270
MotoRacer 3
-
Roby #87 jah, biztos, inkabb csak az a kerdes, hogy mikor... -
#86 Hát valamit tényleg elszúrtak a srácok .Ismerve a mai patch-ek nagyságát ( illetve a manapság kiadott sok bug-os játékot ) , lehet hogy egy kicsit nagyméretű update várható .20-30 MB esetleg vagy több ? -
Roby #85 igaz, a felbontason nem lehet allitani...:(
szep lassan visszaszivom, amit mondtam...
de azert 800*600-ban is eleg szep -
Roby #83 nem ertem mire alapozzatok, hogy csak felig van keszen? -
#82 Az egész csak arra alapozódott , hogyha ez tényleg a végleges , akkor az elég baj .Egy félig kész program ... jobb lett volna inkább , ha azaz igazság , amit én írtam , mert akkor legalább a remény marad , hogy lesz ez még jobb is .De így !? -
Roby #81 ez a final verzio, nem toom mer kell remisztgetni a tarsasagot:)
nekem az iso van meg, es egy helyen irja is, hogy final, sot ha gyors vagy, akkor meg lehet latni a talcan is... -
#80 Még csak a felét a RIP-nek, meg a havernak már megvan az iso, de majd ma átmegyek és megnézem! -
#79 Hedge te leszedted? -
#78 Ezeket a balfaszokat! Úgy is ritkán jön ki motros játék és az az egy is tele van bugokkal! -
#76 Na akkor most mi a baj a RIP-el? Tényleg hibás mert akkor
Az ISO is ilyen? -
#75 Hát , ha tényleg ilyen a játék , akkor nem tartok elképzelhetetlennek egy FINAL törést sem , ami a megfelelő időben jelenik majd meg ( február ) .Abban már talán nem lesznek ilyen égbekiálltó hibák .Persze csak akkor , ha ez tényleg egy túl korai "megszerzett" verzió . -
Anee #74 mondtam elvileg csak februárban jelenne meg....
de úgylátszik nem:-(főleg ha pecset is adnak ki hozzá -
#73 Akkor az ami a wc-n van az béta? mármint a RIP -
Dante #72 Azért a microsuxx motocross madness 2je király volt... -
#70 Szerintem a megoldás egyszerű .
Mikulás napi ajándékként ( még éppen időben ) , sikerült minden erre a játékra fogát fenőhöz eljuttatni egy pre-alfa változatott a game-ből .
Szóval illene ezt értékelni a csapattól , amelyik közzé tette a neten .
(U.i.: Egy félkész játéktól senki nen várjon sokat . ) -
#66 Nekem "jó képek ide , jó képek oda" , az itt elhangzott többségi negatív kritika elvette a kedvemet a "forgalmi limitem" csökkentésétől . -
#63 _Wajk_ !
Csak most értem haza , így nem tudtam szólni , hogy már kint van és hol is lehet letölteni ( a RIP-et ).
De látom , hogy jószándékú emberek már megtették ezt helyettem . -
#60 warezcenter.warez.hu
-
dev!l #59 hol van fenn a RIP????????????
Cimet irjatok bazze -
Madman #54 Kedves kollegak!Sokan irjatok hogy ezt tiszta arcade meg minden.... Namarmost, ennek az az egyetlen oka hogy ez egy ARCADE JATEK!Nem szimulator!Arra ottvan az aktualis Superbike200x... Ez egy szaguldozos doborogazene hasitokazuton gammancs... Arra tokeletes... LENNE!DE!Egyszeruen undorito, hogy ilyen allapotban ki mertek adni!Nincs OPTIONS menupont... tehat nincs semmi allitasi lehetoseg!Se grafika, se iranyitas se semmi!Meg a Joystickra valtast is a jatekban lehet megejteni a control+K kombinacio segitsegevel!Szanalmas... Eddig nem errol volt hires a DSI, kar hogy a kiado nyomasara meg iden kihoztak... ez lett belole! -
Dante #51 jah -
Anee #50 ennyire fos lenne????
bár azt mondták csak FEBRUÁRBAN adják ki
Buzi kiadó erőltette hogy kerüljön ki karácsonyra....hát szép -
#49 Na ebben teljessen egyetértek veled nekem is ezek a tapasztalataim ! -
Dante #48 10 percig(!!!) hagytam tölteni, aztán elindult, bár ne tette volna, bár maradt volna meg úgy amilyennek vártam!
Hát ez sajnos szörnyű! mint lentebb írták a menü nem sok mindenre jó, sokat tölt, a grafika fix 800x600, a motorhangok iszonyú rosszak, egyedül a fényeffekt szép! tiszta arcade, 100al betonfalnak megyek, nem esik el a motoros, csak olyan 200 felett kezd lepattanni ilyenkor a bringáról,
Nem tetszik, sokkal jobbra számítottam!
(persze ez szubjektív) -
#46 És nem idult el 1-2 perc után sem?
-
Dante #45 nekem 98 van fent
-
#44 Dante
Én is azt hittem hogy rossz a játék mert legalább 1 percig dolgozott a cd-rom,de utánna elindult a játék,igaz csak WinME alatt indult el,mert az XP alatt nem indul el még a patch-el sem.Itt kéri a cd-t -
#43 Még nem találtam és az isonews-on sincs kint .De szólok , amint lesz .Viszont az itt olvasottak eltántorítanak a game megszerzéséstől . -
#41 skorpio hol van fenn a rip? -
Dante #40 nekem az Intro még lefut, aztán átvált a monitor 800x600-ba, és villog a CD-rom, mintha töltene, de mégsem, fagyos.. kéne patch -
#38 -
#37 hat ha lelosz nehezen -
#36 Tőled? -
#35 :-(Akkor kitol kapod meg az ISO-t? -
#34 Ne halgassatok rá! Nekem jó a rip is music addon-nal!
Ehe-Ehe! Lelőttem a Brekit! -
#33 minek a RIp?
ide az ISO-t :_)
légyszi -
#32 Figyuzzon mindenki! ha van RIP verzió valahol akkor duruzsoljátok a sündisznó 'fülibe itten'!!! -
laja2 #30 Könyörgöm, adjatok egy linket az ISO-hoz!!! -
Anee #29 azt nem tudja valaki hogy Audio cdként lesz a muzzik mint a 2ben vagy fileban????
mert más progi kell a kiírására -
dev!l #28 ha lesz rip akkor kurva surgosen szoljatok =)