csúnyácska) programot. A feeling eddig is megvolt. A minőség hiányzott.
skorpio7
Szerintem egyszerűbb így ... nem szedem le , nem nézem meg és nem foglal feleslegesen helyet a vinyómon . 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Most őszintén a nézőtéren a fénykép-nézők hogy néznek ki! Várom én is patch-et, de attól csak a felbontás lesz nagyobb a minőségen szerintem nem sokat javít. Mindegy leszedem megnézem aztán uninstal.
Shep
Már megint eltértünk a témától, na hogy lehet a ripben figurázni? Amúgy a graf szerintem jó viszont a hangok szarok és összességében is rosszabb mint pl a 2

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!