2155
Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
-
#892 még van 8hónap!!!más tipp? -
Borg #891 De kell ám... a maradékot kifizettetik veled, ami még hátra lett volna. -
#890 Sziasztok!nekem is t-onlineom van 1éves hűségszerződéssel,nyáron kötöttük be és hát szóval elég sokat fizetünk,és láttam hogy milyen olcsó az Externet!Most ha én felmondom a hűségszerződést kell fizetnem?vagy hogy van ez? -
#889 Hát júliusban már nemnagyon emelgettek sehol ;) -
Borg #888 Az mindegy, nem csak a te sávszél emelésed számít bele.
Ha pl a városodban mindenkinek emelik, már attól romlik. Ez van.
Mondjuk én ismerek olyat a környékemen, akinek "csak" 1Mbites tonline adsl-je van, és azzal 25-40 közötti pinget produkál. Egy kicsivel már az is jobb, mint az én 2mbit-em 30-50-je.
Ha pl beadok egy ping bix.hu -t, akkor 25-29-30-29 pinget nyom. Röhej. Van akinél ugyanez 12. Pl Chelloval. -
#887 Ja mondjuk ez is igaz, persze ha nincs befizetve a csekk akkor tudnak vergődni. -
#886 kb 1 hete az van, hogy CS-ben 180 a pingem, néha leugrik 30-40re de totál játszhatatlan, vmelyik éjel tudtam egy kicsit játszani, mert akkor csak 40-60 között ugrált, de az se volt az igazi. -
#885 Már rég túlvoltam a sávszélemelésen amikor rosszabb lett a pingem... -
Borg #884 A sávszél emelés miatt... -
#883 Hmm nekem régen 25-35 közötti pingem volt. Most 40-56. Ugyanaz a szolgáltató, ugyanaz a net... -
Borg #882 Nekem tegnapelőtt volt 230-as pingem, egész nap.
Ha nyomtam egy tracertet akkor Győrig még csak normális volt, de onnan tovább bárhova 220-230.
De szerencsére tegnapra visszatért a normálisra megint. Bár ez a normális is lehetne kevesebb, a 30-50 közötti pingnél el tudnék képzelni jobbat is. -
#881 Nemis szólnak. Mér szólnának? Felhasználó le van sz@rva, ha már fizetett. -
#880 Hát egyenlőre nem szóltak, írtam nekik mailt arra se reagálnak, mindenesetre ha 1-2 héten belül nem javul meg megyek másik szolgáltatóhoz. -
#879 Nekem most nem megy a terminal, miről szól a cikk? -
#878 lehet nálatok már elkezdték -
#877 mondom, hogy nem az a baj, hanem hogy folyamatosan ingadozik, 30-as ping tized mp alatt már 170 aztán vissza ez így játszhatatlan, próbáldd ki, olyan mintha még egy letöltést futtatnál játék alatt. -
#876 Nemá 470kbit nemelég játékra? A legtöbb játék még 128kbiten is megy simán :) kivéve a flashpoint. -
#875 Kb. egy hete folyamatosan ingadozik a sávszélességem, tizedmásodpercről tizedmásodpercre változik hol 1024+ hol meg 470, így totál lehetetlen játszani, másnál is van ilyen, vagy csak itt felénk van gond? -
TheZsenyka #874 Talán sántít a példa, de mi történik, ha egy céllövöldében elkezded poénra lelőni a kiállított nyereményeket? (Most azon kívül, hogy esetleg összevernek, ha nem hagyod abba.) Valamennyire hasonlít a dolog a T-Online ügyre. Megteheted, hogy "kifosztod" a céllövöldést? Esetleg a céllövöldés "eláll a szóban megkötött szerződéstől"? Hogy van ez? Mégegyszer: jogilag, nem furkósbot taktikát alkalmazva. -
#873 hehe -
Roll #872 Egy hétig nem voltam itthon, de most elképedtem a hír hallatán.
Főleg hogy T-online-os vagyok. -
TheZsenyka #871 Ebben az a szép, hogy Téged nem vonhatnak felelősségre egy személyben, hiszen ez csoportosan elkövetett DOS, mert hiszen egymagadban nem szegsz meg semmit azzal, hogy letöltesz, ellenben a csoporttal szemben esetlegesen lehetne valamiféle szankciót indítani. Kérdés, hogy mekkora a részvétel? Ha mondjuk egy ezreléke az előfizetői tábornak, akkor nem kétséges, hogy könnyedén szankcionálható. Ha viszont százalékos, uram bocsá, két számjegyű százalékos a részvétel (azért ez nem valószínű, hogy bekövetkezzen) akkor "nagy gáz" lenne retorziókat alkalmazni. De azt hiszem egy jó üzletember amúgy sem arra utazik, hogy fodrokat keltsen a vizen, hanem hogy szépen csendben dőljön a lóvé. ("hanem hogy" esetén is kell vessző a "hogy" elé vazze?)
ui.: Hogy a viharba bizonyítják, hogy Te részt vettél a DOS akcióban, ha nem a kijelölt 2GB-s fájlt töltöd, hanem valami egyéb cuccot a netről? Ezen a ponton szerte is foszlik a vád alappillére, nincs jogász, aki erről meggyőzi a t. bíróságot. -
Aramil #870 http://www.t-online.hu/dokumentumok/toh_aszf.pdf
itt a teljes. -
Aramil #869 "11.2.4. I. A Szolgáltató az előfizetői szerződés megszegése esetén az előfizetői szerződést 15 napos határidővel a fenti feltételek szerint felmondhatja, ha a) az előfizetői akadályozza vagy veszélyezteti a Szolgáltató hálózatának rendeltetésszerű működését, és az Előfizető ezt a szerződésszegést a jogkövetkezményekre figyelmeztető értesítését követő 3 napon belül sem szünteti meg."
részlet a szerzödésből -
tomo #868 sztem ok csak azt szeretnek, hogy te is tolts, tok mindegy mit es honnet, csak terheld a rendszert.
ez csak egy lehetoseg, hoyg toluk szedd azt a 2GB os filet. de sztem, ha online tvt nezel, vagy radiozol teljes savszellel az ugyanolyan jo. -
#867 Aha ebbe sem leszek benne, túlnagy fájlt kéne letölteni :) nincs 2 giga helyem. -
#866 T-Online: polgári engedetlenség -
izb #865 Enternet.
Király kis cég nagy külföldi sávszélles és cool rendelkezési rátával. -
TheZsenyka #864 Ti melyik céget javasoljátok a T-Online helyett Budapesten? Gondoltam átállok valami másra. -
#863 Nekemis elég lenne egy 512-es letöltés, de feltöltésnek 256 kéne :( -
tomo #862 sőt, megjelenik a kiesésmentes szolgaltatovaltas lehetosege. aug 15 tol az externetnel is.
na addig meg kibirom, aztan megyek oda jo kis prepaid 512 re.
(nekem az ar a fontos, nem a sebesseg ) -
#861 tvnet olcsóbb volt még pár hete. -
#860 +áfa -
#859 Aztaq de olcsó, asszem ez lesz a következő szolgáltatóm :) -
virs lee #858 Jól teszi, meg is érdemli a matáv. -
#857 itt a link -
#856 Az Externet sajnálatosnak tartja a T-Online diszkriminatív lépését saját előfizetőivel szemben. Minden olyan T-Online előfizetőnek, akinek a szolgáltató 'túlzott' letöltés miatt felmondott, egy hónap ingyenes, valóban korlátlan ADSL előfizetést ajánl fel. A kedvezmény igénybevételéhez a T-Online valós szerződésszámra vonatkozó felmondólevelének másolatát kell eljuttatni ügyfélszolgálatunkra faxon
Valaki mar hasznot is huz belölle :DD -
#853 Maximum a Juszt Laci műsorában bízhatsz....talán Ő az aki merni fogja bevállalni remélhetőleg. -
#852 Bárcsak úgy lenne....de hidd el...egyik főműsoridős híradóban sem lesz benne... -
virs lee #851 Ha kiveri valaki a balhét, akkor már igen. :) Lesz hírértéke.