T-Online ADSL tapasztalatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
768-at s utánna jelentették be ,hogy az lesz 1500 😊))
Ugyhogy most 95-tel töltök amit ha beszorzol 8-al 768....
Várom az emelést de negyon....
Meddig kell mindenhol megemelniük ?
Otthoni 1024 7 120 Ft
Amúgy ha meg lehetne mindenki azt nézné és azért nem mûködne :-)
Externet-el kapcsolatban....
11.02-én megrendeltem a 768 -as netet majd szombaton a matáv jött s hoszta a modemet... Egy telefont az Externethez szombaton s egybõl bereg s megy is a net minden hiba nélkül...
Folyamatosan 90-100 között van a sebességem s ezt fogják még emelni...
MINDENKINEK AJÁNLATI TUDOM AZ EXTERNETET ( eddig )
Meg lehet nézni valahol neten ,hogy ,ikor melyik körzetben lövik fel a sávot ???
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Köszi elõre is.
Atlag effektiv sebesseg:
Down: 127.1 k/sec Up: 18.6 k/sec
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
thx
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
És ha igen,akkor volt e már nála sávszél emelés??

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
ma hazajöttem nem ment az Axelero beállítottam a másikat és mostmár a másik stolgáltató vonalán netezek.
Ami ráadásul már gyorsabbnak is tûnik.
Szóval nem kell itt két hónap.
Viszont most hívott a Matáv-os ismerõsöm, hogy surgessem meg az Axelero-t mivel nekik nem küldték még el.
És mint kiderült az általam ingyenesnek vélt 1234 korántsem ingyenes.
van amelyik szolgáltató úgy hirdeti 512-es emelve valamelyik 1024-es
de aki most rendeli nem fogják neki még duplázni :-)
Szerinted nem emelik ?
Komolyan kérdezem...
Elvileg kéne igaz ?
én megnéztem áraikat és váltottam
akkor is le kell mondanod és elõfizetned
és ugye náluk nem mûködik ez a rendszer
elõször kell írnod egy lemondó nyilatkozatot és vagy faxolnod vagy elvinni MATÁV pontba
HA érdekel késõbb leírom részletesen egy srác pont most csinálta (másik fórum)
valószinû több hétig nem lesz neted
Breki szombaton kötik be az 1500/256-ot amit az Externetnél rendeltem...
11.02-én írtam alá a szerzõdést... Elég gyors...Majd írom a tapasztalatokat...
meg ez befolyásolja a net kétszerezést mert azt is modanába csinálják nov 16-30 ig...
deha akciós akarsz jobban teszed, ha felmondasz és ujra szerzõdsz
meg lehet úgy oldani, hogy öt percig ne legyen neted
idézek egy srácot:
"Honap elejen felmondtam es ezzel egyidoben megrendeltem masik szolgaltatonal (*****), ami mar meg is kuldte a szerzodest meg a belepeshez szukseges adatokat.
Ententenel lejart a 8 nap felmondasi ido ki is kapcsoltak. Utana egybol hasznalhattam a *****et. A matav kijott par nap mulva hogy elvigyek a modemet,
de mondtam nekik hogy ''felesleges mert utana jonnek kiepiteni megint?'' Erre a csavo felhivta a kozpontot es megkerdezte hogy erre szamra terveznek-e ADSL kiepitest. A valasz igen volt, igy a splitter es a modem adatait atkonyveltek arra az adatlapra. Igy megusztam az egeszet 0 nap 0 ora 5 perc internet kiesessel, amit ki lehet birni.
Az 5 perc az volt amig a *****es szolgaltatast aktivaltam."
Na én is ezt csináltam és aznap mikor lemondtam az Axelero-t kezemben volt a szerzõdés a másik szolgáltatótól és elõzõ héten már megvolt a jelszavam amit ha akarnék használhatnék, de egyenlõre elég egy P.
Most arra várok, hogy a 8 napos felmondás érvénybe lépjen és küldöm a szerzõdést vissza máris.
Amúgy ma beszéltem a Matáv illetékes kisasszonnyal és elmondta, hogy mit kell csinálni, hogy neis jöjjenek ki, elõzetes hírek alapján nemis gondoltam, hogy ilyen rugalmasan el lehet intézni.
Azért holnap felhívom az ismerõsöm.
és most mi leszu ilynekor? értesitenek v felhivnak v uj szerzõdést kell kötni?
ja és ez befolyásolja a netkétszerezést?
Ha minden igaz a jelenleg rendelkezesre allo megemelt savok merese szerint.
384/64 -> 512/128 nemelyik 384rol 512re emelt maradt 512/64
512/128 -> 1024/192
768/128 -> 1500/256
Na most ez lehet a tavolsag miatt is, hogy a felhasznalok tul messze vannak a kozponttol, de felek hogy nem igy van, mert nagyon sok teszt jelent mar meg ami ezeket az adatokat igazoljak.
Enternet erdekesen fogja emelni a savszelesseget.
http://www.enternet.hu/services/adsl/matav.jsp
Sebesség növelés elõtt Sebesség növelés után
384/64 kbit/s 512/64 kbit/s
128 kbit/s 1024/128 kbit/s
768/128 kbit/s 1536/128 kbit/s
1500/384 kbit/s 3000/384 kbit/
Bár ez vidéken jobban mûködik. Te pesti vagy?
Itt személyesen ismerem a szerelõket, havonta összefutunk a városban.
Persze mióta nekem is fontos lenne helybéli infót kapni richtig nem találkozom velük P